Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ بیمه مرکزی امروز نسبت توانگری شرکت‌های بیمه در سال ۱۳۹۹ را اعلام کرد. وضعیت چند شرکت هنوز مشخص نیست؛ مثلا سطح توانگری بیمه ایران و بیمه سینا و بیمه میهن هر سه در حال بررسی است و مشخص نیست چرا وضعیت این شرکت‌ها در سال ۹۹ هنوز مشخص نیست. نسبت توانگری برخی شرکت‌ها نیز در جدول منتشر شده توسط بیمه مرکزی، تغییراتی داشته؛ مثلا بیمه آسیا از 145 با 120 رسیده یا بیمه دانا از 121 به 138 رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطلاعات منتشر شده درباره بیمه معلم نیز بسیار جالب است؛ از جمله اینکه جدول بیمه مرکزی با کمال شگفتی نشان می‌دهد که «بیمه معلم» با گذشت سال‌های متمادی تنها شرکت با سطح توانگری «دو» است.

پیش از این در گزارشی، «راز مماشات بیمه مرکزی با بیمه معلم» را جستجو کرده بودیم، اما این بار به نظر می‌رسد باید به دنبال «پشت پرده» آن بود: جدول نسبت توانگری شرکت‌های بیمه در سال ۱۳۹۹ نشان می‌دهد، تنها شرکت بیمه دارای سطح توانگری «دو» شرکت بیمه معلم است، اما این همه ماجرا نیست. موضوع از این قرار است که شرکت بیمه معلم از سال ۱۳۹۴ تا سال ۱۳۹۹ به طور پیوسته در این سطح توانگری باقیمانده است. این در حالی است که بر خلاف نص صریح آیین نامه توانگری مالی، شرکت باید پس از کسب نسبت توانگری سطح دو، برنامه ترمیم وضعیت مالی «سه ساله» و حسب مورد برنامه افزایش سرمایه را به بیمه مرکزی ارائه کند.

قاعدتا بر اساس این دستورالعمل، شرکت بیمه معلم باید در سال ۱۳۹۸ سطح «یک» توانگری را کسب می‌کرد، اما در سایه تعلل و عدم نظارت بیمه مرکزی، این شرکت توانسته سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ را نیز با سطح توانگری «دو» به فعالیت ادامه دهد.

چنین شرایطی می‌تواند هشداری برای صنعت بیمه و زمینه‌سازی برای ظهور یک «بیمه توسعه» دیگر باشد. از سوی دیگر این مورد می‌تواند هشداری برای نهاد بالادستی بیمه مرکزی از جمله وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان بازرسی کل کشور باشد. این نهاد‌ها باید به موضوع ورود کرده و از بیمه مرکزی بپرسند که چگونه به شرکت بیمه معلم با وجود عدم رعایت آیین‌نامه مصوب شورای عالی بیمه، اجازه ابقا در وضعیت موجود را می‌دهد؟ این در حالی است که بیمه مرکزی در راستای اجرای آیین نامه توانگری مالی، به بیمه‌گزاران توصیه کرده که به سطح توانگری مالی شرکت‌های بیمه به عنوان یکی از معیار‌های انتخاب بیمه‌گر خود توجه کنند.

بیشتر بخوانید: پاداش ۵ سال در جا زدن!/ جایزه ویژه هیات مدیره بیمه معلم برای کاری که انجام نشد (فیلم)

بررسی جدول توانگری مالی شرکت بیمه معلم نشان می‌دهد که این شرکت از سال ۱۳۹۱ تا کنون نتوانسته نسبت توانگری خود را نیز چندان بهبود بخشد و به جز سال ۱۳۹۳ که به مرز سطح یک و دو توانگری رسیده است، همواره در نسبت توانگری محدوده ۷۰ باقیمانده است.

این شرکت با وضعیت مالی نامناسب خود سال‌هاست که به صورت انحصاری قرارداد بیمه حوادث دانش آموزی را در اختیار گرفته و منابع سرشار آن را استفاده می‌کند، اما اکنون می‌توان وزارت آموزش و پرورش را نیز مورد سوال قرار داد که چرا میلیون‌ها دانش آموز کشور را با چنین شرکتی وارد مشارکت ناخواسته کرده است؟

جدول نسبت توانگری شرکت‌های بیمه ۱۳۹۹

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تخلفات بیمه تخلفات بیمه ای قیمت سکه قیمت دلار شرکت بیمه معلم شرکت های بیمه توانگری مالی نسبت توانگری سطح توانگری بیمه مرکزی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲ برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری شناسایی شدند
  • نارضایتی از عملکرد وزارت کار و تأمین اجتماعی: کارگران ساختمانی هنوز بیمه نشده‌اند!
  • شناسایی ۱۴۰ مودی دارای رفتار مشکوک به شرکت صوری