Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  ساختمان‌های آموزش و توسعه دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت ممیزه مرکزی و اعضای هیئت امنای این دانشگاه به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این آئین که صبح امروز (دوشنبه) در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، پروژه ساختمان آموزش این دانشگاه با زیربنای ۱۰۲۰۰ متر مربع در ضلع شمالی دانشگاه صنعتی شریف افتتاح شد.

برای این ساختمان بخش‌های مختلفی شامل ۴۷۷۷ مترمربع مربوط به معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی، ۵۵۸۹ متر مربع مربوط به ۳۸ کلاس با ظرفیت ۱۳۶۶ نفر، ۲۰۰ متر مربع برای سالن کنفرانس به همراه سه اتاق با ظرفیت ۱۴۰ نفر در نظر گرفته شده است.

استودیو آموزش الکترونیکی نیز یکی دیگر از بخش‌های ساختمان جدید آموزش بوده و بنیاد مصلی نژاد، حامی این پروژه در تامین تجهیزات ساختمان است.

طرح توسعه دانشکده مهندسی مکانیک نیز با زیر بنای ۱۵۰۰۰ متر مربع از سال ۱۳۸۹ آغاز و تکمیل بنا از سال ۱۳۹۳ سرعت گرفت تا به امروز که به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید

 تعامل صنعت با دانشگاه‌ به رفع ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺟﺎﻣﻌﻪ کمک می‌کند

این دانشکده دارای ۹ کلاس، ۱۰ آزمایشگاه، ۶۵ دفتر کار ۳ اتاق به همراه یک سالن کنفرانس و ۲۰ اتاق اداری است و نهاد ریاست جمهوری پشتیبان مالی توسعه این دانشکده بوده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه شریف پروژه های عمرانی دانشگاه صنعتی شریف متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۴۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای صنعت باید در دانشگاه باز شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد دوستار در نشست با اعضای هیأت رئیسه و رؤسای دانشکده‌های دانشگاه در اتاق شورای حوزه ضمن تقدیر از تلاش‌های رئیس سابق دانشگاه، تغییر مدیریت در دانشگاه را امری طبیعی دانست و اظهار کرد: دوران مدیریت با سرعت طی می‌شود و آنچه می‌ماند یادگاری است که از آن دوران در ذهن افراد باقی می‌ماند و قضاوت‌هایی که تاریخ بر عملکرد آدم‌ها خواهد کرد و توشه‌ای که انسان برای آخرت خویش می‌برد.

سرپرست دانشگاه گیلان گفت: از امروز باید کار جدیدی در دانشگاه شروع کرد و فرصت زیادی نیز باقی نمانده است و باید عملکرد به مردم ارائه دهیم و فقط به فکر کار باشیم و بنا بر تغییر ندارم و بنا بر برنامه ریزی دارم و از کلیه معاونت‌ها و رؤسای دانشکده‌ها می‌خواهم وضعیت موجود حوزه خود و چالش‌های موجود را شناسایی و راهکار ارائه دهند و ما نیز نشست‌های تخصصی را با هر یک از معاونت‌ها و دانشکده‌ها آغاز خواهیم کرد.

دوستار در ادامه از معاونت اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه خواست عملکرد هزینه دانشگاه را تا پایان سال ۱۴۰۲ تنظیم کند و نباید هزینه‌های پرداخت نشده ۱۴۰۲ به سال ۱۴۰۳ منتقل شود.

وی در ادامه گفت: ما دانشگاه هستیم و از دانشگاه انتظارات بسیار بالاست و اگر دانشگاه کارکرد اجتماعی نداشته باشد از محیط حذف می‌شود و باید کاری کنیم که محیط را مدیریت کنیم و دانشگاه گیلان دانشگاه مادر هست و هدایت کننده دیگر دانشگاه‌های استان نیز است.

سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه هر معاونت و هر رئیس دانشکده در حوزه اختیارات خودش همانند رئیس دانشگاه است، گفت: ما باید پای صنعت را در دانشگاه باز کنیم و دانشجویان و اعضای هیأت علمی را روانه صنعت کنیم.

دوستار تصریح کرد: خانواده‌ها از دانشگاه مدرک نمی‌خواهند بلکه از ما اشتغال می‌خواهند که لازمه آن مهارت است که به کمک ورود به صنعت ایجاد می‌شود و باید در کنار مباحث اقتصادی به مباحث فرهنگی که بسیار مهم هستند با استفاده از ظرفیت نهاد رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی پرداخته شود.

تشکر از همه مدیران دانشگاه

«فرید نجفی» رئیس سابق دانشگاه هم در این نشست ضمن تشکر از همه مدیران دانشگاه گفت: در ابتدای دوران مسئولیتم دانشگاه با شرایط کرونایی مواجه بود و ضمن عبور و ایجاد نظم و ترتیب از آن شرایط و بازگشایی دوباره دانشگاه، حوادث و ناآرامی شهریور ۱۴۰۱ اتفاق افتاد که دانشگاه آن شرایط را مدیریت کرد.

وی همچنین برای دکتر دوستار سرپرست جدید دانشگاه در ادامه این مسیر ابراز موفقیت کرد.

«حجت الاسلام علی محمد عباسی» مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این نشست ضمن تبریک انتصاب دوستار به سمت سرپرست جدید دانشگاه، از کلیه مدیران دانشگاه که بار سنگین مسئولیت را پذیرفته و برای رضا خداوند کار می‌کنند تشکر کرد و از همه مدیران خواست که با داشتن تلاش و جدیت، همیار سرپرست جدید دانشگاه در راستای ایفای رسالت‌های دانشگاه باشند.

شایان ذکر است سرپرست جدید دانشگاه قبل از این نشست، به اتفاق مدیران دانشگاه در مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شد و با اهدای صلوات یاد و خاطره شهدا را گرامی داشت.

کد خبر 6080859

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین دستاورد‌های حوزه پایداری انرژی
  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • ۲هزار متر مربع به سرانه ورزش دانش‌آموزی هرمزگان اضافه شد
  • ۲ طرح بهداشت و درمان در شاهرود افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
  • افتتاح مرکز تصویربرداری پزشکی غرب فارس در کازرون
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • پای صنعت باید در دانشگاه باز شود
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • افتتاح چند پروژه عمرانی توسط ارتش زنجان
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت