Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ سردار محمدرضا گودرزی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: پیش از همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان نیرو‌های مسلح از ابتدای مهر امسال این افراد ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق دریافت می‌کردند.

وی گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان در چهار سال گذشته به مرور اجرا شده است، اما دولت، امسال تصمیم گرفت همسان سازی را یکجا انجام دهد و چند ماه مقدمات آن انجام شد و قرار است در حقوق مهر، این همسان سازی اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار گودرزی با بیان اینکه مبنای این افزایش حقوق بازنشستگان ۹۰ درصد حقوق شاغلان است افزود: جداول این افزایش حقوق تنظیم و ابلاغ شده است و در حال تنظیم حکم‌ها و فیش‌های حقوقی بازنشستگان نیرو‌های مسلح هستیم.

وی گفت: جدولی برای هر گروه شغلی تعیین شده که مبنای تعیین این عدد میانگین حقوق شاغلان در آن طبقه بوده است.

سردار گودرزی افزود: به عنوان نمونه در رتبه سرگردی امتیاز ۲۵۲۰۰ ضرب در ۲۴۳۸ و یک عدد مدیریت نیز اضافه می‌شود که بر اساس جایگاه و رتبه شخص از ۵ درصد تا ۲۵ درصد به این حقوق اضافه خواهد شد. وی گفت: ایثارگری و عائله مندی نیز موضوعات دیگری هستند که به حقوق‌ها افزوده می‌شوند.

سردار گودرزی افزود: بر اساس تبصره ۳ ماده ۱۱۷ قانون پیش بینی شده که حقوق شاغلان یا بازنشستگان نیرو‌های مسلح همواره ۲۰ درصد بیشتر از حقوق کارکنان کشوری باشد.

وی گفت: در جدول همسان سازی حقوق بازنشستگان لشکری بخشی از این ۲۰ درصد در نظر گرفته شده است و دلیل لحاظ نشدن مقداری از آن نیز محدودیت ۹۰ درصد حقوق شاغلان است که در این زمینه نیز مکاتباتی با سازمان برنامه و بودجه انجام و توافق شده است این بخش نیز لحاظ شود البته بر اساس تصمیم کمیسیونی که در سازمان برنامه و بودجه امور استخدامی و صندوق کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح تشکیل می‌شود.

سردار گودرزی افزود: در شش ماهه باقیمانده سال این افزایش حقوق برای بازنشستگان اعمال و برای سال آینده نیز مبنای این حقوق در بودجه پیش بینی می‌شود.

وی گفت: بر این اساس در سال آینده موضوعی به عنوان همسان سازی در بودجه نخواهیم داشت.

سردار گودرزی افزود: بیشتر منابع این افزایش حقوق به صورت سهام به سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح واگذار شده است که این سازمان باید آن‌ها را به پول تبدیل کند و باقیمانده را نیز سازمان برنامه و بودجه قول داده است تا پایان سال بپردازد.

وی گفت: مبنای محاسبه افزایش حقوق بازنشستگان بر اساس ۳۰ سال خدمت است یعنی اگر بازنشسته‌ای بیش از ۳۰ سال خدمت کرده باشد به ازای هر سال دو و نیم درصد به این عدد افزوده می‌شود و اگر کمتر خدمت کرده باشد به ازای هر سال دو و نیم درصد از این حقوق کم می‌شود.

سردار گودرزی افزود: در دو سه روز آینده فیش‌های حقوقی بازنشستگان پیش از پرداخت حقوق آنان برای اطلاع بازنشستگان روی سامانه بارگذاری می‌شود. وی گفت: به حدود یکصد هزار نفر از بازنشستگان وام ۱۰ میلیون تومانی قرض الحسنه پرداخت می‌کنیم البته این تسهیلات به کسانی تعلق می‌گیرد که تاکنون از ما وام نگرفته باشند.

سردار گودرزی افزود: به بازنشستگانی که مشمول این تسهیلات می‌شوند اطلاع رسانی می‌کنیم. وی گفت: برای اشتغال فرزندان بازنشستگان لشکری که کارآفرینی می‌کنند تسهیلات قرض الحسنه ۵۰ میلیون تومانی پیش بینی کرده ایم.

سردار گودرزی افزود: همه بازنشستگان لشکری که فرزندانشان ازدواج می‌کنند بدون مراجعه تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی خرید جهیزیه یا کمک ازدواج به حساب آنان واریز می‌شود. این تسهیلات به همه فرزندان بازنشستگان که ازدواج می‌کنند تعلق می‌گیرد.

سردار گودرزی افزود: تسهیلات درمان و وام جعاله تا سقف ۲۰ میلیون تومان نیز برای بازنشستگان پیش بینی کرده ایم.

