Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کاظمی روز شنبه در سخنانی به وضعیت شهرستان پلدختر و معمولان بعد از وقوع سیلاب اشاره کرد و گفت: خسارت‌هایی که بعد از سیلاب در شهرستان پلدختر به وجود آمد به عنوان یک بحران ملی تلقی شد، مسئولان عالی کشور با دستور اکید مقام معظم رهبری، سران سه قوه، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای جهادی، بسیجی و مردمی تلاش بسیار زیادی برای رفع مشکلات انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعلام آخرین وضعیت محور خسارت دیده خرم‌آباد - پلدختر

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با تقسیم بندی خسارت‌های سیلاب به سه دسته مسکن، کشاورزی و زیرساخت‌ها در شهرستان پلدختر، افزود: در حوزه زیرساخت‌ها همه دستگاه‌های اجرایی استانی و ملی اقدامات مطلوبی را انجام دادند.

کاظمی با بیان اینکه در حوزه راه همچنان مشکل جدی داریم، گفت: دولت هزار و ۱۰۰ میلیارد برای اصلاح جاده خرم آباد - پلدختر مصوب کرده است، با توجه به مشکلات اقتصادی موجود در کشور و همچنین پیگیری‌های صورت گرفته، مقرر شد که از طریق اعمال ماده ۵۶ و بانک‌ها اعتباری اخذ شود تا پروژه فعال شود.

وی، تصریح کرد: سه بانک ماده ۵۶ را پذیرفتند و قرارداد با وزارت راه و شهرسازی منعقد شد و ۳۵۰ میلیارد از اعتبار بانک‌ها برای این پروژه استفاده شد.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه این اعتبار تصویب شده و باید ابلاغ شود، عنوان کرد: دو قطعه از این پروژه به پیمانکار واگذار شده است، قطعه اول از سمت ویسیان به معمولان و پلدختر از سوی قرارگاه خاتم آغاز شده است، قطعه چهارم آن از «مورانی» به سمت پلدختر نیز به یک پیمانکار دیگر واگذار شده است.

کاظمی، بیان داشت: قطعه دوم و سوم این پروژه نیز پس از تخصیص اعتبار به پیمانکار واگذار خواهد شد.

وی با اشاره به ترمیم بخشی از جاده‌ها و پل‌های روستایی شهرستان بعد از وقوع سیلاب، افزود: در حوزه زیرساخت‌ها، غیر از راه و اصلاح جاده پلدختر به سمت خرم آباد که همچنان در این حوزه مشکل داریم، سایر اقدامات انجام شده است.

خانه‌های تخریبی همچنان منتظر تسهیلات

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت ایمن سازی جاده قدیم خرم آباد - پلدختر، عنوان کرد: همچنین حدود ۱۱ هزار واحد در جریان سیلاب سال گذشته در این شهرستان خسارت دید.

کاظمی، تصریح کرد: از این تعداد، ۱۰ هزار واحد تعمیری بودند که با اعتبارات، بودجه، کمک بلاعوض و… مشکلشان حل شد، افزود: مشکل اصلی مردم در حوزه منازل تخریبی شهری و روستایی پلدختر و معمولان است.

اعتباراتی که برای ساخت منازل مسکونی در نظر گرفته شده، پاسخگوی نیاز مردم نیست

وی با تاکید بر اینکه در این رابطه دو سایت تعریف شد و کسانی که منازلشان تخریب و در حریم رودخانه بودند به سایت‌های جدید منتقل شدند، بیان داشت: با توجه به تورمی که به وجود آمد، اعتباراتی که برای ساخت منازل مسکونی در نظر گرفته شده، پاسخگوی نیاز مردم نیست.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این راستا از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی، استانداری و وزارت راه شهرسازی پیگیری‌هایی را داشتیم، عنوان کرد: با توجه به محدودیت‌های مالی، امکان پرداخت در این زمینه وجود نداشت و در این راستا بانک سینا مأمور شد که ۱۵ میلیون تومان دیگر تسهیلات به مردم پرداخت کند.

کاظمی، ادامه داد: اما چون بانک سینا در شهرستان پلدختر شعبه ندارد، مردم با مشکل روبرو هستند که پیگیر هستیم بانک سینا حتی به صورت موقت در این منطقه مستقر شود تا بتواند این تسهیلات را به مردم پرداخت کند.

خطر سیلاب دوباره برای معمولان در نبود دیواره حفاظتی رودخانه

وی، همچنین به ایمن سازی شهرها بعد از وقوع سیلاب اشاره کرد و گفت: از گذشته دور، مشکل جدی معمولان، پلدختر و روستاهای حاشیه رودخانه دیواره‌های حفاظتی شهرها بوده است.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با اختصاص ۱۲۵ میلیارد تومان دیواره حفاظتی بسیار علمی و مطمئنی در شهر پلدختر ایجاد شد که می‌طلبد در قسمت غربی شهر ادامه پیدا کند چرا که مردم در این قسمت از شهر مشکل جدی دارند.

کاظمی با بیان اینکه در این راستا پیگیری کردیم که در نهایت یک قطعه به آن اضافه شد، افزود: این قطعه پاسخگوی نیاز مردم نیست و باید ادامه و استمرار داشته باشد.

