Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@22:06:21 GMT

گیلان از استان های موفق کشور در تولید پارچه ماسک

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۳۹۶۰۹

گیلان از استان های موفق کشور در تولید پارچه ماسک

ایسنا/گیلان رئیس سازمان صمت گیلان گفت: گیلان رتبه چهارم کشور در تولید پارچه ماسک را به خود اختصاص داد.

فرهاد دلق پوش در نشست هم اندیشی شورای هم خانواده صنعت، معدن و تجارت از دستیابی تولیدکنندگان گیلانی به فناوری تولید پارچه "بایکو" از لایه های بهداشتی قابل استفاده در ماسک خبر داد و گفت: تولید پارچه بی بافت اسپان باند دولایه و لایه وسطی ماسک به نام "بایکو" به همت بخش خصوصی در گیلان به میزان بیش از یک میلیون متر به صورت روزانه آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ظرفیت بالای صنعتگران گیلانی در کمک به بخش سلامت کشور اشاره و اظهار کرد: این پارچه های تولید شده در دو کارخانه برای تولید انواع ماسک سه لایه بهداشتی و به ویژه۹۵N با تیراژ بیش از ۵۰۰۰ عدد روزانه به مصرف می رسند.

دلق پوش در ادامه به تولید سیم استاندارد فلزی برای کاربرد در تولید ماسک اشاره کرد و افزود: سیم های مخصوص که برای انواع ماسک کاربرد دارد نیز در هفت کارگاه در گیلان تولید می‌شود که مجموعاً زمینه اشتغال ۲۵۰ نفر به صورت مستقیم در گیلان فراهم شده است.

رییس صمت گیلان از اعضای شورای هم خانواده سازمان صمت گیلان تشریک مساعی بیش از گذشته را در جهت اعتلای تولید و اشتغال استان در این شرایط اقتصادی مطالبه و عنوان کرد: همه واقفیم تولید در شرایط تحریم سخت است و دشواری های تاثیرات کرونا نیز بر کسی پوشیده نیست ولی به لطف تلاش فعالین حوزه تولید و تجارت و شبکه های تامین اقلام بهداشتی و کالاهای اساسی؛ کمبودها در سطح تولید و عرضه مرتفع شده است.

وی با تشریح وضعیت مطلوب تولید و ارائه خدمات در حوزه اقلام بهداشتی افزود: از زمان شیوع کرونا، توزیع اقلام بهداشتی بر عهده وزارت بهداشت بود که برخی از کم و کاستی هایی را شاهد بودیم ولی حدود ۲ ماه است که به وزارت صمت واگذار شد و به تبع آن سازمان صمت ورود پیدا کرده و شاهد رقابت در ارائه خدمات و کالای با کیفیت و کمیت در این اقلام هستیم و حتی تولید ما به بیش از نیاز استان رسیده است و اقلام بهداشتی به وفور در دسترس مردم قرار گرفته است.

وی همچنین از تولید پارچه مِلت بِلون برای تهیه ماسک بهداشتی تا هفته های آتی در گیلان خبر داد و گفت: درصدد رفع مشکل انشعاب برق و ایجاد زیرساخت برای تولید کننده این نوع پارچه در گیلان هستیم که با ظرفیت تولید ۲۵۰ کیلوگرم به صورت روزانه به چرخه یاوران نظام سلامت کشور بپیوندد.

دلق پوش به رکورد گیلان با راه اندازی دو واحد تولیدی پارچه های ماسک اشاره کرد و افزود: تاکنون تنها سه استان در سطح کشور موفق به تولید این پارچه ماسک شده بودند که گیلان رتبه چهارم کشوری در تولید مواد اولیه ماسک به ویژه پارچه را به خود اختصاص داده است.

وی حفظ موقعیت موجود صنعتی تکمیل ظرفیت های خالی و توسعه و ایجاد ظرفیت‌های جدید را از ارکان مهم راهبری قطار تولید و توسعه گیلان برشمرد و تاکید کرد: این راهبرد سازمانی در این شرایط خاص اقتصادی به تاًسی از فرمایشات راهگشای مقام معظم رهبری سرلوحه کار سازمانی خواهد بود و معتقدم هم اندیشی و همت عالی تک تک اعضای شورای هم خانواده میزان درصد تحقق اهداف را افزایش می دهد.

رئیس سازمان صمت گیلان اهمیت ثبت توانمندی های نخبگان و فعالیت تولیدی و خدمات فنی در سامانه توانیران(tavaniran.ir) را در افزایش خود اتکایی، ارزشمند دانست و اطمینان داد: در صورت ثبت محصولات و تولیدات داخلی در این سامانه قطعاً از واردات کالاهای مشابه ساخت داخل و ورود تکنولوژی خارجی به کشور جلوگیری به عمل می‌آید و این گامی بلند برای نیل به خودکفایی و تکیه بر توان داخلی محسوب می‌شود.

