Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، در حالی که فرآیند یکساله انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با پشت سر گذاشتن نخستین مرحله از مناظره‌های چهارگانه، به روزهای پایانی مبارزه های تبلیغاتی «دونالد ترامپ» و «جو بایدن» رقبای جمهوری‌خواه و دموکرات نزدیک شده است، ابتلای رئیس کاخ سفید به بیماری کووید-۱۹ در این برهه زمانی سرنوشت ساز تاریخ آمریکا سبب شده تا روزنامه ها و رسانه های جهان نیز در گزارش های مختلف  به بازتاب اخبار و تحلیل وقایع این روزهای آمریکا بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه اسپانیایی ال پائیس در گزارشی با تیتر «چرا ترامپ بر بروز تقلب در انتخابات اصرار می‌ورزد، وقتی واقعیت ندارد» نوشت: این ایده از آنجا به ذهن ترامپ خطور کرده که با افزایش درخواست ها برای  شرکت در رای گیری پستی و از راه دور، در مسیر استراتژی سنتی حزب جمهوری‌خواه برای ممانعت از دسترسی همه حامیان حزب دموکرات به صندوق های رای قدم برداشت.

در انتخابات سال ۲۰۱۶ میزان حضور رای‌دهندگان سفید پوست افزایش و میزان حضور رای‌دهندگان سیاه‌پوست در پای صندوق‌های رای برای نخستین بار در بیست سال گذشته کاهش یافت. ترامپ نیز به اثرگذاری آرای سیاه‌پوستان واقف است. امروزه او تمام تلاش خود را می‌کند تا حضور سیاه‌پوستان در انتخابات ماه نوامبر کاهش یابد. هدف اول او این است که بیش از ۸ درصد آرای سیاه‌پوستان را به خود اختصاص دهد.

در انتخابات سال ۲۰۱۶  حدود 8 ‌درصد سیاه‌پوستان به ترامپ رای داده بودند. اما اگر نتواند چنین کاری کند، ترجیح می‌دهد میزان حضور رای‌دهندگان سیاه‌پوست کاهش یابد. بیش از سه سال از استقرار ترامپ در کاخ سفید می‌گذرد و ۶۵‌درصد سیاهان معتقدند این دوره برای آنها بسیار بد بوده است.

به نوشته ال پائیس، در آمریکا مشارکت حداکثری مردم معمولا خبر مسرت بخشی برای دموکرات ها است؛ زیرا آرای اقلیت های نژادی و خانوارهای کم درآمد را شامل می‌شود.    
ال پائیس در انتقاد از سیاست های کاخ سفید در دوره چهارساله حضور ترامپ نوشت: «دیوید رِمنیک» (David Remnick) مدیر نشریه هفتگی «نیویورکر» با انتشار مقاله ای در سال ۲۰۱۶، پیروزی ترامپ را چیزی کمتر از فاجعه ندانست. فاجعه ای که به معنای پیروزی برتری طلبی، زن ستیزی و نژادپرستی در آمریکا است.

این نشریه اسپانیایی به نقل از رمدنیک نوشت: بحران کرونا نه تنها مدیریت ضعیف دولت ترامپ در مقابله با این بیماری را افشا کرد بلکه به مردم آمریکا نشان داد که جانشان برای ترامپ اهمیتی ندارد. آمار روزانه جانباختگان کرونا در آمریکا هر روز اعلام می‌شود، اما قطعا برای او مهم نیست. توجه ترامپ حتی به هوادارانش عوام فریبی است.  

انتخابات آمریکا اگرچه در برخی ایالت‌ها آغاز شده است اما روز ۱۳ آبان ماه روز رسمی انتخابات اعلام شده است. دونالد ترامپ از طرف حزب جمهوریخواه و جو بایدن از طرف حزب دموکرات نامزدهای اصلی این رقابت‌ به حساب می‌آیند.

برچسب‌ها ویروس کرونا انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ جو بایدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ جو بایدن ویروس کرونا انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ جو بایدن اخبار کنکور سیاه پوستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۷۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است

نشریه آمریکایی هیل در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که آبان امسال برگزار می‌شود، نوشت که این انتخابات مانند سال ۲۰۲۰ مجددا جو بایدن و دونالد ترامپ را مقابل یکدیگر قرار می‌دهد، با این تفاوت که این بار شرایط متفاوت است و این انتخابات برای مردم آمریکا نتیجه باخت-باخت خواهد داشت.

به گزارش این نشریه که به قلم دنیس ام. پاول، مشاور مدیریت استراتژیک نوشته شده، در سال ۲۰۰۴ به دلیل اینکه جورج بوش ادعا می‌کرد جنگی علیه تروریسم به راه انداخته، آمریکایی‌ها تصمیم گرفتند مجددا به او رای بدهند؛ اما در سال ۲۰۰۸، چون رای‌دهندگان خواستار تغییر مسیر بودند، به باراک اوباما که در آن زمان سناتور بود رای دادند.

