Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- رئیس اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی بروجرد با بیان اینکه خانه‌های صنایع دستی در شهرستان بروجرد ایجاد می‌شود گفت: خانه نساجی در یکی از خانه‌های تاریخی این شهرستان راه‌اندازی می‌شود. - اخبار استانها -

حجت اله یارمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بروجرد اظهار داشت: در راستای حفاظت از رشته‌های مختلف صنایع دستی و توسعه آنها، از طرف اداره میراث فرهنگی و گردشگری اقدامات خوبی انجام گرفته که مهمترین آنها ایجاد خانه‌های صنایع دستی در این شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در خانه‌های صنایع دستی رشته‌های خاصی تدریس می‌شود، البته عنوان خانه صنایع دستی تنها به این منظور به کار می‌رود که محلی برای آموزش و فراگیری صنایع خاص و زیبای سنتی و اصیل است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد عنوان کرد: در خانه‌های صنایع دستی الزاما ارائه صنایع دستی صورت نمی‌گیرد و این عنوان در سراسر کشور به این منظور اطلاق شده که محلی برای پژوهش و آموزش است بنابراین علاقه‌مندان می‌توانند در این خانه‌ها در مورد صنعت مورد نظر خود پژوهش و تحقیقاتی را انجام دهند و می‌آموزند که این صنعت از کجا و چطور به وجود آمده و دارای چه تاریخ و چه پیشینه‌ای است.

یک دهم متقاضیان تسهیلات دریافت کردند/ خسارت 46 میلیارد تومانی بخش صنایع دستی و گردشگری استان گلستانرونق گردشگری روستایی از عوامل مهم آبادانی کشور و مهاجرت معکوس استتوسعه گردشگری و اشتغالزایی در شرق تهران

وی بیان کرد: در شهرستان بروجرد در حال حاضر پژوهش در حیطه صنعت نساجی مصوب شده و علاقمندان می‌توانند با حضور در این خانه‌ها با این علم، صنعت پیشرفته و قدیمی آشنا شوند.

یارمحمدی گفت: با موافقت فرماندار شهرستان بروجرد قرار بر این شده که یکی از خانه‌های تاریخی بروجرد در اختیار این صنعت قرار گیرد و خانه نساجی بروجرد راه‌اندازی شود.

وی خاطرنشان کرد: صنعت نساجی یک صنعت قدیمی و ریشه دار در بروجرد است که راه‌اندازی دوباره آن در یکی از خانه‌های تاریخی در حفظ و حراست و البته نشر آن در بین نسل جدید و علاقمندان به این حوزه کمک شایانی می‌کند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد با اشاره به رشته‌های قدیمی و صنایع دستی در شهرستان بروجرد تصریح کرد: جدا از رشته‌های نساجی، رشته‌های کرباس بافی را نیز در بروجرد داریم که یک رشته صنعتی، سنتی و  قدیمی است و می‌توان دوباره با راه‌اندازی ماشین آلات جدید آن را احیاء کرد.در کنار این صنعت جاجیم بافی و گلیم بافی را نیز داریم که به صورت دستباف تولید می‌شود و ارزش زیادی هم دارد.

وی اظهارداشت: تمام سعی ما این است که همه رشته‌های مربوط به حوزه نساجی را دوباره در بروجرد فعال کنیم.ما در این زمینه سابقه دیرینه‌ای داریم و می‌خواهیم با ایجاد خانه‌های صنایع نساجی در زمینه آموزش و پژوهش این صنعت را ماندگار کرده و کارهای خوبی را نیز به علاقمندان ارائه دهیم.

انتهای پیام/642/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانه های صنایع دستی اداره میراث فرهنگی شهرستان بروجرد صنایع دستی صنایع دستی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۷۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت

 علی سالاروند مدیرکل به همراه محسن امیری رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش حفاظت محیط زیست استان در سفر یک روزه به شهرستان بروجرد، پیگیری‌های لازم را برای انتخاب محلی مناسب برای ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی (موزه حیات‌وحش) انجام دادند و با توجه به الزامات و شرایط مربوطه، جانمایی محل ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی در ورودی باغ پرندگان فدک شهرستان بروجرد که یکی از پر بازدیدترین مکان‌های گردشگری این شهرستان می‌باشد، صورت پذیرفت و طبق قول شهردار پرتلاش بروجرد، بهره‌برداری این محل برای استفاده عموم، ظرف دو الی سه ماه آینده انجام خواهد شد.

سالاروند در این خصوص اظهار داشت؛ موزه‌های تاریخ طبیعی و تنوع زیستی که از جمله مکان‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و نمایشگاهی هستند که می‌توانند در شناساندن هر چه بیشتر زیست بوم‌ها و تنوع زیستی سرزمین‌ها و معرفی گونه‌های گیاهی و جانوری بومی هر منطقه نقش مهمی ایفا کنند و موزه‌ها نقش مهمی در آموزش و ارتقاء فرهنگ حفاظت و حراست از مواهب زیستی خدادادی در هر سرزمین را دارند

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان با موفق برشمردن ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی در محل قلعه فلک‌الافلاک خرم آباد که صرفا در ایام عید نوروز ۱۴۰۳ با بیش از ۲۵ هزار گردشگر توانسته است آمار بی نظیری از استقبال مردم را نشان دهد گفت؛ با جانمایی موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد در محل باغ فدک می‌توان شاهد استقبال بی‌نظیر عموم از این ظرفیت مهم بود.

سالاروند در پایان ضمن بازدید از باغ پرندگان فدک بروجرد، نکات زیست محیطی لازم را در خصوص لزوم ایجاد شرایط زیستی مناسب برای گونه‌های موجود در این باغ به مسئولین مجموعه یادآور شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • راه‌اندازی ۳۵ کیلومتر شبکه فیبر نوری در تاکستان
  • برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی نقش مؤثری در ایجاد اشتغال دارد
  • مکان یابی ایجاد بازارچه های صنایع دستی بانوان در کشور
  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • بهره مندی هزار و ۳۰۰ نفر از آموزش‌های صنایع دستی
  • ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت
  • صدور ۵۱۴ مجوز سه گانه صنایع دستی در خراسان‌شمالی
  • راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی در اردبیل
  • مسابقات جام صفوی اردبیل بستر توسعه گردشگری ورزشی