Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: بیست و یکم تیرماه خانمی ساکن غرب تهران به پلیس فتا مراجعه و اظهار کرد، شخصی ناشناس با تماس با وی خود را نماینده یکی از اپراتور‌های تلفن همراه معرفی کرده است و اعلام کرد که من برنده کاربران خوش حساب قرعه کشی برنامه زنده رادیویی شده‌ام و متعاقب آن مبلغ ۴۶۰ میلیون ریال از حساب‌های بانکی ام سرقت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: بلافاصله موضوع در دستور کار افسران سایبری پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و با تلاش‌های شبانه روزی مهندسان، رد پای متهم در فضای مجازی شناسایی شد.

این مقام سایبری با اشاره به اینکه در گام بعدی از تحقیقات پلیسی هویت متهم شناسایی شد، افزود: در بررسی‌های پلیسی مخفیگاه متهم شناسایی و با هماهنگی‌های پلیسی متهم در مخفیگاهش دستگیر و به پلیس فتا انتقال یافت.

وی افزود: متهم در تحقیقات پلیسی اظهار کرد، با ایجاد فضایی شبیه استودیو برنامه‌های زنده صدا و در حال پخش رادیویی، با ترفند‌های مختلف در ذهن افراد قربانی خود نفوذ کرده و با مهندسی اجتماعی آن‌ها را به پای دستگاه خودپرداز می‌کشاندم سپس برای واریز مبلغ اهدایی و جایزه با وارد کردن اطلاعات بانکی افراد در قدم بعدی وجوه کارت بانکی شان را سرقت می‌کردم و بلافاصله مبالغ سرقت شده از حساب‌ها را برداشت می‌کردم.

رئیس پلیس فتا پایتخت در خاتمه به شهروندان توصیه کرد: در کلاهبرداری‌های تلفنی افراد با عناوین مختلف در دام مجرمان می‌افتند، اما در نهایت به یک شکل صورت می‌گیرد و آن هم ترغیب کردن مالباخته جهت مراجعه به نزدیکترین دستگاه خود پرداز و تن دادن به خواسته‌های کلاهبرداران سایبری است؛ لذا به تبلیغات و تماس‌های مشکوک وسوسه انگیز نباید توجه کرد و جهت گرفتن جایزه نیازی به درج اطلاعات حساب‌های بانکی شامل رمز اول و دوم و سایر اطلاعات کارت نیست و در صورت مواجهه با این گونه تماس‌ها بدانید که موضوع خوش حسابی و برنده شدن جعلی بوده و موضوع را از طریق سایت اینترنتی فتا ناجا به آدرس اطلاع رسانی کنید.

بیشتر بخوانید

کلاهبرداری با ارائه بسته رایگان اینترنت ویژه دانشجویان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرقت کلاهبرداری اینترنتی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۹۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه موبایل جایگزین کارت‌های بانکی می شود؟ | جزئیات اجرایی شدن طرح کهربا در۶ بانک

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی از اجرای طرح کهربا توسط۶ بانک خبر داد و گفت: با این طرح تراکنش بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی انجام می شود.

وی تأکید کرد: بانک مرکزی در راستای تنوع بخشی به ابزارهای پرداخت و به روزرسانی ظرفیت‌های شبکه پرداخت کشور، طرح کهربا را در دستور کار دارد. بر این اساس، مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند.

جزئیات روش جدید پرداخت پول با موبایل بدون کارت بانکی | کارت‌های بانکی حذف می شوند؟

قمری‌وفا ادامه داد:‌ با طرح کهربای بانک مرکزی، امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی و استفاده از آن‌ها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی روی دستگاه‌های پایانه فروشگاهی مجهز شده، مطابق با آخرین فناوری و استانداردهای روز میسر شده است.

به گفته مدیر روابط عمومی بانک مرکزی،‌ هم‌اکنون ۶ بانک کشاورزی، تجارت، ملت، ملی، آینده و صادرات تحت پوشش بوده و تعداد بانک‌های این طرح در حال افزایش است.

پیش از این محرمیان، معاون فناوری های نوین بانک مرکزی گفته بود: در طرح کهربا، این امکان فراهم شده تا اطلاعات کارت های بانکی که الان به صورت فیزیکی در اختیار افراد است در گوشی تلفن همراه افراد در قالب یک اپلیکشن ثبت شود و فرد در هنگام خرید وقتی به فروشگاه مراجعه می کند گوشی تلفن همراه فرد تبدیل به هر یک از کارت های بانکی وی می شود.

وی اضافه کرد: کافی است یکی از کارت ها به صورت پیش فرض انتخاب شود و پس از باز شدن قفل گوشی تلفن همراه بارکد خوان مقابل گوشی قرار گیرد و پول کالای خریداری شده جابه جا ‌شود.

کد خبر 845089 برچسب‌ها خبر مهم بانک بانک مرکزی خرید آنلاین موبایل

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره کارت بانکی کهربا + جزئیات دقیق
  • از کجا بفهمیم گوشی هک شده است؟
  • ترفند این زن برای خالی کردن حساب دایی‌اش همه را بهت زده کرد! | ویدئو
  • حذف کارت بانکی آغاز شد / خرید با موبایل!
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • آغاز خرید با موبایل و بدون کارت در ۶ بانک
  • پایان اخاذی‌های ۲ مأمور قلابی در پایتخت
  • چگونه موبایل جایگزین کارت‌های بانکی می شود؟ | جزئیات اجرایی شدن طرح کهربا در۶ بانک
  • بازداشت یک شرور مسلح در محله شوش تهران
  • کلاهبرداری از شهروندان نیشابوری با ترفند مشارکت در فعالیت اقتصادی