Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در تمام دنیا گردشگری سود خوبی برای کشور‌ها دارد و سبب ارزآوری فراوانی می‌شود که در این بین گردشگری سلامت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 

در حال حاضر ایران یکی از کشور‌های مطرح در حوزه پزشکی است و بیماران خارجی از کشور‌های مختلف به خصوص حاشیه خلیج فارس و کشور‌های همسایه جهت درمان به ایران می‌آیند و همین موضوع سبب می‌شود تا ارز قابل توجهی به خاطر انجام روند درمانی‌ وارد کشور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

جذب سالیانه ۶۰۰ هزار گردشگر سلامت در کشور

رضا جمیلی کارشناس گردشگری سلامت در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: می‌توان بخشی از اقتصاد ایران عزیز را با ظرفیت‌های این صنعت پیش برد؛ صنعتی که از معدود بخش‌هایی از اقتصاد است که به توزیع عادلانه ثروت کمک می‌کند و امکان اشتغال‌زایی در آن از جمله برای گروه‌های خاص و حاشیه‌ای نامحدود است و امید بسیاری از جوانان و خانواده‌ها بود تا بتوانند به کمک آن از گرفتاری‌های اقتصاد نفتی خلاص شوند و به یک اقتصاد زاینده و پویا برسند.

این کارشناس گردشگری سلامت ادامه داد: اما مجموعه شرایطی که در ۸ ماه گذشته و در پی همه‌گیری ویروس کرونا در کشور پیش آمد بخش گردشگری را به شکلی ویژه زمین‌گیر کرده است. در این میان گردشگری پزشکی یکی از برند‌های خوش‌نام و کارآمد اقتصاد کشور در چند سال گذشته بوده که بیش از هر حوزه دیگری این صنعت دچار خسارت‌های شدید شده است.

او افزود: گردشگری پزشکی ایران با تکیه بر داشته‌هایی همچون تاریخ و سابقه پربار طب ایرانی و زیرساخت‌های متنوع درمانی و از همه مهم‌تر قیمت‌های رقابتی درمان‌های مختلف توانسته بود در خاورمیانه و حتی اروپا و در میان جمعیت شیعه کشور‌های منطقه به یکی از اولین انتخاب‌ها برای سفر‌های درمانی تبدیل شود.

جمیلی بیان کرد: شکل‌گیری بیش از ۳۰۰ شرکت فعال گردشگری سلامت در سال‌های اخیر که بیشتر آن‌ها با همت جوانان استارتاپی و آشنا با روش‌های جدید کسب‌وکار و بازاریابی دیجیتال راه‌اندازی شده بودند، نوید شکوفایی بخشی از صنعت درمانی کشور را می‌دهد که ضمن ارزآوری و اشتغال‌زایی به توسعه برند و دیپلماسی فرهنگی-انسانی کشور در منطقه خاورمیانه کمک بسزایی می‌کند.

او اضافه کرد: کرونا بیش از ۸ ماه است که گردشگری سلامت ایران را زیر بار ضربه‌های خردکننده خود قرار داده است و بیشتر شرکت‌های این صنعت از جمله استارتاپ‌های سلامت شکل‌گرفته در این بازار، در حال فروپاشی هستند، اما نکته قابل توجه اینجاست که با وجود تلاش‌های شبانه‌روزی در دو ماه گذشته توسط فعالان این حوزه، برخی تبلیغات منفی علیه کشورمان در رسانه‌های خارجی و  برجسته کردن مغرضانه آمار‌های کرونای ایران درخواست‌های زیادی برای سفر درمانی به ایران داده شده است، درخواست‌هایی که غالباً برای استفاده از آن دسته از خدمات سلامت است که نه‌‌ تنها ظرفیت مراکز درمانی کشور برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی داخلی را اشغال نمی‌کند بلکه ظرفیت‌های بلااستفاده و روی‌ زمین‌ مانده مراکز را فعال می‌کند و ارائه خدمات به این گردشگران سلامت می‌تواند اقتصاد آسیب دیده مراکز درمانی و کسب‌وکار  شرکت‌های گردشگری را احیا کند.

او بیان کرد: در حال حاضر مراکزی همچون بیمارستان‌های خصوصی و مراکز جراحی محدود درمان‌های اختیاری و کم‌ خطر را به بیماران خارجی ارائه می‌دهند و با جذب گردشگر ارزآوری قابل‌توجهی صورت می‌گیرد و با این روش بخش زیادی از درآمد‌های از دست‌رفته کادر درمان و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به علت شرایط کرونا و کم‌تر شدن توان اقتصادی جبران خواهد شد.

