Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-03-28@23:26:03 GMT

عواقب بازی در سریال «گاندو» برای پندار اکبری

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۶۷۰۸۳

عواقب بازی در سریال «گاندو» برای پندار اکبری

به گزارش افکارنیوز،

پندار اکبری بازیگر سینما و تلویزیون گفت: بعد از اینکه در « گاندو » بازی کردم دو سه نقش دقیقا شبیه به همان شخصیت پیشنهاد شد و فقط نام شخصیت و کمی قصه تغییر کرده بود.

وی درباره تولید ادامه سریال «گاندو» نیز گفت: ما هم شنیدیم که قرار است ادامه این سریال ساخته شود اما کماکان خبری نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنقدر روی این سریال حساسیت وجود داشت که بعد از پایان پخش، با سریال دیگری قرارداد بستم اما رسما اعلام کردند بازیگرهایی که در سریال گاندو بازی کردند، در این سریال نباشند.

این بازیگر در ادامه افزود: متاسفانه این روزها کیفیت کارها پایین آمده است و یک عده خاصی فقط کار می کنند. اصولا پیشنهاد سینمایی کم شده و اگر هم باشد کیفیت مطلوبی را ندارد و انگار همه از روی دست هم کپی می کنند و ما با مشکل تکرار مواجه ایم.

اکبری همچنین بیان داشت: نقش هایی که پیشنهاد می شود اغلب تکراری هستند و شاید همه ما بارها آنها را تجربه کرده باشیم و همین می شود که من بازیگر هم انگیزه ای برای کار کردن ندارم.

بازیگر سریال «گاندو» ادامه داد: در گذشته سریال های خوبی در تلویزیون ساخته می شد مثل فاصله ها و دلنوازان و ... که مخاطب را پای تلویزیون نگه می داشت. همین الان هم ترجیح می دهم در کارهایی بازی کنم که متفاوت باشند و این خاص بودن باعث کم رنگ شدن من و برخی از همکارانم در حیطه بازیگری است.

وی درباره سایر فعالیت های خود حتی در حیطه کارگردانی نیز گفت: چند فیلم کوتاه ساختم اما ورود به عرصه کارگردانی مستلزم حمایت هایی است و سختی های خاص خود را دارد. همچنین از زمانی که کرونا آمده تئاتر هم که تعطیل شده است و مردم از تئاتر استقبالی نمی کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: گاندو بازیگر سینما و تلویزیون گاندو پندار اکبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۷۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه خِرَد و خوش رفتاری از نگاه امام حسن مجتبی (ع)

خرد به ما کمک می‌کند تا با در نظر گرفتن دیدگاه‌های مختلف و سنجیدن عواقب بالقوه، در موقعیت‌های پیچیده حرکت کنیم و این موجب می‌شود انتخاب‌هایی داشته باشیم که نه تنها منطقی، بلکه اخلاقی باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پایه زندگی‏ انسان بر اساس ارتباط افراد، استحکام پیوندهای اجتماعی‏ و روابط دسته جمعی شکل می‌گیرد، از‬ این رو تقویت و تحکیم پیوندها و ارتباطات انسانی و مقابله با عوامل و اسباب تفرقه و نفاق در جامعه از ضرورت برخوردار است.

صدها روایت که درباره شیوه‌های ارتباطی با دیگران از پیامبر (ص) و ائمه معصومین (ع) از جمله روایاتی متواتری که از امام حسن مجتبی (ع) در این زمینه نقل شده، بیانگر جزئیات رفتاری است که نشان می‌دهد خوش رفتاری خمیر مایه روابط انسانی در جامعه است، همان طور که امام حسن (ع) می‌فرماید «خوش رفتاری با مردم، رأس خرد است "رَأسُ العَقلِ مُعاشَرَةُ النّاسِ بِالجَمیلِ" (بحار الأنوار، جلد ۷۵، صفحه ۱۱۱).» عقل و خرد ابزارهای قدرتمندی است که می‌تواند افراد را به سمت بروز رفتار خوب و حسن خلق هدایت کند؛ عقل به ما این امکان را می‌دهد تا موقعیت‌ها را تجزیه و تحلیل کنیم، عواقب را در نظر بگیریم و بر اساس منطق و شواهد انتخاب کنیم و این به ما کمک می‌کند تا از رفتار تکانشی که ممکن است منجر به نتایج منفی شود، اجتناب کنیم؛ در رفتار تکانشی شخص دارای رفتارهای منطقی نیست و برعکس، عجله و صبر نکردن مشخصه اصلی این رفتار است و طی این رفتار هر چیزی می‌تواند اتفاق بیفتد؛ شخصی که رفتار تکانشی دارد به طور معمول روی رفتار خود کنترلی ندارد و روند تفکر منطقی در این مسیر از بین رفته، بنابراین شخص نمی‌تواند به نتایج اقدامات و عواقب خویش فکر کند.

