Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستادکل نیروهای مسلح طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پس از صدور فرمان فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستادکل نیروهای مسلح در تاریخ ۱۳۹۹/۰۷/۱۷ کلیه مراکز درمانی و بیمارستان‌های نیروهای مسلح با حداکثر ظرفیت در اختیار بیماران مبتلا به کرونا قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، متن اطلاعیه ستاد کل نیروهای مسلح به شرح زیر است:

«پیرو پذیرش و ارائه خدمات درمانی به مبتلایان ویروس کرونا در ۸ ماه گذشته توسط بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیروهای مسلح، پس از صدورفرمان فرمانده معظم کل قوا به سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستادکل نیروهای مسلح درتارخ ۱۳۹۹/۰۷/۱۷ کلیه مراکز درمانی و بیمارستان‌های نیروهای مسلح با حداکثر ظرفیت در اختیار بیماران مبتلا به کرونا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مراکز درمانی نیروهای مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۲۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۱ اهدای کلیه از افراد زنده در سال ۱۴۰۲ در اصفهان ثبت شد

به گزارش خبرنگار مهر، مریم خلیفه‌سلطانی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پارسال ۱۰۲ عضو شامل کلیه، کبد، قلب و پانکراس ۴۱ فرد دچار مرگ مغزی با رضایت خانواده آنها به بیماران نیازمند عضو اهدا شد و شاخص اهدای عضو در این مدت به افزایش ۳۲ درصدی رسید.

وی افزود: اعضای برداشت شده از افراد مرگ مغزی در سال گذشته شامل ۵۹ کلیه، ۳۶ کبد، پنج قلب و ۲ لوزالمعده (پانکراس) بوده است.

وی با بیان اینکه چهار قلب اهدا شده در اصفهان و یکی در تهران به بیماران پیوند زده شد، گفت: همه کبدهای مناسب اهدا نیز به شیراز ارسال شد.

مسؤول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) با بیان اینکه ۳۱ مورد از پرونده‌های مرگ مغزی به‌دلیل عدم رضایت خانواده‌ها به اهدای عضو منجر نشد، ادامه داد: اگر این موارد به اهدای عضو منجر شده بود، حداقل جان ۶۰ بیمار نجات می‌یافت.

وی همچنین با بیان اینکه ۱۴۱ مورد اهدای کلیه از افراد زنده در سال ۱۴۰۲ در استان ثبت شده است، گفت: حدود ۵۰۰ نفر در فهرست انتظار برای پیوند عضو در اصفهان هستند.

خلیفه‌سلطانی مهمترین موضوع در اهدای عضو از افراد دچار مرگ مغزی را اخذ رضایت از خانواده‌ها دانست و گفت: هنوز برخی از خانواده‌ها، اطلاعات و آگاهی چندانی درباره تفاوت مرگ مغزی و «کُما» ندارند که لازم است آموزش‌های بیشتری در این زمینه در جامعه ارائه شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱، با رضایت خانواده‌ها ۷۲ عضو ۳۱ فرد مرگ مغزی در اصفهان برداشت و به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.

به گزارش مهر، سالانه حدود سه هزار مرگ مغزی قابل اهدا در کشور رُخ می‌دهد، که از این تعداد تنها هزار مرگ مغزی به مرحله اهدا رسیده و اعضای قابل اهدای ۲ هزار بیمار مرگ مغزی به خاک سپرده می‌شود.

کد خبر 6083495

دیگر خبرها

  • رئیس ستادکل نیروهای مسلح: همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقاً بررسی می‌کنیم
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • صف‌های طولانی بیماران برای گرفتن نوبت‌های پزشکی
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • اختصاص دستگاه تخصصی آنژیوگرافی عروق قلبی به بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
  • زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است
  • افزایش طول عمر بیماران تالاسمی با دریافت خدمات درمانی مطلوب در بیمارستان های استان
  • ۱۴۱ اهدای کلیه از افراد زنده در سال ۱۴۰۲ در اصفهان ثبت شد
  • اجرای موفق طرح ملی پایش مراکز درمانی کشور در تعطیلات نوروز