دلق پوش در پایان تاکید کرد: با تغییر کاربری اراضی صنعتی و تاسیسات صنعتی به شدت مخالف هستیم و در حالت فعلی با توجه به محدودیت طبیعی استان، نیازمند زمین هایی برای ایجاد زیرساخت‌های صنعتی برای واگذاری به سرمایه گذاران جدید در حوزه تولید هستیم و در جلسات مختلف زیربنایی استان نیز چالش کمبود اراضی صنعتی را طرح کرد  ایم و در حال پیگیری برای صدور مجوز ایجاد شهرک های صنعتی خصوصی در گیلان برای استقرار صنایع مادر هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اقلام بهداشتی تولید پارچه سازمان صمت صمت گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است

ایسنا/گیلان شهردار پره سر با بیان اینکه اخیرا با یک شرکت فناور برای تبدیل زباله‌های تر به کود آلی قرارداد منعقد کردیم، گفت: از اداره منابع طبیعی شهرستان درخواست تخصیص زمین در حریم شهر کردیم که با توجه به جنگلی بودن اراضی منطقه، این مهم تاکنون محقق نشده است.

پژمان اکبری امروز، ۵ اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، استان گیلان را دارای عرصه‌های ارزشمند منابع طبیعی و زمین های حاصلخیز کشاورزی دانست و اظهار کرد: شهرداری‌های استان گیلان با ابرچالش زباله و پسماند خانگی مواجه هستند.

وی با اشاره به سرانه تولید زباله در گیلان بین ۸۰۰ تا ۱۱۰۰ گرم در روز، افزود: طبق این سرانه هر روز در پره سر حدود هفت تا هشت تن زباله تولید می شود؛ این در حالی است که با ورود گردشگران به این منطقه در ایام تعطیلات شاهد افزایش تولید زباله تا ۴۰ تن هستیم؛ البته این معضل در همه شهرداری های گیلان وجود دارد، زیرا استان گیلان گردشگرپذیر است.

شهردار پره سر با اشاره به اهمیت تفکیک زباله از مبدا، تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدا اقدام به توزیع تراکت و بروشورهای اطلاع رسانی و برگزاری دوره های آموزشی کردیم؛ همچنین کارشناسان حوزه بهداشت و محیط زیست به درب منازل مراجعه می کنند و آموزش های لازم درباره تفکیک صحیح زباله را به شهروندان ارائه می دهند.

اکبری با بیان اینکه بخشی از شهروندان با شهرداری همکاری می کنند و تفکیک زباله از مبدا را انجام می دهند، گفت: یک خودرو برای جمع آوری زباله های خشک تفکیک شده قابل بازیافت تعبیه شده که در روزهای خاصی از هفته به درب منازل مراجعه می کند و زباله های تفکیک شده را تحویل می‌گیرد.

وی با اشاره به تفکیک زباله توسط برخی از مردم و تحویل زباله های خشک به زباله گردها یا مراکز بازیافت، تاکید کرد: شهرداری مشکلی با این موضوع ندارد و هدف ما تفکیک زباله و کاهش حجم تولید زباله است.

شهردار پره سر با بیان اینکه برخی از شهروندان توجهی به تفکیک زباله ندارند، عنوان کرد: این پسماندها به صورت مخلوطی از زباله های تر و خشک و ریجکتی به جایگاه دفن می‌رود.

اکبری یکی دیگر از چالش های تفکیک زباله در شهر پره سر را مربوط به مسافران دانست و اضافه کرد: مسافران اصولا زباله ها را تفکیک نمی کنند؛ این در حالی است که با توجه به نوع مصرف مواد غذایی، از بسته های پت و شیشه های نوشابه و ظروف یکبار مصرف استفاده می کنند و عدم تفکیک این پسماندها، شهرداری را دچار مشکل کرده است.

وی آموزش را تنها راهکار مدیریت پسماند دانست و خاطرنشان کرد: زباله های شهر پره سر به دفنگاه هفت دغنان برده می شود و سه دستگاه ماشین مکانیزه حمل زباله داریم؛ یک دستگاه جدید نیز خریداری شده و به زودی مورد استفاده قرار می گیرد.

شهردار پره سر با بیان اینکه اخیرا با یک شرکت فناور برای تبدیل زباله های تر به کود آلی قرارداد منعقد کردیم، گفت: طبق بررسی ها بین ۵۰ تا ۶۰ درصد زباله های تولیدی شهر پره سر، زباله تر است، یعنی قابلیت تبدیل به کود آلی را دارد؛ شرکت مذکور با جمع آوری زباله های تر از درب منازل و حمل آن به یک جایگاه ویژه، تولید کود را آغاز می کند.

وی یکی از مشکلات این طرح را عدم تخصیص جایگاه مناسب جهت تولید کود آلی دانست و اضافه کرد: از اداره منابع طبیعی شهرستان رضوانشهر درخواست تخصیص زمین به مساحت حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ مترمربع را در حریم شهر کردیم که با توجه به جنگلی بودن اراضی منطقه، این مهم تاکنون محقق نشده است.

اکبری ضمن قدردانی از پیگیری فرماندار و همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان با شهرداری پره سر، یادآور شد: جمع آوری زباله های تر و تبدیل آن به کود آلی در کنار تفکیک زباله از مبدا می تواند تا ۷۰ درصد از حجم تولید زباله این شهر بکاهد، یعنی زباله هشت تنی به حدود سه تن در روز کاهش می یابد که عمده آن ریجکتی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی
  • بهره برداری از ۱۰ پروژه حیاتی برق گیلان برای عبور موفق از تابستان
  • جنجال جدید ماسک؛ «میلیاردر متکبر»!
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است