Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین زادگان به لزوم استفاده از فرصت‌های فضای مجازی برای نشان دادن عملکرد اوقاف اشاره کرد و گفت: نباید فقط فضای مجازی را یک تهدید ببینیم و نباید بگذاریم که به جای اینکه ما در آن تولید محتوا کنیم دیگران در آن تولید محتوا کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری،« احمد حسین‌زادگان» امروز(23مهر) در دیدار با مدیران اوقاف استان مازندران که به مناسبت دهه وقف صورت گرفت، با قدردانی از همه تلاش‌های مجموعه اوقاف از سال گذشته تاکنون اظهار کرد: در این ایام کرونایی کارکردن سخت‌تر شده است هم به لحاظ اجتماعی شرایط تغییر کرده و هم مشکلات اقتصادی مردم بیشتر شده، در تعاملات با مردم نسبت به قبل باید موارد و نکاتی را رعایت کنیم، ارتباط را عاطفی‌تر و با تناسب شرایط روحی مردم تنظیم کنیم، شاید باید بیشتر از گذشته با مردم تعامل داشته باشیم کرونا روابط را محدودتر کرده شرایط سخت شده، باید تلاش کنیم از ظرفیت‌های موجود با خلاقیت و نوآوری در حوزه مسئولیتمان خدمات لازم را ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مازندران بیان کرد: شاید محدود سازمان‌هایی باشید که گستره آن در حوزه اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی است و باید اطلاع رسانی مناسبی از این فعالیت ها صورت گیرد.

 

وی ادامه داد: امروزه اوقاف از حالت سنتی خارج شده شاید زمانی حوزه عملکرد اوقاف محدود به برخی موارد خاص بوده اما الان در بخش‌های مختلف ورود پیدا کرده مثلا در حوزه بهداشت و درمان، در بحث کرونا، کمک‌های مومنانه، برقراری موکب‌ها و برنامه‌های فرهنگی در بخش‌های مختلف در قالب برنامه‌های متنوع، ساخت و ساز بیمارستان‌ها و مدرسه‌سازی و ... اقدامات خوبی انجام می شود.

حسین‌زادگان افزود: اوقاف جز بخش‌های مهمی است، اگر قرار است ما در اقتصاد چند عامل داشته باشیم که شرایط اقتصادی را تغییر دهیم و کمک حال دولت و ملت باشیم یک پرچم می‌تواند پرچم اوقاف باشد.

 

وی بیان کرد: در حوزه اقتصادی املاک هم متفاوت است اگر چه شاید خیلی‌ها اوقاف را کلا یک سازمان خیلی غنی بدانند من چون ارتباطات زیادی دارم می‌دانم، فکر نمی‌کنم بیش از 40 درصد رقبه‌ها و موقوفه‌ها درآمدزا باشد بقیه همه هزینه‌زا است و حتی هزینه‌های جاری خود را هم اوقاف نمی‌تواند تامین کند، البته اوقاف زمین و ملک دارد خوشبختانه رویکرد خوب و جدیدی را در حوزه ساخت و ساز و ساختمان و کشاورزی و بخش‌های مختلف شروع کرده که به نظرم می‌تواند کمک کننده باشد.

 

حسین زادگان افزود: در جلساتی با مدیرکل اوقاف داشتیم مطرح کردیم که دارایی‌های مغفول ماند‌ه‌ای که در مجموعه اوقاف است ما این آمادگی را داریم که سرمایه‌گذاری بیاید و به صورت مشترک با اوقاف کار کنند و مشارکت داشته باشند تا بتوانند در آمدهای بیشتری را ایجاد کنند.

 

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: البته در این مسیر، اوقاف هم موانع و مشکلات خاص خود را دارد و در اخذ سند مالکیت باید کمک کنیم تا تعیین تکلیف شود و قطعیت پیدا کند، اوقاف هم در حوزه سرمایه‌گذاری و هم فرهنگی به ویژه در حوزه‌های  قرآنی کارهای ماندگار و خوبی انجام داده است.

 

حسین‌زادگان با بیان اینکه مفهوم اجتماعی و فرهنگی را بیشتر از مجموعه اقتصادی می‌بینم، افزود: اثرات کارهای شما در مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و بخش‌های مختلف حتما موثر و ماندگار است.

 

وی در ادامه به لزوم استفاده از فرصت‌های فضای مجازی برای نشان دادن فعالیت‌ها و عملکردها اشاره کرد و افزود: وقتی تکنولوژی پیشرفت می‌کند ما نباید فقط فضای مجازی را یک تهدید ببینیم و نباید بگذاریم که به جای اینکه ما در آن تولید محتوا کنیم دیگران در آن تولید محتوا کنند.

 

استاندار مازندران بیان کرد: متاسفانه ما در تولید محتوا دچار مشکل هستیم . فعالیت‌ها و اقدامات در فضای مجازی و در کانال‌هایی که پرمخاطب هستند نشان داده شود.

