Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-19@19:11:03 GMT

تغییر تابعیت قهرمان پارالمپیک لندن + سند

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۵۷۰۰۳

تغییر تابعیت قهرمان پارالمپیک لندن + سند

نایب قهرمان پارالمپیک لندن با تغییر تابعیت از این پس برای کشور ترکیه در رقابت‌های بین‌المللی به میدان خواهد رفت.

خبرگزاری میزان - محسن کائدی، پارادوومیدانی‌کار کشورمان که مدال طلای بازی‌های پارالمپیک ۲۰۱۲ لندن در ماده پرتاب چکش و نقره پرتاب وزنه این مسابقات را در کارنامه دارد با تغییر تابعیت از این پس برای کشور ترکیه در رقابت‌های بین‌المللی به میدان خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کائدی همچنین در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو در برزیل نیز موفق به کسب دو مدال برنز در مواد پرتاب وزنه و پرتاب چکش شده بود

وی با انتشار تصاویری از دریافت کارت‌های حضور در مسابقاتش در صفحه مجازی‌اش از این اتفاق پرده برداشت.

پیش از این در حالی‌که رسانه‌ها از تغییر تابعیت کائدی به همراه محمد خالوندی خبر داده بودند مسئولان وقت فدراسیون و انجمن پارادوومیدانی این موضوع را تکذیب کرده بودند.

بهمن رضایی، رییس انجمن پارادوومیدانی در واکنش به تغییر تابعیت این دو ورزشکار گفته بود: من هم این موضوع را از طریق رسانه‌ها شنیدم و دقیقاً در جریان آن نیستم، اما وقتی برای مسابقات قهرمانی کشور از این دو نفر دعوت کردیم هیئت استان آنها اعلام کرد که مصدوم هستند و نمی‌توانند شرکت کنند. مسابقه دادن برای کشور دیگری به این راحتی‌ها هم نیست؛ یا باید رضایت پارالمپیک را جلب کنند یا اینکه یک دوره بیرون بمانند تا بتوانند برای کشور دیگری مسابقه دهند. 

بیشتر بخوانید: محمدیان: اجازه ندهند بلایی که سرِ من آمد، سرِ بقیه هم بیاید/ مربی‌ام از من کوچکتر است

انتهای پیام/

برچسب ها: محسن کائدی پارالمپیک پارادوومیدانی تغییر تابعیت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پارادوومیدانی کار پارالمپیک پارادوومیدانی تغییر تابعیت تغییر تابعیت برای کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۷۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد پای قرآن سرقتی از ایران این‌بار در حراجی ساتبیز لندن

این قرآن‌پژوه و مترجم و نسخه‌شناس مصاحف قرآن، که حدود دو دهه پیگیر این قرآن مسروقه بوده و ورق‌های جداشدهٔ آن را تا کنون در موزه‌های لوور (پاریس)، لوور (ابوظبی)، متروپلیتن (نیویورک) و موزۀ هنر اسلامی (دوحه) و همچنین حراجی‌های ساتبیز، کریستیز و بُنهامز شناسایی کرده‌است، به تازگی تصاویری از ورق هایی از این قران را منتشر کرده و اطلاع داده است که «برای چندمین بار، تا یک هفتۀ دیگر، در چهارشنبه ۲۴ آوریل ۲۰۲۴ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) یک برگ دیگر از قرآن دزدیده‌شده به شمارۀ ۵۴۸ از موزۀ ملی پارس (شیراز) در حراج ساتبیز لندن به فروش خواهد رسید. این برگ شمارۀ ۴۲ از مجموع ۱۷۲ برگ نسخه بوده و حاوی آیات ۱۷ تا ۲۲ سورۀ حاقة است.»

درحالی که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرده پیگیری برای استرداد ورق‌های شناسایی‌شده این قران سرقتی را آغاز کرده است، کریمی‌نیا تاکید کرد که «از وزارت میراث فرهنگی انتظار می رود چهار سال پس از افشای این سرقت و فروش برگ برگ آن در حراج‌های مختلف اروپا، اکنون برای افکار عمومی توضیح دهد دقیقاً کدام اقدام موثر و عملی را برای حفظ و بازگرداندن این میراث ایرانی انجام داده و نتایج آن چه بوده است.»

مدیرکل موزه‌ها در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیش‌تر گفته بود که امیدوارند با اثبات مالکیت اوراق شناسایی‌شده در حراجی کریستیز، ورق‌های موجود در موزه لوور و دیگر مراکز و حراجی‌ها را هم پس بگیرند.

سرقت این قرآن خطی (کوفی) عصر روز چهارشنبه ۲۷ فروردین سال ۱۳۸۲ شمسی (۱۶ آوریل ۲۰۰۳ میلادی)، در ساعات پایانی وقت اداری انجام شد. چهار سارق مسلح با لباس مبدل وارد موزۀ ملی پارس در شیراز شدند و با شکستن یکی از ویترین‌های شیشه‌ای موزه، نسخه‌ای از قرآن به خط کوفی را از موزه به سرقت بردند. درباره سرنوشت آن دزدها تا کنون خبری نشده است. نظر کریم‌نیا، پژوهشگر نسخ قرآنی بر این است که سارقان احتمالا قرآن کوفی را ورق ورق کرده و از ایران خارج کرده‌اند.

درباره این قرآن گفته شده است که یک نسخه منحصر به فرد از کتابت مصحف شریف و متعلق به قرن دوم یا سوم هجری است. نسخه‌ای که توسط کاتبان ایرانی به نگارش درآمده و به لحاظ نوع نوشتار و تذهیب، بی‌همتا معرفی شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سه فضانورد چینی به مدار زمین می‌روند
  • تولید انرژی با توربین‌های بادی خیابانی/ کربن‌زدایی لندن با بهره‌گیری از انرژی‌های پاک
  • پاشازاده: استقلال همین الان هم قهرمان است
  • ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم
  • رد پای قرآن سرقتی از ایران این‌بار در حراجی ساتبیز لندن
  • پیش‌بینی ونگر از تقابل امشب بایرن مونیخ و آرسنال
  • السودانی: هیچ‌کدام از موشک‌ها یا پهپاد‌های ایرانی از عراق پرتاب نشده بود
  • بازدید غفور کارگری از تمرینات تیم ملی پاراتیراندازی با کمان
  • بازدید رییس کمیته ملی پارالمپیک از تمرینات پاراکمانداران
  • نخست وزیر عراق: هیچ‌کدام از موشک‌ها یا پهپادهای ایرانی از عراق پرتاب نشده بود