در سال ۲۰۱۶، ترامپ به صدای خشم طبقه متوسط تبدیل شد و به پیروزی شگفت‌انگیزی دست یافت که حزب جمهوری‌خواه را متحول کرد. با این حال، در سال ۲۰۲۰، مردم که می‌خواستند این صدای خشمگین را آرام‌تر کرده و دیگران را التیام بخشند، ورق را برگردانده و جو بایدن را انتخاب کردند. 

اکنون ما یک مسابقه مجدد بین بایدن و ترامپ داریم، اما در محیطی با روند‌های بسیار متفاوت که مسائل بسیار متفاوتی را پیش می‌برد. بایدن در سال ۲۰۲۱ تصمیم گرفت یک رئیس جمهور تحول‌خواه باشد و التیام دادن مردم [در مسائل اقتصادی] را نادیده گرفت. این امر برای او هزینه داشته و نتیجه آن را می‌توان در نظرسنجی‌ها دید. زیرا مسائل دیگر [که او آن را نماد تحول‌خواهی نمی‌بیند] اکنون به یک بحران تبدیل شده و این طور به نظر می‌رسد که بایدن این موضوعات را نادیده گرفته یا از آن سوء استفاده می‌کند. در نتیجه بخشی از آرای او در حال ریزش است. 

از طرف دیگر، ترامپ تلاش می‌کند تا کارنامه خود را به عنوان رئیس جمهور با بایدن مقایسه کند، اما او هم درگیر پرونده‌های قضایی است. ترامپ یک پایگاه حمایتی بسیار وفادار دارد، اما شهرت او به عنوان فردی خودکامه که دموکراسی را به خطر می‌اندازد، ممکن است سبب مشکلاتی شود و برخی رای‌دهندگان خاکستری را دچار تردید کند.

پیروزی ترامپ هراس و نفرت را میان دشمنان دموکرات او تشدید خواهد کرد. آنها هر اقدام اجرایی دادگاه را به چالش خواهند کشید و هر کلمه‌ای که ترامپ بیان می‌کند را طوری تحلیل خواهند کرد که به نژادپرستی و تعصب و بدخواهی مرتبط شود؛ و بعد اگر دموکرات‌ها دوباره اکثریت مجلس نمایندگان را به دست آورند، احتمالا برای سومین بار ترامپ را استیضاح خواهند کرد. اعتراضات مجددا مثل سال ۲۰۲۰ بالا خواهد گرفت و فرمانداران ایالاتی که اکثریت دموکرات دارند، قوانین فدرال مورد علاقه جمهوری‌خواه‌ها را نادیده خواهند گرفت یا از اجرای آن امتناع خواهند کرد؛ که این نیز به اتحاد لطمه خواهد زد.

انتخابات سال ۲۰۲۴ برای آمریکا یک بازی باخت-باخت است. اگر بایدن رئیس جمهور شود، به تصمیمات تحول‌خواهانه محیط زیستی و دگرگون کردن اقتصاد ادامه می‌دهد، بدون آنکه مسائل ابتدایی‌تر رای‌دهندگان را در نظر بگیرد. در مقابل اگر ترامپ رئیس جمهور شود، تلاش او برای حکمرانی در هر مرحله مسدود خواهد شد. تمدن آمریکایی که مسلما در حال حاضر هم رو به زوال است، به فرسایش و تحلیل رفتن ادامه خواهد داد.

در سال ۱۹۴۵، هری ترومن، رئیس جمهور وقت آمریکا مجبور شد بین دو گزینه تصمیم بگیرد: انداختن بمب اتمی روی جمعیت غیرنظامی یا حمله به سرزمین اصلی ژاپن. اکنون در سال ۲۰۲۴ از مردم آمریکا خواسته می‌شود که بین دو گزینه تصمیم بگیرند: کسی که با سیاست‌های خود سبب تفرقه بین مردم می‌شود و کسی که خود مظهر تفرقه است. سوال این است که آیا ما به عنوان یک ملت می‌توانیم ۴ سال دیگر تفرقه را تحمل کنیم؟

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • کاندیداها و هوادارانشان قانونمند و اخلاق‌مدار باشند
  • کاندیداها و هواداران‌شان قانونمند و اخلاق‌مدار باشند
  • لزوم پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در آستانه دور دوم انتخابات
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • طرح «عروسِ ترامپ» برای جلوگیری از تقلب در انتخابات
  • طرح «عروسِ ترامپ» برای جلوگیری از تقلّب در انتخابات