 

حسین زادگان با اشاره به شهدای مدافعین حرم خاطرنشان کرد: در زمان جنگ شهید می‌آمد تمام مردم می‌آمدند کسی نمی‌گفت چرا به جنگ رفت و چرا شهید  شد الان بخشی از جامعه نسبت به شهدای مدافع حرم هنوز ابهاماتی دارند و این ابهامات ریشه در شیطنتی است که دشمن و از بیرون انجام می‌دهد، داعش وحشی‌ترین موضوعی بود که شکل گرفت جنایت ها انجام می‌داد، برخی با پرسش‌های مختلف که مبنایی ندارد خانواده شهدا را آزار می‌دهند و فضای مجازی فضای خوبی است ما باید از ظرفیت آن استفاده کنیم و در این زمینه‌ها تولید محتوا کنیم، مخصوصا اوقاف که هم کار فرهنگی می‌کند و فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی می‌تواند به نحو مطلوب از آن استفاده کند.

 

وی با بیان اینکه ضمن اینکه باید شبکه‌ها و کانال‌های جذابی را ایجاد کنیم، یادآور شد: کار رسانه‌ای و پیوست رسانه‌ای یکی از کارهای مهم ما در بخش‌های اداری و دولتی است، بحث مدیریت سرمایه‌های اوقاف در استان مورد توجه است.

 

استاندار مازندران با بیان اینکه  اولویت‌ها تغییر کرده قبلا در چند نیت بود و الان در حوزه‌های اجتماعی و مسائل و مشکلات مردم است، بیان کرد: وقتی مردم می‌بینند مشکل آموزش دارند، ماسک مشکل دارند، اوقاف آنجاست و یا مثلا در کرونا درگیرند اوقاف آنجاست و اگر ببینند که اوقاف دارد با شرایط مردم زندگی می‌کند طبیعتا مردم پیوند بیشتری با آن داشته و آن وقت می‌تواند نوع نیت‌‌ها و وقف‌ها تغییر کند و به مسائل روز سوق پیدا کند.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: اوقاف مازندران تولید محتوا هفته وقف شهدای مدافع حرم استاندار مازندران اقتصادی آسیب های اجتماعی استاندار مازندران آن تولید محتوا بخش های مختلف حسین زادگان فضای مجازی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۲۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب کلیات سند ملی محتوا در شورای ملی فضای مجازی کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان حجت الاسلام تجریشی معاون فرهنگی مرکز ملی فضای مجازی امروز در پنجمین جلسه شورای فضای مجازی گلستان در گرگان با بیان اینکه کلیات سند ملی محتوا در شورای ملی مجازی در حال تدوین نهایی است  افزود : محوریت فعالیت در استان ها باید کنشگری باشد .

استاندار نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت فضای مجازی گفت : برای زدن دشمن از همان جایی باید ورود کرد که دشمن برای ضربه زدن به ما آمده است .

مدیرکل صدا و سیمای گلستان هم در این جلسه تاکید کرد : موضوع شناخت رخدادهای جدید و آینده پژوهی در حوزه های مختلف در فضای مجازی باید جدی گرفته شود.

او افزود : استان گلستان با جمعیت حدود دو میلیون نفر جزء پنج یا شش استان کنش‌گر در سطح کشور بوده و بسیاری از اتفاقات رخ داده در استان در ابعاد ملی و فراملی بازتاب داده می شود.

شکری نیا با اشاره به شرایط حوزه تولید محتوا در استان افزود : متأسفانه توزیع محتوا در استان به خوبی انجام نمی شود و زیست مردم و رسانه ها در حوزه محتوا متفاوت است.

مدیرکل صدا و سیمای گلستان با تاکید بر ضرورت تربیت نیروی انسانی کنش‌گر مورد نیاز انقلاب گفت: تاکنون این کار  به صورت کوتاه مدت و موقتی اجرایی شده است و لازم است به صورت مستمر به آن پرداخته شود.

شکری نیا ادامه داد: فعالیت مرکز ملی فضای مجازی تاکنون جامع نبوده و نیازمند ابعاد دیگری در حوزه شناخت جنگ ترکیبی ، نیروی انسانی و کنش‌گر سطح راهبردی است.

دبیر شورای فضای مجازی گلستان هم در این جلسه اعلام کرد : حدود هزار رسانه محلی در پلتفرم های مختلف استان گلستان فعال هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

 

دیگر خبرها

  • وحدت نظر در تدوین سازوکارهای مشارکت مردم در عرصه اقتصاد ضروری است
  • بالا بردن مشارکت مردم در حوزه‌های امور اراضی ضروری است
  • باید فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه ترویج پیدا کند
  • رویداد هوش مصنوعی با رویکرد تولید محتوا در زاهدان
  • عرضه سهام بیواتانول باشت در بورس
  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • تصویب کلیات سند ملی محتوا در شورای ملی فضای مجازی کشور
  • معاون وزیر اقتصاد: به دنبال آرامش در فضای اقتصادی هستیم
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری را به جامعه نوآور تبدیل می‌کند
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری به جامعه نوآور تبدیل می‌کند