Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@07:45:59 GMT

شانه‌های خالی تخم مرغ در سفره اصفهانی‌ها

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۵۱۴۶

شانه‌های خالی تخم مرغ در سفره اصفهانی‌ها

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها، عاطف علیان: این روزها در حالی که گرانی حتی «شانه» تخم مرغ را هم در جیره غذایی مردم خم کرده است و تخم مرغ گوی سبقت را از مرغ ربوده به روز جهانی تخم مرغ رسیدیم.

روزی که با شعار «سلامت برای همه؛ تخم مرغ برای همه» در تقویم رسمی جهانی به ثبت رسیده است تا گامی ولو اندک در ترویج استفاده از تخم مرغ در سبد غذایی مردم بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما گزارش مرکز آمار ایران در شهریورماه، قیمت تخم مرغ را در صدر افزایش قیمت کالاها قرار داد و قول وزیر جهاد کشاورزی را که از کاهش قیمت تخم مرغ در آینده بسیار نزدیک خبر می‌داد، نقض کرد.

استان اصفهان با تعداد ۲۲۰ واحد فعال تولید تخم مرغ و ظرفیت ۱۲ میلیون قطعه و تولید سالیانه ۱۰۴ هزار تن تخم مرغ جایگاه دوم کشور در ظرفیت و تولید تخم مرغ را دارد و با تولید بیش از ۶۰ میلیون تخم مرغ نطفه دار و تعداد یک واحد مرغ مادر تخم گذار با ظرفیت ۳۲ هزار و ۷۰۰ قطعه و تولید بیش از ۵.۴ میلیون تخم مرغ نطفه دار ۱۳ درصد تخم مرغ کشور را تأمین می‌کند.

در این ارتباط بهرام رجایی که صاحب فروشگاه مرغ و تخم مرغ در شهر اصفهان است در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تخم مرغ به عنوان غذای فقرا شناخته می‌شود و هرچه مردم نسبت به خرید گوشت ناتوان‌تر شوند از خرید تخم مرغ چشم نمی‌پوشند حتی اگر قیمت هر دانه تخم مرغ در شهر اصفهان هزار و ۳۰۰ تومان باشد.

وی افزود: قیمت تخم مرغ نسبت به اوایل تابستان دو برابر شده است و هر شانه تخم مرغ ۲۰ عددی با قیمت ۲۷ هزار تومان به فروش می‌رسد.

رجایی با تاکید بر اینکه تکانه ارزی قیمت تخم مرغ را هم تحت تأثیر قرار داده است، تصریح کرد: تا کنون اگر هم تلاشی برای کاهش قیمت تخم مرغ بوده بی نتیجه مانده است و با توجه به اهمیت تخم مرغ در جیره غذایی مردم لازم است اقدام سنجیده و متناسب توسط دولت انجام شود.

اگرچه قیمت تخم مرغ تابع تصمیمات ستاد تنظیم بازار کشور است و از دوازدهم مهرماه صادرات تخم مرغ مشمول عوارض شد اما دستگاه‌های اجرایی متولی این امر در استان اصفهان با تشکیل «کمیته مرغ و تخم مرغ» و ارائه پیشنهادات به سطح کلان امیدوار هستند که بازار تخم مرغ تا هفته آینده در استان اصفهان سروسامان بگیرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان که ریاست «کمیته مرغ و تخم مرغ» در استان اصفهان را هم برعهده دارد، در این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تخم مرغ به عنوان غذایی کامل شاخص ارزیابی پروتئین‌های حیوانی قلمداد می‌شود که مقادیر قابل توجهی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را نیز دارد.

سرانه مصرف تخم مرغ در اصفهان پایین است

حسین ایراندوست با اعلام اینکه سرانه مصرف تخم مرغ در اصفهان پایین است، تصریح کرد: در سال گذشته هر ایرانی در سال بالغ بر ۱۲ کیلوگرم تخم مرغ مصرف کرده اتس که اگر وزن هر تخم مرغ را ۶۰ گرم در نظر بگیریم به سرانه ۱۹۵ تخم مرغ در سال می‌رسیم که نسبت به مقیاس جهانی مصرف تخم مرغ پایین است.