وی با بیان اینکه دفترچه درمان نیرو‌های مسلح از بهترین بیمه‌های کشور است گفت: بیمه تکمیلی برای بازنشستگان اختیاری است و سقف آن برای بستری و عمل جراحی ۳۰ میلیون تومان و برای کار‌های درمانگاهی ۳ میلیون تومان پیش بینی شده است.

سردار گودرزی افزود: موضوع بیمه در سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح راهبرد اصلی برای کمک به پیشکسوتان است و در این زمینه به عنوان نمونه رقم بیمه حوادث از ۱۸۰ میلیون تومان سال گذشته به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

وی گفت: بیمه حامی را نیز با همکاری بیمه کوثر برای مسائل حقوقی بازنشستگان پیگیری می‌کنیم که از ماه آینده آغاز می‌شود.

سردار گودرزی افزود: جدول و امتیازات افزایش حقوق بازنشستگان بر اساس جایگاه شغلی آنان است و اگر افراد دارای رتبه حقوقی باشند هر رتبه حقوقی امتیاز جداگانه دارد و کسانی که از سنوات ارفاقی استفاده کرده اند این سنوات جزو سنوات خدمتی آنان محاسبه می‌شود.

وی گفت: احیا کردن کارکرد بیمه‌ای صندوق‌های بازنشستگی تنها چاره کاهش هزینه هاست.

سردار گودرزی افزود: پاداش پایان خدمت لشکریان سال ۹۸ تأمین اعتبار شده است و پرداخت می‌شود.

وی گفت: سودی که از محل شرکت‌های سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح به دست می‌آید در حوزه خدمات رفاهی و کمک به افزایش حقوق بازنشستگان لشکری هزینه می‌شود.

اکبر شیرمحمدی مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری نیز در این برنامه گفت: در تکمیل افزایش حقوق بازنشستگان که در ابتدای سال انجام شد تا ۹۰ درصد میانگین حقوق شاغلان هم تراز و هم رتبه افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد.

وی افزود: دستورالعمل این افزایش حقوق به صندوق‌های بازنشستگی کشوری ابلاغ و احکام ۱ میلیون و ۴۸۹ هزار بازنشسته صادر شده است که بازنشستگان می‌توانند از سایت صندوق بازنشستگی احکام خود را ببینند.

شیرمحمدی گفت: جداول ابلاغی درباره کارکنان مشمول قانون نظام هماهنگ و خدمات کشوری و دستگاه‌هایی که بدون گروه‌های شغلی نظام هماهنگ بودند به طور یکسان و به عنوان کارمندان دولت در گروه‌های ۲۰ گانه نظام هماهنگ در نظر گرفته شد.

وی افزود: ضریب ۲،۴۳۸ ریال در عدد امتیاز هر فرد در گروه شغلی خود ضرب می‌شود و حقوق فرد را مشخص می‌کند که به این عدد در اجرای ماده ۱۰۹ و ۱۱۰ قانون مدیریت افزایش دو و نیم درصدی مازاد بر ۳۰ سال خدمت و سابقه مدیریت اضافه می‌شود.

شیرمحمدی گفت: حداقل حقوق دریافتی بازنشستگان در ابتدای سال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود که در پایین‌ترین گروه‌های شغلی به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی افزود: آنچه که دولت بر اساس قانون مکلف به افزایش حقوق بازنشستگان و شاغلان بود از ابتدای مهر اتفاق افتاد و حقوق هر بازنشسته با گروه شغلی خود متناسب با افراد شاغل در این گروه متناسب سازی شده است.

شیرمحمدی گفت: از طریق واگذاری سهام شرکت‌های دولتی منابع این افزایش حقوق تأمین شده است. وی افزود: اعطای تسهیلات ۷ میلیون تومانی برای بازنشستگان ادامه دارد و تسهیلات ازدواج فرزندان بازنشستگان در حال نام نویسی است و مانند سال‌های گذشته اجرا می‌شود.

شیرمحمدی گفت: تسهیلات خرید اقساطی کالا نیز به وسیله صندوق بازنشستگی برنامه ریزی شده و قابل استفاده برای بازنشستگان است.

وی افزود: بیمه درمان تکمیلی را صندوق بازنشستگی از ۶۰ هزار تومان به ۱۴۰ هزار تومان افزایش داد در حالی که سهم بازنشستگان همان ۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر است.

شیرمحمدی گفت: در بیمه تکمیلی سقف پرداخت هزینه جراحی تخصصی ۴۴ میلیون تومان، بستری عمومی ۲۲ میلیون تومان و خدمات تشخیص سرپایی درمانی ۱۷ میلیون تومان است و درباره هزینه مقابله با بیماری کرونا نیز از بازنشستگان حمایت می‌کنیم.

وی افزود: بازنشستگان نیمه نخست سال ۹۹ نیز مشمول همسان سازی حقوق از ابتدای مهر می‌شوند و تا هفته آینده احکام آن‌ها صادر می‌شود.

