Web Analytics Made Easy - Statcounter

محرم روزبه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تویسرکان، سمن‌ها را سازمان‌های مردم نهاد غیر دولتی، غیر انتفاعی و غیر سیاسی دانست و اظهار کرد: سازمان‌های مردم نهاد پل ارتباطی بین مردم و دولت در راستای سود رساندن به اعضای جامعه هستند.

وی با اشاره به اینکه افراد علاقه‌مند از ۱۷ سال تا ۳۵ سال می‌توانند در سازمان‌های مردم‌نهاد فعالیت کنند افزود: روند ثبت‌نام برای تشکیل سمن تسهیل یافته و این اقدام در اداره کل ورزش و جوانان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به اینکه سازمان‌دهی ویژه و مجمع امور جوانان از بین همین جوانان از طریق انتخابات انجام می‌شود ادامه داد: ۹ نفر از اعضای اصلی در راس این مجمع قرار گرفته و به نمایندگی از همه سازمان‌های مردم‌نهاد تصمیم‌گیری می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در سطح استان ۱۴۲ سمن ثبت شده داریم گفت: خوشبختانه استان همدان یکی از سه استان برتر کشور در حوزه سازمان‌های مردم نهاد است.

روزبه با اشاره به اینکه تویسرکان در سال‌های قبل ورودی جدی برای تشکیل سمن‌ها نداشت؛ اما اکنون با روند مطلوبی با مدیریت خوب مسوولان شهرستان دارد، از برگزاری اولین جلسه ایجاد سازمان‌های مردم‌نهاد در قالب طرح «هر روستا یک سمن» در این شهرستان خبر داد.

وی هدف از اجرای طرح «هر روستا یک سمن» را فعال کردن سازمان‌های مردم‌نهاد در بطن روستاها دانست و تاکید کرد: سازمان‌های مردم‌‌نهاد اصلی ترین و مهمترین تشکل‌ها در سطح شهرستان برای دستیابی به اهداف هستند.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان با بیان اینکه بیشترین تشکل‌های مردم‌نهاد استان در بین شهرستان‌ها به ترتیب از آن ملایر، فامنین و تویسرکان است خاطرنشان کرد: ۶ سمن در شهرستان تویسرکان تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات خاص سمن‌ها در قالب طرح و کارگاه، تفاهم نامه و طرح‌های ملی و استانی داده می‌شود تاکید کرد: تنها اعتباراتی که هر ساله به سمن‌ها تعلق می‌گیرد، اعتبارات طرح و کارگاه است. 

روزبه با اشاره به اینکه انجام همه فرآیند طرح و کارگاه به صورت اینترنتی انجام و مورد بررسی کارشناسان وزارتخانه قرار می‌گیرد و طرح‌ها اصلاح می‌شوند اما حذف نه اظهار کرد: میزان اعتبار اعطایی به طرح‌ها تا سقف ۱۰ میلیون تومان و برای کارگاه‌ها تا سقف ۳ میلیون تومان است؛ البته همه اعتبار بدون هیچ واسطه‌ای، مستقیم به حساب سمن‌ مورد نظر واریز می‌شود.

وی ناظر بر اجرای طرح سمن‌ها را اداره ورزش و جوانان دانست و با اشاره به نهایت همکاری سمن‌ها در شرایط شیوع ویروس کرونا در بحث‌های اجتماعی گفت: با توجه به نیمه‌ تعطیل شدن برخی از مکان‌های ورزشی، سازمان‌های مردم نهاد با محوریت جوانان به عنوان یکی از پایه‌های اصلی وزارت ورزش در عرصه ورودی تاثیرگذار به ویژه در زمینه کمک‌های بشردوستانه داشتند.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به اینکه در سطح استان ۱۸ طرح و هشت کارگاه از سمن‌ها در قالب طرح‌های چون قالیبافی، کار آفرینی، توانمندسازی، فروشگاه اینترنتی، استارتاپ‌ها و... داشتیم یادآور شد: طرح‌های ارائه شده براساس ایده‌های خلاقانه متفاوت هستند.

 انتهای پیام/89010

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان ورزش جوانان سمن اداره کل ورزش و جوانان سازمان های مردم نهاد امور جوانان استان همدان سمن ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودهای مالی، مقر سازمان ملل در ژنو را در خاموشی فرو برد

از آنجایی که بسیاری کشورهای عضو سازمان ملل تعهدات مالی خود به این نهاد بین‌المللی را پرداخت نمی‌کنند، کمبودهای مالی منجر به در پیش گرفتن اقدامات ریاضتی سخت در دفاتر این نهاد از جمله مقر سازمان ملل در ژنو شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "اس ار اف" سوئیس در گزارشی نوشت: کمبود پول سازمان ملل را مجبور به خاموش کردن چراغ های مقر خود در ژنو کرده است. بسیاری از کشورها کمک های خود را به این نهاد بین المللی پرداخت نمی کنند - یا به موقع پرداخت نمی کنند و اکنون وضعیت مالی آن بدتر می شود.

در ادامه این مطلب آمده است: سازمان ملل هرگز نهادی که بتواند ولخرجی و یا ریخت و پاش کند نبوده است. حدود 3.6 میلیارد دلاری که برای تامین مالی این نهاد در سال 2024 استفاده می شود، برای یک سازمان جهانی با زمینه های بی شمار فعالیت و 193 کشور عضو، بسیار ناچیز است.