وی افزود: برای نمونه سرانه مصرف تخم مرغ در مکزیک ۳۵۰ عدد و در ژاپن و چین ۲۵۰ عدد است؛ این در حالی است که میزان مصرف تخم مرغ ایرانی‌ها مانند هلندی‌ها به ۱۹۵ عدد در سال ختم می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به سهم ۱۳ درصدی استان اصفهان در تولید تخم مرغ کشور گفت: از آنجایی که میزان تولید تخم مرغ در هر استان نسبت مستقیم با مصرف آن دارد سهم سرانه مصرف اصفهانی‌ها ۱۳ درصد میزان مصرف تخم مرغ در کشور خواهد بود.

وضعیت نهاده‌های طیور تأثیر کمرنگی بر افزایش قیمت تخم مرغ دارد چرا که نیاز ماهانه واحدهای مرغ تخم گذار در استان اصفهان به طور کامل از طریق سامانه بازارگاه تأمین می‌شود وی با اشاره به تولید سالیانه ۱۰۵ هزار تن تخم مرغ در استان اصفهان بیان داشت: در حال حاضر بیش از ۱۰ میلیون مرغ تخم گذار و پولت در سالن‌های مرغداری‌های تخم گذار استان اصفهان وجود دارد.

ایراندوست با اشاره به نهم اکتبر که به روز جهانی تخم مرغ اختصاص یافته است، گفت: در این روز سعی خواهد شد با نصب بنر و توزیع تخم مرغ در برخی ارگان‌ها، بهزیستی و خیریه‌ها اهمیت مصرف تخم مرغ در جیره غذایی مردم را گوشزد کنیم.

وی گرانی مهار نشدنی قیمت تخم مرغ را به تکانه‌های ارزی در کشور وابسته دانست و اظهار داشت: وضعیت نهاده‌های طیور تأثیر کمرنگی بر افزایش قیمت تخم مرغ دارد چرا که نیاز ماهانه واحدهای مرغ تخم گذار در استان اصفهان به طور کامل از طریق سامانه بازارگاه تأمین می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به خرید اتوماتیک و سیستماتیک نهاده‌های طیور از طریق سامانه بازارگاه گفت: نهاده‌های طیور اعم از ذرت و کنجاله سویا تأمین شده است این در حالی است که قبل از این اقدام ۴۰ درصد نهاده‌های طیور تأمین می‌شد و تخم مرغ برای تولید کننده گران‌تر از عرضه تمام می‌شد.

وی اضافه کرد: در استان اصفهان قیمت مصوب ۱۲ هزار تومان با ده درصد حاشیه سودی به مصرف کننده عرضه می‌شود که بر این اساس از قیمت ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان از تولید کننده و ۱۶ هزار تومان برای مصرف کننده نباید عبور کند.

اصفهان سهمی هم در صادرات تخم مرغ دارد

ایراندوست به صادرات ۵ هزار تن تخم مرغ هم گریزی زد و گفت: با تعیین عوارض ۲ هزار و ۵۰۰ تومانی برای هر کیلوگرم صادرات تخم مرغ، استان اصفهان هم به نیاز داخلی پاسخ می‌دهد و هم سهمی را به صادرات اختصاص می‌دهد.

وی افزود: طرح رتبه بندی و شناسنامه دار کردن تخم مرغ در استان اصفهان در راستای ارتقا کیفی تخم مرغ دنبال می‌شود اگرچه هنوز به نتیجه نرسیده است.

وعده‌های مسئولان برای سامان گرفتن بازار تخم مرغ در اصفهان

با اینکه تخم مرغ گوی سبقت را از مرغ ربوده است و این غذای همیشه در دسترس هم برای عده‌ای دست نیافتنی شده است اما قرار است تا هفته آینده قیمت این غذای کامل در استان اصفهان سروسامان بگیرد. اگرچه مدیریت استان اصفهان بر اتخاذ سیاست‌های نادرست در زمینه تخم مرغ اشاره می‌کند اما وعده‌ای برای سامان گرفتن بازار تخم مرغ در اصفهان شنیده می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به روز جهانی تخم مرغ در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ایران وارد کننده عمده نهاده‌های دامی است اما مشکل در اتخاذ سیاست‌هایی است که به واردات و تخصیص ارز در این زمینه تاکید دارد.

