Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@04:03:11 GMT

بهترین زمان برای شست و شوی مرغ

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۱۷۱۶

یکی از اشتباهات رایجی که می‌تواند مشکل ساز شود همین شستن مرغ‌های خام قبل از پخت و پز است. شستن مرغ قبل از طبخ باعث انتشار باکتری می‌شود و گوشت را سفت می‌کند. ناطقان: حدود ۶۰ درصد از مرغ‌ها حاوی کامپیلوباکتر هستند، متاسفانه یکی از اشتباهات رایجی که می‌تواند مشکل ساز شود همین شستن مرغ‌های خام قبل از پخت و پز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از مردم اشتباهاتی را هنگام شستشو و پختن و کباب کردن مرغ و گوشت مرتکب می‌شوند که خود از این اشتباهات بی خبرند و شاید خودشان را فرد کاملا تمیز و پاکیزه بدانند، و قواعد بهداشتی مختلف را در طول روز رعایت کنند.
 
مرغ حاوی پروتیین بالایی است. راه‌های مختلفی نیز برای پخت و طبخ آن وجود دارد. متاسفانه هنوز بسیاری از افراد نمی‌دانند که چگونه باید مرغ را از راه مناسب بپزند و سرو کنند. در این جا به اشتباهاتی اشاره می‌کنیم که افراد هنگام طبخ مرغ، مرتکب آن‌ها می‌شوند.
 
۱. رها کردن مرغ بدون هیچ اقدامی به مدت طولانی
 
بسیاری از خانم‌ها عادت دارند که مرغ را مدت زمان زیادی بدون هیچ کاری روی میز رها می‌کنند، بدون این که بدانند دمای محیط می‌تواند عامل خطرناکی برای رشد باکتری روی گوشت باشد. بهترین راهکار ممکن این است که گوشت را داخل یخچال قرار دهید و زمانی که واقعا قصد پخت دارید، آن را از یخچال خارج کنید و اگر مرغ یخ زده بود، اجازه دهید که دو روز قبل از طبخ، یخ آن آب شود.
 
۲. نگهداری آن به روش غلط

نمی‌توان مرغ را در هر جایی از فریزر قرار داد، زیرا ممکن است که آب آن روی مواد غذایی دیگر بریزد. همیشه آن را داخل یک بشقاب قرار دهید و بسته بندی اش را خارج نکنید و آن را در آخرین طبقه فریزر بگذارید.
 
۳. شستن مرغ قبل از طبخ
 
اصلا پیشنهاد نمی‌کنیم که مرغ را دقیقا قبل از طبخ بشویید، زیرا این کار باعث انتشار باکتری می‌شود و گوشت را سفت می‌کند.
 
۴. مزه دار کردن مرغ به شیوه غلط
 
افزودن طعم‌های زیاد به مرغ ممکن است مزه آن را کلا عوض کند و از طرفی اگر این کار را به شیوه‌ای درست انجام دهید، می‌توانید آن را ترد‌تر نیز بکنید. اگر مرغ را به مدت زمان طولانی ادویه دار کرده باشید، باز هم جا برای رشد باکتری‌ها افزایش می‌یابد و زمانی که به مرغ ادویه زدید، باید آن را داخل یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف در بسته در فریزر قرار دهید و در ضمن این ادویه‌ها را هرگز نباید به مرغ خام بزنید.
 
۵. استفاده دوباره از پلاستیکی که با گوشت خام مرغ برخورد داشته
 
استفاده کردن از ظرف‌ها یا حتی کیسه‌های پلاستیکی که با گوشت خام مرغ برخورد داشته اند، باعث رشد میکروب و باکتری می‌شود. همیشه باید تمام ابزار برخورد داشته با گوشت مرغ را به خوبی بشویید.
 
۶. میکس کردن گوشت خام مرغ با دیگر مواد
 
برای مرغ‌های کوچک، حتما باید هنگام طبخ ادویه را اضافه کرد که اضافه کردن ادویه به مرغ خام نیز باعث تولید و انتشار باکتری‌ها می‌شود.
 
۷. فراموش کردن شستن دست‌ها
 
نکته‌ی مهمی که در این بخش از نمناک اشاره کرده ایم این است که معمولا همه ما بدون دستکش شروع به پخت غذا می‌کنیم. برخورد دست با گوشت خام مرغ می‌تواند باکتری را به پوست دست شما بچسباند، پس حتما قبل و بعد از طبخ مرغ دست‌های خود را بشویید. حتی می‌توانید برای بهداشت بیشتر از یک دست خود استفاده کنید و دست دیگر را اصلا درگیر کار نکنید.
 
۸. تمیز نکردن اسکاچ آشپزخانه
 
شستن ظرف‌ها همگی با اسکاچ انجام می‌شود، حال بعد از شستن ظرف‌های مرغ، اسکاچ و یا اسفنج استفاده شده می‌تواند باکتری‌های مرغ را حمل کنند، پس حتما آن را به دقت تمیز کنید تا به ظرف‌های بعدی منتقل نشود.
 
