Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس آموزش و پرورش استثنایی چهارمحال و بختیاری گفت: تهیه ملزومات تحصیلی دانش‌آموزان استثنایی به ویژه وسایل الکترونیکی آموزش از راه دور، کمک خیران را می‌طلبد. - اخبار استانها -

خداکرم حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: آموزش دانش‌آموزان استثنایی در شرایط عادی به صورت فردی و حضوری برگزار می‌شود که در زمان شیوع کرونا نیز از این روش استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان محاسن آموزش آنلاین، افزود: آموزش آنلاین با استفاده از شبکه شاد برای دانش‌آموزان استثنایی نیز مانند دانش‌آموزان مدارس عادی انجام می‌شود اما نارسایی  اینترنتی، تدریس آنلاین در برخی نواحی را با مشکل مواجه می‌کند.

335 دانش‌آموز استثنایی لرستان دسترسی به فضای مجازی ندارندخوزستان| پایان محرومیت دانش‌آموزان استثنایی روستاهای بهبهان/ 3 روستا از نعمت مدرسه بهره‌مند شدندطرح نهضت توان‌افزایی دانش‌آموزان استثنایی در کشور اجرا می‌شود

رئیس آموزش و پرورش استثنایی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در برخی مناطق کم‌برخوردار استان به دلیل عدم توان اقتصادی خانواده‌ها امکان تهیه وسایل الکترونیکی از قبیل تبلت و موبایل وجود ندارد.

وی با اشاره به لزوم تغییر فرهنگ کمک‌رسانی، بیان داشت: تهیه ملزومات تحصیلی دانش‌آموزان استثنایی به ویژه وسایل الکترونیکی آموزش از راه دور کمک خیران را می‌طلبد.

حیدری با بیان اینکه 450 معلم در بخش آموزش استثنایی استان مشغول تدریس هستند‌، تشریح کرد: در حال حاضر هزار و 300 دانش‌آموز در مدارس استثنایی و 300 دانش‌آموز تلفیقی در مدارس عادی با مسائلی مانند کم‌شنوایی و کم‌بینایی به تحصیلات رسمی خود می‌پردازند.

انتهای پیام‌/7540/ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان استثنایی وسایل الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه سوم چهارمحال و بختیاری در صدور پرونده‌های الکترونیکی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، تهمتن عبداللهی گفت: تا کنون از تعداد ۴۵هزار و ۴۵۵ مجوز معتبر کاغذی در استان تعداد ۹هزار و ۷۷۶ مجوز به الکترونیکی تبدیل شده است.  
وی افزود:بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، صاحبان همه مجوز‌های قدیمی و کاغذی باید، مجوزالکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند و کسب وکار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی بدون مجوز محسوب می‌شوند.
عبداللهی گفت:متقاضیان می‌توانند تا بیست و پنجم اردیبهشت ️از طریق گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوز‌ها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • جایگاه سوم چهارمحال و بختیاری در صدور پرونده‌های الکترونیکی
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • نخستین مجموعه خبری ۳۰۰ ثانیه
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • روند عادی توزیع شیر در استان چهارمحال و بختیاری در حال انجام است
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌ و بختیاری