Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@23:48:36 GMT

واردات زغال سنگ استرالیا به چین ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۲۰۰۲۵

واردات زغال سنگ استرالیا به چین ممنوع شد

منابع آگاه به بلومبرگ گفتند دولت چین به نیروگاهها و کارخانه های فولادسازی گفته است استفاده از زغال سنگ استرالیا را فورا متوقف کنند. از بنادر هم خواسته شده است مانع تخلیه زغال سنگ استرالیا شوند.

این ممنوعیت نشان دهنده تشدید تنشهایی است که پیش از این روی صادرات کشاورزی استرالیا هم تاثیر گذاشته بود. هنوز معلوم نیست این ممنوعیت چه زمانی به پایان می رسد یا روی قراردادهای بلندمدتی که هنوز به قوت خود باقی هستند چه تاثیر می گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زغال سنگ پیش از این هم هدف خشم چین قرار گرفته بود و در سال ۲۰۱۹ تخلیه محموله های استرالیا در بنادر چین با تاخیر روبرو می شد. زغال سنگ یکی از منابع معدودی است که چین تقریبا در تامین آن خودکفا محسوب می شود. این کشور تقریبا نیمی از زغال سنگ دنیا را تولید و می سوزاند و نیروگاههای چینی از زغال سنگ حرارتی کم کیفیت برای تامین بخش کوچکی از نیازهایشان استفاده می کنند.

اما وضعیت زغال سنگ مرغوب متفاوت است. چین میزان کمتری از آن را تولید می کند و کارخانه های فولادسازی چینی به تامین خارجی آن متکی هستند. استرالیا در این زمینه نفوذ غالبی دارد و تقریبا منبع بیش از نیمی از واردات چین است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، چین همچنین  خریدار اصلی سنگ آهن استرالیا به شمار می رود. با این همه محدودیت روی واردات این محصول، ضربه مهلکی به صنعت فولادسازی خواهد زد که به شدت به تامین فراوان و ارزان غولهای معدنی نظیر ریوتینتو و گروه بی اچ پی متکی است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: واردات زغال سنگ استرالیا چین پارسی خبر زغال سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۰۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات

به گزارش خبرگزاری مهر، طی ۲۸ روز ابتدایی سال جاری، ۵۳۳ میلیون دلار ارز جهت واردات کالاهای اساسی و دارو با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تأمین شد.

کالاهای تجاری و بازرگانی نیز ۱۳۷۸ میلیون دلار را با میانگین قیمت ۴۱ هزار تومان طی این مدت به خود اختصاص داد و این رقم برای واردات در مقابل صادرات عدد ۴۸۵ میلیون دلار را با نرخ توافقی نشان می‌دهد.تامین ارز گروه خدمات نیز ۸۸ میلیون دلار بوده است.

شایان ذکر است، در مجموع یک میلیارد و ۸۶۳ میلیون دلار ارز صنایع تأمین شده است. تأمین ارز صنایع به دو صورت نیمایی و توافقی بوده است. صنایع حمل و نقل و خودرو به ترتیب ۳۰۵ و ۱۵۸ میلیون دلار ارز نیمایی و توافقی دریافت کردند.

همچنین، تأمین ارز نیمایی «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک»، «صنایع معدنی»، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» و «منسوجات» به ترتیب معادل ۱۰۶، ۸۸، ۵۹ و ۱۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است؛ این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب، ۲۶، ۱۱۱، ۷۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند.

علاوه بر این گروه‌ها، ۶۹۴ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۱۶ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

این گزارش حاکی است، تاکنون طی ۱۸ حراج شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران، ۲۴۶۱ قطعه شمش یک کیلوگرمی با عیار ۹۹۵ در هزار در تالار معاملات طلا مورد معامله قرار گرفت.

کد خبر 6081206 وحید بلالی

دیگر خبرها

  • میانگین نرخ ارز تخصیصی برای واردات ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان است
  • میانگین نرخ ارز تخصیصی برای واردات ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان است/ تامین ۲.۵ میلیارد دلار ارز
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از ابتدای سال تاکنون
  • میزان اختصاص ارز واردات و نرخ آن اعلام شد
  • آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول
  • ارز ۵۳۳ میلیون تن کالای اساسی تامین شد
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات
  • چرا ورود آیفون ممنوع شد؟
  • چرا واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ به کشور ممنوع شد؟
  • چرا ورود آیفون ممنوع شد؟/شرط تشکیل پرونده‌ برای آیفون رفرش