اما مشکل واقعی این است که بسیاری از کشورها کمک های خود را به این نهاد پرداخت نمی کنند - یا به موقع آنها را پرداخت نمی کنند. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد بارها و بارها از این موضوع شکایت کرده است.

در سال 2023، تنها 152 کشور کمک های اجباری خود را به طور کامل به این نهاد پرداخت کرده اند. در سال جاری تاکنون تنها 98 نفر از جمله سوئیس این کار را انجام داده اند.

بنابراین سازمان ملل در یک بحران نقدینگی جدی است که گوترش را مجبور به اتخاذ تدابیر فوق العاده می کند. اوضاع تا آنجا پیش رفته که وی کار و همچنین اصلاحات سازمان ملل را در معرض خطر می بیند.

مقرهای سازمان ملل در نیویورک، وین، نایروبی و آخرین اما نه کم‌اهمیت‌ترین و بزرگترین مقر از نظر کارکنان در ژنو تحت تأثیر این شرایط قرار گرفته‌اند. البته سازمان های فرعی سازمان ملل که بودجه جداگانه خود را دارند تحت تأثیر این شرایط قرار نمی گیرند.

پیش‌بینی معنای اقدامات ریاضتی پیش‌تر در کریسمس و سال نو در ژنو ارائه شد. در آن زمان کاخ و مقر سازمان مل در این شهر کاملاً بسته بود. با این حال، این وضعیت در طول سه هفته بود که به هر حال اتفاقات کمی در صحنه بین المللی وجود داشت.

اما از نیمه دوم آوریل به بعد در سال جاری میلادی این محدودیت ها بر عملیات کامل این نهاد تاثیر می گذارد. کیرا کروگلیکوا، مدیر اداری سازمان ملل در ژنو توضیح می دهد، کل ساختمان ها به طور موقت بسته هستند و کارکنان باید در ساختمان های دیگر گرد هم آیند.

به گفته وی در این شرایط زمان بازگشایی دفاتر سازمان ملل نیز محدود خواهد بود. دفاتر و اتاق های جلسات فقط از ساعت 8 صبح تا 19 بعد از ظهر برای مدت نامشخصی باز خواهند بود.

در این شرایط به منظور کاهش هزینه ها روشنایی بیرونی ساختمان‌های تاریخی سازمان ملل در این شهر به حداقل کاهش می‌یابد، پله‌های برقی فقط در زمان رویدادهای مهم کار می‌کنند و گرمایش و سرمایش کم می‌شود. کروگلیکوا توصیه می کند که کارکنان سازمان ملل در روزهای سرد کت به همراه داشته باشند.

این برای صرفه جویی 42 درصدی از هزینه های زیرساختی در ساختمان ژنو - یا 15 میلیون فرانک در نظر گرفته شده است. این بر هزینه های انرژی، امنیت، تمیز کردن و تهیه مواد تأثیر می گذارد.

کروگلیکوا البته برای رفع نگرانی های کارکنان اعلام کرد که حداقل دستمزد کارمندان در حال حاضر همچنان "حداقل در حال حاضر تضمین شده است.

در ادامه این گزارش آمده است: سازمان ملل اهرم های زیادی برای افزایش انضباط پرداختی کشورهای عضو ندارد. هیچ برنامه ای برای حذف دولت ها و کشورها از این سازمان جهانی وجود ندارد.

از سوی دیگر، ماده 19 منشور ملل متحد می گوید کشورهایی که حداقل دو سال کمک های خود را به این نهاد پرداخت نکنند، حق رای در مجمع عمومی را از دست می دهند. این موضوع در حال حاضر درباره ونزوئلا، اکوادور و افغانستان صدق می کند.

 با این حال، آنچه بسیار جدی‌تر است این است که برخی از مهم‌ترین مشارکت‌کنندگان مالی از جمله ایالات متحده آمریکا به‌طور جدی در کمک های خود معوقه دارند. در دوران روسای جمهور سابق جورج دبلیو بوش و دونالد ترامپ، این مقامات انتقاد های اساسی از سازمان ملل داشتند. در زمان جو یدن، رئیس جمهور فعلی ایالات متحده، که از سازمان ملل حمایت می کند هم پارلمان این بودجه را مسدود می کند.

این شرایط اکنون سازمان ملل را مجبور به اتخاذ تدابیر ریاضتی شدید می کند.

آغاز به کار اجلاس اتحادیه بین المجالس در ژنو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی نفرات برتر رده سنی جوانان در کاراته قهرمانی کشور
  • زیر ساخت‌های تربیتی در استان همدان ضعیف است
  • استان همدان نیازمند زیرساخت تربیتی برای جوانان
  • سرمایه‌گذاری در ورزش باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود
  • کمبودهای مالی، مقر سازمان ملل در ژنو را در خاموشی فرو برد
  • وام ازدواج؛ شیرینی یک قانون برای حمایت از نهاد خانواده
  • همدان، میزبان مسابقات وزنه برداری دختران کشور
  • اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه
  • تجلیل از دست‌اندرکاران رویداد کشوری جامعه پرداز در همدان
  • سازمان ملل: بیش از ۱۰ هزار زن در غزه جان باختند