Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه ۱۴۵۲ جفت کفش برای کودکان محروم به نیت تعداد عمودهای پیاده‌روی اربعین، توزیع اطعام حسینی در میان نیازمندان و پخش هماهنگ زیارت اربعین از مأذنه‌ها و مناره‌های مساجد ازجمله اخبار حوزه مسجد در ۱۶ مهرماه است.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، آنچه در ادامه می آید مروری است بر آخرین اخبار این حوزه در ۱۶ مهرماه: 

 

تهیه ۱۴۵۲ جفت کفش برای کودکان محروم به نیت تعداد عمودهای پیاده‌روی اربعین

 

 

 

 

حجت الاسلام «مهدی نادعلی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به راه اندازی پویش «#همپای اربعین»، اظهار کرد: این پویش با هدف تامین کفش کودکان نیازمند به همت خیرین مسجد امام حسن عسکری(ع) راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جماعت مسجد امام حسن عسکری(ع) (واقع در در بلوار فردوس) بیان کرد: بر اساس این پویش بنا داریم که به 1452 کودک نیازمند به تعداد عمودهای از نجف تا کربلا کمک رسانی کنیم.

 

حجت الاسلام نادعلی تصریح کرد: پیش بینی ما این بود که برای خریداری 1452 کفش برای کودکان 90 میلیون تومان اعتبار صرف شود که تاکنون 70 میلیون تومان از این میزان توسط خیران جمع آوری شده است.

 

امام جماعت مسجد امام حسن عسکری (ع) افزود: اهالی این مسجد نیز در دوره شیوع ویروس کرونا توانستند در پی تاکیدات مقام معظم رهبری، موضوع کمک مومنانه را به یک فرهنگ و سنت تبدیل کنند که تاکنون نیز طی هفت ماه اخیر در چند نوبت، نان رایگان و بسته های ارزاق را به دست نیازمندان رساندند.

 

وی اضافه کرد: اهالی مسجد امام حسن عسکری(ع) همچنین در زمینه تولید ماسک، گان و شیلد و آب میوه طبیعی و توزیع آن میان مدافعان سلامت و خانواده های نیازمند فعال بودند که در کنار ضد عفونی کردن معابر و اماکن عمومی همچنان ادامه دارد.

 

حجت الاسلام نادعلی در ادامه به اقدامات صورت گرفته برای مبارزه با ویروس کرونا توسط فعالین مسجد امام حسن عسکری(ع) اشاره و خاطر نشان کرد: نزدیک به ۱۰۰ نفر از جوانان این مسجد بعد از گسترش شیوع ویروس کرونا در تهران در چهار حوزه مشغول به کار و خدمت‌رسانی شده‌اند که توزیع نان رایگان در مناطق محروم، تلاش برای پرداخت بخشی از اجاره بهای مستاجران و تهیه سبد کالا حمایتی بخشی از این خدمات بوده است.

 

عزاداری سیار در روز اربعین حسینی به همت خدام الحسین(ع)/ توزیع اطعام حسینی در میان نیازمندان

 

 

 

 

حجت الاسلام «امیر شمس» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به ویژه برنامه های اربعین حسینی از سوی کانون فرهنگی هنری خدام الحسین(ع) مسجد سیدالشهدا(ع) واقع در شهرک امید گفت: با توجه به تشدید موج شیوع ویروس کرونا مراسم عزاداری اربعین حسینی که بنا بود با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری برگزار شود، مجازی و با قرائت زیارت اربعین حسینی انجام می شود.همچنین عزاداری سیار کانون نیز در این شهرک اقدام به مرثیه خوانی و قرائت زیارت اربعین می کند.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری خدام الحسین(ع) مسجد سید الشهدا(ع) با اشاره به انجام کمک های مومنانه به مناسبت اربعین حسینی بیان کرد: قرار است به 175 خانواده نیازمند تحت پوشش کمک های مومنانه و بسته های معیشتی توزیع شود. همچنین دو هزار غذا نیز پخت و در میان مستمندان پخش شود.

