Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ معاون توسعه و کارآفرینی وزارت کار گفت: سقف وام کشاورزی در قانون روستایی ۴۵ درصد است و کل کشور باید این قانون را رعایت کنیم اما به دلیل ویژگی‌های لرستان این قانون برداشته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عیسی منصوری ظهر امروز در جلسه ظهر امروز در جلسه مشترک شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری که در سالن جلسات اتاق بازرگانی خرم‌آباد برگزار شد با بیان اینکه سهم استان لرستان در بخش اشتغال روستایی 386 بوده که تاکنون 236 پرداختی در استان انجام شده است اظهار داشت: در حوزه روستایی بخشی به اسم اشتغال حمایتی وجود دارد که از طریق نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد شهید انجام می‌شود که سهم استان لرستان 146میلیارد تومان بوده که تاکنون 111میلیارد تومان پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه منابعی برای اشتغال غیر روستایی به استان لرستان اختصاص دادیم و اگر در همه این زمینه‌ها طرح و ایده وجود داشته باشد و نیاز به تسهیلات داشته باشد ما کم نخواهیم گذاشت، نگران تسهیلات نباشید افزود: در استان لرستان به لحاظ منابع ما محدودیت نداریم و مسئولان استانی خواستار رفع محدودیت‌ها برای ارائه تسهیلات به بخش کشاورزی بودند که به سبب ویژگی‌های استان لرستان ما محدودیت در تخصیص منابع به بخش کشاورزی و سایر رسته‌ها را برداریم که این اختیار را از قبل به استان دادیم و لرستان تنها استانی است که این اتفاق افتاده است.

معاون توسعه و کارفرینی وزارت کار عنوان کرد: سقف وام کشاورزی در قانون روستایی 45 درصد است و کل کشور باید این قانون را رعایت کنیم اما به دلیل ویژگی‌های لرستان این قانون برداشته شده است.

استاندار کرمان: طرح جامع تولید و فرآوری گیاهان دارویی استان کرمان تهیه شده استموفقیت شرکت دانش‌بنیان ایرانی در تولید 15 داروی گیاهی دامپزشکیاجرای طرح نسخه‌‌نویسی الکترونیک باعث تجویز منطقی داروها می‌‌شود

وی با اشاره به اینکه اولویت ما این است که این منابع به سمت فرآوری و صنایع تبدیلی برود بیان کرد: باید به صنایع تبدیلی و حلقه‌های بعدی این کار توجه بشود.

منصوری گفت: در بحث دادن تسهیلات نظارت کافی صورت بگیرد، وزارت کار سهمیه‌ای برای استان لرستان اختصاص داده محدودیت نمی‌گذاریم و سعی می‌کنیم طرحی زمین نماند چون منابع وجود دارد.

وی با بیان اینکه عودتی کارها و پروژه‌ها در شهرستان‌ها بالاست و معنی‌اش این است که سرمایه‌گذار روستایی ما بلد نیست کار کند که باید کمک بدهیم و گروه‌هایی به عنوان مشاور  در اختیار آنها قرار دهیم تصریح کرد: باید جلوی جابه جایی منابع از یک شهرستان به شهرستان دیگر جلوگیری شود.

معاون توسعه و کارآفرینی وزارت کار با اشاره به اینکه خاطر نشان کرد: باید در زمینه تولید عسل، انجیر و انار سرمایه‌گذاری صورت بگیرد استان لرستان یکی از پنج کریدور ما در تولید عسل بود ما در سال چهار تن  ژل رویال تولید می‌کنیم و این نوید را هم می‌دهم ظرف ماه‌های آینده مایع میلیتین ماده اصلی داروهای ضدسرطان در ایران تولید می‌شود و ما ظرفیت تولید 100کیلو در سال را داریم که 115هزار میلیارد تومان ارز آوری دارد.

عیسی منصوری با بیان اینکه یک واحد بسته بندی در شهرستان دلفان در حال راه‌اندازی است اظهار داشت:واحدهایی که از بیرون بیایند و با روستائیان و کشاورزان منطقه قرارداد ببندند و محصولشان را بخرند ما تا سقف 100میلیارد تومان آنها را تامین منابع می‌کنیم.

