Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رسول قانونی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس، گفت: برنامه شهاب و طرح هاد با هدف پرهیز از جداسازی دانش آموزان، عدالت محوری، توجه به همه استعدادها، پرورش استعداد‌ها درون کلاس، مدرسه و  توجه به نقش محوری معلم و قرار گرفتن در مسیر نخبگی برای صاحبان استعداد‌ها انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، در وبینار توجیهی طرح هاد ویژه معاونان آموزش متوسطه مناطق و شهرستان‌های مجری برنامه طرح ملی شهاب، بیان کرد: امسال در سال تحصیلی طرح هاد ویژه دانش آموزان پایه هفتم در دوازده منطقه استان شامل نواحی ۲، ۳ و ۴ شیراز و شهرستان‌های فسا، داراب، کازرون، جهرم، خنج، لارستان، اقلید، آباده و مرودشت اجرا می شود که برنامه ملی شهاب نیز در ۵۹ منطقه از پایه چهارم ابتدایی در حال اجرا است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس، با اشاره به سند راهبردی بنیاد ملی نخبگان، تصریح کرد: برنامه ملی شهاب برای سند راهبردی بنیاد ملی نخبگان تنظیم شده که در آن توجه به استعداد‌های برتر نخبگان در جامعه  بر عهده آموزش و پرورش است.

او، ادامه داد: در  طرح هاد ویژه دانش آموزان پایه هفتم  در دوازده منطقه فارس باید شناسایی و حمایت دانش آموزان دارای استعداد برتر  بدون جدا سازی دانش آموزان در مدارس عادی  از سوی معلمان مدارس انجام شود که در این برنامه فقط هوش ذهنی دانش آموزان مورد توجه قرار نمی‌گیرد، بلکه هوش‌های چندگانه مد نظر است و به همین دلیل برنامه در راستای شناسایی تنوع استعداد‌ها بوده و  به یک نوع استعداد توجه نمی‌شود.

قانونی، پرورش استعداد‌های برتر و ایجاد ساز وکار‌های مناسب برای رشد و بالندگی آنان به عنوان سرمایه‌های ملی و خدادادی، تقویت و درونی کردن هویت دینی و ملی و حمایت تربیتی و معنوی از دانش آموزان دارای استعداد برتر را به عنوان دیگر اهداف این برنامه برشمرد.

حبیب شریف، رئیس بنیاد نخبگان استان فارس نیز، افزود:  برنامه ملی شهاب از برنامه‌های مهم دانش آموزی بنیاد نخبگان بوده که از سال تحصیلی ۹۴-۹۳ در یکی از مناطق محروم ناحیه ۴ آموزش و پرورش شیراز آغاز شد که تا کنون ادامه دارد.

او، اضافه کرد: با توجه به تغییرات جهان و رویکرد‌های علمی،  باید توجه اولیاء و همکاری مسئولان به سمت دانش‌های نوپدید باشد که طرح ملی شهاب می‌تواند حرکت در مسیرعلوم نوین را هموار سازد.

همچنین  فخارزاده معاون بنیاد نخبگان استان فارس، اظهار کرد: این طرح طی سه سال گذشته در نواحی ۳ و ۴ آموزش و پرورش شیراز و امسال نیز ویژه ۱۲ منطقه دیگر با همکاری اداره سمپاد آموزش و پرورش فارس در دبیرستان دوره اول شهید دستغیب ناحیه ۲ شیراز اجرا می شود.

یونس غلامی رئیس اداره استعداد‌های درخشان و دانش پژوهان جوان آموزش و پرورش فارس نیز با بیان اینکه طرح هاد به معنی هدایت استعداد‌های دانش آموزان است، گفت: این طرح در راستای برنامه ملی شهاب و به عنوان مکمل آن در دوره متوسطه اول و به ابتکار استان فارس در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در دوازده منطقه و شهرستان استان که دانش آموزان شهابی آنان وارد پایه هفتم شده اند  اجرا می شود.

او، با اشاره به اینکه برنامه شهاب در حال حاضر بیش از ۱۸۶ هزار دانش آموز را تحت پوشش قرار داده است، بیان کرد: برنامه شهاب و طرح هاد با هدف پرهیز از جداسازی دانش آموزان، عدالت محوری، توجه به همه استعدادها، پرورش استعداد‌ها درون کلاس، مدرسه و جامعه توجه به نقش محوری معلم و قرار گرفتن در مسیر نخبگی برای صاحبان استعداد‌ها انجام می شود.

انتهای پیام/ت

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی دانش آموزان پایه هفتم استان فارس آموزش و پرورش فارس دوازده منطقه برنامه ملی شهاب دانش آموزان استعداد ها پایه هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسینعلی محمدی متکازینی ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: بهشهر دارای بیش از ۲۰۰ مدرسه و ۲۸ هزار دانش آموز است که در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند.

وی افزود: مدارس شهرستان بهشهر از لحاظ کیفیت از استان جلوتر است و با تراکم دانش آموزی مواجه هستیم، اما مشکل فضا در بهشهر وجود ندارد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر یادآورشد: از خرداد ۱۴۰۳ دبیرستانی‌ها در هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهیم داشت و شبه امتحان نهایی برای دانش آموزان برگزار شد.

محمدی گفت: این امتحانات شبه نهایی به‌منظور کاهش استرس دانش‌آموزان دبیرستانی تدوین شده است در مدارس برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر از تک نوبته بودن مدارس بهشهر خبر داد و گفت: همه‌مدارس بهشهر در همه‌مقاطع تحصیلی نوبته هستند و هیچ مدرسه دو نوبته ای در بهشهر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خود یک رسانه است، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی در کشور و استان و شهرستان خانه‌ای نداریم که آموزش و پرورش نباشد و حضور جدی در زندگی مردم دارد و ارتباط ما با خانواده‌ها دو طرفه است.

محمدی متکازینی گفت: در بحث حجاب و عفاف براساس دستگاه نظارتی، بهشهر از جمله شهرهایی است که کمترین چالش را دارد.

وی افزود: حجاب در مدارس اجباری است و قانون است و دانش آموزان باید با پوشش مدرسه حاضر شوند و همه دستگاه‌های فرهنگی باید کمک‌کار ما برای این امر مهم باشند.

کد خبر 6087653

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • توجه جدی آموزش و پرورش اصفهان به استعداد دانشجو معلمان