آقای شیرمحمدی گفت: با توجه به اینکه قوانین صندوق‌های بازنشستگی مربوط به سال‌های گذشته است این صندوق‌ها باید اصلاحات ساختاری انجام دهند و قوانین آن‌ها اصلاح شود، زیرا هزینه‌هایی به صندوق‌های بازنشستگی تحمیل می‌شود و این صندوق‌ها مشمول قوانین حمایتی شده اند در حالی که باید بیمه‌ای باشند.

وی افزود: ۷۰ درصد پرداختی صندوق‌های بازنشستگی از کمک‌های دولت و بقیه کسورات بازنشستگی کارکنان و تأمین منابع از صندوق‌های بازنشستگی است.

آقای شیرمحمدی گفت: با توجه به اینکه سرمایه گذاری‌های صندوق‌های بازنشستگی پاسخگوی پرداخت حقوق بازنشستگان نیست صندوق بازنشستگی کشوری اصلاح ساختار این شرکت‌ها را آغاز کرده است.

وی افزود: مدرک تحصیلی تعیین کننده گروه شغلی کارکنان شاغل و بازنشستگان است و کسانی که با ۳۰ سال خدمت و مدرک کارشناسی بازنشست شده اند در گروه ۱۴ قرار می‌گیرند و حقوق آنان ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

آقای شیرمحمدی گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان شامل مستمری بگیران نیز می‌شود. منبع: مهر لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، بازنشستگان ، همسان سازی حقوق بازنشستگان سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بازنشستگان همسان سازی حقوق بازنشستگان قیمت سکه سازمان تأمین اجتماعی نیرو های مسلح همسان سازی حقوق بازنشستگان افزایش حقوق بازنشستگان صندوق های بازنشستگی سردار گودرزی بازنشستگان لشکری شود سردار گودرزی برای بازنشستگان صندوق بازنشستگی افزایش حقوق میلیون تومانی میلیون تومان حقوق شاغلان ۳۰ سال خدمت هزار تومان گروه شغلی صندوق ها پیش بینی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۱۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟

یدالله فرجی، که فعال صنفی بازنشستگان کارگری است، به اظهارات مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد که افزایش حقوق بازنشستگان در اردیبهشت اعمال خواهد شد و معوقه فروردین در خرداد پرداخت خواهد شد.

او اظهار کرد: باید از ایشان بپرسیم، چقدر قرار است به حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیرانِ سازمان تامین اجتماعی اضافه شود که تصویب و پرداخت آن را سه ماه طول می‌دهید؟ چرا مانند سایر بازنشستگان کشور افزایش حقوق ما را از فروردین اعمال نمی‌کنید؟

او ادامه داد: چرا سازوکار مناسب برای صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان از فروردین وجود ندارد؟ مدیران سازمان تامین اجتماعی هر هفته و هر ماه، در مورد مزایایِ الکترونیکی‌سازی و دولت الکترونیک صحبت می‌کنند پس چرا صدور احکام جدید بازنشستگان بیش از دو ماه به طول می‌انجامد؟ اینهمه هزینه که صرف الکترونیکی‌سازی شده، چرا به کار بازنشستگان نمی‌آید؟

به گزارش ایلنا، فرجی با تاکید بر لزوم صدور سریع احکام حقوقی جدید بازنشستگان تاکید کرد: به جز صدور احکام حقوقی جدید، اجرای متناسب‌سازی برای بازنشستگان کارگری هم یک مسئله‌ی علیحده است؛ مگر متناسب‌سازی حقوقِ تمام بازنشستگان کشور از جمله بازنشستگان کارگری، تکلیف روشن برنامه هفتم توسعه نیست؛ مگر در مجلس مصوب نشده؛ مگر اجرای آن نباید از فروردین ۱۴۰۳ آغاز شود؛ باید از آقایان پرسید شما که هنوز احکام حقوقی جدید را صادر نکرده‌اید، چه زمانی می‌خواهید فرمول‌های متناسب‌سازی را تدوین و اجرای آن را کلید بزنید؛ ما بازنشستگان چند ماه باید منتظر بمانیم؟

این فعال صنفی اضافه کرد: خواسته بازنشستگان تامین اجتماعی، اجرای دقیق ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی‌ست؛ افزایش ۳۵ درصدی و ۲۲ درصدی مصوب شورایعالی کار، برای افزایش حقوق بازنشستگان کارگری کافی نیست؛ خواسته ما اجرای نص صریحِ دقیق قانون است.

همه «حداقل‌بگیر» می‌شوند!