وی افزود: تبدیل زیرساخت‌های موجود به فرصت برای مردم کاری است که معطل مانده است و ما آمادگی داریم در این زمینه مکانسیم تامین مالی هم برای مردم آماده کنیم.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی وزارت کار عنوان کرد: برخی کشاورزان مناطق سیل‌زده بعد از سیل هنوز نتوانستند از مزرعه و باغ خود استفاده کنند که احیای این زمین‌ها باید انجام شود و ایستگاه مشترک پمپاژ برای آنها ایجاد شود و در راستای ایجاد اشتغال برای مناطق سیل‌زده ما اعلام کردیم اگر کسی در راستای احیای این مزارع تلاش کند ما به آن دستمزد می‌دهیم.

وی بیان کرد: چهار میلیارد تومان برای احیای باغات و زمین‌های کشاورزی مناطق سیل‌زده لرستان اختصاص دادیم که متاسفانه این منابع استفاده نشد.

انتهای پیام/646/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون توسعه استان لرستان وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه استفاده از دانش‌‌بنیان در تولیدات دامی همدان ضرورت دارد، گفت: امسال صنایع کوچک روستایی در استان توسعه می‌یابد. - اخبار استانها -

رضا بهراملو در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار‌ داشت: استفاده از علوم کاربردی و پژوهش‌های تحقیقاتی بر پایه دانش‌بنیان و استفاده از آنها در زمینه‌های اصلاح دام، افزایش تولید دام و غیره می‌تواند یکی از عوامل مهم در جهش تولید در استان همدان باشد.

وی با اشاره به گستردگی جهاد کشاورزی و مسئولیت آن در تولیدات موادغذایی که دام، محصولات زراعی و باغی، مراتع، تولید گوشت و غیره را شامل می شود، افزود: در استان همدان باید از عدد تکراری تولید سالانه محصولات کشاورزی فاصله بگیریم و به تولید 5 میلیون تن محصول سالم و با کیفیت دست یابیم.

رئیس جهاد‌کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه توسعه صنایع کوچک روستایی نیز از برنامه‌های دیگر امسال است بیان کرد: در این حوزه استقبال همه جانبه وجود دارد و باید عملیاتی شود به نحوی که روستاهای استان مولد و صنایع کوچک روستایی راه‌اندازی شود.

بهراملو تاکید کرد: با این طرح راه‌اندازی دامداری‌های کوچک روستایی 50 راسی، کشت گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی با بعد خانگی، تولید نان کامل، گلخانه‌های کوچک مقیاس 300 مترمربعی و ایجاد صنایع لبنی روستایی با مشارکت مردم، روستاییان و کشاورزان در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه هدف جهاد کشاورزی افزایش سرمایه دامی برای وابسته نبودن به دیگر کشورها است، تاکید کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی و همراهی بانک‌ها مشکلات مربوط به ارائه تسهیلات کم بهره به دامداران را مرتفع و با سوق دادن دانش‌بنیان‌ها به سمت فعالیت در حوزه دامداری کیفیت تولیدات دامی استان را افزایش دهیم.

رئیس جهاد‌ کشاورزی استان همدان همچنین با بیان اینکه بیش از 960 واحد دامداری سنگین در استان همدان فعال هستند که 378 مورد آنها شیری و مابقی آن گوشتی است، گفت: استان همدان نیز با برخورداری از آب و هوا، مراتع و چراگاه‌ها و شرایط جغرافیایی مطلوب، دارای زمینه‌های بسیار مناسبی برای فعالیت در این زمینه است که همت علاقمندان در کنار حمایت و همکاری مسئولان را می‌طلبد.

بهراملو در پایان تاکید کرد: استفاده از روش‌های نوین پرورش دام، اصلاح نژاد، بهبود تغذیه دام‌ها و ثبت مشخصات در رکوردگیری گاوهای شیری به منظور شناسایی دام‌های برتر از نظر ژنتیکی، از جمله اقدامات سودآور در عرصه دامپروری است که می‌توان با پرداختن به آن اقتصاد این بخش را تقویت و درآمدزایی روستاییان را افزایش داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • هر قدمی برای کار و اشتغال برداشته شود برای عظمت و بزرگی ایران است
  • اولین گام برای ارزان ‌شدن تنیس برداشته شد
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران
  • تحقق ۱۵۰ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان خوروبیابانک