Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@09:34:59 GMT

طرح امداد فرهنگی به روستاهای سیل‌زده تالش رسید

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۲۶۶۷۵

طرح امداد فرهنگی به روستاهای سیل‌زده تالش رسید

ایسنا/گیلان مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان، از اجرای طرح امداد فرهنگی در روستاهای سیل زده تالش خبر داد و گفت: اهدای بسته‌های فرهنگی، پوشاک، آب معدنی و مواد غذایی به کودکان و نوجوانان جمعا به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال توسط امدادگران عرصه فرهنگ انجام شد.

اسفندیار ضیایی در جمع خبرنگاران، از اجرای طرح امداد فرهنگی در روستاهای سیل زده تالش خبر داد و اظهار کرد: این حرکت با تکیه بر رسالت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در ارائه خدمات فرهنگی به تمامی مخاطبان و در ادامه حضور سال گذشته کاروان «پیک امید» این مجموعه در مناطق روستایی و کم‌برخوردار جنوب و غرب استان گیلان صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کانون پرورش فکری گیلان با اهدای بسته‌های فرهنگی لبخند را به کودکان و نوجوانان مناطق سیل‌زده شهرستان تالش هدیه می کند، گفت: پایگاه مقاومت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کانون پرورش فکری گیلان در نخستین گام فرهنگی خود پس از آغاز فعالیت در هفته دفاع مقدس امسال، امداد فرهنگی به کودکان و نوجوانان سیل‌زده روستاهای تالش را در دستور کار قرار داد.

ضیایی، دیدار با کودکان و نوجوانان روستاهای سیل‌زده «کیشون بن»، «پوشک» و «گیجا» و «خرجگیل»، اجرای فعالیت‌های فرهنگی برای مخاطبان و دعوت از آینده‌سازان ایران اسلامی برای شرکت در برنامه‌های کانون را از دیگر برنامه‌های کانون در این منطقه دانست و عنوان کرد: اهدای بسته‌های فرهنگی، پوشاک، آب معدنی و مواد غذایی به کودکان و نوجوانان جمعا به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال توسط امدادگران عرصه فرهنگ انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان افزون ‌بر خدمات‌رسانی در مراکز فرهنگی و هنری ثابت و فراگیر(ویژه ‌کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه) با بهره‌گیری از دو کتابخانه پستی، سه کتابخانه سیار روستایی و یک کتابخانه سیار ‌شهری، خدمات فرهنگی به کودکان و نوجوانان مناطق روستایی و کم‌برخوردار استان ارائه می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مناطق سیل زده کودکان و نوجوانان کانون پرورش فکری روستاهای سیل امداد فرهنگی سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، رضوان باقلاچی در دیدار مسئولان ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل اظهار کرد: دغدغه امروز حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجدمحور است که این امر مهم را کانون‌های فرهنگی مساجد محقق کردند و زمینه فعالیت برای آنها در مساجد فراهم است.
وی افزود: دلایل بیان تاریخی امام خمینی (ره) که «مسجد سنگر است، سنگرها را پر کنید» امروز به خوبی مشهود است و نشان می‌دهد که مسئولان باید برنامه‌ریزی‌های خود را با محوریت مساجد انجام دهند تا بازتاب خوبی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری در جامعه دیده شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: هم در دوران صدر اسلام و هم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مساجد نقش مهمی در فرآیندهای مختلف داشتند و توانستد اتحاد عمومی برای مقابله با نفاق و جریان‌های مختلف سیاسی ایجاد کنند و امروز نیز باید نوجوانان و جوانان را در سنگر مسجد پرورش دهیم.
باقلاچی با اشاره به اینکه اقدام‌های پژوهشی در زمینه مهندسی فرهنگی استان در حال تدوین است، اضافه کرد: باید مساله مساجد و پرورش نیروهای انقلابی در مساجد نیز بیش از پیش در برنامه‌ریزی‌های کلان استان اردبیل مد نظر قرار بگیرد.
وی افزود: امروز فعال فرهنگی و یا کانونی می‌تواند موفق عمل کند که استعدادها و موفقیت‌های خود را به سایر کانون‌ها انتقال دهد و زمینه پرورش استعدادها در سایر کانون‌ها را نیز فراهم کند.
مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری عمومی و تخصصی خواهران در سطح مساجد استان، تشریح کرد: مهمترین برنامه اجرایی کانون‌های مساجد این استان در سال جاری عملیاتی کردن کانون‌های تربیت‌محور با حضور نوجوانان و جوانان محله‌های کم‌برخوردار است.
مصطفی آمون، اجرای ویژه برنامه جشن طلایه‌داران شکوه ایران زمین همزمان با دهه کرامت را از دیگر برنامه‌هایی عنوان کرد که با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان اردبیل همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) به مدت ۱۰ روز در نقاط مختلف با برپایی برنامه‌های متنوع تا سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) رقم خواهم خورد.
وی با اشاره به اینکه نوجوانان و جوانان اصلی‌ترین مخاطبان برنامه‌های فرهنگی و هنری کانون‌های مساجد استان اردبیل هستند، یادآور شد: همیاری و همکاری دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی در برنامه‌های کانون‌های مساجد ضروری است و می‌تواند زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را فراهم کند که باید مسئولان به این موضوع دقت نظر بیشتری داشته باشند.

دیگر خبرها

  • وجود ۳۷۰ هزار دانش‌آموز در استان کرمانشاه
  • تمدید ثبت‌نام اینترنتی کارگاه‌های برخط ملی و استانی فصل بهار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
  • تمدید ثبت‌نام اینترنتی کارگاه‌های برخط ملی و استانی فصل بهار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان 
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • نقش مهم کانون پرورش فکری در مناسبت‌های فرهنگی
  • کانون پرورش فکری، دوستدار کودکان و نوجوانان محلات حاشیه‌نشین
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان کودکان و نوجوانان خرم آباد
  • برگزاری سلسله نشست‌های هفتگی خانواده در کانون پرورش فکری کرمانشاه
  • تولید روزانه ۹۰۰ تن پسماند شهری و خانگی در استان مرکزی
  • اهدای ۴۵ قفسه کتاب به مدارس ۱۰ استان