او بیان کرد: در حال حاضر کم توجهی وزارت خارجه به درخواست‌های شرکت‌های گردشگری سلامت از یک‌ سو و انفعال سیاست‌گذاران از سوی دیگر باعث سردرگمی فعالان گردشگری سلامت و از دست رفتن درآمد‌های ارزی طی دو سه ماه گذشته شده است؛ درآمد‌هایی که در غفلت مسئولان ایرانی به جیب شرکت‌ها و مراکز درمانی ترکیه و امارات سرازیر شده است. فعالان این حوزه اعتقاد دارند همان گونه که کشور‌های رقیب ایران در منطقه از جمله ترکیه با بیش از ۳۲۰ هزار مبتلا به کرونا توانسته‌اند تبلیغات اصولی داشته باشند و با جذب بیماران خارجی برای درمان‌هایی، چون زیبایی، جراحی‌های عمومی، چشم‌پزشکی، ارتوپدی بخشی از اقتصاد سلامت خود را احیا کنند.

جمیلی گفت: ضرورت دارد مسئولان دولتی از جمله وزارت خارجه، هرچه زودتر با خروج از بلاتکلیفی فعلی، امکان سفر مسافران درمانی به کشور را فراهم کنند. باید هشدار داد تعلل در این زمینه تنها به از بین رفتن و مرگ نام خوش گردشگری درمانی کشور منجر می‌شود و تلاش‌هایی که در چند سال اخیر و با همت جوانان دلسوز این صنعت، به بار نشسته بود، از بین می‌رود.

بیشتربخوایند

تاثیر منفی شیوع ویروس کرونا بر صنعت گردشگری سلامت

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا صنعت گردشگری گردشگری سلامت گردشگری سلامت شرکت ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۳۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ نوبت سنجش سلامت دانش آموزان اتباع امکانپذیر نشده است

براساس گزارشات مردمی در حال حاضر اخذ نوبت سنجش سلامت برای دانش آموزان اتباع کلاس اول ابتدایی‌ و پیش دبستانی امکان‌پذیر نشده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، براساس گزارشات مردمی در حال حاضر اخذ نوبت سنجش سلامت برای دانش آموزان اتباع کلاس اول ابتدایی‌ و پیش دبستانی، حتی آن دسته اتباع دارای مدارک اقامتی کارت آمایش (کارت هوشمند)، پاسپورت اقامتی، پاسپورت خانواری و برگه سبزرنگ سرشماری امکان‌پذیر نشده است.

یکی از شروط اصلی ثبت نام کلاس اول ابتدایی و پیش دبستانی در مدارس، سنجش سلامت است که به منظور ارزیابی سلامت جسمانی در بدو ورود به دبستان هر ساله انجام می‌شود؛ برای این کار والدین باید به پایگاه‌‌های سنجش مراجعه کنند تا بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی و سطح سلامت دانش ‌آموز ارزیابی ‌شود.

والدین دانش آموزان اول ابتدایی و پیش دبستانی می‌بایست در زمان اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش به سایت ثبت نامی مراجعه نموده و پس از تکمیل فرم های ثبت نامی، نوبت گیری برای سنجش را انجام دهند.

چگونه برای کلاس اولی‌ها نوبت "سنجش سلامت" بگیریم؟سنجش سلامت 75 درصد کلاس اولی‌ها؛ 31 اردیبهشت آخرین فرصتاردیبهشت آخرین فرصت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها

 نوبت گیری سنجش سلامت نوآموزان پیش دبستانی و کلاس اول دبستان سال تحصیلی  1403 - 1404 از آبان ماه 1402 آغاز شده و تا 31 اردیبهشت ماه 1403 ادامه خواهد داشت.

در حال حاضر بسیاری از خانواده‌های اتباع به علت نداشتن کدملی و سیم کارت، موفق به اخذ نوبت سنجش نشده‌اند.

براساس گزارش رنا مشخص شده است که تعداد خیلی محدودی از اتباع خارجی که با کد یکتا سیم کارت به نام شان ثبت شده است، در دی ماه و بهمن ماه ١٤ ٢ از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند موفق به اخذ نوبت سنجش شده اند، اما از اسفند ماه ١٤ ٢ افرادی که با کد یکتا نیز سیم کارت به نام شان ثبت شده بود، نمیتوانستند وارد پنجره ملی خدمات دولت هوشمند شوند.

 انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • اخذ نوبت سنجش سلامت دانش آموزان اتباع امکانپذیر نشده است
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان