Web Analytics Made Easy - Statcounter

۵۶ تشکل دانشجویی دانشگاه‌های کشور در نامه‌ای به رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح نکاتی را درباره اصلاح روند سربازی فعلی و طرح ارائه شده این ستاد به مجلس شورای اسلامی مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۵۶ تشکل دانشجویی دانشگاه‌های کشور در نامه‌ای به رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح نکاتی را درباره اصلاح روند سربازی فعلی و طرح ارائه شده این ستاد به مجلس شورای اسلامی مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه آمده است:

مستحضرید که این روز‌ها طرحی با عنوان «متناسب سازی مدت خدمت دوره ضرورت در مناطق گوناگون خدمتی برای کارکنان وظیفه بومی و غیربومی با رویکرد کاهش خدمت در مناطق امنیتی درگیر و عملیاتی و افزایش خدمت در مناطق عادی» از سوی ستاد کل نیرو‌های مسلح اعلام شده است. با توجه به اهمیت این مساله، درباره این طرح و طرح‌های مشابهی که درگذشته اجرایی شده اند، چند سوال اساسی از حضرتعالی و مجموعه ستاد کل نیرو‌های مسلح داریم.
سوال اول این است که بر چه اساسی مدت زمان خدمت اجباری که کمی کمتر از دو سال پیش افزایش یافته بود، مجددا افزایش پیدا کرده است؟ مگر بنابر این نبود که طرح پیشنهادی آسیب شناسی شده و اگر مورد تأیید کارشناسان و روانشناسان بود، درباره افزایش مدت خدمت در طرح جدید فکری شود. چیزی که ما و غالب افراد جامعه در حال مشاهده آن هستیم نشان می‌دهد که این طرح‌ها نتوانسته اند مشکلاتی همچون عدم استفاده از استعداد تحصیلی و فنی جوانان، مشکل به تأخیر افتادن فرصت‌های ازدواج و تشکیل خانواده، مشکلات مرتبط با اعتیاد، مشکلات روحی و روانی همچون خودکشی و آسیب به دیگران و بسیاری از مشکلات دیگر که در خدمت سربازی وجود دارد، رفع کند.
البته لازم به ذکر است که اگرچه مشوق‌هایی همچون خدمت در محل زندگی، برای ترغیب جوانان به ازدواج در دوران سربازی تعیین شده است، اما در واقعیت باید گفت که این مشوق‌ها هم نتوانسته اند موثر شوند. همانطور که مستحضرید، براساس ماده ۴۹ و ۵۰ قانون خدمت وظیفه عمومی، حقوق سربازان وظیفه حداقل ۶۰ درصد و حداکثر ۹۰ درصد حداقل حقوق کارکنان نیرو‌های مسلح مبتنی بر قانون مدیریت خدمات کشوری است که با توجه به تحصیلات و درجات آنان توسط ستاد کل باید پرداخت شود؛ اما شاهد آنیم که دریافتی سربازان با مدرک کارشناسی چیزی در حدود ۴۰۰ هزار تومان است. پرواضح است که در شرایط نامساهد اقتصادی فعلی، این مبلغ نه تنها کفاف یک زندگی ساده متاهلی را نمی‌دهد، بلکه این فرد حتی نمی‌تواند خرج زندگی یک نفره خود را به مدت دو سال بدهد.   سوال دوم آنکه خدمت اجباری سربازی که شامل قشر جوان کشور می‌شود، چه آورده‌ای برای یک جوان دارد؟ آیا در این موضوع تأمل داشته اید که اهدافی که برای خدمت وظیفه مطرح است، محقق می‌شود یا نه؟ ایا سربازان پس از اتمام دوران سربازی، برای دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور، توانایی کافی در جنگ آوری را کسب می‌کنند؟ از جمله اهداف خدمت سربازی، آماده کردن جوانان کشور برای ایجاد یک زندگی مناسب و ترسیم آینده‌ای روشن برای جوانان است. چرا ما در این سال‌ها شاهد این هستیم که جوانانی که به خدمت سربازی می‌روند، فرصت‌های قبلی خویش را از دست می‌دهند و آورده خاصی از سربازی ندارند. به نظر می‌رسد مشکل، از این طرح و طرح‌های مشابهی است که در این سال‌ها آسیب شناسی نشده اند و به جای تأثیر مثبت در زندگی افراد درگیر خدمت، تأثیرات منفی گذاشته اند؛ به گونه‌ای که در نهایت این تأثیرات منجر به بدبینی به نظام و انقلاب اسلامی می‌شود.   سوال سوم این است که تا چه حد از فضای پادگان‌ها و مسائل سرباز‌ها و جوان‌های کشورمان اطلاع دارید؟ آیا در جریان هستید که در پادگان‌ها چه می‌گذرد؟ در روش اشتباهی که در حال حاضدر در حال پیاده شدن است، دو سال از حساس‌ترین دوران زندگی یک شخص صرف شستشوی سرویس‌های بهداشتی، حمل غذا و امورات بیهوده اداری و سایر کار‌های این چینی می‌شود. اینکه بعضی از مسئولین منابع انسانی ستاد کل مدعی هستند که در سربازی به سرباز‌ها حرفه و مهارت لازم آموزش داده می‌شود، یک شعار و ویترینی بیش نیست و تجربه اجرای طرح مهارت آموزشی به سربازان ناموفق بوده و مشکلی را حل نکرده است. حتی اگر حرف ما را قبول ندارید، ایرادی نیست! کافی است که یک نظرسنجی بین جامعه سربازان برگزار کنید. آنگاه صحت ادعای ما را با قطعیت بیشتری مشاهده خواهید کرد.   جناب سرلشگر باقری؛ به واسطه وقایع سیاسی و اجتماعی متعدد، جامعه ما در سال‌های اخیر دچار التهابات متعددی است. حال در این وضعیت اسفاناک اقتصادی و اجتماعی که جوانان برای تشکیل و فراهم کردن حداقلی از امورات ساده زندگی باید شبانه روز تلاش کنند، بی هیچ علتی باید دو سال از حساس‌ترین و پرنشاط‌ترین دوران زندگی شان را با کمترین بازدهی ممکن به فعالیت اجباری بپردازند. به عقیده ما، سربازی اجباری حداقل به شکلی که در حال حاضرو جود دارد، با کمترین بازدهی ممکن و بیشترین آسیب موجود در حال اجرایی شدن است و قانون و ابلاغیه اخیر ستاد کل نیرو‌های مسلح، ادامه همان روند اشتباه گذشته می‌باشد.   بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی
بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر
بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند
بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز
بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند
بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان
بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه یزد
بسیج دانشجویی دانشگاه امیرالمؤمنین اهواز
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران جنوب
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تبریز
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ
بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز
بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران غرب
بسیج دانشجویی دانشگاه روابط بین الملل
بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی
بسیج دانشجویی دانشگاه سازمان جغرافیایی
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعت هواپیمایی کشور
بسیج دانشجویی دانشگاه قرآن و حدیث
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی
بسیج دانشجویی پردیس شهید عباسپور
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مراغه
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سراب
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت جام
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جهرم
انجمن اسلامی دانشجویان شهید بهشتی (عضو دفتر تحکیم وحدت)
جامع اسلامی دانشجویان شهید بهشتی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی سرلشکر باقری ستادکل نیروهای مسلح سربازی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ستاد کل نیرو های مسلح دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۹۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشریح شد

