Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@06:46:03 GMT

تامین ماسک مهمترین مشکل در استان کردستان است

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۲۸۱۳۰

تامین ماسک مهمترین مشکل در استان کردستان است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزین رضاعی ظهر امروز در جلسه ستاد استانی کرونا کردستان، اظهار کرد: همه شهرستان‌های استان متأسفانه وضعیت قرمز دارد و به صورت همزمان در همه شهرستان‌ها افزایش بستری و به طبع در دو هفته آینده افزایش فوتی خواهیم داشت.

وی افزود: در فاصله چند روز گذشته دو اکسیژن ساز در قروه و سقز با اعتبار ۵ میلیارد تومان با احتساب ارز نیمایی در حال نصب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضاعی بیان کرد: وضعیت به گونه‌ای است که هرچقدر امکانات مهیا می‌کنیم با توجه به افزایش شمار مبتلایان کماکان در خدمات رسانی و کنترل بیماری عقب هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بیش از ۷۰۰ نفر از پرسنل درمانی ما در دانشگاه علوم پزشکی کردستان به ویروس مبتلا هستند و به شدت نگران سلامت کادر درمان استان هستیم.

وی ادامه داد: امکانات ما نسبت به خرداد ماه بهتر شده است اما به نسبت شیوع بیماری در موج سومی که در آن قرار داریم بسیار شدیدتر است.

رضاعی افزود: هم اکنون حدود ۴۳۰ نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند که ۶۹ نفر آنها در بخش‌های ویژه بستری هستند و متأسفانه امروز شش نفر فوتی در استان ثبت شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: از ستاد استانی کرونا تقاضا داریم تا آموزش مجازی مدارس تمدید شود و تمامی تعطیلی کافه‌ها و مراکز پرتردد مصوبه جلسه قبلی دو هفته دیگر تمدید شود.

وی با بیان اینکه تا به امروز توانسته‌ایم حدود ۷۹ درصد جمعیت شهر سنندج را غربالگری کرده‌ایم، بیان کرد: پیک سوم به وجود آمده احتمالاً موج جدیدی را بعد از پایان این موج به همراه خواهد داشت و مردم نباید به این امر بی توجه باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: میزان آلودگی در شهرهای استان کردستان بسیار بالا است و این وضعیت نتیجه تجمع‌های مختلف خانوادگی است.

وی افزود: کنترل این موج برخلاف موج دوم تا دو ماه طول خواهد کشید و تمام هم و غم ما جلوگیری از پیشرفت بیش از اندازه بیماری در موج سوم است.

رضاعی به خرید تجهیزات پزشکی برای استان کردستان اشاره کرد و افزود: متأسفانه با توجه به کمبود اعتبارات مشکل اساسی در تأمین ماسک و تجهیزات پزشکی داریم.

وی یادآور شد: روزانه ۲۵ هزار ماسک سه لایه و پنج هزار ماسک n۹۵ در مراکز درمانی مصرف داریم که چیزی حدود ۴۵ میلیون تومان برای تأمین آن اعتبار لازم است.

کد خبر 5047375

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کردستان شیوع کرونا ویروس کرونا اربعین 99 شیراز اربعین حسینی آمار کرونا شیوع کرونا بوشهر گرگان مجلس شورای اسلامی شهرکرد کرمانشاه ستاد ملی مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه شهدای مدافع حرم دانشگاه علوم پزشکی کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۸۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی بیمارستان بهلول گناباد
  • قدر دانی از خیرین سلامت در کرمان
  • طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود
  • پرداخت ۱۲۵ میلیارد تومان مطالبات کادر درمان بوشهر