Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا محسن حسینی روز پنجشنبه در فرمانداری آستارا اظهار کرد: ظرفیت تصفیه خانه بهارستان این شهرستان ۲۴۰ لیتر در ثانیه است و این ظرفیت با انتقال آب رودخانه آقچای به تصفیه خانه حفظ شده است.

وی بیان کرد: اجرای طرح رینگ شهری با هدف تقویت آب آستارا به طول حدود هفت کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال از سال گذشته آغاز شده است و تابستان سال آینده تکمیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۳۲ روستا در آستارا تحت پوشش شبکه آبرسانی هستند و شاخص بهره مندی روستاهای این شهرستان از نعمت آب، بالاتر از شاخص استانی است.

حسینی اضافه کرد: طرح سامانه دفع فاضلاب شهری در شهرک مهدی آستارا به طول هشت کیلومتر اجرا شده و چهار کیلومتر باقی مانده تا دهه فجر امسال تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان ادامه داد: جمع آوری فاضلاب به روش وکیوم (مکش) ۸۰ هکتار از سطح شهرستان را پوشش خواهد داد و برای تکمیل کلی طرح فاضلاب، پنج هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی هم گفت: منابع آبی این شهرستان محدود است و از ظرفیت بارش ها به درستی استفاده نمی شود و آب برخی روستاها در تابستان امسال ۶ روز متمادی قطع بود.

غلامرضا مرحبا افزود: چاه های عمیق آستارا به تجهیزات نیاز ندارند و از نظر پدافند غیرعامل هم باید به تاسیسات آبرسانی آستارا نگاه ویژه اعمال شود.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت بخش خصوصی برای انتقال آب رودخانه چلوند به درستی استفاده شود و انشعابات غیرمجاز با مشارکت آب و فاضلاب شهرستان جمع آوری و با متخلفان برخورد شود.

عباس صابر فرماندار آستارا هم گفت: برای اجرای طرح های آبرسانی نیازمند اعتبار هستیم و در زمینه فاضلاب، چالش جدی داریم و با شدت یافتن بارش ها فاضلاب به معابر سرازیر می شود.

وی ادامه داد: در ایام تعطیل، روزانه سه تا پنج هزار گردشگر وارد شهرستان آستارا می شوند و این امر میزان مصرف آب را افزایش می دهد و امیدواریم شرکت آب و فاضلاب به حوزه آب این شهرستان توجه ویژه داشته باشد.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و مرکز آن به عنوان یکی از ۲۰ شهر گردشگرپذیر کشور، در روزهای پرمسافر با تنش آبی مواجه است.

برچسب‌ها آستارا تصفیه خانه آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب کشور اعتبارات گیلان اعتبار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا تصفیه خانه آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب کشور اعتبارات گیلان اعتبار آستارا تصفیه خانه آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب کشور اعتبارات گیلان اعتبار اخبار کنکور آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۲۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت:از این میزان ۸۳ میلیارد ریال برای بهره برداری از ۳۵ طرح احیا و مرمت قنوات، ۹ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال به منظور اجرای طرح‌های انتقال آب با لوله در منطقه عمرانی و «مارکوهک» با حجم چهار هزار و ۴۵۳ متر و ۲ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال برای احداث ۲ کانال بتنی در روستا‌های «قوِژد و بیمرغ» با حجم عملیات ۸۰۰ متر تخصیص پیدا کرد.

اسماعیل قربانی افزود:  افزون بر سه میلیارد ریال اعتبار برای احداث سامانه آبگیر باران و کاشت نهال سماق در زمین‌های کشاورزی شیبدار با مساحت ۱۲ و نیم هکتار در شهرستان گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون تخصیص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: طرح افزایش تولید جو آبی و تولید گندم با محوریت ارقام جدید و توسعه مکانیزاسیون این محصولات در سطح سه هزار و ۵۳۵ هکتار، اجرای طرح افزایش تولید حبوبات و علوفه نظیر سورگم (ذرت خوشه ای)، چغندر علوفه‌ای و ارزن دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون بوده است.

وی پیگیری و جذب سه هزار تن کود یارانه‌ای شامل کود اوره، فسفاته، پتاسه، اجرای طرح کشف حفاظتی در سطح ۶۴۰ هکتار اراضی زیر کشت گندم و جو، توزیع در مجموع ۱۵۸ تن بذر اصلاح شده جو، گندم، پنبه و سورگوم بین کشاورزان و توزیع و ترویج ۱۵ تن بذر تریتیکاله به عنوان یک منبع تغذیه دام با عملکرد و سازگاری مناسب را از دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد در این مدت برشمرد.

قربانی گفت: با هدف افزایش عملکرد تولید، طرح توسعه مزارع آرمانی زعفران، باغ‌های گل محمدی، گیاهان دارویی، باغات کم آب طلب و در اراضی شیب دار، گلخانه‌های آلوئه ورا و سبزی و صیفی جات در مجموع در سطح ۴۵۰ هکتار زمین‌های زیر کشت گناباد در سال ۱۴۰۲ اجرا شد.

وی گفت: ۱۰۵ هکتار از باغ‌های پسته گناباد در سال گذشته مشمول طرح اصلاح و هرس و باردهی قرار گرفتند.

 

دیگر خبرها

  • آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار ۴۰۰میلیاردتومان طی امسال
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • بازنگری طرح هادی ۸ روستای آستارا در دستور کار قرار دارد
  • تحقق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در آب و فاضلاب خراسان رضوی
  • تکمیل طرح پمپاژ دایجوند با تزریق ۷۰ میلیارد ریال اعتبار
  • ۸۰ درصد اعتبارات عمرانی به بخش عشایر دشتی اختصاص داده شده است
  • اختصاص بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های زیربنایی بخش تولید
  • اختصاص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار جهت تعریض و بهسازی پل فجر شهرستان ساری