Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در جهان طی یک روز مجدد رکوردشکنی داشته به گونه‌ای که تعداد مبتلایان جدید بیش از ۳۵۰ هزار نفر گزارش شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، همچنین بیش از ۱۰۹ هزار مورد جدید تنها در کشورهای اروپایی شناسایی شده است.

دکتر "مایکل رایان" رئیس بخش فوریت‌های سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (جمعه) در کنفرانس خبری اظهار کرده است با وجود افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در جهان "هیچ پاسخ جدیدی وجود ندارد".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفته است که اگرچه سازمان جهانی بهداشت از کشورها می خواهد تا از اعمال محدودیت ها که پیامدهای اقتصادی ویرانگر دارد خودداری کنند، دولت ها باید تضمین کنند که از افراد آسیب پذیر محافظت می شود و اقدامات متعددی دیگری نیز در جهت مهار هرچه بیشتر بیماری باید اتخاذ شود.

رئیس بخش فوریت‌های سازمان جهانی بهداشت تاکید کرده است: کشورها نباید فقط روی اقدامات محدود کننده تمرکز کنند بلکه باید به تقویت سیستم های نظارتی، انجام آزمایش، ردیابی افراد در تماس با بیماران مبتلا و اطمینان به مشارکت مردم نیز توجه داشته باشند.

از ابتدای شیوع کروناویروس در جهان و با گسترش روزافزون بیماری ناشی از آن، مقامات و مسئولان بهداشت و درمان در کشورهای مختلف مردم را به رعایت نکات بهداشتی که می توانند در پیشگیری از گسترش هرچه بیشترِ این ویروس موثر باشند توصیه کرده اند.

رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک و شستشوی مرتب دست ها از جمله این اقدامات است. هرچند در بسیاری از کشورها و شهرهای بزرگ جهان به دلیل تراکم جمعیت، شرایط برای رعایت فاصله اجتماعی به ویژه در اماکن و وسایل حمل و نقل عمومی فراهم نیست و از آنجایی که قرنطینه و منع تردد در اماکن عمومی برای طولانی مدت امکانپذیر نیست در برخی از کشورها جرائمی در نظر گرفته شده تا افراد به استفاده از ماسک به منظور حفظ سلامت خود و دیگران ملزم شوند.

- ایتالیا

در ایتالیا و با افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ از روز چهارشنبه گذشته استفاده از ماسک در فضاهای باز سراسر کشور اجباری شده است و افرادی که از این قانون تخطی کنند به پرداخت جریمه ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ یورویی محکوم می شوند.

این قانون مردم ایتالیا را ملزم میکند که همیشه و در خارج از خانه ماسک به صورت داشته باشند مگر اینکه تضمین کنند که می توانند کاملا از دیگران به غیر از اعضای خانواده دور باشند. علاوه بر این، مردم ایتالیا ملزم به استفاده از ماسک در محیطهای بسته به غیر از خانه هستند هرچند که لازم است در خانه نیز فاصله لازم با اعضای خانواده حفظ شود زیرا بسیاری از موارد جدید ابتلا در میان خانواده ها بوده است.

- اندونزی

در اندونزی نیز افرادی که از پوشش ماسک خودداری کنند به کندن قبر و خوابیدن در تابوت محکوم میشوند. این مجازات در جاکارتا و جاوه شرقی به دنبال افزایش موارد ابتلا اعلام شده است.

در منطقه گرسیک در جاوه شرقی نیروهای گشت زنی افرادی را که ماسک به صورت نداشته باشند شناسایی و متوقف می کنند.

افراد خاطی به انتخاب خود به پرداخت جریمه ۷.۹۰ پوندی یا انجام خدمات اجتماعی مرتبط با کروناویروس همچون کندن قبر محکوم می شوند.

- نیویورک

همچنین شهردار نیویورک ۲۹ ماه سپتامبر (هشتم مهرماه) اعلام کرد افرادی که از پوشش ماسک خودداری کنند به پرداخت جریمه محکوم خواهند شد. این جریمه تا رقم ۱۰۰۰ دلار تعیین شده است.

به گفته شهردار نیویورک، نیروهای خدمات شهری ماسک رایگان در اختیار افرادی قرار خواهند داد که ماسک به صورت ندارند و افرادی که از پوشش ماسک خودداری کنند به پرداخت جریمه محکوم می‌شوند.

- ولز

مقامات محلی در ولز نیز در یازدهم سپتامبر (۲۱ شهریور) اعلام کردند افرادی که از داشتن ماسک در محیط های عمومی خودداری کنند به پرداخت ۲۰۰۰ پوند جریمه محکوم خواهند شد.

