Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، رضا اردکانیان وزیر نیرو امروز (چهارشنبه 16 مهر) در حاشیه جلسه هیأت دولت در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که به ویژه در ایام اخیر با آن مواجه هستیم آن است که چون بیش از 60 درصد تولید برق توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد، این بخش برای دریافت پول برقی که به شرکت توانیر فروخته‌اند مشکلاتی را داشته‌اند این در حالی که شرکت توانیر خرید انحصاری برق در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: خرید برق تابع قیمت‌های تکلیفی است؛ ضمن اینکه بخش خصوصی از اینکه دریافت وجه برق فروخته شده با فاصله زمانی زیادی صورت می‌گیرد گلایه داشته‌اند لذا ما یکی از بدهکاران عمده در خرید برق هستیم.

وی  گفت: امروز هیأت وزیران پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و دستگاه‌های مرتبط را مصوب کرد تا مصرف‌کنندگان بزرگ که شامل پنج مگاوات یا بالاتر است، برق‌شان را از بازار بورس انرژی دریافت کنند و در آنجا تعاملی بین تولیدکننده و مصرف‌کننده خواهد بود. 

وی تصریح کرد:‌ این موضوع هم کمک به تولیدکننده است برای آنکه وجه تولید برق‌شان را سریع‌تر دریافت کنند. 

وی گفت: مصرف‌کنندگان براساس تجربه‌ای که ما داریم قیمت‌های مناسب‌تری را وقتی که کشف قیمت صورت گیرد عایدشان خواهد شد و شرکت توانیر هم نقش تنظیم کننده را خواهد داشت و اگر قرار است که انتقال برقی بین مرکز تولید و محل مصرف انجام دهد، آن را انجام خواهد داد، اما این شرکت دیگر منحصراً خریدار برق نخواهد بود.

اردکانیان گفت:‌این حرکت ان‌شاءالله می‌تواند موجب پویایی وصنعت برق کشور شود ضمن آنکه دستورالعمل اجرایی آن هم به زودی آماده خواهد شد. 

اردکانیان درباره لایروبی رودخانه‌ها با توجه به در پیش بودن فصل سرد سال گفت: مهندسی رودخانه که بخشی از آن لایروری است از سال گذشته و بعد از سیل بهار 98 با شدت آغاز شده است. 

وی گفت: ما پارسال موفق شدیم پنج برابر متوسط سال‌های قبل عملیات لایروبی را انجام دهیم که نتیجه آن مهار چهار تا پنج سیلاب در جنوب و جنوب شرقی کشور در سال 98 در نیمه دوم سال و اوایل امسال با حداقل خسارت بوده و حداکثر بهره‌برداری از سیلاب را هم داشتیم ولی این کار در سال جاری هم ادامه خواهد داشت. 

اردکانیان تصریح کرد: همانطور که دستگاه قضایی با ما برای آزادسازی حریم و بستر رودخانه‌ها داشته‌اند امیدواریم ما هم بتوانیم تکالیف قانونی‌مان را انجام دهیم و امیدواریم نتیجه آن باشد که در شرایط تغییر اقلیم که باعث آماده مواجه شدن با سالهای خشک و سالهای تر را داشته باشیم بتوانیم از سیلاب به عنوان منبع آب شیرین منفعت ببریم تا اینکه خدای نکرده با خسارت مواجه شویم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر نیرو بخش خصوصی اردکانیان تولید بورس انرژی برق توانیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۷۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟

محمد علی شاه حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد در جلسه هماهنگی برگزاری مجمع‌عمومی شرکت سرمایه‌گذاری (سهام عدالت) استان گفت: جامعه هدف ما در این انتخابات و مجمع عمومی سهامدارانی هستند که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند. دستگاه‌های اجرایی نیز باید در این زمینه همکاری داشته باشند و سهام عدالت یکی از مهم‌ترین بخش‌های اصل ۴۴ و مردمی‌سازی اقتصاد است که بخش خصوص در دولت سیزدهم مورد حمایت قرار داشته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سود سهام عدالتی که بنا بود در دو مرحله پرداخت شود، اما بدعهدی برخی از شرکت‌ها سبب شد تا سود سال مالی ۱۴۰۳ سه مرحله‌ای شود. در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس گفته بود: متاسفانه با وجود پیگیری‌های سازمان بورس، ۸ شرکت سود سهام عدالت خود را به حساب‌های شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز نکردند که این سازمان اقدامات قانونی لازم را برای دریافت سود سهامداران انجام خواهد داد تا بعد از تامین وجه از سوی شرکت‌های سرمایه پذیر، مابقی سود به حساب سهامداران واریز شود.

پیش از این هم شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرده بود: شرکت‌های صنایع سیمان دشتستان، گروه مپنا و فجر انرژی خلیج فارس هیچ مبلغی را برای مراحل اول و دوم سود سهام عدالت خود به حساب‌های سمات واریز نکرده اند شرکت‌های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندر عباس و پارس سوئیچ نیز وجوه مرحله دوم خود را پرداخت نکرده اند.