 

حجت الاسلام شمس با اشاره به کمک های نقدی از سوی خیرین برای 50 خانواده نیازمند گفت: به این افراد کارت هدیه 200 هزار تومانی اهدا و توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده نیز در میان این افراد انجام می شود.

 

امام جماعت مسجد سیدالشهدا(ع) از برگزاری مسابقه کتابخوانی با موضوع اربعین خبر داد و گفت: این مسابقه پیرامون زندگانی امام حسین(ع) ویژه اعضای کانون فرهنگی هنری خدام الحسین(ع) برگزار می شود.

 

وی خاطر نشان کرد: برای مهار ویروس کرونا دراوج این بحران با هماهنگی آستان قدس رضوی دفتر تهران اقدام به توزیع غذای حضرتی بین بیماران کرونایی در بیمارستان ها کرده ایم به طوری که در هفته دو هزار غذای حضرتی میان بیماران توزیع می شد، همچنین اعضای این کانون روزانه دو هزار بطری آبمیوه استریل شده و تازه با رعایت موارد بهداشتی برای بیماران کرونایی و کادر درمانی در بیمارستان‌های تهران توزیع کردند.

 

پخش هماهنگ زیارت اربعین از مأذنه‌ها و مناره‌های مساجد

 

در روز اربعین حسینی، زیارت اربعین همزمان رأس ساعت 10 صبح از مأذنه‌ها و مناره‌های مساجد و مصلّی‌ها پخش می شود.

 

در این پویش سراسری هماهنگ با مصلّی‌ها در ساعت 10 صبح روز فردا (پنجشنبه، هفدهم مهرماه) مصادف با روز اربعین شهادت سیّد و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السّلام، صوت قرائت زیارت اربعین را از مأذنه‌ی مساجد طنین‌انداز می شود.

 

تفاهم ستاد فهما و جمعیت هلال احمر برای آموزش امدادی بچه‌های مسجد

 

 

 

به نقل از ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، نشست امضای تفاهم‌نامه مشترک میان ستاد هماهنگی کانون‌های (فهما) و سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی سه‌شنبه، 15 مهرماه برگزار شد.

 

در این نشست که در محل سازمان جوانان جمعیت هلال احمر برگزار شد «پروین داداندیش» ،مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور اجتماعی، «کریم همتی» رئیس جمعیت هلال احمر، حجت‌الاسلام و المسلمین «حبیب رضا ارزانی» رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی، هنری مساجد کشور و تنی چند از دیگر مسئولان دو مجموعه حضور داشتند.

 

«محمد گل‎فشان» در این نشست مشترک طی سخنانی با اشاره به فعالیت‌های متنوع سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: این سازمان در عرصه های مختلف ملی و بین المللی حضور داشته و دارد، بالغ بر 1100 کانون دانشجویی، 3500 کانون طلاب، 2500 کانون روستایی، 8هزار کانون جوانان، 8 کانون دانش آموزی، 3300 کانون نخبه از جمله دستاوردهای ما در این عرصه است.

 

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: گاهی برخی هلال احمر را صرفا به عنوان یک دستگاه امدادی می شناسند اما واقعیت آن است فعالیت های متعدد و متنوعی از سوی جمعیت انجام می شود که با توجه به این مساله و از سوی دیگر ظرفیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و خیل عظیم جوانانی که در این کانون ها عضویت دارند می توانیم همکاری های مشترکی داشته باشیم، از جمله اجرای طرح «هر مسجد، یک خانه هلال» که تا پایان امسال 5 هزار مسجد ذیل این طرح، آموزش های امدادی دیده و به خانه هلال تبدیل می شوند.

 

وی افزود: مساجد همواره در دین ما پایگاه بودند بنابراین نیاز است که در مورد مسایل و حوادث اجتماعی نیز از مساجد استفاده کنیم، امیدواریم که با انعقاد این تفاهم نامه شرایطی فراهم شود که در قالب برنامه ها و موضوعات امداد و نجات برای مردم قدم برداریم.

