Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی گفت: 25 هزار نفر از مدرسانی که سابقه تدریس در دانشگاه جامع علمی – کاربردی را داشتند، شرایط عمومی و تخصصی را برای ادامه فعالیت به دست آوردند.


حسین امید در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا سال 95 دانشگاه علمی – کاربردی 90 هزار مدرس را در رشته‌های مختلف بکار گرفته بود که این مدرسان مراحل ارزیابی را اعم از عمومی، علمی و تخصصی طی نکرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تصویب آئین‌نامه پیشنهادی دانشگاه جامع علمی – کاربردی در شورای عالی جذب اشاره و خاطرنشان کرد: برای ارزیابی مدرسان دانشگاه جامع علمی – کاربردی در سال 95 دو گام جدی برداشته شد تا ساماندهی در این حوزه انجام شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی گفت: در گام اول پذیرش مدرسان جدید از طریق فراخوان عمومی و در چارچوب آئین‌نامه انجام شد تا براساس این آئین‌نامه مدرسان در هیئت‌های استانی مورد ارزیابی قرار گیرند.
امید افزود: باید در هیئت‌های استانی صلاحیت عمومی و تخصصی مدرسان مورد ارزیابی قرار می‌گرفت تا در صورت کسب صلاحیت‌های مورد نظر وارد آموزش دانشگاه علمی – کاربردی می‌شدند.
وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر سه دوره فراخوان براساس این آئین‌نامه انجام شده و در این فراخوان‌ها بیش از 80 هزار نفر شرکت کردند تا مورد ارزیابی قرار گیرند.
رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی بیان کرد: تنها 10 تا 15 درصد این شرکت کنندگان مورد پذیرش قرار گرفته‌اند و مابقی آنها در مراحل مختلف از پذیرش معاف شدند.
امید با بیان اینکه غیر از این مسیر محال است که مدرسی در دانشگاه مورد پذیرش قرار گیرد، گفت: با هدف شفاف‌سازی این فرآیند سامانه‌ای طراحی شده است تا فرآیند جذب مدرس و ارزیابی مدارک و مستندات از طریق این سامانه انجام شود تا ایراد و اشکالی به فرآیند جذب مدرسان وارد نشود.
وی یکی از شرایط جذب مدرس را کسب معدل 15.5 برای کارشناسی ارشد اعلام و تصریح کرد: سال گذشته این معدل 16 تعیین شده بود که با اعتراض عده‌ای از مدرسان این عدد به 15.5 تغییر یافت.
رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی در مورد تعیین تکلیف مدرسان قبلی نیز اظهار کرد: از 90 هزار مدرسی که کد مورد نظر را به دست آورده بودند، 60 هزار نفر آنها با دانشگاه همکاری داشتند که در ارزیابی این مدرسان تنها 25 هزار نفر از آنها با کسب شرایط عمومی و تخصصی و مدارک مورد نظر پذیرفته شدند.
امید ادامه داد: ما برای مدرسانی که شرایط عمومی و اختصاصی را به دست نیاورنده بودند، چند ماه مهلت اعتراض گذاشتیم که در این مدت مدارک آنها دوباره مورد بررسی قرار گرفت که تعدادی از آنها پذیرفته و تعدادی نیز اعتراضان مورد پذیرش هیئت مرکزی قرار نگرفت.
وی بیان کرد: علاقمندان تدریس در این دانشگاه که شرایط عمومی و اختصاصی لازم را دارند نیز مجدد در فراخوان جدید می توانند اقدام به ثبت نام وارزیابی مجدد کنند. این ارزیابی در یک فرآیند شفاف و براساس مستندات رسیدگی می شود و بعد از قبول یا رد فرد هیچ فردی نمی‌تواند به این فرآیند قانونی خدشه‌ای وارد کند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی فراخوان جذب مدرس در دانشگاه علمی کاربردی رئیس دانشگاه جامع علمی شرایط عمومی آئین نامه هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۵۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری صبح سه شنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر ریاست جمهوری و آخرین وضعیت پروژه‌های آن، سفر به ایلام را دارای خیر و برکت و آورده دانست و گفت: اتمام پروژه‌های سفر و تحقق مصوبات در اولویت برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد.

وی ضمن بیان اینکه سفر اول آیت الله رییسی به استان ایلام دارای ۱۴۵ مصوبه و ۳۰۱ پروژه و بیش از ۶ هزار میلیارد مصوب است، خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی که دارای درصد پیشرفت بالایی هستند باید هر چه زودتر تکمیل شوند و این مهم یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران در استان و در نهاد ریاست جمهوری خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: مصوبات خوبی برای سفر دوم ریاست جمهوری پیش‌بینی و تنظیم شده اما مصوبات دور اول سفر باید عملیاتی و پروژه‌ها اجرایی شده و به بهره‌برداری برسند.

هژبری با بیان اینکه مدیران باید به جزئیات پروژه‌های مرتبط با سفر اشراف داشته باشند، تاکید کرد: مدیران پیگیر دریافت تخصیص، فعال شدن پروژه و اتمام آنها باشند و نسبت به رفع موانع تحقق مصوبات اقدام کنند.

در این جلسه آخرین وضعیت مصوبات و پروژه‌های امور عشایری، راه و شهرسازی، اداره زندان‌ها، ورزش و جوانان، بنیاد شهید، جهادکشاورزی، دانشگاه ایلام، دانشگاه پیام نور، آب منطقه‌ای، فنی و حرفه‌ای، راه داری، آبفا، دانشگاه علوم پزشکی و کمیته امداد بررسی و تصمیمات لازم جهت پیشبرد این پروژه‌ها اتخاذ شد.

کد خبر 6086057

دیگر خبرها

  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ‌ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای بیش از ۸۰۰ نفر از نیرو‌های پیمانکاری شرکت برق فارس
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • نحوه تعمیر تیوپ لاستیک دوچرخه سوراخ شده؛ یک ترفند ساده و کاربردی (فیلم)
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی