Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@12:59:09 GMT

اجرای چهار طرح بازآفرینی شهری در لنگرود

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۶۵۲۱

اجرای چهار طرح بازآفرینی شهری در لنگرود

شهردار لنگرود گفت: چهار طرح در قالب بازآفرینی در این شهر در حال اجرا است.

سید مهدی رجایی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در سال جاری چهار طرح دیواره سازی جنب پل خشتی، محوطه سازی ضلع غربی پل خشتی، لوله گذاری دور میدان اصلی برای هدایت آب‌های سطحی و سنگ فرش خیابان و پیاده راه سازی در میدان اصلی شهر لنگرود در ستاد بازآفرینی شهری مصوبه شده و هم اکنون در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای اجرای این طرح‌ها حدود ۱۲۰ میلیارد ریال بودجه پیش بینی شده، مبلغ ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از طرف ستاد بازآفرینی شهری استان بودجه اختصاص یافته و مابقی هزینه‌های آن از طریق منابع داخلی شهرداری لنگرود تأمین خواهد شد.

شهردار لنگرود عنوان کرد: این شهر ۲۲۸ هکتار بافت فرسوده دارد که این بافت‌ها در محلات راه پشته، انزلی محله، قسمتی از کاسگر محله، کیا کلایه، کلیدبر، کوچه‌های بهمنی و اکبری قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از درخواست‌های شهرداری از ستاد بازآفرینی شهری استان برای احیای بافت فرسوده، تخصیص اعتبار لازم برای خرید و تملک ۶۰ باب مغازه باقیمانده در خیابان اسدآبادی و آزادسازی این مسیر از شهر لنگرود است که مالکیت آن‌ها در دست اشخاص قرار دارد.

رجایی، ادامه داد: تعداد ۱۳۶ باب مغازه بیش از ۶۰ سال قبل توسط شهرداری در حریم رودخانه ساخته و سرقفلی آن‌ها به اشخاص واگذار شده بود، در دوره‌های گذشته تعداد ۷۶ باب از این مغازه‌ها توسط شهرداری خریداری و تخریب و مسیر خیابان اسدآبادی آزادسازی شده و ۶۰ باب دیگر باقی مانده است.

وی تاکید کرد: امیدواریم درخواست شهرداری در خصوص تخصیص اعتبار لازم برای خریداری و تملک ۶۰ مغازه باقی مانده، مورد موافقت ستاد بازآفرینی شهری قرار گیرد تا مدیریت شهری هر چه سریع‌تر بتواند با خرید این مغازه‌ها حریم رودخانه و مسیر خیابان اسدآبادی را به طور کامل آزادسازی کند.

شهردار لنگرود، افزود: ساختمان‌های مسکونی که در بافت فرسوده قرار دارند، بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی استانداری در هنگام نوسازی حدود ۵۰ درصد بخشودگی عوارض شهرداری در صدور پروانه ساختمانی شامل مالکین آن‌ها می‌شود.

رجایی، اضافه کرد: این افراد پس از دریافت پروانه ساختمانی از شهرداری با مراجعه به بانک عامل، تسهیلات کم بهره دریافت کرده و سپس اقدام به نوسازی و ساخت واحد مسکونی خود می‌کنند.

به گزارش ایمنا، شهرستان لنگرود با حدود ۱۴۰ هزار نفر جمعیت دارای سه بخش مرکزی، کومله و بخش اطاقور و پنج شهر است که شهر لنگرود مرکز بخش مرکزی محسوب می‌شود و تا مرکز استان گیلان ۶۰ کیلومتر فاصله دارد.