 

همچنین در بخش دیگری از این نشست، حجت الاسلام و المسلمین ارزانی، طی سخنانی  با بیان اینکه سازمان هلال احمر مجموعه ای گسترده‌ای است که فعالیت های متکثری داشته و نام و نشان بین‌المللی دارد، اظهار کرد: برخی سازمان ها و مجموعه ها مانند ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در داخل کشور فعالیت داشته و از رویش های انقلاب اسلامی محسوب می‌شوند که با فعالیت‌های خود با محور مسجد در سنگر تربیت جوانان گام بر می دارند.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: یکی از اهداف شکل گیری کانون‌های مساجد مقابله با هجمه های غرب بود، زمانی که جوان با مسجد پیوند داشته باشد از بسیاری از حواشی مبرا خواهد بود، به این منظور بسیاری از برنامه های ستاد فهما حول محور مباحث فرهنگی هنری با تکیه بر پایگاه مسجد شکل گرفته است البته در چند ماه اخیر به دلیل شیوع کرونا بسیاری از برنامه ها در بستر فضای مجازی ارایه شد.

 

وی افزود: ما در ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با تعامل و همکاری با سایر دستگاه ها فعالیت می کنیم، 25 هزار و 500 کانون در سراسر کشور فعالیت دارند که از این میان 12 هزار کانون شهری و 13 هزار کانون روستایی هستند.

 

حجت الاسلام و المسلمین ارزانی ادامه داد: نگاه ما این است که مسجد علاوه بر رسالت عبادی سیاسی خود باید نگاه اجتماعی نیز داشته باشد، بنابراین نگاه اجتماعی به محلات در سند تحول راهبردی ستاد هماهنگی کانون های مساجد مورد توجه قرار گرفت که بر این اساس در عرصه مهارت افزایی و دانش افزایی اعضا با توجه به تاکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فعالیت ویژه ای داریم، همچنین خانواده محوری مولفه دیگری است که در برنامه های ما در دل مساجد مورد توجه قرار گرفته است.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: قبل از شیوع کرونا و در سال 1397 سامانه بچه های مسجد شکل گرفت که در آن اعضا و کانون ها ثبت شده اند، موقعیت مکانی کانون ها، برنامه های اعضا و بسیاری موارد دیگر در این سامانه مشخص است و دوره های مجازی متعددی در آن برگزار می شود.  

 

وی با اشاره به معرفی پایتخت فهما گفت: در قالب این تفاهم نامه می توانیم فعالیت کانون های فرهنگی هنری که در عرصه آموزش های هلال احمر حضور دارند را به عنوان امتیاز برای کانون ها در نظر بگیریم که این مهم در انتخاب پایتخت فهما نیز تاثیر دارد.

 

 در بخش دیگری از این نشست پروین داداندیش، طی سخنانی اظهار کرد: جمعیت هلال احمر از مجموعه های بسیار قدیمی محسوب می شود که نهادینه کار کرده است، مجموعه ای که کمک می کند جوان طراز انقلاب اسلامی بر اسا بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری، تربیت  شود.

 

 مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور اجتماعی گفت: سازمان جوانان جمعیت هلال احمر سال‌های سال است که در عرصه آسیب های اجتماعی و بلایای طبیعی پیش قدم است، نمی توانیم این اتفاقات و بلایا را نادیده بگیریم و باید آماده باشیم، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز به ویژه در طول چند سال اخیر نسبت به موضوع آسیب های اجتماعی ورود جدی داشتند، به ویژه آنکه بیشترین ضربه را قشر جوان از این آسیب ها می خورد.

 

 وی افزود: بهترین پایگاه برای فرهنگ سازی مساجد هستند، همچنین کانون های فرهنگی هنری مساجد که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز در بیانات خود نسبت به کانون ها تاکید داشتند. بنابراین باید جوانان جامعه را در برابر هجمه های متعدد فرهنگی که بعد از انقلاب وارد جامعه شد یاری کنیم تا آسیب نبینند، یکی از اقدامات موثر در این عرصه آموزش های امدادی به جوانان عضو در کانون‌های مساجد است که با تعامل سازمان جوانان جمعیت هلال احمر محقق می شود.