سازمان صمت و جهاد کشاورزی موظف هستند افت و خیزهای قیمت را مدیریت کنند، با مدیریت شرایط موجود و واردات نهاده‌های دامی با ارز نیمایی و تعادل بخشی به بازار و تخصیص یارانه دولتی به دهک‌های اول تا سوم جامعه می‌توان به مدیریت قیمت تخم مرغ امید بست سید حسن قاضی عسگر با اشاره به اینکه سازمان صمت و جهاد کشاورزی موظف هستند افت و خیزهای قیمت را مدیریت کنند، تصریح کرد: تصمیم برای قیمت گذاری تخم مرغ در سطح کلان تعیین می‌شود اما ستاد تنظیم بازار استان اصفهان راهکارهایی برای ثبات بخشی به قیمت تخم مرغ ارائه داده است.

وی افزود: با مدیریت شرایط موجود و واردات نهاده‌های دامی با ارز نیمایی و تعادل بخشی به بازار و تخصیص یارانه دولتی به دهک‌های اول تا سوم جامعه می‌توان به مدیریت قیمت تخم مرغ امید بست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با تاکید بر رفع موانع و مشکلات موجود بر سر راه تولید کننده گفت: امیدواریم با افزایش واردات نهاده‌های دامی از ۳۰ درصد به ۵۰ درصد و با ارز ۴۲۰۰ تومانی مساله قیمت تخم مرغ تا هفته آینده در اصفهان رفع شود و «کمیته مرغ و تخم مرغ» در استان اصفهان راه حل های اساسی برای این موضوع بیابند.

حکایت داستان همان مرغ و تخم مرغ است. مرغ و تخم مرغی که این روزها گوی سبقت را از هم می‌ربایند و در سفره عده بیشتری از اصفهانی‌ها جایشان خالی است. اگرچه افزایش قیمت تخم مرغ با شیب تند بارها مطرح شده است اما جا دارد در روز جهانی تخم مرغ، هر اصفهانی تخم مرغی را مصرف کند تا شاید شعار «سلامت برای همه؛ تخم مرغ برای همه» حتی برای یک روز محقق شود.

کد خبر 5041239

منبع: مهر

کلیدواژه: تخم مرغ قیمت تخم مرغ صادرات تخم مرغ ویروس کرونا اربعین 99 شیراز اربعین حسینی آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا گرگان کرمانشاه چهل سالگی دفاع مقدس ستاد ملی مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی شهرکرد خطبه های نماز جمعه تخم مرغ در اصفهان روز جهانی تخم مرغ استان اصفهان استان اصفهان مصرف تخم مرغ نهاده های دامی نهاده های طیور تولید تخم مرغ مرغ و تخم مرغ جهاد کشاورزی قیمت تخم مرغ افزایش قیمت غذایی مردم سرانه مصرف تخم مرغ برای همه تخم گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رجالی ظهر چهارشنبه در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار مهر درخصوص شناسایی و رسیدگی به تخلفات پزشکان اظهار داشت: در ۶ ماه اخیر حدود ۳۰ تخلف در رابطه با اخذ زیرمیزی توسط پزشکان به ما گزارش شد.

وی با بیان اینکه اثبات برخی از موارد اخذ زیرمیزی توسط پزشکان دشوار شده و لازم است افراد مستندات داشته باشند، افزود: علی رغم این شرایط طی ۶ ماه گذشته با ۶ پزشک که زیرمیزی می‌گرفتند برخورد شد؛ با چهار نفر از آنان برخورد اداری شده و قرارداد یکی از آنان لغو و پرونده دیگری به سازمان در تهران ارجاع شده تا درخصوص فعالیت وی تصمیم‌گیری شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه گزارش تخلفات را به دانشگاه علوم پزشکی ارائه می‌کنیم، تصریح کرد: مسؤول برخورد در این زمینه تعزیرات است و هر پزشکی را که احتمال می‌دهید از بیمار پول دریافت کرده با مستندات به دفتر بازرسی و حراست تأمین اجتماعی یا تعزیرات معرفی کنید.

اثبات زیرمیزی گرفتن دشوار است

رجالی با تاکید بر اینکه اثبات چنین تخلفاتی برای ما سخت شده است، اضافه کرد: با بخش رسیدگی به تخلفات اداری در تهران در تلاش هستیم که با تشکیل کمیته صیانت اداری درصورت نبود مستندات کافی به گونه‌ای دیگری برخورد کنیم و اگر مستندات داشته باشیم قرارداد پزشک لغو شود درحالی که در مواردی نیز پزشک متخلف نسبت به تصمیم سازمان در دیوان عدالت اداری شکایت کرده است.

