Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت، حضور اصناف را در مقاطع مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی ماندگار و درخشان خواند و گفت: با کمک اصناف و فعالان اقتصادی، از شرایط سخت کنونی اقتصاد ایران عبور خواهیم کرد.

 

به گزارش پول نیوز ، علیرضا رزم‌حسینی در دیدار با هیات رئیسه اتاق اصناف ایران با بیان اینکه تاریخ ایران، هیچگاه نقش‌آفرینی اصناف و بازاریان در مقاطع مختلف پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را فراموش نخواهد کرد، گفت: حضور اصناف در مقاطع مختلف و حساس کشور در نقش یک پشتیبان‌کننده، همواره ماندگار و درخشان بوده و وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشراف کامل به این جایگاه و نوع نقش‌آفرینی، حامی این قشر عظیم خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر صنعت، معدن و تجارت، حضور اصناف و تشکل‌های مختلف بخش‌خصوصی در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها را یک الزام دانست و افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه‌های مختلف، نشست‌های بسیاری را با بخش‌های مختلف صنعتی، معدنی و تجاری غیردولتی برگزار می‌کند تا بتواند تصمیماتی را اتخاذ نماید که مبتنی بر خردورزی و کار کارشناسی باشد و در نهایت به نفع تولید و اشتغال کشور تمام شود.

وی تصریح کرد: امروز کشور در شرایط خاصی به سر می‌برد که همه باید دست به‌دست هم داده و تلاش کنند تا از مشکلات عبور نمایند؛ این در حالی است که باید باور کنیم که در جنگ تمام عیار اقتصادی قرار گرفته‌ایم و متناسب با آن، ابزارهای دفاعی را به کار بندیم؛ البته هدف وزارت صنعت، معدن و تجارت در این حوزه، مداخله نیست؛ بلکه استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این حوزه است.

به گفته رزم حسینی، هیچ یک از واحدهای صنفی علاقمند به خرید کالاها با قیمت بالا نیستند تا بتوانند به راحتی اجناس خریداری شده را به فروش رسانده و گردش مالی داشته باشند؛ در غیر این صورت دچار مشکل خواهند شد؛ پس به طور قطع اصناف مدافع گرانی نخواهند بود؛ چراکه در گرانی هم خریدار و هم فروشنده ضرر می‌کنند.

وی با تاکید بر ضرورت هماهنگی کامل تمامی بخش‌های مرتبط وزارت صنعت، معدن و تجارت با جامعه صنفی کشور خاطرنشان کرد: باید مسیر را برای حضور هر چه بیشتر اصناف در اقتصاد فراهم کرد و در حوزه کنترل قیمت و نظارت بر بازار از توان حداکثری آنها بهره گرفت؛ این در حالی است که در شرایطی قرار داریم که روز به روز سفره مردم کوچکتر شده و هم دولت و هم جامعه صنفی کشور اعم از تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان، باید دست به‌دست هم دهند و ثبات را به بازار برگردانند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: گرانی ناشی از افزایش شاخص‌های کلان اقتصادی وجود دارد، اما ثبات مهم‌تر از آن است که باید هر چه سریعتر به بازارهای مختلف برگردد و این خواسته رئیس‌جمهوری است.

وی تصریح کرد: نگاه ما در مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت آن است که با همیاری هم، از شرایط سخت کنونی اقتصاد ایران عبور کرده و شرایط با ثبات‌تری را تجربه کنیم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: وزیر صمت پول نیوز اقتصاد کلان گرانی تجارت معدن و تجارت وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۵۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان

 جواد آخندزاده، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت صادرات زعفران افغانستان طی سال ۱۴۰۲ حدود ۶۷ تُن با ارزش ۴۹ میلیون دلار می‌باشد.

به گفته او، بیشترین صادرات زعفران افغانستان به کشورهای هندوستان، عربستان سعودی، اسپانیا، امارات متحده عربی، آلمان، آمریکا اندونزی، ترکیه و انگلستان صورت گرفته است‌.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان‌ افزود زعفران افغانستان دارای کیفیت عالی و در جهان مقام نخست را دارد.

از زمانی که کشت زعفران به عنوان جایگزین کوکنار از سوی نهادهای کمک‌کننده مطرح شد و کارزارهایی برای رشد تولید آن راه‌اندازی شد.

در افغانستان در سال‌های گذشته ولایت‌های هرات در غرب، بلخ، فاریاب و سرپل در شمال، قندهار و ارزگان در جنوب و دایکندی در مرکز افغانستان به ترتیب بیش‌ترین میزان تولید زعفران را داشته‌اند.

گفتنی است حدود ۹۰ درصد مجموع زعفران در افغانستان در ولایت هرات، تولید می‌شود.

در سال ۲۰۱۸ حکومت پیشین واردات زعفران و پیاز را با هدف حفظ جایگاه جهانی، پایداری کیفیت، ارزش‌افزایی و گسترش تولید زعفران افغانستان ممنوع کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • قول وزیر صنعت برای کمک به صنعتگران
  • بهره‌برداری از فاز توسعه شرکت کلران در سمنان
  • ۲ واحد صنفی در طبس پلمب شد
  • افتتاح یک واحد تولید باطری در گرمسار با حضور وزیر صمت
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان
  • همایش بزرگ سرمایه گذاران استان سمنان آغاز به‌کار کرد
  • نظارت بر بازار شرط تحقق شعار سال است
  • شرط تحقق شعار سال نظارت و بازرسی بر بازار است
  • وزیر صمت به سمنان سفر می‌کند/ افتتاح ۴ پروژه اقتصادی