Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: اجرای قانون متناسب سازی از مهمترین و دیرینه ترین مطالبات و انتظارات اقشار مختلف بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی از سال های گذشته بوده است و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و امور استان ها با نگاهی تعامل گرایانه و ارتباط نزدیک با تشکل ها و کانون های بازنشستگی، تحقق این مطالبه قانونی آنها را در دستور کار خود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، سید مجتبی موسوی افزود: این ارتباط و همکاری هدفمند، سازنده و راهبردی بسیاری از گره ها و مشکلات را گشوده است و با همت بلند مسئولان عالی سازمان در سال جاری و پس از گذشت چندین سال از طرح و پیگیری قانون متناسب سازی توسط بازنشستگان و مستمری بگیران، شاهد اجرای این قانون هستیم.
موسوی خاطرنشان کرد: این گام بزرگ در شرایطی برداشته شد که با توجه به شرایط ناشی از تحریم های ظالمانه، محدودیت منابع و اعتبارات و متاثر شدن سازمان تامین اجتماعی از مشکلات و تنگناهای اقتصادی موجود، اقشار ضعیف و کم درآمد فشار بیشتری را متحمل شده اند. از اینرو اجرای قانون متناسب سازی توانست تا حد قابل ملاحظه ای شکاف درآمدی را از بین ببرد.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی افزود: پس از اجرای قانون متناسب سازی، اطلاع رسانی لازم را به تمامی کانون های بازنشستگی استانی انجام داده ایم و این عزیزان را در جریان کلیه مراحل و فرآیندهای انجام شده و همچنین زحمات و تلاش های مجدانه ای که توسط مدیران و مسئولان عالی سازمان با همراهی کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر انجام شد، قرار داده ایم.
موسوی با بیان این موضوع که جلسات، مذاکرات و مکاتبات متعددی برای نحوه تامین اعتبارات مورد نیاز و تدوین فرمول های اجرایی قانون متناسب سازی با حضور مسئولان و نمایندگان تشکل های بازنشستگی انجام شده است، افزود: این مجموعه از نزدیک و دغدغه مندانه پیگیر به سرانجام رسیدن این اقدامات بوده است.
وی تکریم بازنشستگان و مستمری بگیران را از جمله رئوس فعالیتها و خدمت رسانی شایسته به این عزیزان برشمرد و اظهار امیدواری کرد با برطرف شدن موانع و مشکلات حوزه بازنشستگی، شاهد رضایتمندی هر چه بیشتر آنها از خدمات سازمان تامین اجتماعی باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بازنشستگان و مستمری بگیران اجرای قانون متناسب سازی سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۱۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند

طبق ماده ۱۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب ۱۴۰۰/۷/۲۴ مادران دارای فرزند دوقلو و بیشتر می‌توانند از مرخصی زایمان به مدت یک‌ سال استفاده کنند اما سازمان تامین اجتماعی، بدون در نظر گرفتن این قانون، همچنان مرخصی مادران صاحب دوقلو را ۹ ماه و مرخصی یکساله را برای مادران صاحب سه قلو و بیشتر در نظر می‌گیرد.

اجرا نشدن این قانون در حالی است که نگهداری از دوقلوها برای همه مادرانی که چنین شرایطی دارند، در کنار همه شیرینی‌هایی که یک مادر تحربه می‌کند، سخت و گاه طاقت‌فرساست.

یکی از مادران صاحب فرزند دو قلو درباره عدم اجرای این قانون توسط سازمان تامین اجتماعی گفت: سامانه سازمان تامین اجتماعی برای ثبت مدارک مرتبط با مرخصی زایمان و پرداخت مزایای این مدت، از همان ابتدا آب پاکی را روی دست ما ریخت؛ به‌طوری که تنها امکان انتخاب آیکون ۶ تا ۹ ماه مرخصی و دریافت حقوق برای مادران صاحب فرزند دوقلو فعال است.

وی با اشاره به پیگیری‌های بی‌نتیجه در این خصوص ادامه داد: وقتی با سامانه تلفنی تامین اجتماعی (۱۴۲۰) تماس گرفتیم، کارشناس تامین اجتماعی اطلاعی از این قانون نداشت و پس از پرس و جو از مدیران خود، اعلام کرد که هنوز ابلاغیه‌ای به آن ها داده نشده است؛ بنابراین مرخصی و مزایای شما همان ۹ ماه محاسبه می‌شود.

به گفته این مادر، برخی دیگر نیز راهکار ارائه می‌دهند؛ مثلاً گفته‌اند پس از اتمام دوره ۹ ماهه مرخصی با مراجعه به دیوان عدالت اداری، برای احقاق حق قانونی خود اقدام کنیم که در صورتی که رای دیوان به نفع ما باشد، تنها می‌توانیم از غرامت استفاده کنیم اما همچنان مرخصی همان ۹ ماه خواهد بود.

وی  ادامه داد: این رشته سر درازی دارد؛ گره کور این ماجرا گویا باید با کفش آهنین در رفت‌وآمدهای اداری حل شود؛ حال آنکه برای مادری با چنین شرایط، زمان و انرژی، طلا و کیمیاست.

بنا بر آمار مرکز رصد سازمان ثبت احوال کشور، در سال گذشته تعداد ۲۹ هزار و ۷۲۸ چندقلو در کشور متولد شده‌اند که از این تعداد، ۲۸ هزار و ۱۴۸ دو قلو بوده‌اند؛ امتناع سه ساله سازمان تامین اجتماعی در اجرای قانون، در حالی است که ماده ۱۷ مصوبه مذکور، در راستای حمایت از خانواده‌ها به منظور جوانی جمعیت به تصویب مجلس رسیده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • امتناع تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها!
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ چه شد؟
  • دومین جلسه برای بررسی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری