Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@22:26:47 GMT

ذبح پروتکل‌های بهداشتی در خط ۸۸ مشهد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۴۶۷۷

ذبح پروتکل‌های بهداشتی در خط ۸۸ مشهد

درست است که باید به مشهد سفر نشود، مردم از ماسک استفاده کنند و برخی مشاغل و صنوف تعطیل باشند اما در کنار تمام این توقعات از مردم، مدیران و مسوولان نیز باید پای کار باشند.
اگر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در حمل و نقل عمومی الزامی‌است، این موضوع نباید به حال خود رها شود، استفاده از ماسک داخل اتوبوس‌های مملو از جمعیت چقدر در جلوگیری از کرونا موثر است؟
در همه حال مدیران شهری بر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در ناوگان حمل و نقل عمومی تاکید دارند اما وقتی از این ناوگان استفاده می‌کنی بیشتر و بیشتر به شعاری بودن این موضوع واقف می‌شوی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خط ۸۸ ناوگان اتوبوسرانی مشهد نیز از جمله خطوطی است که همیشه در آن شاهد ازدحام جمعیت هستیم، خطی که از بولوار آزادی شروع و به بولوار خواجه ربیع ختم می‌شود.
طبق مشاهدات عینی خبرنگار ایرنا، شهروندان صبح دیروز (شنبه) در ایستگاه‌های این خط حدود نیم ساعت معطل مانده‌ بودند و وقتی اتوبوس به ایستگاه رسید، داخل اتوبوس مملو از جمعیت بود.
علاوه بر پر بودن تمام صندلی‌های اتوبوس، مسافران در وسط اتوبوس نیز به صورت فشرده و بدن هیچ فاصله‌ای ایستاده ‌بودند.
یکی از مسافران این خط در اعتراض به ازدحام جمعیت گفت: اگر اتوبوس‌ها بدون تاخیر در ایستگاه‌ها حاضر شوند شاهد انبوه جمعیت در داخل آنها نخواهیم بود.
زهرا حسینی افزود: هر روز در این مسیر در تردد هستم و تاخیر و دیرآمدن اتوبوس‌ها از مشکلات همیشگی این خط نسبت به سایر خطوط شهر است.
یکی دیگر از مسافران گفت: این خط چون به پایین شهر ختم می‌شود همیشه از فرسوده ترین اتوبوس‌ها در آن استفاده می‌شود و با مشکل کمبود اتوبوس نیز مواجه است.
مریم نفیسی افزود: در خطوط بالای شهر همیشه اتوبوس‌ها به صورت مرتب و در فاصله زمانی کوتاه به ایستگاه‌ها می‌رسند و جمعیت نیز در این خطوط به خاطر زیاد بودن اتوبوس‌ها به هیچ عنوان قابل مقایسه با خط ۸۸ نیست.
وی ادامه داد: البته این به معنای عدم تاخیر در سایر خطوط نیست، اکثر خطوط اتوبوسرانی منجر به معطلی مردم می‌شوند اما در خط ۸۸ این موضوع همیشگی و بیشتر از سایر خطوط است.
نوید عزیزی از دانش‌آموزان پایه ابتدایی نیز از دیگر مسافران این خط بود که به خبرنگار ایرنا گفت: در مدرسه به ما می‌گویند باید فاصله یک و نیم متری را رعایت کنیم و ماسک بزنیم اما در عمل و در جامعه خبری از این موضوعات نیست.
کمبود اتوبوس در مشهد
در حالیکه میانگین سرفاصله زمانی رسیدن اتوبوس به ایستگاه در سال ۹۶ حدود هشت دقیقه اعلام شده بود، امروز سخنگوی سازمان اتوبوسرانی مشهد گفت: در حال حاضر میانگین سرفاصله رسیدن اتوبوس به ایستگاه ها بین هفت تا ۱۲ دقیقه است.
عباس اتحادی افزود: مشهد کمبود اتوبوس دارد و نیاز ما نوسازی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در سال است که تحریم‌ها این امر را با مشکل مواجه کرده‌ است.
وی ادامه داد: مسیر خط ۸۸ نیز از مسیرهای طولانی است، طول این مسیر ۱۵.۸ کیلومتر است و در این خط ۲۰ دستگاه اتوبوس فعال می‌باشد که بخشی از آنها فرسوده است.
سخنگوی سازمان اتوبوسرانی مشهد گفت: عمر ناوگان فعال در این خط ۱۱ سال است و این درحالی است که متوسط عمر مفید ناوگان اتوبوسرانی ۱۰ سال است.
وی افزود: البته دیروز در خط ۸۸ به دلیل نقص فنی سه دستگاه اتوبوس و همچنین تزریق ناوگان کمکی از این خط به مسیر شاهنامه و آرامگاه فردوسی، با کمبود اتوبوس و افزایش سرفاصله زمانی رسیدن آن به ایستگاه مواجه شدیم.
اتحادی ادامه داد: در مجموع در سازمان اتوبوسرانی مشهد هزار و ۶۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس فعال است و براساس امکانات موجود، ناوگان در خطوط مختلف تقسیم شده‌ است.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد شاهنامه حمل و نقل مسافری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد شاهنامه حمل و نقل مسافری ویروس کرونا مشهد شاهنامه حمل و نقل مسافری اخبار کنکور اتوبوسرانی مشهد دستگاه اتوبوس کمبود اتوبوس ایستگاه ها اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۴۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال

سید محمد مهدی تقوی مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین گفت: در کشور بالغ بر هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشت که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اضافه کرد: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو، از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند، لذا سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می‌باشد، اقدام کرده است.

تقوی بیان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.

این مسئول گفت: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.

وی عنوان کرد: در روش دوم نیز بهره بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت ۵ سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد و در صورت نیاز به بروزرسانی خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین افزود: در روش سوم بهره بردار می‌تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می‌تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • استمرار فعالیت خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • تقویت خطوط اتوبوس عبوری از محل‌های برگزاری آزمون سراسری در مشهد
  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • راه اندازی خطوط اتوبوسرانی شمال به جنوب و شرق به غرب
  • ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران