Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، عبدالناصر همتی در این اجلاس با بیان این که برای من افتخار و امتیاز بزرگی است که به عنوان رئیس گروه ۲۴ در دوازده ماه آینده در خدمت شما باشم، گفت: مایلم فرصت را مغتنم شمرده و از تلاش‌های ریاست گروه ۲۴، جناب وزیر افوری عطا و دولت غنا به خاطر سکان‌داری گروه ۲۴ در طول این سال پرتلاطم قدردانی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس‌کل بانک مرکزی به اهمیت گروه ۲۴ اشاره کرد و افزود: با توجه به رکودهای عمیق کنونی که از همه‌گیری کرونا ناشی می‌شوند، نقش و اهمیت گروه ۲۴ روز به روز پررنگ‌تر می‌شود. در پیگیری رسالت این گروه، ما قصد داریم که تا بالاترین حد امکان مسائل گذشته را دنبال کنیم و همزمان با تمرکز بر تاب آوری تعاملات سازنده‌تری بین اعضای گروه برقرار سازیم.

وی ادامه داد: علاوه بر این، دستیابی به واکسن و روش‌های درمانی بازگشت پایدار فعالیت‌های اقتصادی را به همراه خواهد داشت.

رئیس دوره‌ای گروه ۲۴ با تاکید بر لزوم هماهنگی جهانی برای حل مشکلات به ویژه در زمینه ویروس کرونا،  تصریح کرد: به عنوان یک گروه، ما باید همواره از یک راه‌ حل جهانی هماهنگ‌شده طرفداری کنیم تا این اطمینان ایجاد شود که تمام کشورها بدون هیچ استثنایی به واکسن و درمان کم‌هزینه برای کوید - ۱۹ و کمک‌های مالی از جمله کمک‌های اضطراری بر مبنای نیازها و دلایل بشردوستانه دسترسی داشته باشند؛ به گونه‌ای که همه ما بتوانیم با اطمینان و بالاترین توان بالقوه، فعالیت‌های اقتصادی خود را از سر گیریم.

وی خاطرنشان کرد: اطمینان دارم که در این دوران خدمت، ما قادر خواهیم بود تا سیاست‌هایی را مبتنی بر چشم‌انداز آینده و اهداف از پیش تعیین شده تدوین و به کشورهای عضو کمک کنیم بر این بحران بی‌سابقه و شرایط آسیب‌زای کنونی غلبه کنند. برنامه‌های مشترک ما بر اهداف بهبود اقتصادی در دوران پس از همه‌گیری، چگونگی برقراری ثبات مالی و به ویژه مدیریت بدهی عمومی متمرکز خواهند بود.

همتی در ‌پایان گفت: مایلم مراتب عمیق تشکر خویش را به اعضای گروه به خاطر فرصتی که به من اعطا کردند تا به عنوان رئیس گروه به خدمت بپردازم، ابراز کنم.

گروه ۲۴ به منظور ایجاد هماهنگی و پیشبرد مواضع کشورهای در حال توسعه در قلمروهای پولی و توسعه مالی در اواخر سال ۱۹۷۱ ایجاد شد.

پربیننده ترین توافق با عراق برای آزاد کردن منابع مالی ایران/ منابع مالی چشمگیری در بانک‌های عراق داریم تزریق روزانه ۵۰میلیون دلار به بازار ارز آغاز شد تاکید بر حل مسائل بانکی ایران و عراق/ تهران به توسعه همکاری‌ها با بغداد اهمیت می‌دهد فروش۳۳۰میلیارد تومانی اوراق بدهی/ یک گام دیگر به سوی باتلاق پولی شدن کسری بودجه جزییات سفر همتی به عراق

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بحران مالی توسعه اقتصادی عبدالناصر همتی رییس بانک مرکزی گروه 24 بانک مرکزی ایران اقتصاد پایدار قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی

بانک مرکزی در ادامه برنامه‌های خود جهت توسعه ابزار‌های تامین مالی زنجیره‌ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک‌های صادرات و تجارت اقدام کرد.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‌‏/۰۰ سال ۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، باز پرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:
- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی
- امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار
- معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی
- امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آن‌ها فراهم شده است. لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزار‌های تامین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش موثری در تحقق اهداف شعار سال ایفا کند.

دیگر خبرها

  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • عدد ۶ برای پرسپولیس مقدس است/ از پتانسیل بانک ها استفاده می کنیم
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست
  • رییس مجلس: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • رییس مجلس: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است + فیلم
  • رونمایی از پست بانک متحول شده