Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان این‌که 320 هزار بهره‌بردار در حوزه کشاورزی سطح استان فعالیت دارند، گفت: علی رغم وجود چالش‌هایی چون تحریم‌های ظالمانه، شیوع کرونا، سرمازدگی و...، این بهره‌برداران و فعالان بخش کشاورزی همواره پای کار و در صحنه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیروز باقرزاده در بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا - منطقه آذربایجان شرقی، با بیان این‌که کنترل و مدیریت حوزه کشاورزی به خاطر چالش‌های خاص این حوزه، دارای ویژگی‌های خاصی است، افزود: ما نیز به عنوان متولیان امر نمی‌توانیم کشاورزان را مجبور کنیم، هرچند آموزش و دوره‌های لازم را برای کشاورزان و بهره بردارران برگزار می‌کنیم، اما در نهایت تصمیم گیرندگان خود بهره برداران هستند.

وی با تاکید بر این‌که حوزه کشاورزی در استان دارای جایگاه خوبی است، اظهار کرد: بخش کشاورزی کشورمان دارای توانمندی و ظرفیت‌های بسیاری بالایی است و این جایگاه به ویژه در سال‌های اخیر خود را به خوبی نشان داد، چنانچه اگر بخش کشاورزی کشورمان در مقابله با تحریم‌های ظالمانه و همچنین شیوع کرونا، توانمند نبود، بیش از این دچار مشکل می‌شدیم.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان در این خصوص تاکید کرد: کافی بود در تولید گندم خوداتکا نباشیم، چراکه در مواجه با تحریم‌ها و همچنین شیوع کرونا و بسته بودن مرزها، با مشکلات بسیاری مواجه می‌شدیم.

وی با اشاره به تدابیر و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب و همچنین ریاست جمهوری از حوزه کشاورزی و تلاش فعالان این بخش، اظهار کرد: بیش از ۱۰۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور و چهار و نیم میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در استان تولید می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر این‌که این حمایت‌ها و تلاش‌ها باعث شده تا حدودی از واردات در بخش کشاورزی به ویژه در ارزاق مهم، جلوگیری شود، گفت: رسانه‌ها نیز در این رابطه نقش موثری داشته‌ و به عنوان پل ارتباطی بین بهره‎برداران و مسئولان، تاثیر بسزایی داشته‌اند.

باقرزاده با تاکید بر این‌که مصمم به توسعه ارتباطات و تعاملات موثرتر با رسانه‌ها به ویژه در شرایط فعلی هستیم، اظهار کرد: تلاش خواهیم کرد تا از ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان به نحو احسن استفاده کنیم.

وی با بیان این‌که سال گذشته بیش از 417 میلیون دلار محصولات کشاورزی از استان به 50 کشور جهان صادر شده است، افزود: این مقاصد صادراتی شامل کشورهای حوزه خلیج فارس و حتی کشورهای اروپایی است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی توسعه بخش کشاورزی جهاد كشاورزي كشاورزان آذربايجان شرقي آذربایجان شرقی حوزه کشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار

تین نیوز

قزوین- سارا غلامی|  سید محمد مهدی تقوی با اعلام این خبر افرود: در کشور بالغ بر ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشته است که تمامی این اتوبوس ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.

وی افرود: پلیس راهور  به دلیل تغییر در ارکان خودرو  ازتعویض پلاک و انتقال مالکیت  خودرو جلوگیری می نماید، بر این اساس،  سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می باشد اقدام نموده است.

به گزارش تین نیوز  ، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، خاطر نشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می گردد.

این مسئول در خصوص سه روش پیشنهادی در قالب لایحه به شورای اسلامی شهر قزوین تشریح کرد: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز  است 

تقوی ادامه داد: روش دوم نیز بهره بردار می تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت 5 سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد.و در صورت نیاز به اورهال کردن خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی در خاتمه بیان کرد: در روش سوم بهره بردار می تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت نموده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟
  • ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد
  • انعقاد تفاهم نامه همکار بین اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه
  • آمادگی کامل آذربایجان شرقی برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • بخش معدن آذربایجان شرقی بیشترین ارزش افزوده را دارد
  • تاکید رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برافزایش مشارکت مردم درصیانت از اراضی
  • طرح جهاد میدانی محققان در استان بوشهر عملیاتی شد