 

داداندیش تصریح کرد: معتقدم سفیران اجتماعی که ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور طرح آن را آغاز کرد، باید امدادگر اجتماعی خوبی هم باشند.

 

 همچنین در ادامه کریم همتی، با بیان اینکه سازمان جوانان جمعیت هلال احمر همواره در خدمت مردم بوده است، گفت: هلال احمر مجموعه ای وسیعی است که در سطح بین المللی فعالیت دارد، همراهی و تعامل در مسیر تحقق برنامه های این سازمان طبیعتا به ارتقای سطح فعالیت ها بیش از پیش کمک می کند.

 

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به ایده خانه های هلال گفت: این طرح سال 1394 آغاز و بعد از مدتی متوقف شد اما بعدها به صورت جدی دنبال شد به گونه ای که در روز افتتاح طرح 1400 خانه هلال افتتاح شد که قول دادیم این رقم تا پایان دولت به پنج هزار برسد، خانه های هلال با محوریت داوطلبان در دورافتاده ترین نقاط نیز فعالیت دارند.

 

وی تصریح کرد: تعامل و تفاهم نامه میان کانون های مساجد با توجه به طیف مخاطب جوان و گستردگی 25 هزار و 500 کانون مساله قابل توجه و قابل اتکایی است که می تواند در مسیر تحقق اهداف موثر باشد.

 

«از فردوس تا فردوس»؛ سفرنامه تصویری بچه‌های مسجد در اربعین ۹۸ آماده نمایش شد

 

 

 

 

«سعید سعادتی» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان از تولید مستند «از فردوس تا فردوس» به همت ستاد فهما خبر داد و اظهار کرد: این مستند روایت تصویری از حضور یکی از مواکب الاتحاد ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در اربعین سال گذشته و خدمت رسانی بچه های مسجد در قالب آن است.

 

معاون فرهنگی هنری ستاد فهما تصریح کرد: روایت این سفر از خراسان جنوبی آغاز شده و پس از تجدید بیعت با آرمان های امام خمینی(ره) در حرم مطهر ایشان، در کاظمین و کربلا ادامه می یابد. این موکب به دلیل بسته بودن مرزها، 10 روز در کاظمین فعال بود و سپس فعالان و خادمان آن رهسپار کربلای معلی شدند.

 

سعادتی ادامه داد: مستند «از فردوس تا فردوس» در 52 دقیقه طراحی شده و به مناسبت اربعین حسینی از شبکه استانی خراسان جنوبی پخش می شود و برای پخش آن از شبکه های سراسری نیز در حال پیگیری هستیم. علاوه بر این، مستند «از فردوس تا فردوس» را در جشنواره های مرتبط نیز شرکت می دهیم.

 

وی با بیان اینکه فعالیت این موکب بر موضوعات فرهنگی هنری تمرکز داشت، گفت: قالب روایت این مستند، سفرنامه است و با محوریت شعار راهپیمایی اربعین سال 98 یعنی «الحسین یجمعنا» بر نمایش وحدت و همدلی زائران عراقی و ایرانی که زمانی بزرگ ترین جنگ منطقه را با هم داشتند، تاکید و تمرکز کرده است تا نشان دهد چطور زائران امام حسین(ع) حول یک شعار و زیر یک پرچم جمع می شوند.

 

سعادتی اضافه کرد: مستند «از فردوس تا فردوس» با نویسندگی و کارگردانی «حسن قهرمانی» و همکاری «سید داوود موسوی» به عنوان دستیار کارگردان و برنامه ریز، «امین صبور» تصویربردار، «رضا گنجه»، تدوین و صداگذاری، «سینا قیطانی» صدابردار  و «مونا مقدم» مترجم، «حمید آبیار» مدیر تولید حجت الاسلام و المسلمین «ابراهیم سبزه کار» به عنوان مجری طرح آماده نمایش شده است.