- انگلیس

همچنین با آغاز موج دوم شیوع بیماری کووید-۱۹ در انگلیس و به منظور کنترل روند همه گیری این بیماری، مقامات انگلیس ۲۰ سپتامبر (۳۰ شهریور) طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن افرادی که تست کووید-۱۹ آنان مثبت شده یا در تماس با فرد آلوده بوده اند و ملزم به خود قرنطینگی هستند در صورت خودداری از این کار به پرداخت جریمه نقدی تا ۱۰ هزار پوند محکوم می‌شوند.

همچنین بر اساس اقدامات جدید دولت انگلیس، کمک هزینه ۵۰۰ پوندی برای افرادی در نظر گرفته شده که از میزان درآمد کافی برخوردار نبوده و در عین حال ملزم به خودقرنطینگی هستند.

به گزارش ایسنا، این ها بخشی از تلاش‌های صورت گرفته در بسیاری از شهرهای بزرگ و پرجمعیت دنیا هستند که امروزه با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند و در بسیاری دیگر از شهرهای اروپایی و آسیایی نیز جریمه‌های مشابهی اعمال شده و در برخی کشورها نظیر آلمان شدت جریمه‌ها با توجه به میزان گسترش آلودگی در شهرها مختلف، متفاوت است و شهرهای آلوده‌تر با قوانین بیشتر و سخت‌گیرانه تری روبرو هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت پرداخت جریمه خودداری کنند استفاده از ماسک بیماری کووید ۱۹ کنند به پرداخت محکوم می شوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۶۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین:روسیه برای پاکسازی سنگرها از گاز اشک‌آور استفاده می کند

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، نیروهای روسیه برای دور کردن پیاده نظام اوکراین از خطوط مقدم جبهه، به سمت سنگرهای آنها نارنجک‌های گاز اشک‌آور پرتاب می‌کنند؛ اقدامی که سربازانی را که عمدتا به ماسک نیز مجهز نیستند، با وضعیت مرگباری روبرو می کند.

یکی از نیروهای اوکراینی در این باره به خبرگزاری رویترز می‌گوید: «چیزی مانند اسپری فلفل است و چشمان شما را اشک می‌اندازد. کشنده نیست، اما شما را آزار می‌دهد و از پا در می‌آورد. انجام وظایف پس از استنشاق این گاز بسیار دشوار است.»

ارتش اوکراین می‌گوید روسیه استفاده «غیرقانونی» از ابزارهای کنترل شورش در جبهه‌ها را برای پاکسازی سنگرها افزایش داده است؛ این در حالی است که کنوانسیون بین‌المللی سلاح‌های شیمیایی که روسیه و اوکراین آن را امضا کرده‌اند، استفاده از عوامل کنترل شورش مانند گاز اشک‌آور در میدان نبرد را ممنوع کرده است.

در جریان اعتراضات و شورش‌ها در شهرها، غیرنظامیان معمولاً می‌توانند در واکنش به گاز اشک آوری که شلیک شده، از آن منطقه فرا کنند اما سربازانی که در سنگرها بدون ماسک گاز گیر کرده‌اند، یا باید زیر آتش دشمن فرار کنند یا با خطر خفگی بر اثر گاز روبرو شوند.

به گفتۀ سرهنگ سرهی پاخوموف، سرپرست نیروهای دفاع اتمی، بیولوژیکی و شیمیایی ارتش اوکراین، از زمان تهاجم روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ میلادی، نیروهای روسیه دست‌کم ۱۴۰۰ بار از این نوع سلاح‌ها استفاده کرده‌اند که حدود ۹۰۰ مورد استفاده نیز در شش ماه گذشته ثبت شده است.

او در مصاحبه با رویترز گفت که روسیه عمدتاً از نارنجک‌های دستی K-51، VOH و RH-VO که مملو از گازهای «سی‌اس» و «سی‌ان» یا دیگر گازها هستند، استفاده می‌کند. 

ارتش اوکراین پیش از این نیز گزارش داده بود که نیروهای روسیه از گاز «کلروپیکرین» استفاده کرده‌اند که در جنگ جهانی اول به عنوان یک گاز سمی استفاده می‌شد.

مسکو ضمن رد این ادعاهای کی‌یف، پیش از این اوکراینی‌ها را به استفاده از سلاح‌های شیمیایی متهم کرده بود؛ اتهامی که از سوی کی‌یف رد شده است.