عقل به ما کمک می‌کند تا قوانین و انتظارات جامعه را درک کنیم، سپس می‌توانیم رفتارهایی را انتخاب کنیم که نسبت به دیگران مؤدبانه باشد و به ایجاد یک محیط اجتماعی مثبت کمک کند، اما خرد با گنجاندن تجربه و دانش بر عقل بنا می‌شود؛ خرد داشتن به افراد امکان می‌دهد تا اثرات بالقوه بلندمدت اعمال خود را درک کنند؛ خرد، همدلی و توانایی درک و به اشتراک گذاشتن احساسات دیگران را تقویت می‌کند و ما را به انجام رفتارهایی سوق می‌دهد که نه تنها به خودمان بلکه به دیگران نیز سود برساند؛ خرد به آدمی کمک می‌کند تا با در نظر گرفتن دیدگاه‌های مختلف و سنجیدن عواقب بالقوه، در موقعیت‌های پیچیده حرکت کند و این موجب می‌شود انتخاب‌هایی داشته باشیم که نه تنها منطقی، بلکه اخلاقی و برای خیر بزرگ‌تر نیز مفید باشد.

عقل مانند موتور است، قدرتی برای تجزیه و تحلیل و انتخاب را فراهم می‌کند و خرد مانند فرمان است که این قدرت را با در نظر گرفتن تجربه، همدلی و حس عواقب بلندمدت به سمت رفتار خوب هدایت می‌کند؛ تصور کنید در یک مهمانی هستید و کسی را می‌بینید که طرد شده است، عقل ممکن است به شما بگوید که دخالت می‌تواند منجر به درگیری شود، با این حال خرد ممکن است شما را راهنمایی کند تا به فرد طرد شده نزدیک شوید و او را در گفت‌وگو مشارکت دهید، بنابراین عقل و خرد برای رفتار اخلاقی حیاتی است، عقل ابزار تجزیه و تحلیل را فراهم می‌کند، در حالی که خرد آن ابزارها را به سمت اقدامات مثبتی سوق می‌دهد که به نفع خودمان و دیگران خواهد بود، بنابراین طبق فرموده اما‬م‬ حسن‬ مجتبی‬ (ع)، خوش رفتاری با دیگران نیازمند خرد است.

امام حسن مجتبی (ع) در حدیث دیگری می‌فرماید «خویشاوندان نزدیک آنهایی هستند که محبّت بیشتری دارند، اگر چه نسب آنها دورتر باشد، و خویشاوندان دور آنهایی هستند که محبّت کمتری دارند، اگر چه نسبشان نزدیک تر باشد " الْقَرِیْبُ مَنْ‏ قَرَّبَتْهُ‏ الْمَوَدَّةُ وَ إنْ بَعُدَ نَسَبُهُ وَالْبَعیدُ مَنْ باعَدَتْهُ الْمَودَةُ و إنْ قَرُبَ نَسَبُهُ" (تحف العقول، جلد ۱، صفحه ۲۳۴).» اشاره آن حضرت به این نکته است که پیوند دل و همدلی در ارتباط انسان‌ها با یکدیگر بسیار مهم بوده و در اینجا ملاک حسن خلق و محبت است و این موضوع به هوش رفتاری (BI) مربوط می‌شود؛ هوش رفتاری به افراد کمک می‌کند تا رفتارهای خوب یا بد را در موقعیت‌های مختلف تشخیص دهند و به طور مناسب عمل کرده و از ایجاد رنجش جلوگیری کنند؛ گاهی اوقات رفتار خوب نیاز به انعطاف‌پذیری دارد، هوش رفتاری موجب می‌شود تا نشانه‌های اجتماعی را درک کنید و اعمال خود را بر این اساس تنظیم کنید.

کد خبر 734282

دیگر خبرها

  • کل‌کل کوکاکولاخوری حامد آهنگی با خانم بازیگر
  • کامنت بازیگر انگلیسی و معروف سریال پیکی‌بلایندرز برای قایدی!
  • (تصویر) بازیگر پیکی بلایندرز مهدی قائدی را غافلگیر کرد
  • حریف استقلال سال 1403 را با برد شروع کرد(عکس)
  • از توضیح رئیس رسانه ملی درباره حواشی «پایتخت» تا درگذشت فردوس کاویانی
  • پیمان اکبری: همه بازیکنان را رصد می‌کنم/ خودباوری نداشتیم
  • وحشت آمریکا از عواقب شهادت مستشار ایرانی | پنتاگون : ما نبودیم !
  • اکبری ماراتن برده را باخت/ عطایی فینالیست شد
  • احتمال بازی برد پیت در فیلم سینمایی «پیکی بلایندرز» بالا رفت
  • رابطه خِرَد و خوش رفتاری از نگاه امام حسن مجتبی (ع)