به گفته وی، افزایش ناچیز دستمزدِ سایر سطوح مزدی، کمال بی‌عدالتی‌ست؛ بازنشسته‌ای که سی سال برای این کشور زحمت کشیده و عرق ریخته و پای تولید و سازندگی ایستاده، چرا باید «سایر سطوح مزدی» به حساب بیاید و مشمول افزایش ۲۲ درصدی حقوق شود؟

فرجی تاکید کرد: افزایش سایر سطوح مزدی کمتر از حداقل مزد و مستمری، هیچ تناسبی با ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی ندارد و با این رویکرد، به تدریج سایر سطوح مزدی از میان برداشته می‌شود و همه بازنشستگان تبدیل به حداقل‌بگیر می‌شوند؛ بازنشسته‌ای که امروز سایر سطوح است، در زمان اشتغال حقوق بالاتر از حداقل دستمزد داشته و بیشتر از حداقل بیمه تامین اجتماعی پرداخته؛ پس حالا باید از اندوخته‌ی سی سال خود، حقوق عادلانه دریافت کند؛ انصاف نیست که این بازنشسته را به یک حداقل‌بگیرِ چند بار زیر خط فقر بدل کنند.

او افزود: افزایشی مطابق با تورم و سبد هزینه‌های زندگی، باید بلااستثنا به همه مستمری‌ها اضافه شود؛ نباید تفاوتی میان حداقل و سایر سطوح باشد؛ ماده ۹۶ این الزام را تاکید کرده است؛ این ماده قانونی باید مبنای تصمیم‌گیری در مورد حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی قرار بگیرد.

۲۰ درصد افزایش اصلاً کافی نیست

این بازنشسته با تاکید بر اینکه بازنشستگان دولتی سطح حقوق بالاتری نسبت به بازنشستگان تامین اجتماعی دارند؛ اضافه کرد: بازنشستگان صندوق‌های دولتی سطح حقوق و مزایای بالایی دارند و عموم آن‌ها با ۲۰ درصد افزایش حقوق، بیش از ۱۲ یا ۱۳ میلیون تومان حقوق می‌گیرند؛ گرچه این رقم اصلاً کافی نیست اما بازهم بهتر از حقوق کارگران بازنشسته است که گویا قصد دارند آن را با افزایش امسال به ۱۰ میلیون تومان برسانند؛ وقتی خط فقر بیش از ۳۰ میلیون تومان است، بازنشسته با ۱۰ میلیون که هیچ، با ۱۵ میلیون هم نمی‌تواند نصف ماه زندگی کند.

فرجی در ادامه بیان کرد: خیلی دوست داریم بدانیم فیش حقوق و مزایای مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است و چه ارقامی دارد؛ واقعاً آقایان با ماهی چند میلیون تومان زندگی می‌کنند که در مصاحبه‌ها از ۲۰ درصد افزایش حقوق بازنشستگان کشور دفاع می‌کنند؟ چطور توقع دارند یک خانواده بازنشسته با ۱۰ میلیون تومان ناچیز، ۳۰ روز یک ماه را سر کند و هیچ مشکلی نداشته باشد؟! اول از فیش‌های حقوقی خودشان رونمایی کنند بعد در مورد حقوق بازنشستگان تصمیم بگیرند!

نشانه‌های بهبود وضع سازمان کو؟!

به گفته این فعال صنفی، اینهمه تبلیغات مدیران سازمان تامین اجتماعی مبنی بر اینکه مدیران سازمان تامین اجتماعی کسری بودجه این صندوق را برطرف کرده‌اند و تامین اجتماعی از بدهکار به طلبکار بدل شده، هیچ تاثیری در زندگی یومیه‌ی بازنشستگان و مستمری‌بگیران این صندوق نداشته است.

فرجی با بیان اینکه «چرا ما مستمری‌بگیران نشانه‌ای از این بهبود ادعایی در معیشت و زندگی خود نمی‌بینیم» تصریح کرد: اگر واقعاً درست می‌گویند و وضع مالی صندوق تامین اجتماعی در این دولت بهبود پیدا کرده، چرا به معیشت و رفاه بازنشستگان نمی‌رسند؟ اگر صداقت دارند وام ضروری ۲۰ میلیون تومانی را ۱۰۰ میلیون تومان کنند تا لااقل بازنشسته بتواند با آن، فرزندش را روانه خانه بخت کند. همان وام ۲۰ میلیون تومانی را با هزار اما و اگر و شرط و شروط می‌پردازند، آن وقت مدعی هستند که صندوق تامین اجتماعی دیگر هیچ مشکلی ندارد و وضع مالی‌اش بهتر از همیشه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واریزی ۴ میلیونی برای این دسته از بازنشستگان
  • زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟
  • همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟
  • تغییر رقم افزایش حقوق بازنشستگان کلید خورد/ سورپرایز ویژه سازمان بازرسی برای بازنشستگان
  • متناسب‌سازی حقوق از چه زمانی اجرا می‌شود؟
  • بازنشستگان بخوانند/ متناسب‌سازی حقوق از چه زمانی اجرا می‌شود؟