 

وی با بیان اینکه تولید فیلم ها و مستندهای اربعینی دیگر را در قالب جشنواره های «طنین» و «ایران قوی» دنبال می کنیم، خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا کانون های برتر در نخستین رویداد ملی فهما (فرهنگ و هنر مساجد ایران) را در ساخت این نوع مستندها و فیلم ها فعال کنیم.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: بسته خبری کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت های مسجدی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور سازمان جوانان جمعیت هلال احمر حجت الاسلام و المسلمین مسجد و کانون های مساجد مسجد امام حسن عسکری ع فردوس تا فردوس خبرگزاری شبستان مقام معظم رهبری خدام الحسین ع اربعین حسینی زیارت اربعین بچه های مسجد ویروس کرونا تفاهم نامه ستاد فهما برنامه ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۱۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکات مهم در انتخاب و رزرو مسجد در مشهد

طبق رسم و رسوم ما ایرانی های، بعد از فوت یک عزیز برای متوفی در روزهای اول، سوم، هفتم، چهلم و سالگرد فوت مجلس یادبود و ترحیم برگزار می کنیم. مراسم ترحیم در گذشته نه چندان دور اغلب در منزل برگزار می شود اما در سالهای اخیر اکثر مجالس در مسجد برگزار می گردد. علاوه بر برگزاری مراسم ختم در مسجد، عده ای از افراد مراسم را در تالار یا باغ نیز برگزار می کنند.

اگر می خواهید مراسم ترحیم را در مسجد برگزار کنید باید به چند نکته توجه کنیم، اولین نکته توجه به تعداد میهمان ها است، حتما مسجدی را انتخاب کنید که ظرفیت و گنجایش میهمان های شما را داشته باشد، دومین نکته موقعیت مکانی مسجد است، مسجدی انتخاب کنید که محل زندگی متوفی نزدیک باشد، سومین نکته توجه به امکانات و ویژگی های مسجد است، داشتن آسانسور اگر مسجد همکف نیست، جای پارک مناسب، میز و صندلی و مکان نصب بنر را مورد توجه قرار دهید.

رزرو مسجد مشهد

شهر مشهد دارای حدودا 2000 مسجد می باشد که اکثر آنها بصورت هیات امنایی مدیریت می شود و در آنها علاوه بر برگزاری نماز جماعت و مراسمات مذهبی، مراسم ختم و ترحیم نیز برگزار می شود. ممکن است پیدا کردن مسجد مناسب برای برگزاری مراسم ختم و شماره تلفن آن ها کمی دشوار باشد از طرفی پیشنهاد مسجد مناسب با توجه به تعداد میهمان های شما و تهیه پک پذیرایی ترحیم و تهیه تاج گل ترحیم در زمان کم نیز دارای اهمیت است. تشریفات بهشت با بیش از 10 سال سابقه در زمینه تشریفات ترحیم در مشهد، میتواند مسجد مورد نظر شما را در سراسر مشهد بدون هیچگونه هزینه اضافه رزرو نماید. جهت رزرو مسجد در مشهد با شماره 09155156802 تماس حاصل فرمائید.

بهترین مساجد مشهد

از مهم ترین خدمات مساجد ، میزبانی از مجالس ترحیم و ختم می باشد. از این رو می خواهیم در این مقاله بزرگترین مساجد مشهد را به شما عزیزان معرفی نماییم.، این نکته را نیز نوجه داشته باشید که بزرگترین مساجد مشهد در مناطق احمدآباد، سجاد و خیام واقع شده اند.