کد خبر 449539

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران حقوق شهروندی مشارکت شهروندان لنگرود بازآفرینی شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ستاد بازآفرینی شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۶۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۶ هزار هکتار بافت ناکارآمد در خراسان رضوی

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: تاکنون در ۹۶ شهر استان، ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در قالب‌های بافت فرسوده، تاریخی، سکونتگاه و هم‌پوشانی‌ها شناسایی شده‌ است. - اخبار استانها -

وحید داعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد بیان کرد: از ابتدای سال 1402 تاکنون برای اولین بار در کشور، درمجموع از 96 شهر دارای محلات هدف، طرح بسته‌های تشویقی بومی علاوه بر بسته تشویقی 19 بندی وزارت راه و شهرسازی برای 92 شهر به‌صورت خاص با محوریت اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل، شهرداری های سطح استان و معاونت شهرسازی و معماری اداره کل با راهبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، در کمیسیون ماده 5 استان به تصویب رسید و اعمال تخفیفات و تسهیلات این بخش به متقاضیان در حال اجراست.

داعی تصریح کرد: انتظار می‌رود نرخ نوسازی در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد این شهرها به‌دلیل وجود مشوق‌های کالبدی به‌همراه سایر مشوق‌های مالی و اداری، افزایش یابد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی تدقیق محدوده‌های هدف بازآفرینی را از دیگر اقدام‌های این اداره کل در سال جاری برشمرد و گفت: محدوده و محلات هدف بازآفرینی شهر در سه گونه بافت تاریخی، بافت ناکارآمد میانی و سکونتگاه غیررسمی بر اساس مصوبات اخیر کمیسیون ماده 5 استان، بررسی و در سامانه سینام بارگذاری شد.

انتشار اینفوگرافی بسته‌های تشویقی بومی هر شهر از هفته آینده

رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی نیز گفت: شرکت بازآفرینی شهری ایران به دلیل داشتن رویکرد مردمی‌سازی، تجربه مشارکت مردمی را دارد و در این مسیر نوپا نیست و می‌توانیم به عنوان پیشرو در این مسیر ثابت قدم باشیم.

نصراللهی با بیان اینکه مردمی‌سازی سه عنصر اصلی دارد افزود: ساکنان و مالکان واحدهای فرسوده، سازنده‌ها و حلقه‌های میانی سه رکن اصلی مردمی سازی هستند و این نکته را باید مد نظر داشت که در این رویکرد کار باید توسط خود مردم و برای مردم انجام شود.

وی با اشاره به این که در حال حاضر در 96شهر خراسان رضوی و بینالود محدوده‌های هدف بافت‌های فرسوده شناسایی و روی سامانه ستاد ملی بارگذاری شده است، گفت: امکان ساخت و ساز و استفاده از تسهیلات بازآفرینی شهری برای همه ساکنین و مالکین بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری فراهم است.

رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی عنوان کرد: بسترسازی، تسهیلگری (تکمیل و تدوین بسته‌های تشویقی) رفع موانع و بهبود دهنده بودن چهار نقش مهم شرکت در راستای نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده محسوب می‌شود .

نصرالهی در پایان با تاکید بر اهمیت و تاثیر اطلاع رسانی مردمی، از همه فعالان محلات خواست تا هم راستا با ادارات و سازمان ها با اطلاع رسانی میدانی، تخفیفات و تسهیلات مصوب شده را به آگاهی ساکنان محلات هدف برسانند.

وی گفت: با توجه به تهیه اینفوگرافی تسهیلات مصوب ویژه هر شهر، داده‌ها در فضای مجازی از هفته آینده منتشر می‌شود.

انتهای پیام/282

 

 

دیگر خبرها

  • دولت به تعهد خود در بازآفرینی شهری بندرعباس عمل کند
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • فاز سوم بوستان خضر در قم احداث می‌شود
  • ضرورت استفاده از مشوق ها برای بازسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده لرستان
  • اجرای ۴۲۰ برنامه در هفته فرهنگی اصفهان
  • اجرای ۳۵۰ برنامه در هفته فرهنگی اصفهان
  • ساخت بیش از ۱۵۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی شروع شده است
  • ارائه تجربیات بازآفرینی شهری در اصفهان از سوی دفاتر مشارکت و بازآفرینی
  • شناسایی ۱۶ هزار هکتار بافت ناکارآمد در خراسان رضوی
  • تامین ۵ درصد از انرژی شهرداری ها از انرژی تجدید