Web Analytics Made Easy - Statcounter

به راستی چگونه می‌توان جریمه نقدی بخاطر عدم استفاده از ماسک برای مردم و خوش‌گذرانی تورهای گردشگری در یک روستا را با هم جمع کرد؟!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، ماجرا از این قرار است که در تعطیلات پایان هفته گذشته و مصادف با اربعین حسینی، چند تور گردشگری وارد روستای باقرآباد شهرستان بافق شده‌اند، آن هم در شرایطی که در وضعیت فوق قرمز از نظر شیوع کرونا قرار داریم و مسئولین کشور از شخص رئیس‌جمهور گرفته تا مسئولان استانی مدام تأکید دارند که وضعیت کرونا به قدری وخیم است که حتی برگزاری مراسم اربعین هم قدغن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال، همین چند روز قبل بود که احمد ترحمی جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان یزد، نسبت به بی‌توجهی برخی از مردم به رعایت دستورالعمل‌ها و مسافرت‌ها، به شدت گلایه کرد و حتی اعلام کرد «ما دیگه کاری از دستمون برنمیاد».

در چنین وضعیتی چند تور گردشگری وارد یک روستای کوچک می‌شوند و جان اهالی آنجا را به خطر می‌اندازند؛ این موضوع البته اعتراض شدید اهالی روستا را به دنبال دارد تا جایی که حتی کار به امضای طوماری اعتراضی توسط تعداد زیادی از اهالی روستا می‌کشد و آن‌ها اینگونه اعتراض خودشان را نسبت به این مسئله نشان می‌دهند.

روستائیان می‌گویند آن‌ها حتی نسبت به انجام فعالیت‌های روزمره خود حساسیت دارند و سعی می‌کنند حضورشان در بیرون از منزل را به حداقل و در حد ضرورت برسانند، حال در چنین شرایطی چرا باید عده‌ای برای خوش‌گذارنی، سلامتی روستائیان را به خطر بیندازند. البته اعتراض اهالی روستا منحصر به بحث کرونا نیست چرا که برخی از آن‌ها از حضور افراد ناشناس و غیربومی در مزارغ و باغ‌های خود نیز شاکی هستند.

 

اعتراض مجموعه‌ها و شخصیت‌های فرهنگی

حضور تورهای گردشگری البته با واکنش‌های زیادی از سوی شخصیت‌ها و مجموعه‌های مردمی و فرهنگی شهرستان بافق مواجه شده است.

سازمان بسیج طلاب و روحانیون بافق در بیانیه‌ای در اعتراض به حضور گردشگران در ایام کرونا در این شهرستان اعلام کرده است: در شرایطی که بواسطه‌ی بیماری کرونا حتی برگزاری مجالس عزای سیدالشهدا ممنوع و بعضاً نیازمند گرفتن مجوز است، چگونه مسئولین نسبت به حضور گردشگران سکوت کرده‌اند.

کانون مداحان شهرستان بافق نیز در بیانیه‌ای عنوان کرد: «در روزهایی که خادمان عزاداران حسینی همه محدودیت‌ها را به جان خریدند تا کوچکترین آسیبی به سلامتی هیچ کس نرسد و در روزگاری که مجالسِ عزادارانِ دور مانده از محبوب، حتی با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی به خاطر حفظ سلامتی مردم لغو می‌شود، چگونه ستاد کرونای شهرستان اجازه ورود تورهای گردشگری بدون رعایت هیچ پروتکلی به شهرستان آن هم در روز اربعین حسینی را می‌دهد؛ مسئولان ستاد کرونای شهرستان باید پاسخگوی این دوگانگی در برخورد با هیئات و تورها باشند.»

جمعی از بانوان شهرستان یزد نیز در بیانیه ای اعلام کردند: « در این ایام کرونایی که مسئولین وقت دستور خروج حداقلی از خانه‌ها را داده‌اند، آمد وشد مسافران آن هم بصورت جمعی و توری چه توجیهی دارد؟ مسئولیت انتقال بیماری‌های احتمالی در این وضعیت بد کشور بر عهده کیست؟ چه کسی جوابگوی خستگی چندین ماهه کادر درمان خواهد بود؟ چه کسی مسئول غم و غصه‌های احتمالی مردم خواهد بود؟»

مدیر حوزه علمیه الزهرا بافق نیز در بیانیه ای اعتراضی نوشت: «چگونه است و چه دستانی پشت پرده است که ما حتی از ورود ده نفری به بقعه امامزاده عبدالله(ع) محروم می‌شویم و لیکن افراد غیربومی به راحتی به سیر و سیاحت می‌پردازند؛چگونه است که کرونا فقط مال هیئتی ها است و فقط باید مساجد و زیارتگاه ها تعطیل شود.»

