Web Analytics Made Easy - Statcounter

خاوازی با بیان اینکه در بارش‌های سال‌های ۹۷ و ۹۸، ۱۳ هزار میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد شد و ۴۳۰ هزار کشاورز درگیر سیل شدند گفت: ۴۸.۵ درصد از این خسارت‌ها به استان خوزستان اختصاص دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «کاظم خاوازی» عصر امروز (دوشنبه ۲۱ مهر) در مراسم افتتاح طرح‌های کشاورزی خوزستان در اهواز که به صورت ویدئوکنفرانس با حضور رئیس جمهور برگزار شد اظهار کرد: گرچه بارش‌های سال‌های ۹۷ و ۹۸ و همچنین سیل سال گذشته برکات خاصی برای تامین منابع آبی زیرزمینی و سطحی و پوشش گیاهی به دنبال داشت اما ۱۳ هزار میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرد و ۴۳۰ هزار کشاورز درگیر سیل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در بخش زراعت ۵۲ درصد، آب و خاک ۲۶ درصد، دام و آبزیان ۱۴ درصد و در بخش باغبانی هشت درصد خسارت به کشاورزان وارد شد.

 

وی تصریح کرد: خوزستان یکی از استان‌هایی است که در بخش کشاورزی دچار خسارت زیادی شد و ۴۸.۵ درصد از این خسارت‌ها به خوزستان اختصاص دارد.

 

خاوازی اقدامات وزارت جهاد کشاورزی را در خصوص این خسارات در تقسیم‌بندی چهار محور دانست و اضافه کرد: نخست اقدامات ضرب‌الاجلی بود که باید انجام می‌شد که در این زمینه یک هزار و ۱۰۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین تامین و بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ کارشناس به مزارع اعزام شدند.

 

وی با بیان اینکه تخلیه آب از سطح ۳۱۴ هزار هکتار از مزارع، آماده‌سازی ۳۵۰ هزار هکتار از اراضی نیز برای کشت آینده و لایروبی زهکش‌ها و کانال‌های آبرسانی انجام شد عنوان کرد: در مجموع یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر کار در این زمینه انجام شد.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه واکسیناسیون ۲.۲ میلیون راس دام سبک و سنگین انجام و یک میلیون راس دام به صورت موقت جابه‌جا و به جای امن انتقال داده شدند و مایحتاج آنها تامین شد ابراز کرد: ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر جاده روستایی و عشایری نیز مرمت و بازسازی شد.

 

وی اقدام بعدی وزارت جهاد کشاورزی را اقدامات حمایتی عنوان کرد و افزود: در این راستا، ۹۹۸ میلیارد تومان کمک بلاعوض به کشاورزان ارائه شد و از سه هزار میلیارد تومان تسهیلاتی که خسارت‌دیدگان از بانک دریافت کردند، یک هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبارات قرض‌الحسنه آن در اختیار کشاورزان قرار گرفت و ۱۳۶ میلیار تومان نیز از صندوق بیمه به کشاورزان پرداخت شد.

 

خاوازی با بیان اینکه اقدام بعدی این وزارت، اقدامات پیشگیرانه در حوزه آبخیزداری و آبخوان‌داری بود خاطر نشان کرد: ۷۳۰ هزار هکتار از اراضی با اعتبار ۸۴۰ میلیارد تومان تحت پوشش آبخیزداری و آبخوان‌داری قرار گرفت و این طرح، تا پایان آبان‌ماه امسال به پایان می‌رسد.

 

وی بیان کرد: اقدام چهارم این وزارت در راستای زیرساختی و زیربنایی بخش کشاورزی است و ۹۵۰ کیلومتر قنات مورد ایمن‌سازی و مرمت قرار گرفت، ۱۳۸ مورد ایستگاه‌های پمپاژ مرمت، بیش از پنج هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه‌های بین مزارع کشاورزان مرمت و بازسازی و بیش از هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه‌های عشایری آماده‌سازی شد.

 

وزیر جهاد کشاورزی در پایان با اشاره به اینکه ۵۰ هزار هکتار از اراضی مستعد سیل نیز مورد زهکشی سطحی قرار گرفت تا آب به سرعت تخلیه شود یاد آور شد: در مجموع هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات و اعتبارات در اختیار بخش کشاورزی قرار گرفت.

 

پایان پیام/679

منبع: شبستان

کلیدواژه: کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی خسارت سیل هزار میلیارد تومان هزار هکتار جهاد کشاورزی بخش کشاورزی قرار گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در اثر بارش برف، تندباد و سرمازدگی در فروردین امسال به چهار هزار و ۳۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی و ۲ هزار و ۳۷۰ هکتار باغ در شهرستان‌های بویین میاندشت، فریدن، کاشان و آران و بیدگل خسارت وارد شده است.


منصور شیشه فروش افزود: این خسارت‌ها بیشتر بدنبال بارش‌های نیمه نخست فروردین بوده و فعالیت سامانه بارشی اخیر به جز آبگرفتگی در برخی مناطق جنوبی استان خسارت جدی نداشت.


او  با بیان اینکه بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت، افزود: کشاورزان و باغداران در زمان مقرر نسبت به بیمه اراضی کشاورزی و باغ‌های خود اقدام کنند.


شیشه فروش ادامه داد: صندوق بیمه کشور نیز لازم است به تناسب میزان خسارت‌های وارد شده به کشاورزان و باغداران غرامت پرداخت کند و نسبت به تعدیل تعرفه‌ها نیز اهتمام داشته باشد.


او گفت: برای جبران خسارت‌های وارد شده به بخش ساختمان در اثر بارندگی و زلزله نیز امکان بیمه منازل از طریق قبوض برق فراهم شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های کشور
  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌ های کشور
  • نخستین نشای مکانیزه مازندران آغاز شد
  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های کشور
  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • نوسان سکه در کانال ۴۴ میلیون تومانی
  • خسارت بیش از ۵ هزار میلیارد ریالی به بخش کشاورزی کنارک
  • قیمت افغانی به ریال امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • سالانه یک میلی‌متر از میزان بارش‌های کشور کم شده است
  • خسارت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل اخیر به استان