به گفتۀ سرهنگ سرهی پاخوموف، پانصد سرباز اوکراینی پس از قرار گرفتن در معرض مواد سمی در میدان نبرد، به کمک پزشکی نیاز پیدا کردند و دست‌کم یک سرباز نیز در اثر استنشاق گاز اشک آور جان خود را از دست داده است.

او افزود: «این کار علاوه بر تضعیف روحیه سربازان باعث می‌شود که فرد توانایی‌های جسمی خود را از دست بدهد و نتواند ببیند، نفس بکشد و فعالیتش کاملا مختل شود. اگرچه آثار این گازها موقتی است، اما دقیقا همان لحظه‌ای از این گازها استفاده می‌شود که دشمن قصد تصرف موقعیتی را دارد.»

ارتش اوکراین در حال توزیع ماسک‌های ضد گاز همچنین برگزاری مانورهایی برای آماده کردن سربازان در مقابل چنین حملاتی است. با این وجود مربیان آموزش دهنده می‌گویند اگرچه ماسک‌های گاز به محافظت از نیروها کمک می‌کنند اما قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض این گازها بر اثربخشی آنها تأثیر می‌گذارد.

نیروهای روسیه تاکنون ۱۸ درصد از خاک اوکراین را اشغال کرده‌اند و پس از ماه‌ها درگیری مرگبار، هم اکنون به آرامی اما پیوسته در حال پیشروی در شرق اوکراین هستند.

دست‌کم ۱۳ کشته در اثر حمله روسیه به چرنیهیف اوکراین

حمله موشکی روسیه روز چهارشنبه ۱۷ آوریل به شهر چرنیهیف در شمال اوکراین دست‌کم ۱۳ کشته و بیش از ۶۰ زخمی در میان ساکنان آن برجای گذاشت.

ایهور کلیمنکو، وزیر کشور اوکراین اعلام کرد که حمله امروز، به چهار ساختمان چند طبقه و یک بیمارستان، یک مرکز آموزشی و ده‌ها خودروی شخصی آسیب رسانده است.

به گفته مقامات منطقه، روسیه این حمله را با سه موشک کروز اسکندر انجام داده و ویدئوهای منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی، شعله‌های آتش و ستون‌های دود سیاه را نشان می‌دهد که بر فراز این شهر تاریخی که در حدود ۱۵۰ کیلومتری کی‌یف قرار دارد، بلند شده است.

به گفته الکساندر لوماکو، سرپرست شهرداری چرنیهیف، سه انفجار در بخش شلوغی از شهر درست بعد از ساعت ۹ صبح به وقت محلی روی داده و یک ساختمان چند طبقه ویران شده است.

او افزود: «متاسفانه روسیه همچنان به فعالیت‌های تروریستی علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی ادامه می‌دهد؛ موضوعی که بار دیگر در چرنیهیف تأیید شد.»

همزمان با تشدید حملات روسیه به شهرهای اوکراین که به شدت از کمبود امکانات دفاعی رنج می‌برند، مقامات ارشد این کشور درخواست‌های خود را از جامعه بین‌الملل برای حمایت از این کشور تشدید کردند و از آنها خواستند که مانع از ایجاد ویرانی‌های بیشتر شوند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نیز ساعاتی پس از حمله، خواستار عزم و حمایت متحدان اوکراین شد. او گفت: «اگر اوکراین تجهیزات دفاع هوایی کافی دریافت می‌کرد و عزم جهان برای مقابله با ترور روسیه کافی بود، این اتفاق نمی‌افتاد.»

اوکراین با کمبود مهمات مواجه است زیرا بودجه حیاتی مورد نیاز آن، ماههاست در ایالات متحده توسط جمهوریخواهان کنگره مسدود شده و اتحادیه اروپا نیز در تحویل به موقع مهمات ناکام بوده است.

 

دیگر خبرها

  • ایلان ماسک: موشک‌ها را باید به فضا پرتاب کنیم، نه به سوی یکدیگر
  • حاکمان امارات: مجازات زندان و جریمه در انتظار منتشر کنندگان تصاویر منفی یا جعلی از سیل دوبی
  • هشدار حاکمان امارات: وجهه کشور را با انتشار تصاویر منفی سیل دوبی خراب نکنید/ مجازات زندان و جریمه در انتظار خاطیان
  • پاریس خواستار خویشتن‌داری کشورها در غرب آسیا شد
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • تبعات منفی پنج‌شنبه‌های تعطیل برای بخش تجارت 
  • اوکراین:روسیه برای پاکسازی سنگرها از گاز اشک‌آور استفاده می کند
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • از الزام به "مرده‌شویی" تا "ساخت آهنگ"/ مجازات تکمیلی و جایگزین حبس هم باید باضابطه باشد