Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، رحمت الله فیروزی با انتقاد از عملکرد بانک‌ها در ارائه تسهیلات ودیعه مسکن به مستأجران، گفت: متأسفانه با وجود برنامه دولت و وزارت راه و شهرسازی برای ارائه تسهیلات مذکور، فرآیند پرداخت تسهیلات به مستأجران به خوبی انجام نمی‌شود.

نماینده مردم نطنز، بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه در بحث ارائه تسهیلات ودیعه مسکن، بانک‌ها حتی با دولت برای پرداخت وام هماهنگ نیستند و این مسئله موجب شده که بسیاری از متقاضیان نتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در چند سال اخیر قیمت اجاره به تبع بازار مسکن افزایش چند صد درصدی داشته، این مسئله به این دلیل است که با افزایش قیمت مسکن و کاهش قدرت خرید مردم، متقاضیان برای تأمین مسکن خود به بازار اجاره هدایت می‌شوند، این موضوع موجب می‌شود که تقاضا برای تأمین مسکن اجاره‌ای بالا رفته و عرضه کاهش یابد.

فیروزی افزود: کمبود مسکن اجاره‌ای زمینه افزایش قیمت‌ها در این حوزه شده است و متأسفانه بسیاری از مستأجران توان مالی کافی برای تأمین مسکن مورد نظرشان را ندارند، از این رو تسهیلات ودیعه مسکن می‌توانست بخشی از نیازهای مالی مردم را جبران کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: قطعاً باید بحث پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن را به سرعت پیگیری شود تا دولت با همراه کردن بانک‌ها، تسهیلات را به متقاضیان بیشتری پرداخت کند.

کد خبر 5047044

منبع: مهر

کلیدواژه: وام ودیعه مسکن کمیسیون عمران مجلس رهن و اجاره مسکن ویروس کرونا قیمت دلار بانک مرکزی ایران تولید نفت بازار سهام شاخص کل بورس وزارت جهاد کشاورزی اقتصاد آمریکا قیمت نفت ایالات متحده امریکا قیمت یورو قیمت طلا نهاده های دامی محمد اسلامی تسهیلات ودیعه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۳۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره ‏‏‌بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟

صبح روز گذشته احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت در نشست با خبرنگاران، سراغ بازار مسکن رفت و در واکنش به «اوضاع اجاره‌‌‌نشین‌‌‌ها در کشور» گفت: دولت‌‌‌های دهه ۹۰ در بازار مسکن غایب بودند و نقش تنظیم‌‌‌گری نداشتند، اما دولت سیزدهم این رویکرد را تغییر داد و سیاست‌‌‌ تنظیم اجاره‌‌‌بها را تصویب کرد.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از دنیای اقتصاد؛ این ادعای عضو کابینه دولت درباره «تنظیم اجاره‌‌‌‌‌‌بها در کشور»، تا چه حد با «واقعیت اوضاع اجاره‌‌‌نشین‌‌‌ها» سازگار است؟

بررسی‌‌‌ها نشان می‌‌‌دهد، «بازار اجاره مسکن در دولت سیزدهم، رکورد بیشترین رشد اجاره‌‌‌بها را در تاریخ ثبت داده‌‌‌‌‌‌های رسمی از اجاره، به ثبت رسانده است.»

ماجرا چیست؟

ارقام رسمی مربوط به تورم اجاره مسکن در تهران نشان می‌‌‌دهد، از سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲، «اجاره‌‌‌بها، سالانه به ترتیب ۴۵ درصد، ۴۴‌درصد و ۵۲‌درصد جهش کرد.»

از سال ۱۳۷۰ تا ۱۴۰۰، «بالاترین رشد سالانه اجاره‌‌‌بها، برای سال ۷۵ بود و به میزان ۴۱.۵درصد.» بنابراین، «ملتهب‌‌‌ترین دوره اجاره‌‌‌نشینی» برای سال‌‌‌های دولت سیزدهم بوده است و نه دولت‌‌‌های قبل‌‌‌تر. پس اگر از روی «داده رسمی»، قرار باشد کارنامه دولت رئیسی در بازار اجاره مسکن مورد قضاوت نسبی قرار بگیرد، این دولت در «تنظیم اجاره‌‌‌بها»، موفقیتی نداشته‌ است.

همچنین تورم اجاره در کشور نیز طی دو سال گذشته، از «متوسط سالانه دوره‌‌‌های قبل»، ‌‌‌ سبقت گرفت. نسبت تورم عمومی به تورم اجاره در کشور، همیشه عدد ۱.۵ بوده است. اما سال گذشته به علت «رشد تاریخی اجاره‌‌‌بها در کشور»، این نسبت به مرز عدد یک رسید.

 

دولت تاکنون اقدام موثری برای تنظیم تورم مسکن و تورم اجاره به این معنا که باعث «بازگشت قیمت‌ها به سطح متعارف شود» انجام نداده است.

دیگر خبرها

  • گلایه متقاضیان از عدم پرداخت وام ودیعه مسکن توسط برخی از بانک‌ها
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • پرداخت ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی در ماکو
  • اجاره بها در استان مدیریت شود
  • پرداخت تسهیلات ۵۵۰میلیاردی به مددجویان اردستان
  • اجاره ‏‏‌بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟
  • مبلغ اجاره خانه در کدام محله های تهران کمتر است؟
  • رشد ۳۰۰ درصدی تسهیلات مسکن در خوزستان
  • رکوردشکنی قیمت اجاره مسکن در دولت رئیسی
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات خودمالکی در خوزستان پرداخت شد