Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-24@18:23:32 GMT

طالبان از ترامپ حمایت کرد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۵۹۳۳

طالبان از ترامپ حمایت کرد

سخنگوی طالبان در مصاحبه با یک شبکه آمریکایی گفت، این گروه حامی ریاست‌جمهوری دوباره ترامپ است تا او به حضور نظامی آمریکا در افغانستان بعد از 19 سال پایان دهد.

به گزارش گروه سیاسی برنا، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در مصاحبه‌ای تلفنی با شبکه آمریکایی «سی‌بی‌اس نیوز» گفت طالبان امیدوار است «دونالد ترامپ» در انتخابات آمریکا پیروز شود و به حضور نظامی آمریکا در افغانستان پایان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبان همچنین از شعار «اول آمریکا» ترامپ حمایت کرد زیرا آن را به معنای دور شدن این کشور از نقش پلیس جهان خواند.

مجاهد گفت: این شعار ترامپ از اول بوده که آن‌ها پلیس دنیا نیستند و یک پرچم و سرود واحد برای جهان نمی‌خواهند و اولویت آن‌ها آمریکاست.

بنا بر این گزارش، یکی دیگر از سران ارشد طالبان در این گفت‌وگو در خصوص ابتلای ترامپ به کرونا گفت که این خبر آن‌ها را نگران وضع سلامتی رئیس‌جمهور آمریکا کرد.

یکی از اعضای ارشد این گروه به سی‌بی‌اس نیوز گفت: شاید ترامپ برای بقیه جهان مضحک باشد اما برای طالبان مردی عاقل است.

بنابر گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» به نقل از سی‌بی‌اس نیوز، دلیل این حمایت، گفته‌های ترامپ درباره قصدش برای خارج کردن تمامی نظامیان باقیمانده ایالات متحده از افغانستان تا کریسمس و پایان دادن به حضور نظامی آمریکا در این کشور بعد از ۱۹ سال است.

طبق این گزارش، در حال حاضر پنج هزار نظامی آمریکایی در افغانستان حضور دارند. «رابرت او برایان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید پیشتر وعده داد تا اوایل سال ۲۰۲۱ این تعداد به نصف خواهد رسید.

روز شنبه «تیم مورتو» سخنگوی کارزار انتخاباتی ترامپ در واکنش به سخنان اعضای طالبان، با تروریستی خواندن طالبان حمایت این گروه را رد کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه شب به وقت محلی (اوایل روز پنجشنبه به وقت تهران) در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، اعلام کرد که تمامی نظامیان باقیمانده ایالات متحده در افغانستان باید تا کریسمس از این کشور خارج شوند.

ترامپ در این پیام مدعی شد: «ما باید شمار اندک باقیمانده زنان و مردان شجاع ما را که در افغانستان خدمت می‌کنند تا کریسمس به خانه بازگردانیم».

در ماههای اخیر، رئیس‌جمهور آمریکا در مناسبات مختلف خواستار خروج هرچه سریعتر نظامیان آمریکایی از افغانستان شده و در همین راستا در ماه آگوست در مصاحبه با «اکسیوس» گفت، انتظار دارد که شمار نظامیان آمریکایی در افغانستان تا روز سوم نوامبر ۲۰۲۰ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا (۱۳ آبان ماه) به زیر پنج هزار نیرو کاهش یابد.

مقام‌های ارشد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، تاکنون آشکارا در خصوص برنامه خروج نظامیان این کشور از افغانستان اظهارنظر نکرده‌اند و مقام‌های فرماندهی تروریستی مرکزی آمریکا (سنتکام) و پنتاگون تمامی سؤالات در این زمینه را به کاخ سفید ارجاع می‌دهند.

به عنوان بخشی از توافق اوایل سال جاری میلادی مقام‌های آمریکایی و طالبان، نظامیان خارجی از جمله نیروهای آمریکایی در صورت حفظ آتش‌بس میان طالبان و دولت افغانستان، می‌بایست طبق برنامه تا مه ۲۰۲۱ (اردیبهشت ۱۴۰۰) از افغانستان خارج شوند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سخنگوی طالبان نظامی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۵۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است

وزارت خارجه آمریکا با اشاره به سیاست‌ها در قبال زنان و دختران افغانستان گفت عادی‌سازی روابط با کابل مشروط به تغییر رفتار طالبان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های غربی به نقل از سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفتند این کشور همراه با متحدان خود، طالبان را تحت فشار می‌گذارد.

این وزارتخانه همچنین تصریح کرد هر گام مهمی در جهت عادی‌سازی روابط با طالبان مشروط به تغییر عمیق در رفتار کابل است.

وزارت خارجه آمریکا پیش از این نیز در گزارش سالانه خود اعلام کرده بود واشنگتن تاکنون تصمیم نگرفته که طالبان یا هر نهاد دیگری را به عنوان دولت افغانستان یا به عنوان بخشی از چنین حکومتی به‌رسمیت بشناسد.

در این گزارش آمده است، طالبان فرمان‌های تحدیدی علیه زنان و دختران صادر کرده‌اند که با تعهدات این کشور در کنوانسیون‌های بین‌المللی مغایرت دارد.

آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم طالبان: خبر واگذاری پایگاه به آمریکا ساختگی است + عکس جامعه اطلاعاتی آمریکا: قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان اما با رد این گزارش گفته بود: همه مردم افغانستان مسلمان هستند و حقوق‌شان بر اساس شریعت اسلامی تعریف شده و تأمین می‌شود.

وی همچنین تأکید کرد: آنچه در آمریکا و سایر کشورهای غربی، به‌عنوان فرهنگ و حقوق بشر تعریف شده با افغانستان متفاوت است بنابراین غربی‌ها فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • از مبارزه حق طلبانه فلسطین حمایت می کنیم
  • روسیه از واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل به طالبان حمایت می‌کند
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر
  • حزب‌الله عراق: عملیات علیه نظامیان آمریکا را از سر می‌گیریم
  • حملات پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکا در سوریه