۹. خشک نکردن مرغ قبل از طبخ
 
در آوردن مرغ از فریزر و آب شدن یخ آن به طور خودکار کار راحتی است. گاهی اوقات افراد برای خشک کردن مرغ از پارچه استفاده می‌کنند، اما اگر اجازه دهید که مرغ به طور طبیعی و کامل خشک شود، مزه آن ترد‌تر و دلنشین‌تر خواهد شد که رطوبت و خیسی مرغ هنگام طبخ باعث طعم نامناسب آن می‌شود.
 
۱۰. به اندازه کافی چاشنی نزدن
 
برای طبخ و چاشننی مرغ نمی‌توان به فلفل و نمک اکتفا کرد که چاشنی اضافه کردن به گوشت می‌تواند هم رطوبت آن را بگیرد و هم طعم لذت بخشی را به آن بدهد.
 
۱۱. استفاده کردن از مواد اسیدی که باعث سفت شدن گوشت مرغ می‌شود.
 
استفاده کردن از چاشنی‌ها و مواد اسیدی اثر خوبی برای مزه و نرمی گوشت مرغ ندارند. این مواد اسیدی شامل موادی مثل سرکه یا از این قبیل می‌شود.
 
برای طعم دار کردن واقعی گوشت مرغ باید درون گوشت آن حفره‌هایی ایجاد کنید و یا آن را به تکه‌های کوچکی تقسیم کنید تا بتواند مواد را به خوبی به خود جذب کند.
 
۱۲. آب پز کردن به شیوه غلط
 
بعضی از افراد مفهوم آب پز کردن را بلد نیستند و به جای آن مرغ را می‌جوشانند که باعث بی مزه شدن و سفت شدن گوشت مرغ می‌شود. آب پز کردن به شیوه صحیح یکی از راه‌های سالم برای طبخ مرغ می‌باشد.
 
باید مرغ‌ها را در قابلمه با نصف آب سرد بریزید و آن را با ادویه‌های مد نظر و موادی که می‌خواهید، طعم دار کنید و دمای اجاق را در حالت متوسط قرار دهید و باید دقت کنید که ترموستات گاز روی عدد ۱۶۵ درجه باشد و بعد از آب پز شدن نیز باید سریعا مرغ را سرو کنید.
 
۱۳. تکان دادن مرغ‌ها هنگام سرخ کردن یا پختن
 
نباید هنگام سرخ کردن مرغ، آن‌ها را درون قابلمه یا ماهتابه تکان دهید، در این حالت باعث می‌شوید که آمینو اسید موجود در پروتئین مرغ با قند و شکر واکنش نشان دهد و در نتیجه مرغ شما قهوه‌ای می‌شود و مزه خوبی نخواهد گرفت.
 
پس هنگام طبخ مرغ صبور باشید و سعی نکنید که با تکان دادن کار را جلو بیاندازید. منبع: میزان برچسب ها: بهترین زمان ، شست و شو ، مرغ

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بهترین زمان شست و شو مرغ گوشت خام مرغ قرار دهید قبل از طبخ هنگام طبخ گوشت مرغ شستن مرغ کردن مرغ طبخ مرغ مرغ ها ظرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۱۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد

ناسا از کشف ۱۳ سویه از یک باکتری جهش‌یافته در «ایستگاه فضایی بین‌المللی» خبر داد که عامل عفونت خونی فضانوردان است.

به گزارش ایسنا، کشف جدید ناسا ممکن است شبیه به طرح یک فیلم جدید درباره بیگانگان به نظر برسد، اما این آژانس فضایی در واقعیت یک باکتری جهش‌یافته را در فضا پیدا کرده است.

پژوهشگران ناسا ۱۳ سویه را از باکتری «انتروباکتر بوگاندنسیس» (Enterobacter Bugandensis) کشف کردند که با بروز عفونت‌های خونی در «ایستگاه فضایی بین‌المللی» مرتبط هستند. این عفونت‌ها می‌توانند سلامتی فضانوردان را به خطر بیندازند.

محیط ناملایم ایستگاه فضایی بین‌المللی مانند سطوح بالاتر دی‌اکسید کربن، به جهش باکتری‌ها منجر می‌شود و وقتی باکتری‌ها در معرض ریزگرانش قرار می‌گیرند، می‌توانند در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها مقاومت کنند.

این باکتری‌ها از فضانوردان استفاده کردند تا به آزمایشگاه مداری برسند و اکنون پژوهشگران هشدار داده‌اند که ریزگرانش می‌تواند بر سلامتی فضانوردان تأثیر بگذارد و آن‌ها را مستعد ابتلا به عفونت ناشی از باکتری‌ها کند.

این جهش باعث شد که باکتری‌ها در گروه پاتوژن‌های «ESKAPE» قرار بگیرند. این گروه دربردارنده باکتری‌هایی است که عامل اصلی عفونت هستند و در برابر مراقبت‌های پزشکی مقاومت می‌کنند.