بهترین مساجد منطقه احمدآباد و فلسطین مسجد توفیق - احمد آباد، ظرفیت 1000 نفر مسجد الزهرا - احمدآباد، ظرفیت 700 نفر مسجد نقویه - احمدآباد، ظرفیت 400 نفر مسجد ولی عصر - احمدآباد، ظرفیت 400 نفر مسجد المهدی - فلسطین، ظرفیت 450 نفر بهترین مساجد منطقه خیام جنوبی و سجاد مسجد قبا - خیام جنوبی، ظرفیت 700 نفر مسجد امام حسن مجتبی - بلوار سجاد، ظرفیت 400 نفر مسجد امام سجاد (امین) - بلوار سجاد، ظرفیت 800 نفر بهترین مساجد منطقه کوهسنگی مسجد امام المنتظر - کوهسنگی، ظرفیت 450 نفر مسجد النبی - کوهسنگی، ظرفیت 500 نفر مسجد حضرت زینب - بهشتی، ظرفیت 600 نفر بهترین مساجد منطقه پیروزی مسجد امام حسن مجتبی - پیروزی، ظرفیت 400 نفر مسجد المهدی - رضاشهر، ظرفیت 2000 نفر مسجد رضوی - پیروزی، ظرفیت 500 نفر بهترین مساجد منطقه وکیل آباد، آزادشهر مسجد سیدالشهدا - وکیل آباد، ظرفیت 400 نفر مسجد ثارالله - وکیل آباد، ظرفیت 400 نفر مسجد امام حسن مجتبی - وکیل آباد، ظرفیت 500 نفر مسجد منتظریه - هاشمیه، ظرفیت 400 نفر مسجد امام حسن مجتبی - آزادشهر، ظرفیت 450 نفر مسجد چهارده معصوم - خیابان فرهنگ، ظرفیت 500 نفر مسجد امیرالمومنین - دانشجو، ظرفیت 500 نفر مسجد جوادالائمه - امامت، ظرفیت 300 نفر مسجد غدیر باباعلی - معلم، ظرفیت 600 نفر بهترین مساجد منطقه سناباد، دانشگاه، ارشاد مسجد نصرت - ابن سینا، ظرفیت 350 نفر مسجد امام رضا - آبکوه، ظرفیت 400 نفر مسجد الزهرا - سناباد، ظرفیت 500 نفر مسجد اخوان - خیابان دانشگاه، ظرفیت 550 نفر مسجد غدیر باباعلی - ارشاد، ظرفیت 1500 نفر مسجد المنتظر - شهید صادقی، ظرفیت 450 نفر بهترین مساجد منطقه فرامرز مسجد امام علی - فرامرز، ظرفیت 500 نفر مسجد ثامن الائمه - فرامرز، ظرفیت 500 نفر مسجد مکتب الزهرا - فرامرز، ظرفیت 500 نفر بهترین مساجد منطقه کامیاب و عبادی مسجد غدیر باباعلی - کامیاب، ظرفیت 500 نفر مسجد للهیان - عبادی، ظرفیت 300 نفر بهترین مساجد منطقه امام خمینی، امام رضا و کوشش مسجد امام علی - کوشش، ظرفیت 800 نفر مسجد حضرت محمد - بلوار امام خمینی، ظرفیت 350 نفر مسجد ابولفضلی ها - بلوار امام خمینی، ظرفیت 100 نفر مسجد جواهری - چهارراه لشکر، ظرفیت 500 نفر مسجد بیت الزهرا طبسی ها - امام رضا، ظرفیت 500 نفر مسجد هراتی های - میدان برق، ظرفیت 700 نفر

قیمت مسجد برای ختم در مشهد

قیمت رزرو مسجد به عواملی همچون موقعیت مکانی، پرسنل آبدارخانه، امکانات مسجد و امکانات رفاهی آن بستگی دارد، مساجد کوچک مشهد که در خیابان های فرعی واقع شده اند معمولا نرخی بین 500 هزارتومان تا یک میلیون تومان دارند و مساجد بزرگ که ظرفیتی بالای 500 نفر داشته و در خیابان ها و مناطق اصلی واقع شده اند نرخی بین 1 تا 5 میلیون تومان دارند.