علاوه بر این برخی از دیگر مجموعه‌ها و شخصیت‌های فرهنگی شهرستان بافق هم، اعتراض خودشان را نسبت حضور تورهای گردشگری در ایام کرنایی اعلام کردند. از جمله حجت‌الاسلام سید عباس حسینی باقرآبادی از اساتید حوزه علمیه قم و وعاظ سرشناس بافق اعلام داشته است: «هیچکس منکر تأثیر شگرف صنعت گردشگری و توریسم بر معرفی یک منطقه و اقتصاد آن نیست و آثار و برکات مثبتی که بر آینده آن منطقه خواهد داشت بر کسی پوشیده نیست؛ لکن اینکه با چه قیمتی این کار انجام شود و چه هزینه‌هایی بابت آن پرداخت می‌شود جای تأمل دارد.»

 

مسئولین شهرستان بافق کجا سیر می‌کنند

نکته قابل توجه اینکه وقتی در اتفاقی مشابه چند تور گردشگری وارد شهرستان یزد می‌شوند، واکنش مدیرکل میراث فرهنگی استان را به دنبال دارد و مصطفی فاطمی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد در واکنش به موضوع گفت: «سه تور گردشگری به یزد ورود پیدا کردند که در اماکن گردشگری مختلف حضور پیدا کردند و در برخی اماکن از ماسک استفاده نکردند. برخی از مجموعه‌های گردشگری اجازه ورود این مسافران بدون استفاده از ماسک را نداده بودند و برخی نیز رعایت نکرده بودند و اجازه بازدید را به آنها داده بودند.»

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان یزد همچنین می‌گوید: «با مجموعه‌های گردشگری که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکنند یا کوتاهی کنند، به صورت جدی برخورد و مجموعه مذکور پلمب می‌شود. تاکنون پنج مجموعه اقامتی و گردشگری به دلیل تخلف پلمب و حدود ۲۰۰ مجموعه غیر مجاز نیز در استان یزد تعطیل شده است.»

اما سئوال مهمی که از مسئولین شهرستان بافق وجود دارد این است که چرا در قبال سلامتی مردم تا این میزان بی‌تفاوت هستند، آن‌ها بر چه مبنایی در شرایطی که در وضعیت فوق قرمز شیوع ویروس کرونا قرار داریم ، اجازه ورود تورهای گردشگری به شهرستان را می‌دهند.

در حالی که فرمانداران برخی از شهرستان‌های استان برای جلوگیری از شیوع بیش از پیش ویروس کرونا، حتی از ورود مردم خود استان به مناطق گردشگری و ییلاقی شهرستان‌شان ممانعت می‌کنند، چطور فرماندار و مسئولین شهرستان بافق اجازه ورود تورهای تورهای گردشگری به روستاهای بافق را می‌دهند؟!

به راستی چگونه می‌توان تعیین جریمه نقدی بخاطر عدم استفاده از ماسک برای مردم و خوش‌گذرانی تورهای گردشگری در یک روستا و به تبع آن به خطر انداختن جان مردم، را با هم جمع کرد؟!

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: تورهای گردشگری شهرستان بافق بیانیه ای تور گردشگری اجازه ورود استان یزد مجموعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۹۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 238 میلیونی برای 3 باشگاه

به گزارش "ورزش سه"، جدیدترین آرای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نسبت به باشگاه‌های هوادار تهران، فولاد و استقلال خوزستان به شرح زیر صادر شده است:

مسابقه تیم‌های فولاد خوزستان و هوادار لیام تهران برگزار و از سوی میلاد فاندر، مدیر رسانه‌ای تیم هوادار لیام تخلفاتی مبنی بر نقص اصولی کلی رفتار رخ داد. وی باید ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدید نظر است. (با توجه به یک جلسه محرومیت تعلیقی ناشی از رای شماره ۱۲۱۸، پس از قطعیت این دادنامه، محرومیت در لیگ برتر به اجرا در خواهد آمد)

مهرداد طهماسبی، مربی تیم هوادار لیام به دلیل نشر اکاذیب از طریق کنفرانس خبری بعد از بازی به پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای قابل تجدید نظر است.

باشگاه فولاد خوزستان به دلیل داشتن ۶ بازیکن اخطاری باید ۲۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قطعی است.

باشگاه هوادار لیام تهران به دلیل داشتن ۶ بازیکن اخطاری باید ۲۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قطعی است.

مسابقه تیم‌های استقلال خوزستان و صنعت نفت آبادان برگزار و از سوی فرشاد بختیاری زاده، مربی تیم استقلال خوزستان تخلفاتی مبنی بر رفتار غیرورزشی منجر به اخراج شد، رخ داد. وی به یک جلسه از همراهی تیم خود به مدت ۶ ماه تعلیق می‌شود و باید ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر است.

باشگاه استقلال خوزستان به دلیل پرتاب نارنجک توسط تماشاگرانش در چند نوبت و نقض اصول کلی رفتار باید یک میلیارد ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدید نظر است.

دیگر خبرها

  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • اعلام رای دیدار تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و پیکان تهران
  • مربی مس ۳۰ میلیون تومان جریمه شد
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • جریمه 238 میلیونی برای 3 باشگاه
  • قاچاقچی پارچه در شهرری بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال جریمه شد
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • کشتار غیرمجاز دام در روستاهای گردشگری معضل جدی است
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران
  • تورهای غیرمجاز آفت مسافرت و گردشگری