وی پدیده زیرمیزی گرفتن پزشکان در اصفهان را نوعی بیماری توصیف کرد و افزود: حتی در مواردی علی‌رغم تذکر ما، تخلف ادامه پیدا کرده و این درحالی است که در برخی حوزه‌ها به دلیل کمبود متخصص به سختی می‌توان قرارداد پزشکی را در برخی بیمارستان‌های تأمین اجتماعی لغو کرد.

کاهش نیروی انسانی در مراکز و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه وضعیت نیروی انسانی در بیمارستان‌های ما بد شده است، ابراز داشت: با وجود حدود ۳۵ دانشگاه علوم پزشکی در کشور، نیروی انسانی و تربیت نیروی انسانی خوبی داشتیم در حالی که از دو سه سال پیش این شرایط افت کرده است به طوری که شمار نیروهای علاقه مند به دوره تخصص کم شده و دوم اینکه نیرو برای همکاری با بیمارستان‌های تأمین اجتماعی کم شده است.

رجالی علل کم شدن نیروی انسانی را مهاجرت و دلایل سیاسی، اجتماعی و مالی برشمرد و گفت: باید توجه داشت که میانگین افزایش هزینه‌ای که به پزشکان پرداخت می‌شود ۲.۵ برابر شده در حالی که نتوانستیم با توجه به میزان تورم و ارزش پول ملی هزینه‌ها را در نظر بگیریم.

وی با بیان اینکه هم اینک با ۴۰۰ پزشک متخصص در استان همکاری داریم، افزود: با توجه به شرایط موجود برخی از متخصصان ما به کشورهای حاشیه خلیج فارس نظیر عمان مهاجرت کردند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه در استخدام پرستار نیز مشکلاتی داریم، خاطرنشان کرد: امسال مجوز استخدام ۲۵۰ نفر پرستار را داریم درحالی که شمار شرکت کنندگان در آزمون طی سال‌های قبل ۱۰ برابر امسال بود.

نیمی از اتاق‌های زایمان LDR خالی ماند

رجالی در ادامه با بیان اینکه طی دو سال اخیر اقدامات عمرانی خوبی در حوزه درمان استان اتفاق افتاده است، گفت: در طرح جوانی جمعیت یکی از مواردی که بر عهده سازمان تأمین اجتماعی بود، ساخت اتاق‌های زایمان مجهز (LDR) است که در اصفهان زایشگاه‌های بیمارستان شریعتی و غرضی تکمیل شده است.

وی افزود: زایشگاه بیمارستان شریعتی هشت اتاق زایمان ال. دی. آر و بیمارستان غرضی پنج اتاق زایمان مجهز دارد که برای این امر ۳۵ میلیارد تومان هزینه شده اما ۵۰ درصد مراجعه کننده دارد.

زایمان در بیمارستان‌های شریعتی و غرضی رایگان است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه ارائه خدمات در زایشگاه‌های بیمارستان‌های شریعتی و غرضی ۱۰۰ درصد رایگان است، ابراز داشت: به رغم آنکه پزشک متخصص زایمان به صورت ۲۴ ساعت در بخش ال. دی آر مستقر است اما ظرفیت زایمان این بیمارستان‌ها خالی مانده است.

رجالی افزود: در اتاق‌های ال.دی‌.آر این دو بیمارستان چهار بخش NICU یا مراقبت ویژه نوزادان نیز احداث شده است.

جراحی رایگان قلب و مغز در بیمارستان شریعتی

وی با اشاره به اینکه بخش جراحی قلب در بیمارستان شریعتی اصفهان سال ۱۴۰۱ راه‌انداری شد و تاکنون ۴۰۰ مورد جراحی قلب در این بیمارستان رایگان انجام شده است، گفت: همچنین بخش آنژیوگرافی در بیمارستان شریعتی راه‌اندازی شده که خدمات آن کاملاً رایگان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: جراحی بیماری‌های مغزی از مواردی بود که پیش‌تر بیماران به تهران ارجاع می‌شدند در حالی که جراحی مغز دست‌کم ۱۵۰ میلیون تومان برای بیمار هزینه دارد اما طی سه سال اخیر بیمارستان شریعتی با هزینه ۲۰ میلیارد تومان به دستگاه نویگیشن جراحی مغز مجهز شده و هفت مورد جراحی موفقیت آمیز داشتیم.