حالا بنابر اعلام رئیس سازمان بورس احتمالا واریز مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت خرداد ماه خواهد بود؛ در همین راستا هم مجید عشقی رئیس سازمان بورس شب گذشته در رسانه ملی گفت: مجموعه اتفاقاتی رخ داد که سبب شد برخی شرکت‌ها تخلفی داشته باشند و نتوانند سود سهام عدالت را پرداخت کنند.

او افزود: این شرکت‌ها اکثرا با کمبود نقدینگی مواجه هستند ما هم توصیه کردیم که باید سود سهام عدالت پرداخت شود امیدواریم تا خرداد بتوانیم این سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

اما آیا با شرکت‌هایی که سود سهام عدالت خود را واریز نکردند برخوردی خواهد شد؟ در همین راستا هم، ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: عدم پرداخت سود سهام که مطابق زمان بندی اعلام شده در کدال نباشد یک تخلف است.

این مقام مسئول اظهار کرد: مورد دیگر این که اگر ۸ ماهی که در قانون تجارت تعیین شده و بر اساس مصوبه سازمان بورس این ۸ ماه به ۴ ماه کاهش یافته و برخی از شرکت‌ها اساسنامه خود را تغییر دادند هم زمان بندی رعایت نشود این نیز یک موضوع قابل پیگیری است. در کل دو موضوع عدم رعایت زمانبندی پرداخت سود که در سامانه کدال منتشر شده و هم عدم رعایت زمانبندی بر اساس اساسنامه ناشران قابل پیگیری است و سازمان بورس پیگیر این موضوع خواهد بود.

نحوه دریافت سود سهام عدالت

ما همین که بحث واریز سود سهام عدالت داغ می‌شود برخی از سود جویان هم فرصت را غنیمت می‌شمارند که در همین راستا هم مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفته بود: هر زمان که موضوعات مربوط به سهام عدالت مطرح می‌شود عده‌ای از این فرصت جهت کلاهبرداری استفاده می‌کنند که لازم است سهامداران عدالت به چند نکته دقت داشته باشند. معمولا کلاهبرداران چند روش دارند؛ آن‌ها یا به افراد پیامک ارسال می‌کنند و می‌گویند برای دریافت سود سهام عدالت با این شماره تماس گرفته یا روی لینک خاصی کلیک کنید که در این خصوص باید گفت برای دریافت سهام عدالت به هیچ فردی پیامک زده نمی‌شود.

او افزود: مورد دیگر این که کلاهبرداران ممکن است در فضای مجازی سایتی را معرفی کنند که قطعا هیچ سایتی برای دریافت سود سهام عدالت وجود ندارد. نکته بعدی این که برخی از کلاهبرداران حرفه‌ای‌تر هستند و حساب کاربری افراد را هک و از طریق آن‌ها برای اطرافیان پیامکی مبنی بر این که "سود سهام عدالت را دریافت کردم به این لینک بروید و شما هم سود دریافت کنید" ارسال می‌کنند. بر همین اساس در این زمینه هوشیاری افراد بسیار مهم خواهد بود.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در ادامه اظهار کرد: در مجموع برای دریافت سود سهام عدالت به هیچ فردی پیامی داده نخواهد شد و از افراد هیچ مدرکی درخواست نمی‌شود و همچنین مراجعه به سایت و لینکی نیاز نیست.

نحوه ورود به سامانه سجام سهام عدالت با اپلیکیشن تاپ

با نصب و اجرای اپلیکیشن تاپ و ورود به صفحه اصلی، کافی است به پایین صفحه مراجعه، و آیکون بازار سرمایه را لمس کنید. بعد از ورود به بخش ثبت‌نام سجام، تایید شماره‌تلفن و واردکردن کد ملی خود، می‌توانید در سامانه توسعه ابزار بازار سرمایه، ثبت‌نام خود را انجام دهید. به خاطر داشته باشید که ورود به این سامانه برای یکپارچگی اطلاعات فعالان بازار سرمایه الزامی است.

با لمس آیکون ثبت‌نام در سجام، به صفحه جدیدی هدایت می‌شوید که باید اطلاعات هویتی خود را در آن وارد کنید. شما در مراحل مختلف، ملزم به وارد کردن بخشی از مشخصات خود برای تایید هویت هستید تا در نهایت، اجازه ورود به سامانه به شما داده شود.

ورود به سامانه سجام برای هرکسی که می‌خواهد در بازار سهام سرمایه‌گذاری کند و دارایی خود را رشد دهد، ضروری خواهد بود. خیلی‌ها دوست دارند سرمایه‌گذاری در بازار سهام را به‌عنوان شغل دوم خود و رسیدن به درآمد‌های چند میلیونی انتخاب کنند. آن‌ها باید بدانند که اجرای این تصمیم نیازمند انجام اصول و قوانینی است که حتما باید به آن پایبند باشند.

دیگر خبرها

  • چین و روسیه؛ تنها شرکت‌ کنندگان خارجی نمایشگاه ریلی
  • افزایش ۴ برابر لایروبی رودخانه‌های مازندران
  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • کاهش طغیان رودهای مازندران با رشد چهار برابری لایروبی
  • افزایش چهار برابری لایروبی رودخانه‌های مازندران.
  • ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های مازندران لایروبی شد
  • ۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود
  • افزایش ۴ برابری برنامه‌های فرهنگی استان اردبیل
  • آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد