Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، حمیدرضا محمدی با اشاره به  استقبال بازدیدکنندگان از موزه میرزا کوچک‌خان جنگلی به‌صورت روزانه گفت: از بین ابنیه‌ مرتبط با نهضت جنگل، موزه میرزا کوچک جنگلی تنها بنای تاریخی مرتبط با سردار جنگل و نهضت جنگل است که در سراسر استان گیلان پابرجا مانده و مردم سراسر کشور و حتی گردشگران خارجی به آن مراجعه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت با تأکید بر لزوم بازسازی این بنای تاریخی تصریح کرد: گرچه در سال‌های پیش این بنای تاریخی به صورت مختصر بازسازی شده بود اما با توجه به اصالت بیش از ۲۰۰ ساله بنا، لزوم بازسازی، بهسازی و ترمیم مشهود است. از ماه گذشته با استفاده از فرصت همزمانی عملیات لوله‌گذاری در خیابان استادسرا و مسدود بودن این خیابان در حال انجام است.

وی با بیان اینکه بنای ارزشمند موزه میرزا کوچک‌خان جنگلی هویت دوران کودکی و جوانی میرزا را یادگار گذاشته است تصریح کرد: در تلاشیم پس از ترمیم و بهسازی و رنگ‌آمیزی بیرونی و داخلی دیوارها، درها، پنجره‌ها و کفِ اتاق‌ها، ایوان، سالن و همچنین اصلاح زیرساخت‌های عمرانی، هنری و محتوایی و اصلاح محوطه حیاط، این بنای ارزشمند را تا پیش از سالروز شهادت این مبارز گیلانی در یازدهم آذرماه بازگشایی کنیم.

کد خبر 554829 برچسب‌ها استان گیلان میرزا کوچک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گیلان میرزا کوچک میرزا کوچک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ملی بنای تاریخی اداره «نوغان‌داری» تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به پیشینه تاریخی نوغان‌داری در خطه تربت حیدریه گفت: واژه نوغان به معنی کرم ابریشم و پیله بوده و تربت‌حیدریه از دیرباز به دلیل اقلیم مساعد برای کاشت درخت توت، یکی از مناطق مهم پرورش کرم ابریشم و نوغان‌داری در ایران است.

علی محمدی افزود: ساخت تاسیسات اداره نوغان‌داری تربت‌حیدریه سال ۱۳۱۴ انجام شد و نخستین مدیر این اداره فردی فرانسوی به نام موسیو فران بوده است.

وی گفت: در دوران پهلوی بعد از آن‌که صنعت نوغان‌داری تحت نظارت و در انحصار دولت قرار گرفت، مجموعه ساختمان‌های نوغان‌داری تربت‌حیدریه به عنوان یکی از قطب‌های مهم پرورش کرم ابریشم پایه‌ریزی شد.

وی تصریح کرد: این مجموعه شامل ساختمان‌هایی است که به صورت جداگانه در زمینی با وسعت بیش از ۲ هکتار ایجاد و کاربری‌های گوناگونی مانند سالن تولید تخم نوغان و پرورش کرم ابریشم، ساختمان اداری و مدیریت، مهمانسرا و اسکان کارکنان دارد.

محمدی همچنین گفت: از شاخصه‌های معماری این مجموعه که برگرفته از معماری ساختمان‌های شمال ایران است، می‌توان به سبک و گونه معماری کوشک مانند، رعایت قرینه‌سازی، استفاده تمام عیار از آجر در تزیینات و سازه بنا، استفاده از قوس‌های نیم دایره و بیضی شکل و نیز وسعت درخور توجه اشاره کرد.

به گفته وی، در زمین‌های پیرامون این ساختمان نیز توتستان‌هایی برای بهره‌برداری در فصل پرورش کرم ابریشم ایجاد شده است.

وی اظهار کرد: اداره نوغانداری تربت حیدریه اکنون به عنوان تنها نمایندگی اداره توسعه نوغان شرق کشور، ارایه دهنده خدمات و تامین کننده تخم نوغان در سطح استان‌های شرق کشور نظیر استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و نیز سیستان و بلوچستان است.

محمدی همچنین گفت: رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تربت‌حیدریه و همچنین شرکت سفیدرود رشت، در تکمیل فرایند ثبت ملی ساختمان تاریخی اداره نوغان‌داری تربت‌حیدریه تلاش بسیاری داشتند که جای تشکر دارد.

شهرستان تربت‌حیدریه با تولید بیش از ۸۰ درصد ابریشم کشور در شهر ملی بایگ و روستای ملی بسک، به‌عنوان پایتخت ابریشم کشور شناخته می‌شود.

دیگر خبرها

  • بارش قطرات باران بر بنای ارگ تاریخی بم
  • آمار غم انگیز از نابودی جنگل های ایران
  • اعتماد: بعد از انقلاب، یک میلیون هکتار از جنگل‌های کشور نابود شده است
  • اعتماد : بعد از انقلاب، یک میلیون هکتار از جنگل های کشور نابود شده است
  • ۲۰ خانه نورانی در یک محله تاریخی | رسم ماندگار وقف زمین یا خانه در کن برای ساخت مسجد
  • ثبت ملی بنای تاریخی اداره «نوغان‌داری» تربت‌حیدریه
  • حفاظت و توسعه فضای جنگلی دانشگاه شهرکرد
  • بازسازی خانه‌های تاریخی در روستای قهی + فیلم
  • مرمت و بازسازی سالانه ۳۵ بنای تاریخی در استان اردبیل
  • پشت پرده قطع ۷۰ درخت جنگلی و حمله به نیروهای منابع طبیعی