رجالی در ادامه با بیان اینکه صفت برخوردار بودن برای اصفهان سبب شده که بسیاری از امکانات که حق این استان است به آن داده نشود، تصریح کرد: بر اساس شاخص تعداد بیمه شدگان تأمین اجتماعی و امکاناتی که به اصفهان داده شده این استان در رده پانزدهم است در حالی که دست‌کم به پنج بیمارستان و ۲۰ درمانگاه جدید نیاز دارد.

ساخت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی اصفهان نیازمند ۹ هزار میلیارد اعتبار است

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا چند سال آینده این شاخص را از ۱۵ به ۱۰ برسانیم، افزود: ساخت و تجهیز بیمارستان ۵۰۰ تخت خوابی در شهرک شهید کشوری به اعتباری بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که با مجوز و اعتبار آن موافقت شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه پروژه ساخت این بیمارستان در مرحله طراحی و نقشه‌برداری است، گفت: سازمان تأمین اجتماعی کشور ساخت این پروژه را به شرکت بزرگ خانه سازی تأمین اجتماعی واگذار کرده است.

رجالی با بیان اینکه امید است تا یکسال آینده مطالعات اولیه پروژه را تمام کنیم، تصریح کرد: برای تسریع در آغاز عملیات اجرایی آن تلاش می‌کنیم زیرا این پروژه اکنون درگیر مسائل غیرمالی و مطالعاتی شده که کند پیش می‌رود در حالی که با ساخت این بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی ۵۰ درصد به ظرفیت بستری ما اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اصفهان حدود ۲۰ سال به دنبال اخذ مجوز این بیمارستان بود، خاطرنشان کرد: نقشه کامل و جامعی برای ساختمان ۸۴ هزار مترمربعی بیمارستان در حال طراحی است و اگر کلنگ زنی شود فکر نمی‌کنم ساخت آن بیش از چهار سال طول بکشد.

نوسازی درمانگاه‌های اصفهان در دستور کار است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در استان ۲۸ درمانگاه وجود دارد، ادامه داد: نیاز استان حدود ۳۵ تا ۵۰ درمانگاه است که ظرفیت بیماران سرپایی را تکمیل کند که از ۱۴۰۱ ورود کردیم و مجوز ساخت درمانگاه در فولادشهر، پیربکران و هرند اخذ شده است و به دنبال اخذ مجوز برای درمانگاه بهارستان هستیم.

رجالی با بیان اینکه درمانگاه فریدونشهر یک خانه بهداشت بود، اضافه کرد: ساخت درمانگاه در محل کنونی این خانه بهداشت با مساحت ۳۵۰۰ متر با اعتباری ۱۴۰ میلیارد تومانی اردیبهشت یا خرداد امسال شروع می‌شود.

وی با بیان اینکه قدمت برخی از درمانگاه‌های شهر اصفهان به بالای ۵۰ سال می‌رسد، اظهار داشت: به دنبال نوسازی درمانگاه‌های قدیمی شهر هستیم.

شناسایی ۳۰۰ زن مبتلا به ایدز در اصفهان

به گفته مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان در این استان ۳۰۰ خانم مبتلا به ایدز وجود دارد که به دلیل ارائه خدمات بهداشتی مناسب زایمان ۵۰ درصد آنان سالم بوده است.

رجالی اضافه کرد: تاکنون ۴۰۰ کودک ناشنوا در استان شناسایی شدند که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی برای آنان کاشت حلزون رایگان انجام شده است.

کد خبر 6087337

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۶۴ هزار اصفهانی در مارتن کنکور ۱۴۰۳
  • رقابت ۶۴ هزار و ۷۱۹ داوطلب اصفهانی نوبت اول آزمون سراسری از فردا
  • رقابت ۶۴ هزار و ۷۱۹ داوطلب اصفهانی نوبت اول آزمون سراسری
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • برگزاری ۳۵۰ برنامه در مناطق شهر به‌مناسبت هفته فرهنگی اصفهان
  • صغیر اصفهانی، شاعری که اندیشه‌ای کبیر داشت
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • کاهش قیمت تخم‌مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پیاده‌روسازی خیابان آیت‌الله اشرفی اصفهانی
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)