Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرحله نهایی بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی کشور روز جمعه ۲۵ مهرماه ۹۹ برگزار می‌شود و کارت ورود به جلسه آزمون از امروز ۲۲ مهر در سایت سازمان سنجش منتشر شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مرحله نهایی بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی کشور روز جمعه ۲۵ مهرماه ۹۹ با حضور یک هزار و ۶۷۷ دانشجو در دانشگاه‌های مناطق ۱۰ گانه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مناطق 10 گانه شامل پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه مازندران، دانشگاه تبریز، دانشگاه بوعلی سینا همدان، دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهید چمران اهواز هستند.

برنامه زمان‌بندی آزمون‌ها در سایت واحد المپیاد به آدرس http://Olympiad.sanjesh.org قابل دریافت است. آزمون‌ها به صورت تشریحی فقط در روز جمعه ۲۵ مهر از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ بعدازظهر برگزار می‌شود.

کارت ورود به جلسه آزمون های المپیاد از امروز سه‌شنبه ۲۲ مهر در سایت سازمان سنجش قابل دریافت است و داوطلبان می‌توانند بر اساس رشته امتحانی و کد ملی یا شماره پرونده و کد ملی کارت خود را از طریق سایت سازمان سنجش دریافت کنند. داوطلبان تا پنجشنبه ۲۴ مهرماه ۱۳۹۹ فرصت دارند کارت خود را پرینت کنند.

کارت آزمون فقط برای منتخبان شرکت در مرحله نهایی المپیاد که شهر محل آزمون خود را انتخاب کرده‌اند، قابل دریافت است.

بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در رشته‌های الهیات و معارف اسلامی، آمار، حقوق، روانشناسی، ریاضی، زبان وادبیات فارسی، زیست شناسی، سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت، شیمی، طراحی صنعتی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، علوم جغرافیایی، علوم زمین، فیزیک، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی (زراعت واصلاح نباتات)، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی برگزار می‌شود.

دانشجویان معرفی‌شده به مرحله نهایی المپیاد رشته‌های شیمی، مهندسی شیمی، زیست‌شناسی، مهندسی کشاورزی، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی صنایع، مهندسی مواد و متالورژی می‌توانند به جای شرکت در المپیاد رشته اصلی خود در المپیاد سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت شرکت کنند. این داوطلبان باید در زمان تعیین شهر محل آزمون، رشته مورد نظر المپیاد خود را نیز انتخاب کنند.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: کارت ورود به جلسه المپیاد علمی دانشجویی مرحله نهایی المپیاد بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی برگزار می شود مرحله نهایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد از ظرفیت علوم پایه باید صرف بررسی چالش‌های آینده شود

فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره آسیب شناسی تعداد کم متقاضیان رشته‌های علوم پایه اظهار کرد: دانش آموختگان برتر دانشگاه‌ها به صورت مسابقه‌ای و رقابتی علاقه‌مند به قبولی در دانشگاه تربیت مدرس هستند. 

وی افزود: گاهی اوقات پذیرش در مقطع دکتری تنها برای ۴ تا ۵ دانشجو امکانپذیر است، اما با حدود ۱۰۰ داوطلب مصاحبه می‌شود تا از بین آنها برترین را برگزینیم. 

علوم پایه را باید پایه سایر رشته‌ها بدانیم

دانشجو تصریح کرد: دانشگاه تربیت مدرس مشکلی در زمینه کمبود رشته‌های علوم پایه ندارد، اما مجموع رشته‌های علوم پایه را باید پایه مابقی رشته‌ها بدانیم. مثلا تعریف مهندس در فنی و مهندسی یعنی فردی که از ریاضیات برای حل مسائل و مشکلات استفاده می‌کند که پایه این علم ریاضی به شمار می‌آید. 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه پایه خیلی از رشته‌ها علوم پایه است؛ تاکید کرد: علوم پایه مانند رشته‌های ورزشی که دو میدانی و اساسی را پایه بقیه رشته‌ها حساب می‌کند، عنوان می‌شود؛ بنابراین اهمیت بسیار زیادی دارد و اگر ۳۰ تا ۵۰ درصد به مسائل روز می‌پردازد و باید ۵۰ درصد مابقی را به چالش‌های آینده کشور که انسان با آنها رو به رو خواهد شد، اختصاص می‌دهد. 

دانشجو گفت: علوم پایه به حل و بررسی مسائل و مطالبی می‌پردازد که بعد‌ها مشکل کشور خواهد بود و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. شاید بازار کار مسئله اصلی عدم رقبت داوطلبان به سمت رشته‌های علوم پایه باشد که کنکوری‌ها در زمان انتخاب رشته مقطع کارشناسی از آن صرف نظر می‌کنند، مثلا برخی از داوطلبان اینگونه فکر می‌کنند که حقوق، برق و ... دارای بازار کار بیشتری است. 

با اشتغال زایی می‌توان داوطلب را به سمت رشته‌های علوم پایه کشاند

وی ادامه داد: شاید فردی که رشته ریاضی را انتخاب می‌کند اینگونه فکر کند که اگر زمانی قصد ادامه تحصیل نداشته باشد، دیگر بازار کار مناسب نخواهد داشت، اگر برای بازار کار فکر اساسی شود، متقاضیان افزایش می‌یابد. 

دانشجو تاکید کرد: افراد با مدرک دیپلم اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را داشته باشند، حتما به غیر از علاقه و استعداد به تخصص در آن رشته به اشتغال هم فکر می‌کنند، اما بازار کار رشته‌های علوم پایه به نسبت فارغ التحصیلان نیست و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی بهتر از کارشناسی است. 

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود
  • اعلام آخرین ملهت ثبت نام در بیست و یکمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال
  • حدود دوهزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • حدود ۲هزار رشته غیراستاندارد دانشگاهی حذف شد
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • دانشکده داروسازی در استان کردستان تاسیس می شود
  • دانشگاه‌های دولتی و رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه
  • پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم
  • مدارک مورد نیاز برای ثبت نام کنکور + خرید سریال ثبت نام کنکور سایت sanjesh.org
  • ۵۰ درصد از ظرفیت علوم پایه باید صرف بررسی چالش‌های آینده شود