✔️ قیمت مساجد منطقه احمدآباد حدودا از ۲.5 تا ۴.5 میلیون تومان

✔️ قیمت مساجد سجاد حدودا ۲ میلیون تومان

✔️ قیمت مساجد خیام جنوبی حدودا ۲ میلیون تومان

✔️ قیمت مساجد منطقه فرامرز حدود 1.9 میلیون تومان

✔️ قیمت مساجد منطقه وکیل اباد حدودا 2.4 میلیون تومان

✔️ قیمت مساجد خیابان ابن سینا و تقی آباد حدودا ۳ میلیون تومان

✔️ قیمت مساجد بلوار ارشاد و ششصد دستگاه حدود 4.5 میلیون تومان

✔️ قیمت مساجد منطقه فلسطین حدود 2.5 میلیون تومان

✔️ قیمت مساجد بلوار معلم حدود ۴ میلیون تومان

مراحل برگزاری مراسم ترحیم در مسجد

برای برگزاری مراسم ختم در مسجد باید چندین کار را انجام داد که در ادامه توضیح می دهیم:

آماده‌سازی محل برگزاری

در این مرحله، محل برگزاری مراسم ترحیم آماده می شود، معمولا مراسمات ختم و ترحیم در مساجد نزدیک محل زندگی متوفی برگزار می شود. برخی افراد ممکن است با توجه به سلیقه خود مراسم ختم و ترحیم را در منزل یا تالار برگزار نمایند.

نصب بنر و چیدن تاج گل

در این مرحله، بنرهای عرض تسلیت و تاج گل هایی که افراد به نشانه همدردی آورده اند در مکان مورد نظر نصب و چیدمان می شوند. این مرحله می تواند شامل قرار دادن تصاویر و عکس‌های فرد درگذشته، شمع‌ها، گل‌ها و سینی های حلوا و خرما است که باعث به وجود آمدن یک فضای معنوی و آرام در محل مراسم می‌شوند.

حضور خانواده و دوستان

خانواده و دوستان نزدیک در این مرحله به محل برگزاری مراسم می‌آیند. آن‌ها از این فرصت استفاده می‌کنند تا با یادبود فرد درگذشته عزاداری کنند و خاطرات خوب را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و با خواندن قرآن و ذکر فاتحه برای فرد متوفی از خداوند برایش طلب مغفرت نمایند.

قرائت دعا و مراسم مذهبی

در این مرحله، روضه و مراسمات مذهبی مرتبط با ترحیم انجام می‌شود. مداح با قرائت آیات قرآن، خواندن دعاهای خاص و اجرای مراسمات معنوی مجلس را پرشور می نماید. این قسمت از مراسم برای ارتباط با خداوند و تسکین روح فرد درگذشته مهم است.

پذیرایی از میهمان ها

در این مرحله، پذیرایی از مهمانان با حلوا و خرما و چای در هنگام مراسم و دادن پک های پذیرایی که شامل میوه، آبمیوه، کیک و شیرینی است در هنگام خروج میهمان ها صورت می پذیرد.

نکات کلیدی برای برگزاری مراسم ختم

برای بهتر برگزار شدن برگزاری مراسم ترحیم و ختم چند نکته وجود دارد که بهتر است از طرف صاحبان عزا و یا کسانی که مسئولیت برگزاری مراسم ترحیم را به عهده دارند، در نظر گرفته شود .

1. اطلاع رسانی به میهمانان : در طی مراسم خاکسپاری باید برای برگزاری مراسم ختم مسجدی انتخاب شود و مراحل هماهنگی صورت گیرد که اطلاع رسانی به موقع و درست انجام شود.

2. انتخاب و رزرو مسجد مناسب : در انتخاب مسجد باید محل و امکانات آن را با توجه به تعداد میهمان ها در نظر گرفت. بهتر است مسجد در محدوده شلوغ و ترافیکی نباشد تا جای پارک مناسب برای ماشین های میهمان ها وجود داشته باشد. درصورتیکه در بین میهمان های شما سالمند وجود داشته باشد وجود صندلی و آسانسور مسجد را بررسی کنید.

3. تدارک برای غذا : اگر قصد دارید پس از مراسم تدفین یا سوم و هفتم از مهمانان خود پذیرایی کنید ، بهتر است یک رستوران یا تالار را در نزدیکی مراسم ختم در نظر بگیرید.

