Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر فرزین رضاعی روز سه‌شنبه در نشست ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا اظهار داشت: تا ۲ هفته آینده شماری فوتی‌های کرونا در استان افزایش می‌یابد و با توجه به حجم بستری بیماران، افزایش مرگ و میر را هم شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه از نظر امکانات درمانی هم اکنون وضعیت بهتری را نسبت به اواخر خرداد و موج دوم بیماری داریم، تاکید کرد: دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان‌های قروه و سقز در حال نصب است و در مریوان و کامیاران هم این دستگاه‌ها در فاصله زمانی خرداد تا تیر امسال نصب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضاعی یادآور شد: شیوع کرونا در این موج شدیدتر از خرداد است و این بیماری همانند سیلی شده که هر چه امکانات هم افزایش یابد در صورت رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، همه خدمات بخش درمان و سلامت مردم را با خواهد بُرد.

وی از مدیریت قابل قبول استان کردستان در کنترل بیماری بواسطه عملکرد مطلوب دستگاه‌های اجرایی بویژه استاندار کردستان تقدیر کرد و از مردم خواست تا نهایت دقت را در رعایت دستوالعمل‌های بهداشتی داشته باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: ۵۹ تخت آی‌سی‌یو در موج قبلی به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی استان افزوده شد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این آمادگی را دارد که در صورت جانمایی و نیاز استان به تخت‌های بیشتر، این امکانات را فراهم کند.

رضاعی با اشاره به نیاز دانشگاه علوم پزشکی کردستان به تجهیزات حفاظت فردی، از خیران خواست تا با کمک‌های خود نیاز ماهانه ۴۱۰ میلیون ریالی کادر درمانی، بهداشتی و پزشکان بیمارستان‌های استان به ماسک را تامین کنند.

ایمنی ۱۴.۹ درصدی مردم کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این نشست با اشاره به موج همه‌گیری شدید کرونا در استان، اظهار داشت: در این موج خانواده‌ها بصورت گروهی مبتلا به بیماری می‌شوند و برخلاف موج قبل که تنها سنندج پیک شدیدی را تجربه می‌کرد در این موج همه شهرستان‌ها درگیر هستند.

دکتر ابراهیم قادری افزود: میزان ایمنی در استان ۱۴.۹ درصد است یعنی این حجم از جمعیت با ویروس مواجه شده‌اند بدون اینکه بیمار شوند ولی همین درصد کم هم احتمال شیوع بالای بیماری را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه حدود ۲ ماه زمان می‌برد تا این موج بیماری کنترل شود، یادآور شد: موج‌های چهارم و پنجمی هم برای کرونا پیش‌بینی می‌شود لذا با فروکش کردن هر موج نباید تصور کرد که بیماری تمام شده است.

قادری تاکید کرد: همه تلاش ما این است تا آمار بستری‌ها از ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر کنونی فراتر نرود چرا که تعداد نیروهای کادر بهداشت و درمان بخاطر ابتلا به بیماری کاهش یافته و احتمال جان باختن افراد متخصص و نیروهای درمان هم محتمل است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: انتظار موج افزایشی را در اوایل آبان داشتیم که از مهر اتفاق افتاد و امیدواریم با موج آبان همراه نشود.

تولید روزانه ۶۵ هزار ماسک در کردستان

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این نشست گفت: چهار کارگاه تولید ماسک استاندارد در کردستان فعال است که ظرفیت تولید روزانه در این واحدها ۳۰۰ هزار عدد است.

پیمان الماسی افزایش نرخ پارچه اولیه تولید ماسک را از مشکلات اساسی در بخش تولید این کالای بهداشتی دانست و افزود: از نظر زیرساخت و تکنولوژی تولید در این واحدها مشکلی وجود ندارد و تنها از نظر منابع مالی و سرمایه در گردش با مشکل مواجه هستند.

وی یادآور شد: در حال حاضر این واحدها روزانه ۶۵ هزار عدد ماسک تولید می‌کنند.

کاهش جمعیت پیش‌دبستانی

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان هم در این نشست با اشاره به مشکلات آموزشی دانش آموزان پایه اول دبستان و پیش دبستانی بخاطر آموزش مجازی، گفت: این مساله در کردستان که دانش‌آموزان آن دو زبانه هستند، حادتر است و آموزش را با مشکل مواجه کرده است.

رشید قربانی افزود: متوسط جمعیت پیش دبستانی در کشور در سال‌های گذشته ۷۰ درصد و این رقم در کردستان ۹۳ درصد بود ولی امسال از ۳۰ هزار نفر تنها ۱۱ هزار نفر آنان در ابتدای بازگشایی مدارس حضور داشتند و بعد از آن کاملا تعطیل شدند.

وی اضافه کرد: با ادامه روند آموزش مجازی، تمام عوامل اجرایی موظف به حضور در مدارس هستند و معلمان هم با نظر شورای آموزش مدارس می‌توانند در مدرسه حضور نیابند و تنها در صورت نداشتن امکانات آموزشی نظیر اینترنت، به مراکز آموزشی مراجعه کنند.

قربانی از صدا وسیمای مرکز کردستان هم خواست تا بستری برای آموزش دانش‌آموزان پایه اول علاوه بر آنچه که از رسانه ملی پخش می‌شود، از طریق شبکه استانی فراهم کند.

افزای ۲ برابری موارد مثبت کرونا در سنندج

رییس مرکز بهداشت سنندج هم در این نشست اظهار داشت: درصد ابتلای سنندجی‌ها به کرونا در شهریور ۱۵ درصد بود که این میزان با افزایش ۲ برابری به ۳۶ درصد رسیده است.

جهانبخش یوسفی افزود: در سه هفته آخر شهریور روزانه ۱۵ بیمار جدید داشتیم که این میزان در سه هفته اخیر مهرماه به ۲۷ نفر افزایش یافته است.

وی گفت: در مرحله سوم غربالگری کرونا، ۷۹ درصد جمعیت شهرستان رصد شدند که این کار نقش مهمی در کنترل بیماری داشته است.

یوسفی به فعالیت ۷۰ اکیپ گشت مشترک در سنندج اشاره کرد و شد: در بازدید از ۲۹۰ مورد از اماکن عمومی و ۴۸ اداره، چهار مورد اخطار و ۹ مورد پلمب انجام گرفته است.

برچسب‌ها اینترنت کرونا کردستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت کرونا کردستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت اینترنت کرونا کردستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این نشست کردستان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۷۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • راه‌اندازی ۲ ابربیمارستان در فارس با هدف بازسازی زیرساخت‌های آموزشی و درمانی
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود
  • نحوه محاسبه اضافه‌کاری پرستاران اصلاح می‌شود