۱۳ مهر ۱۳۹۹
وزارت دفاع آمریکا: واکسن آنفلوآنزا احتمال ابتلا به کرونا را افزایش میدهد
رویداد۲۴ یک مطالعه نظامی با ارزیابی سربازانی که از واکسن آنفلوآنزا استفاده کردند, نشان میدهد که این افراد 36درصد بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار دارند.
پایگاه خبری "disabledveterans" نوشت, وزارت دفاع کشور آمریکا در بین سالهای 2017 تا 2018 با بررسی سربازانی که واکسن آنفلوآنزا دریافت کردهاند, پی برد که احتمال ابتلا به ویروسهای تنفسی مانند "کرونا" و "متاپنومو" در افراد واکسینهشده در مقایسه با افراد غیر واکسینه شده بهطور قابل توجهی بالاتر است.
در این مطالعه نشان داده شد که واکسن آنفلوآنزا تنها در پیشگیری از ابتلا به این ویروس مناسب است و در عوض احتمال ابتلا به ویروسهای دیگر را تا 36 درصد افزایش میدهد.
این مطالعه در بین سالهای 2017 تا 2018 و قبل از ویروس "SARS-CoV-2" که منجر به ویروس کووید19 میشود, انجام شده است؛ منظور از ویروس کرونا در این مطالعه, خانواده کرونا ویروسها است.
این آزمایش به دلیل تداخل دریافت واکسن آنفلوآنزا و ابتلا به ویروسهای تنفسی در بین پرسنل وزارت دفاع آمریکا انجام شده است.
طبق بررسیهای انجامشده توسط وزارت دفاع آمریکا, این مطالعه ارزش توانایی بدن انسان در مبارزه با ویروسها را برجسته میکند؛ ظاهراً با ابتلا به آنفلوآنزا بدن به طور طبیعی ممکن است خطر ابتلا به ویروسهای تنفسی غیرآنفلوآنزا را کاهش دهد.
این مطالعه در ژورنال علمی "Vaccine" در ژانویه 2020 منتشر شده است.
منبع: تسنیم لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبطمنبع: رویداد24
کلیدواژه: رویداد24 ویروس آنفولانزا ویروس کرونا ویروس کرونا ابتلا به ویروس واکسن آنفلوآنزا وزارت دفاع
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۲۹۵۲۲۶۶۹ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
کشف ذخایر جدید طلا در سیستان و بلوچستان
صادقی: میتوانیم بیشتر از این پیشرفت کنیم
خبر بعدی:
دغدغه های زیست محیطی در زنان بیشتر است یا مردان؟
بررسیهای یک مطالعه نشان داد؛ میزان کنشگری زنان و مردان تفاوت معناداری ندارد. اگرچه زنان نگرانی بیشتری نسبت به مسائل زیستمحیطی دارند اما افزایش میزان نگرانی، به دلیل کمبود منابع در دسترس آنها و مسئولیتهای سنگینتر خانگی، باعث افزایش میزان مشارکت آنها در کنشگری محیطزیستی نمیشود.
به گزارش ایسنا، کنشگران محیطزیستی افراد دغدغهمند نسبت به محیطزیست هستند که در سازمانهای غیر دولتی فعال در حوزه محیطزیست مشارکت دارند. برخی مطالعات نشان داده که زنان در مقایسه با سایر حوزههای زندگی سیاسی، در جنبشهای مربوط به محیطزیست فعالتر هستند.
از آنجایی که در جامعه ایرانی مطالعهای در خصوص نقش جنسیت در کنشگری محیطزیستی، انجام نشده است، «لیلا علوی»؛ استادیار گروه جامعهشناسی دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین، میزان کنشگری محیطزیستی زنان و مردان عضو سازمانهای مردم نهاد محیطزیستی استان آذربایجان شرقی را مورد بررسی قرار داد.
در این مطالعه به صورت تصادفی ۳۷۵ نفر از ۲۳ سازمان مردمنهاد (سمن) استان آذربایجان شرقی با استفاده از پرسشنامه بررسی شدند.
میزان کنشگری محیطزیستی در این مطالعه با مشارکتهایی مثل مشارکت مادی، امضای بیانیهها و نوشتن نامه، شرکت در رویدادهای عمومی برگزارشده سمنها درباره موضوعات محیطزیستی، فعالیتهای آموزشی و فرهنگسازی، فعالیتهای حفاظتی، برنامههای تحقیقاتی در این حوزه، توسعه گردشگری پایدار و بومگردی و ... ارزیابی شد.
در این مطالعه مشخص شد که پدر و مادر بودن، تاثیر مستقلی بر میزان کنشگری زنان و مردان ندارد. البته ممکن است عوامل مختلف اثر یکدیگر را خنثی کرده باشد.
بر اساس نتایج این مطالعه، میزان کنشگری زنان و مردان تفاوت معناداری ندارد و زنان عضو سمنهای محیطزیستی استان آذربایجان شرقی، کنشگری بیشتر و معناداری نسبت به مردان عضو این سمنها ندارند.
به گفته پژوهشگر این مطالعه؛ زنان نگرانی بیشتری نسبت به مسائل زیستمحیطی دارند اما افزایش میزان نگرانی، به دلیل کمبود منابع در دسترس آنها و مسئولیتهای سنگینتر خانگی، باعث افزایش میزان مشارکت آنها در کنشگری محیطزیستی نمیشود.
بر این اساس؛ یافتههای این پژوهش میتواند برای سازمانهای مردمنهاد محیطزیستی مفید باشد. چرا که عضویت زنان در این سازمانها، منبعی است که میتواند حتی کوچکترین و کماهمیتترین جنبههای رفتار محیطزیستی آنها را تقویت کند.
پژوهشگر این تحقیق میگوید: اگر جنبشهای محیطزیستی و سازمانهای مردمنهاد مربوط به آن میخواهند الگوی مصرف روزانه افراد را تغییر دهند و آنها را متمایل به پذیرش مسئولیت در قبال مسائل زیستمحیطی کنند، احتمالا تمرکز روی زنان موثرترین استراتژی ممکن خواهد بود. برای فعالتر شدن زنان و مشارکت آنها در نقشهای کلیدی سمنها، باید مسئولیت آنان در خانه و مراقبت از کودکان، نسبت به حال حاضر کمتر شود و گرنه آثار متناقض جنسیت، همچنان بسیاری از زنان با میزان نگرانی بالای محیطزیستی را به سمت نقشهای حمایتی و کماهمیتتر در سازمانهای محیطزیستی سوق خواهد داد.
یافتههای این مطالعه به صورت مقاله علمی پژوهشی با عنوان «شکاف جنسیتی در کنشگری زیستمحیطی: یک تحلیل جامعهشناختی» در فصلنامه محیطشناسی دانشگاه تهران، منتشر شده است.
انتهای پیام