معاون دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه فعالیت‌های سال گذشته و برنامه های سال جاری را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، علی مختاری امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، اظهار داشت: معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری با یک میلیون و 14هزار نفر جمعیت، 12بیمارستان، 1796 تخت فعال که 1557 تخت دانشگاهی و 239 تخت غیردانشگاهی در استان فعال است.

معاون درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی شهرکرد، گفت: در سال 1402 در بحث تجهیزات، مجوزات، نیروها و... اقدامات خوبی انجام شد که راه‌اندازی اولین مرکز پیوند کبد در غرب کشور در شهرکرد یکی از این اقدامات است.

وی افزود: در بحث جوانی جمعیت، راه‌اندازی مرکز ناباروری سطح 2لردگان و تحت پوشش بیمه قرار گرفتن زوجین نابارور و پیگیری نشان‌دار کردن زوجین نابارور و درمان‌ها و...انجام شد.

مختاری عنوان کرد: راه‌اندازی 5دستگاه MRI در استان و ارتقا از یک دستگاه به 6 دستگاه، راه‌اندازی بخش لیزیک چشم در بیمارستان کاشانی شهرکرد، راه‌اندازی بخش آندوسکوپی و کولونوسکوپی در کلینیک امام علی(ع) شهرکرد، جذب 187 پزشک متخصص و 23 پزشک عمومی در قالب طرح، دریافت گواهی سلامت حرفه‌ای پرستاران، تجهیز آزمایشگاه مرجع استان در بیمارستان هاجر از جمله اقدامات معاونت درمان استان در سال 1402 بود.

وی مطرح کرد: مهم‌ترین اولویت ما در سال 1403ارتقاء ایمنی بیمار است و بخش عمرانی مهم‌ترین اولویت ما راه‌اندازی بخش الحاقی بیمارستان هاجر است و در بخش گردشگری سلامت که بالغ بر 1500میلیارد تومان درآمدزایی برای کشور داشت مجوز برای بیمارستان کاشانی گرفته شد تا بحث توریست درمانی را شروع کنیم، بحث دیگر نیز راه‌اندازی پزشکی از راه دور است.

وی ادامه داد: راه‌اندازی آزمایشگاه ژنتیک و تالاسمی، توسعه خدمات درمانی ناباروری و جلب رضایتمندی متخصصان و ماندگاری آنها و راه‌اندازی تجهیزات سرمایه‌ای استان از پروژه‌های اولویت دار در سال 1403 است.

سلامت جامعه از خانواده است

 علی‌ضامن صالحی‌فرد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه 27 آوریل مصادف با 19 فروردین سالروز بهداشت جهانی است، بیان داشت: شعار این روز سلامت من، حق من است، این شعار الهام گرفته از حمله صهیونیست‌ها به غزه است که کودکان و مادران و افراد مختلف کشته شدند و حق سلامت از آن‌ها گرفته شد. در کشور ما از اول تا هفتم اردیبهشت‌ماه هفته سلامت نامیده شده است.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد 308 خانه بهداشت، 94 پایگاه سلامت، 131مرکز خدمات جامع سلامت، 24 مرکز شبانه‌روزی فعال در چهارمحال و بختیاری دارد.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم دو برنامه سلامت خانواده و جوانی جمعیت را دنبال می‌کند، اظهار کرد: سلامت جامعه از خانواده است و به تمام جامعه تعمیم داده می‌شود و در 6 شهر بالای 20 هزار نفر جمعیت شامل شهرکرد، بروجن فارسان، فرخشهر، فارسان و لردگان برنامه اجرا می‌شود.

صالحی‌فرد گفت: جمعیت جوان جامعه در حال کم‌شدن است و شاهد کاهش قاعده هرم جمعیت هستیم. جامعه رو به میانسالی می‌رود که باید روی ازدواج و فرزندآوری کار شود که در همین راستا 31 اردیبهشت ماه جشنواره استانی علمی، فرهنگی، هنری جوانی جمعیت در استان برگزار می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: برای رسیدن به سلامت روی تغذیه و ورزش باید کار شود که در همین راستا روز 7 اردیبهشت‌ماه همایش پیاده‌روی در شهرکرد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • تمدید ثبت نام امریه سربازی در وزارت علوم تا ۶ اردیبهشت
  • زلفی گل: بیشتر از این در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنیم؟/ شوخی وزیر علوم با بسیج دانشجویی + فیلم
  • هر کاری می‌کنیم با بسیج دانشجویی رفیق بشویم نمی‌شود! / بیشتر از این در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنیم؟+ فیلم
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار اجرا می‌شود
  • انهدام تیم سقط جنین در کرمان
  • فعالیت‌های سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشریح شد
  • افزایش طول عمر بیماران تالاسمی با دریافت خدمات درمانی مطلوب در بیمارستان های استان