Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-23@14:44:55 GMT

تمام ارز حاصل از صادرات باید به کشور برگردد

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۳۰۷۳۷

کاظم پالیزدار امروز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با پیگیری‌ اخیر بانک مرکزی هشت میلیارد دلار حاصل از صادرات به کشور برگشت و حدود ۱۸ میلیارد دلار دیگر هم در دست پیگیری است.

وی با بیان اینکه نبود سیستم نظارت در گذشته باعث شد عده‌ای به اسم صادرات و واردات ارز دولتی گرفته و از آن سوء استفاده کنند، گفت: این افراد به دلیل نبود سیستم نظارت و پیگیری هیچ ردی از خود باقی نمی‌گذاشتند هرچند مطمئن بودند پیگیری خاصی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایط کنونی افرادی که ارز دریافت کرده و به تعهدات خود عمل نکنند قابل پیگیری و ردیابی هستند و در این رابطه بانک مرکزی وظیفه خود را  بخوبی انجام داده است و افرادی را هم به مراجع قضایی معرفی کرد.

مشاور معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: گروهی ارز دولتی گرفتند تا کالا وارد کنند اما به تعهد خود عمل نکردند که برای هر یک از آنها پرونده تشکیل شد؛ به آنها فرصتی دادیم تا به تعهدات خود عمل کنند وگرنه به مرجع قضایی معرفی خواهند شد.

پالیزدار افزود: تحریم‌های ظالمانه‌ آمریکا در دنیا بی‌سابقه است اما مردم بدانند که این شرایط پایدار نیست و روزهای خوب فرا خواهد رسید؛ ما از این شرایط عبور خواهیم کرد.

مشاور معاون اول رییس جمهوری در سفر به گلستان ضمن دیدار با بازرگانان استان و سرکشی از چند واحد تولیدی؛ با حضور در مرز اینچه برون از روند فعالیت‌های گمرکی در پایانه مرزی مشترک با ترکمنستان دیدن کرد. 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۰۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع و نوآوری در داده‌ها از الزامات برای پیشرفت هر کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، علی شعبانی ظهر شنبه در مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت که با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش آموزان و تبیین الگوی پیشرفت و دستاوردهای فناوران

و دانش بنیان‌ها در برج فناوری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از الزامات امروز در جامعه شناخت و تغییر پارادایم‌های مربوط به گذشته و به روز رسانی آنها متناسب با فضای جامعه است.

وی افزود: اگر اقدامات و تلاش‌های متناسب با فضای جامعه نداشته باشیم موفقیت نتیجه بخش حاصل نخواهد شد بنابراین اگر امروز قصد انجام کارهای راهبردی را داریم باید بدانیم که بر حسب کدام ارادایم‌ها گام برداشته و نسبت به وضعیت خود به آگاهی لازم دست پیدا کنیم.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: جنگ امروز جنگ داده‌هاست و تنها در صورتی که بتوانیم داده‌های مناسب با نیازهای خود را به بخش‌ها و ابعاد مختلف جامعه ارائه دهیم توان کسب و موفقیت و یافتن مسیر درست را خواهیم داشت.

شعبانی همچنین نوآوری را یک قاعده اصولی برای پیشرفت در هر جامعه دانست و خاطرنشان کرد: بر اساس الزامات این اصل مهم قاعده‌ای مبنی بر وجود نوآوری در تمامی حوزه‌ها از جمله تربیت، آموزش و… وجود دارد و گفته می‌شود که یا باید نوآوری داشته باشیم یا بمیریم و این امر نشان دهنده اهمیت و لزوم نوآوری است.

وی بیان داشت: برگزاری راهیان پیشرفت یکی از بخش‌های مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت چرا که در همین حوزه و در راستای نمایش موفقیت‌ها و دستاوردهای حاصل شده بر مبنای داده محوری پیش می‌رود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه در ادامه به نقش مؤثر آموزش و پرورش در تغییر و نوآوری‌ها تاکید و اضافه کرد: امروز آموزش و پرورش در حال تغییراتی در نوآوری است که از طریق سند تحول بنیادین بخش زیادی از محوری را تأمین می‌بخشد.

شعبانی گفت: در جامعه امروز نیازمندیم که داده‌های خود را به نمایش گذاشته تا دانش آموزه‌ای ما با دستاوردهای کشور آشنا شده و مسیر پیشرفت را پیدا کنند چرا که هر موفقیتی که در کشور حاصل می‌شود مدیون آموزش و پرورش هستیم.

وی در پایان به همکاری جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش به عنوان اقدامی الزامی برای کرمانشاه اشاره کرد و یادآور شد: جهاد دانشگاهی می‌تواند به عنوان یک موتور متحرک حرکت دهنده فناوران در این مسیر باشد و دیگران را به دنبال خود کشاند و همچنین در کنار این امور نیازمند اتاق فکری برنامه‌های متنوع راهبردی برای تشخیص و ریل گذاری مشخص خواهیم بود چرا که تجارب گذشته کمک کننده اما ناکافی هستند.

کد خبر 6084470

دیگر خبرها

  • تیشه به ریشه آنها بزنید و تمام!
  • ترک فعل دستگاه‌ها در حوزه حدنگاری بدون اغماض پیگیری می‌شود
  • رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی پیگیری تخصیص حقوق دولتی استان از محل درآمدی و عایدی‌های استان
  • اژه ای: پیگیری نمایندگان، دخالت نیست/ نمایندگان از مراکز قضایی بازدید کنند و اگر اشکالی بود، به من یا پشت تریبون بگویند/ نکات، اظهارات و واگویه‌های ۲۳ تن از نمایندگان مجلس با رئیس قوه قضا
  • نحوه ایفای تعهدات ارزی محصولات هیدروکربنی‌ و قیر اعلام شد
  • ضرورت حمایت نهادهای حاکمیتی و قضایی از اجرای صحیح قانون
  • ابداع و نوآوری در داده‌ها از الزامات برای پیشرفت هر کشور است
  • پیگیری قضایی محیط زیست مازندران از قاچاقچی حیات وحش در فضای مجازی
  • حاشیه امنیت انضباطی برای خودی ها
  • نظام راهبری و پایش تحول‌آفرین در دستگاه قضایی