Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@05:39:15 GMT

هشدار نسبت به ورود زودهنگام کودکان به فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۱۴۶۲

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران یکی از مسائل حوزه کودک را ورود زودهنگام آنها به فضای مجازی عنوان کرد و گفت: باتوجه به اتفاقاتی که در دوران کرونا رخ داده و همچنین ورود زودهنگام کودکان به فضای مجازی و سیستم‌های هوشمند، این موضوع در آینده می‌تواند مشکلات جدی را برای جامعه ایجاد کند زیرا کودکان حدود ۱۰ سال زودتر از روال عادی با گوشی‌های هوشمند آشنا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدحسن موسوی چلک در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن انتقاد نسبت به وضعیت کودکان در بخش‌های مختلف گفت: بخشی از مشکلات ما در حوزه کودکان چگونگی اجرای قوانین موجود و بخش دیگری از مشکلات مطالبه‌گری سازمان‌های غیردولتی و نهادهایی که در حوزه اجرای قوانین وظیفه مطالبه‌گری دارند، است.  

نقش سازمان‌های غیردولتی در حوزه سیاست‌گذاری کودکان کمرنگ است

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به جایگاه سازمان‌های غیردولتی و انجمن‌ها اظهار کرد: واقعیت این است که عمده سازمان‌های غیردولتی در حوزه اجرا درگیر هستند، اما نقش این سازمان‌ها در حوزه سیاست‌گذاری و حوزه‌های مختلف کودکان بسیار کمرنگ است، از سوی دیگر مطالبه‌گری که این تشکل‌ها باید در حوزه شاخص‌های عام رفاه و تامین اجتماعی کودکان داشته باشند، چندان جدی گرفته نشده است. 

وی در ادامه سخنان خود موضوع رفاه اجتماعی کودکان را یکی از دغدغه‌های جدی این حوزه عنوان کرد و گفت: اگر به دنبال آینده روشنی برای جامعه خود هستیم، باید بیشترین سرمایه‌گذاری را بر روی کودکان انجام دهیم و طبیعتا سرمایه‌گذاری‌ها باید روی شاخص‌های رفاه اجتماعی و شاخص‌های سلامت روانی اجتماعی در حوزه کودکان باشد و این موضوعی است که نمی‌توان به راحتی از آن عبور کرد. 

 رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به سواد اجتماعی برای کودکان گفت: ما بر روی سواد سلامت روانی و سواد سلامت اجتماعی کودکان برنامه‌ریزی کمی انجام داده‌ایم. یکی از مهم‌ترین نهاد و تشکل‌های این حوزه، آموزش و پرورش است که می‌تواند به ارتقای سطح سلامت روان و سواد اجتماعی کودکان و نوجوانان کمک کند، چراکه مدرسه به دلیل ارتباط ضلع مثلث کودک، اولیای مدرسه و اولیای خانه می‌تواند بهترین بستر را برای این بخش فراهم کند. 

وی ادامه داد: سواد اجتماعی یکی از نیازها و مطالبات جدی است که در حوزه کودک وجود دارد و هر چقدر به صورت پایه‌ای بر روی این بخش سرمایه‌گذاری شود، کودکان می‌توانند کارکردهای مثبت بیشتری در جامعه داشته باشند. 

از ورود زودهنگام کودکان به فضای مجازی تا وضعیت آموزشی کودکان محروم

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در ادامه یکی دیگر از مسائل حوزه کودک را ورود زودهنگام آنها به فضای مجازی عنوان کرد و گفت: باتوجه به اتفاقاتی که در دوران کرونا رخ داده و همچنین ورود زودهنگام کودکان به فضای مجازی و سیستم‌های هوشمند، این موضوع در آینده می‌تواند مشکلات جدی را برای جامعه ایجاد کند زیرا کودکان حدود ۱۰ سال زودتر از روال عادی با گوشی‌های هوشمند آشنا شده‌اند.

موسوی چلک همچنین به وضعیت آموزشی کودکان محروم نیز اشاره و خاطرنشان کرد: پیش از شیوع ویروس کرونا برخی کودکان محروم با حضور در سازمان‌های غیردولتی از آموزش و سایر خدمات برخوردار می‌شدند اما در دوران کرونا به دلیل کاهش فعالیت موسسات و تشکل‌ها و همچنین غفلت سازمان‌های دولتی آنها در دریافت خدمات محروم‌تر شده‌اند.

وی با اشاره به وضعیت آموزشی کودکان زباله‌گرد نیز یادآور شد: نگرانی دیگری که در حوزه کودکان وجود دارد، موضوع کودکان زباله‌گرد است؛ کودکانی که در بحران‌های مختلف به شدت آسیب‌پذیرتر می‌شوند، چراکه چتر حمایت و مراقبت اجتماعی بر سر آنها کمتر قرار دارد و زمانی که بحرانی طولانی شود به مراتب شدت کمبود چتر حمایتی نیز بیشتر احساس می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كودكان فضای مجازی کودکان محروم کودکان زباله گرد رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران سازمان های غیردولتی اجتماعی کودکان فضای مجازی حوزه کودک سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۱۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این شهر

به گزارش خبرآنلاین ،فرمانده انتظامی غرب استان تهران از شناسایی و برخورد با ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در غرب استان خبر داد. سردار کیومرث عزیزی گفت: در راستای ترویج فرهنگ و عفاف و حجاب و در جریان اجرای طرح نور با رویکرد پایش فعالیت‌ها در فضای مجازی، با رصد مأموران پلیس امنیت عمومی و فتا در فضای مجازی، اطلاعاتی از فعالیت چند صفحه در خصوص انتشار تصاویر نامناسب و هنجارشکن به‌دست آمده و بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت. در این راستا مأموران پلیس امنیت عمومی، ۲۱ صفحه اینستاگرامی با مجموع مخاطبان زیاد را مورد شناسایی قرار داده و با پاکسازی و مسدودسازی صفحات اعلامی، با گرداننده آن‌ها نیز برخورد قانونی به‌عمل آمد.

جماران در خبری نوشت:فرمانده انتظامی غرب استان تهران خاطرنشان کرد: پلیس به صورت مستمر، فعالیت صفحه‌های مختلف اجتماعی و فضای مجازی را مورد رصد قرار می‌دهد و در صورت بروز هرگونه جرایم در این فضا، برابر قانون با افراد خاطی برخورد خواهد کرد، بنابراین به افراد فعال در فضای مجازی توصیه می‌شود در این عرصه نیز با رعایت ضوابط و قوانین کشوری و رعایت هنجارهای اجتماعی فعالیت کنند.

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898377

دیگر خبرها

  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • ورود جدی ساترا به فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این شهر
  • هشدار پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری به بهانه فروش سوالات کنکور
  • هشدار پلیس فتا به کنکوری‌ها