4. تهیه وسایل ضروری برای مراسم ختم : تهیه برخی وسایل پذیرایی مانند دستمال کاغذی، آب معدنی، پک های پذیرایی و سینی حلوا و خرما عموما برعهده صاحبان عزاست و باید از قبل تهیه شود یا وظیفه تهیه آن به تشریفات مراسم ختم سپرده شود.

5. انتخاب سخنران و مداح : در انتخاب مداح و سخنران باید دقت شود که افرادی مسلط و خبره برای این امر در نظر گرفته شوند. تسلیت گفتن و یا تشکر از حضار باید مختصر و مناسب صورت گیرد. افراط در هرکدام از آنها باعث اتلاف وقت می شود. گرچه مرسوم است که از تک تک بزرگانی که در مجلس شرکت کرده و یا برای تسلیت گل فرستادند، نام برده شود اما این امر نباید به نحوی صورت گیرد که مجلس از شکل خود خارج شود. در هنگام مداحی از اهل بیت باید بسیار دقت شود که رعایت حال صاحبان عزا صورت گیرد و به نحوی نباشد که به جای تسلی دل داغدیدگان، آنها را بیشتر بی تاب کند. معمولا تمام موارد مهم در برگزاری مراسم توسط تشریفات مراسم ختم از قبل و یا در حین مجلس انجام خواهد شد.

6. چاپ بنر و تراکت: معمولا تعدادی بنر برای مرحوم از قبل چاپ شده و صاحبان عزا قبل از حضور میهمان ها در مکان برگزاری مراسم ترحیم نصب می کنند.

تشریفات ترحیم مشهد

از مهم ترین دغدغه های خانواده داغدار می توان به برگزاری و هماهنگی عوامل و مواردی اشاره نمود که به برگزاری مراسم ختم منجر می گردد. برگزاری منظم و حساب شده یک مجلس ترحیم ، موارد مختلفی دارد که باید با دقت و تمرکز خاصی صورت و انجام پذیرد.

این روزها با وجود مشغله و گرفتاری های مردم و علی الخصوص خانواده هایی که عزیز خود را از دست داده اند دیگر زمان و حوصله کافی برای برگزاری اینگونه مجالس و مراسم وجود ندارد از این رو شما عزیزان می توانید با گرفتن مشاوره و همچنین استفاده از عوامل شرکت تشریفات ترحیم بهشت مشهد نهایت بهره و استفاده را ببرید.

از مهم ترین خدمات گروه تشرفات بهشت مشهد می توان به رزرو مسجد، رزرو مداح ، هماهنگی مهماندار و خدمه جهت پذیرایی ، تهیه پک پذیرایی ترحیم ، رزرو وسایل ایاب و ذهاب ، تزیین میز ترحیم ، تهیه تاج گل ترحیم ، تهیه چای و قند ، تهیه لیوان کاغذی و آب معدنی و تهیه پک پذیرایی ترحیم شامل مواردی چون آبمیوه، کیک، حلوا، خرما و شیرینی ترحیم ، انواع میوه مانند موز و پرتقال و سیب اشاره نمود. جهت برگزاری مراسم ختم و ترحیم در مشهد می توانید با تشریفات بهشت با شماره 09155156802 تماس حاصل فرمائید.

دیگر خبرها

  • تقویت گروه‌های سرود بچه‌های مسجد در استان اردبیل
  • برگزاری جشنواره سرود آوای مسجد در میناب
  • کمک‌های هلال‌احمر یزد به مردم مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان
  • برگزاری مرحله منطقه ای جشنواره سرود آوای مسجد ویژه کانون های شرق هرمزگان در میناب
  • حضور ۱۳ اثر در جشنواره پانزدهم تئاتر بچه‌های مسجد
  • مسجد طراز اسلامی در سایه تعامل حداکثری متولیان مساجد محقق می‌شود
  • ارائه آموزش‌های امدادی به ۲۵ هزار البرزی
  • بیش از ۲۵ هزار البرزی آموزش‌های امدادی را فراگرفتند
  • ایام اوقات فراغت با محوریت مسجد فرصت خودسازی است
  • نکات مهم در انتخاب و رزرو مسجد در مشهد