این باکتری‌ها با بروز عفونت‌های شدید مانند عفونت خونی نوزادان موسوم به «سپسیس نوزادی» (Neonatal Sepsis) مرتبط هستند. عفونت‌های ناشی از انتروباکتر می‌توانند به بروز سپسیس، عفونت‌های دستگاه ادراری، عفونت‌های پوست و بافت‌های نرم و همچنین «اندوکاردیت» (Endocarditis) منجر شوند که یک التهاب تهدیدکننده زندگی است.

پژوهشگران برای اولین بار در سال ۲۰۱۹ هنگام انجام دادن یک بررسی گسترده روی قارچ‌ها و باکتری‌های ساکن در ایستگاه فضایی بین‌المللی، ریزارگانیسم‌هایی را در بدن فضانوردان کشف کردند، اما اخیرا توانستند باکتری‌های انتروباکتر بوگاندنسیس پیشرو را شناسایی کنند. آن‌ها ۱۳ سویه از این باکتری را در سه قسمت از ایستگاه فضایی بین‌المللی شناسایی کردند؛ چهار سویه در سیستم گردش هوا، یک سویه در دستگاه ورزشی و هشت سویه در حمام.

پژوهشگران در طول تحقیقات خود، به جای مقایسه کردن باکتری‌های انتروباکتر بوگاندنسیس یافت‌شده در ایستگاه فضایی بین‌المللی با تغییرات روی زمین، سه گام را برای شناسایی جهش باکتری برداشتند.

آن‌ها ابتدا بررسی کردند که چگونه ژنوم باکتری و عملکرد آن در طول انطباق با محیط ناملایم فضا تغییر کرده است. این تعییرات پیش از رفتن به مرحله دوم رخ دادند. پژوهشگران در مرحله دوم، فراوانی جمعیت انتروباکتر بوگاندنسیس را در ایستگاه فضایی بین‌المللی شناسایی کردند. در نهایت، پژوهشگران به بررسی تعاملات متابولیکی میان باکتری‌ها پرداختند که به سایر ریزارگانیسم‌ها در زنده ماندن و رشد کردن کمک می‌کنند.

ناسا گزارش داد: یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که در شرایط ناملایم، سویه‌های جداشده از ایستگاه فضایی بین‌المللی جهش می‌یابند و از نظر ژنتیکی و عملکردی در مقایسه با همتایان زمینی خود متمایز می‌شوند. این سویه‌ها طی بررسی‌ها توانستند به مرور زمان به مقدار قابل توجهی در ایستگاه فضایی باقی بمانند. ژنوم‌های موجود در ایستگاه به طور میانگین ۴۵۶۸ ژن را نشان دادند که تعداد آن‌ها به طور قابل توجهی بیشتر از میانگین ۴۴۱۶ ژن موجود در ژنوم‌های روی زمین است.

پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که سویه‌های جهش‌یافته، ژن‌های کاملا متفاوتی دارند و این ژن‌ها ممکن است به ایجاد توانایی مقاومت در برابر چند دارو منجر شده باشند.

اگرچه یک گونه از انتروباکتر بوگاندنسیس روی زمین وجود دارد، اما شرایط ناملایم محیط ایستگاه فضایی بین‌المللی مانند ریزگرانش، تابش خورشیدی و افزایش سطح دی‌اکسید کربن باعث می‌شوند که باکتری‌ها برای زنده ماندن جهش یابند.

این پژوهش نشان می‌دهد که عوامل دیگری مانند تهویه، رطوبت و فشار هوا ممکن است به رشد باکتری‌های انتروباکتر بوگاندنسیس کمک کرده باشند. همچنین، این پژوهش نشان می‌دهد که سویه باکتریایی می‌تواند با سایر ریزارگانیسم‌های موجود در ایستگاه فضایی بین‌المللی هم‌زیستی داشته باشد و به بقای آن‌ها کمک کند.

پژوهشگران با مطالعه چگونگی زنده ماندن ریزارگانیسم‌ها در محیط ناملایم ایستگاه فضایی بین‌المللی گفتند: این پژوهش، روزنه‌هایی را به روی اقدامات پیش‌گیرانه مؤثر برای حفظ سلامتی فضانوردان باز می‌کند.

دیگر خبرها

  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • راهنمای خواندن نماز والدین | بهترین زمان برای خواندن نماز پدر و مادر
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید
  • بهترین زمان تعویض تسمه تایم هایما S7 + علائم خرابی
  • بهترین روش دوش گرفتن برای اجتناب از آسیب رسیدن به پوست
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • سفارش غذای شرکتی آنلاین در کترینگ دنا
  • آدم فضایی سبز را فراموش کنید؛ حیات فرازمینی ممکن است بنفش باشد
  • بهترین زمان برای بازگشت: جود برنابئو را منفجر کرد
  • اردیبهشت ماه؛ بهترین زمان برای دیدن جاذبه های رویایی ایلام