Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، احمد معتمدی در بازدید سفیر کشور عمان از این دانشگاه افزود: دانشگاه امیرکبیر یکی از قدیمی ترین دانشگاه های صنعتی کشور است و به لحاظ رتبه بین المللی، تحقیقات و فناوری جزو چند دانشگاه برتر کشور است.

وی افزود: این دانشگاه دارای برنامه راهبردی است و روابط بین الملل جزو مهم ترین محورهای این برنامه ها به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس سیاست های دانشگاه تاکید داریم با دانشگاه های کشورهای منطقه ارتباط نزدیک داشته باشیم.

معتمدی اضافه کرد: درحال حاضر این دانشگاه با دانشگاه های عراق، سوریه و کشورهای همسایه در شمال ایران ارتباط نزدیک دارد.

وی عنوان کرد: ارتباط با عمان جزو اولویت های ما است که اخیرا ارتباط های خوبی برقرار شده و امید است رفته رفته ارتباطات علمی و آموزشی و فناوری ما با دانشگاه های عمان بیشتر شود.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: درحال حاضر تمرکز دانشگاه تنها بر روی بحث آموزش نیست، بلکه درخصوص مباحث تکنولوژی و تحقیقات تکیه زیادی داریم و بخش زیادی از ارتباطات نیز در این زمینه ها خواهد بود.

ایران گنجینه‌ای از توانایی‌ها و قابلیت‌ها است

ابراهیم بن احمد المعینی سفیر کشور عمان در ایران نیز در این جلسه گفت: ایران گنجینه ای از توانایی ها و قابلیت ها است، بنابراین برنامه داریم در زمینه های مختلف ارتباطات مان را با ایران تقویت کنیم.

وی افزود: به عنوان سفیر بسیار تاکید دارم که ارتباطات گسترش یابد. بنابراین امیداوریم ارتباطات میان دانشگاه های دوکشور نیز بیش از گذشته توسعه یابد.

المعینی خاطرنشان کرد: باتوجه به ارتباطات قوی که شکل گرفته نشان می دهد که آسان سازی روابط میان دو کشور نتیجه بخش بوده است .

حجت الاسلام نوری شاهرودی سفیر سابق ایران در عمان نیز در این جلسه گفت: عمان از دستاوردهای فناوری و تکنولوژی ایران استقبال می کند.

وی تاکید کرد: باتوجه به اینکه رفت و آمد ایرانی ها به کشور عمان راحت شده است؛ بنابراین می توان انتظار داشت ارتباطات علمی و فناوری میان دو کشور نیز توسعه یابد.

سفیر سابق ایران در عمان افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از دانشگاه های ایران است که بسیار پیشرفت کرده و برج فناوری آن مثال زدنی است.

حمید کشوری رییس مرکز بهداشت و رییس پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه نیز در این جلسه گفت: در این نشست به دنبال آن هستیم که بستری برای تعمیق گسترش ارتباطات علمی و فناوری بین  دو کشور به ویژه در حوزه سلامت ایجاد شود.  

وی اظهار داشت: عمان از این برنامه استقبال کرده و قرار است با همکاری مقامات عمانی به ویژه سفیر این کشور، برنامه های جامعی در حوزه های آموزش، پژوهش و فناوری با عمان به صورت مشترک اجرا شود.

رییس پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: بسیاری از شرکت های تولید کننده فناوری ایرانی دارای استانداردهای بین المللی هستند. برنامه داریم با کمک عمان بستری فراهم کنیم که این شرکت ها بتوانند در این کشور حضور پیدا کرده و از پتانسیل های موجود بهره برداری کنند. 

برچسب‌ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری علمی فناوری عمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری علمی فناوری عمان دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری علمی فناوری عمان اخبار کنکور دانشگاه صنعتی امیرکبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۹۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از این جلسه در خصوص گزارش وضعیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی در کشور بیان کرد: اخیراً خبری با عنوان «نتایج ضعیف دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی موضوعی کیو- اس ۲۰۲۴» منتشر شده که در آن به گزارشی از جدیدترین نتایج نظام رتبه‌بندی موضوعی «کیو-اس» پرداخته شده است.

وی افزود: در این تحلیل صرفا به جنبه‌های منفی این گزارش، مبنی بر کاهش رتبه موضوعی برخی دانشگاه‌های برتر ایران در تعدادی از حوزه‌ها و رشته‌های علمی دانشگاهی اشاره شده است. این در حالی است که طبق همین گزارش، رتبه کلی همه دانشگاه‌های برتر ایران طی چهار سال گذشته به طور مستمر بهبود یافته و تنزل جایگاه دانشگاه‌های کشور تنها در رشته‌ها و حوزه‌های اشاره‌ شده است، که البته نیاز به بررسی علل و عوامل و توجه جدی دارد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: در این جلسه برخی عوامل اثرگذار بر وضعیت دانشگاه‌های ایران در نظام‌رتبه‌بندی «کیو-اس» از جمله تأثیر حوزه‌های علوم داده و هوش مصنوعی که به تازگی در این رتبه‌بندی مورد توجه قرار گرفته‌اند، سیاست‌های دانشگاه‌های رقیب در منطقه و جهان و تأثیر کاهش اقبال دانش‌آموزان به حوزه‌های علوم پایه و مهندسی بر تنزل جایگاه دانشگاه‌ها در این حوزه‌ها، و مشکلاتی که دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های زیرساختی، تأمین منابع و ارتباطات بین‌المللی با آنها مواجه هستند، مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در پایان، ضمن تأکید بر ضرورت حضور دانشگاه‌های برتر کشور در رقابت‌های بین‌المللی و بالاخص حفظ و ارتقاء جایگاه آنها در رتبه‌بندی‌های مهم، مقرر شد با توجه به اهمیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در داخل کشور در ارتقای کیفیت علمی و فرهنگی آنها و ایجاد امکان حمایت ویژه از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برتر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف شود تا بر اساس ماده ۴ سیاست‌ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در جمهوری اسلامی مصوب جلسه ۷۷۶ مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به تهیه طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور، با ملاحظه نقش تمامی بازیگران اصلی این عرصه تسهیل کند و این طرح را برای تصویب به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارسال کند.

کد خبر 6080815

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی کشور با استفاده از هوش مصنوعی
  • هشت پیشنهاد ایران به نشست وزیران علوم سازمان همکاری شانگهای
  • نخستین حضور ایران در نشست وزیران علوم سازمان شانگهای
  • معاون وزیر علوم: افزایش تقلب در کنکور ناشی از توسعه فناوری است
  • تخصیص اعتبار جدید به ابر رایانه سیمرغ/ افزایش توان و ظرفیت پردازش
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • واکنش وزیر ارتباطات به تولید گوشی نوکیا در ایران/ زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب داریم