Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، محسن پاک آئین، نویسنده و پژوهشگر و سفیر سابق ایران در جمهوری آذربایجان عصر پنج شنبه در این نشست مجازی اظهار داشت: امروز بسیاری از مردم جهان اسلام را به واسطه امام حسین (ع) را پذیرفته و حفظ کرده‌اند و حجت بسیاری از مسلمانان امروز حسین بن علی (ع) است.
 
پاک آئین افزود: در کشورهای مسلمان همسایه بعد از فروپاشی شوروی سابق می‌بینیم که این کشورها به واسطه امام حسین (ع) دین خود را در دوران حکومت کمونیستی حفظ کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
نویسنده و پژوهشگر سیاسی گفت: در دوره حکومت کمونیستی بر این کشورها یکی از اقدامات کمونیست‌ها دین زدایی بوده است و هر چیزی که نماد دین باشد را نابود کرده و کتب دینی، قرآن‌ها را می‌سوزاندند و علمای دینی از بین می‌بردند.
 
پاک آئین بیان کرد: تنها عامل مهمی که باعث شد تا دین در این کشورها باقی بماند مجالسی بود که به طور مخفیانه برای امام حسین (ع) برپا می‌کردند و در سال دو یا سه بار مخفیانه مجلس می‌گرفتند و به این شکل دین آنها حفظ شده است.
 
وی تصریح کرد: امروز نیز همانگونه که رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند در چهل سال دوم انقلاب به طرف تمدن نوین اسلامی که طلیعه ظهور است گام بر می‌داریم.
 
نویسنده و پژوهشگر سیاسی با بیان اینکه نقش اربعین در تمدن نوین اسلامی چگونه است؟ افزود: تمدن نوین اسلامی ملزوماتی دارد و اربعین به عنوان یکی از منابع قدرت نرم اسلام می‌تواند خودنمایی کند.
 
وی یکی از ملزومات تمدن نوین اسلامی را وحدت دانست و تصریح کرد: وحدت جهان اسلام متشکل از وحدت شیعیان با هم و با سایر مسلمانان و مذاهب دیگر است و اربعین ظرفیت خوبی برای ایجاد اتحاد در جهان اسلام است.
 
وی گفت: اتحاد و همگرایی بین مسلمانان یکی از پایه‌های اصلی تمدن نوین اسلامی مدنظر مقام معظم رهبری است و راهپیمایی اربعین در جهت اتحاد بین امت اسلامی نقش بسیار مهمی دارد و امروز تأثیر خود را در ایجاد اتحاد بین مسلمانان گذاشته است.
 
پاک آئین عنوان کرد: در شرایط امروز دشمنان اسلام بویژه غربی‌ها با فرقه سازی و اختلاف افکنی از طریق رسانه‌ها و تبلیغات می‌کوشند مانع وحدت بین مسلمانان و قدرت گرفتن جهان اسلام شوند و با طرح موضوعات چون اربعین ایرانی و اربعین عراقی و ایجاد شیعه انگلیسی می‌خواهند مسلمانان را در مقابل هم قرار دهند و اربعین این توطئه‌ها را خنثی می‌کند.
 
پاک آئین یکی دیگر از ملزومات تمدن نوین اسلامی را تضعیف تمدن رقیب یعنی تمدن لیبرالیسم غربی دانست و گفت: لیبرالیسم غربی به دنبال مقابله با معنویت و اخلاق و ترویج مادی گرایی و قدرت به هر شکل ممکن است ولی امروز تمدن غرب هم به لحاظ نظری و هم به لحاظ رفتاری دچار چالش جدی شده است
 
سفیر سابق ایران در جمهوری آذربایجان محبت به امام‌حسین (ع) را بالاترین عامل همبستگی و یکی از پایه شکل دهنده تمدن نوین اسلامی دانست و افزود: اربعین به معنای پیروزی مظلوم بر ظالم و نماد مبارزه با ظلم و استکباراست و در جهان امروز هم هنوز ظالم و استکبار وجود دارد و باید نیرویی در مقابل این ظلم بیاستد و آن قدرت جز عشق و پیروی از دستورات امام حسین (ع) نیست.
 
وی گفت: در کشورهای مختلف نشانه‌هایی از عشق به امام حسین (ع) متبلور است و امروز بسیار از کشورها در مبارزه با استکبار از مکتب امام حسین (ع) پیروی می‌کنند و الگو گرفته‌اند.
 
مسئول امور فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه پیام نور گناوه گفت: اربعین یکی از مراسم عمیق و ریشه دار و یک حرکت پربرکت در تداوم نهضت عاشوراست.
 
ضرغام خرمی افزود: نشست مجازی بررسی ابعاد بین المللی اربعین حسینی با هدف تبیین اهداف و تأثیر اربعین حسینی در شرایط امروز برگزارشده است.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: تمدن نوین اسلامی جهان اسلام امام حسین پاک آئین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۳۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی

نخسین جلسه ستاد برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی ۱۴۰۳ در دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد.

در این نشست به بررسی نیازها و چالش های احتمالی در ایام اربعین پرداخته شد.

استقرار ۱۱ پایگاه اورژانس جاده‌ای در مسیر زائران، یک پایگاه ثابت با ۱۰ دستگاه آمبولانس و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس در مرکز شهید سلیمانی شلمچه، استقرار هواپیمای بیماربر در منطقه و نقطه گذاری ۷ محل برای ایجاد سالنهای سرد برای رفاه حال زائران و مدیریت یکپارچه سازمان ها و موسسات همکار، بخشی از اقدامات پیش‌بینی شده دانشگاه علوم پزشکی آبادان در اربعین حسینی پیش‌رو خواهد بود.

فعالیت ستاد اربعین حسینی سال ۱۴۰۳ از پانزدهم مردادماه سال‌جاری با استقرار نیروهای خدمات‌رسان حوزه سلامت آغاز و تا یک هفته پس از اربعین ادامه خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • جبهه مقاومت، میهمان بیست و یکیمین اجلاس پیرغلامان حسینی
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • نشست خبری بیست ویکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)
  • گفت‌وگو با مسعود نجابتی، چهره سال هنر انقلاب اسلامی/ پیش‌درآمد هنر انقلاب برای طرح تمدن نوین اسلامی