پروژه دیواره حفاظتی معمولان که متولی آن وزارت نیرو است، تعطیل شده است

وی در ادامه با اشاره به اینکه متأسفانه پروژه دیواره حفاظتی معمولان که متولی آن وزارت نیرو است، تعطیل شده و به کندی کار آن انجام می‌شود، افزود: در حال حاضر بارندگی‌ها را در پیش رو داریم، در جلسه‌ای که با وزیر نیرو داشته‌ایم، تاکید کردم که پروژه دیواره ساحلی معمولان قطعاً می‌تواند برای این شهر مشکل ایجاد کند و باید سریع‌تر به سرانجام برسد و ایمنی مردم و ساکنان شهر معمولان را تضمین کند.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، گفت: اقدامات حفاظتی برای برخی از ۱۱ روستای در حاشیه رودخانه انجام شده و برخی همچنان باقی مانده است که تاکید داریم قبل از بارش‌ها به سرانجام برسند.

دولت خسارت‌های حوزه کشاورزی را جبران نکرد

کاظمی در ادامه با بیان اینکه در حوزه کشاورزی خسارت بسیار زیادی به شهرستان پلدختر و معمولان وارد شد، افزود: برای از بین رفتن محصولات کشاورزی مردم، دولت کمکی در حد ضوابط موجود انجام داد که متأسفانه پاسخگوی وضعیت کشاورزان نبود.

وی با تاکید بر اینکه با بیان اینکه در بحث پرداخت کمک به مردم در زمینه محصولات کشاورزی در یک مقطع بیش از سه هزار پرونده در استان ثبت نشده بود، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته از طریق وزارت کشور این سه هزار پرونده ثبت شد.

بیش از ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی کامل از بین رفت و بستر رودخانه شد

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به زمین‌های کشاورزی که سیلاب کامل آنها را با خود برد، گفت: در استان بیش از ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی کامل از بین رفت و بستر رودخانه شدند، در این رابطه دولت تا کنون هیچ گونه جبران خسارتی برای اینها نداشته است.

کاظمی، عنوان کرد: در این راستا نامه‌ای به رئیس جمهور نوشته‌ام و تاکید داشتم که به این خسارت دیده‌ها توجه ویژه ای داشته باشند، رئیس جمهور نیز دستور پیگیری این موضوع را به وزیر کشور دادند.

خسارت سیلاب به ۱۰۰۰ خودرو پرداخت نشد

وی با بیان اینکه همچنین متأسفانه در جریان سیلاب همه ایستگاههای پمپاژ آب حوزه وزارت نیرو و جهاد کشاورزی شهرستان که بیش از هشت پروژه بزرگ بودند و بخشی از آنها افتتاح و بخشی در حال آماده شدن برای افتتاح بودند، از بین رفتند، گفت: امیدواریم این پروژه‌ها طی امسال و سال آینده به سرانجام برسند.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: بیش از هفت هزار هکتار از زمین‌های دیم شهرستان پلدختر را این ایستگاههای پمپاژ، آبی می‌کنند.

کاظمی با اشاره به خسارت سیلاب به خودروهای مردم، گفت: این خسارت همچنان جبران نشده که در این راستا یک نامه به رئیس جمهور نوشتیم و ایشان نیز دستور پیگیری آن را به وزیر کشور دادند.

وی، ادامه داد: در کل استان حدود هزار دستگاه خودرو خسارت دیده از سیلاب داریم که بیش از ۷۰۰ دستگاه از آنها مربوط به پلدختر و معمولان است.

نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی که در گفتگوی خبری سخن می‌گفت؛ تاکید کرد: مردم بدانند ما پیگیر این مطالبات و مشکلات آنها هستیم.

کد خبر 5044502

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری حمیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی خسارات سیلاب ویروس کرونا اربعین 99 شیراز اربعین حسینی آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا گرگان کرمانشاه چهل سالگی دفاع مقدس ستاد ملی مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی شهرکرد خطبه های نماز جمعه نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی شهرستان پلدختر دیواره حفاظتی خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۷۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی ایران / احتمال وقوع سیلاب در ۶ استان کشور

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی آورده است: وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک در نقاط مستعد بارش تگرگ سه‌شنبه (۴ اردیبهشت‌ماه) در کرمان، مازندران و گلستان، چهارشنبه (۵ اردیبهشت‌ماه) در گلستان، سیستان و بلوچستان و فارس و پنج‌شنبه (۶ اردیبهشت‌ماه) در کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: هواشناسی ایران / صدور هشدار نارنجی بارش‌های شدید در ۲۱ استان

در این شرایط جوی لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی مد نظر قرار گیرد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ چهارشنبه در مازندران، مرکزی، قم، شرق لرستان، تهران، پنج‌شنبه در خراسان رضوی، یزد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و شرق اصفهان، هرمزگان، شرق و شمال فارس، شرق سمنان و شرق خراسان شمالی و جمعه در جنوب کرمان و شرق هرمزگان رخ خواهد داد.

احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در سفرها بویژه برون شهری، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و اتخاذ تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌کند.

به گزارش ایسنا در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228202 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • لزوم تکمیل دیوار ساحلی منطقه جوادیه بجنورد تا پائیز+فیلم
  • جزئیات جدید از سیلاب در اصفهان | اعلام آخرین وضعیت محورهای این استان
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • هواشناسی ایران / احتمال وقوع سیلاب در ۶ استان کشور