Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه «کلرادو دیلی» در گزارشی تحت عنوان «نقش مرگبار آمریکا در ویرانی خاورمیانه» نوشت: سیاست خارجی جنایتکارانه آمریکا در خلال ۳۰ سال گذشته که از حمایت شدید اسرائیل برخوردار بوده است به ویرانی عراق، سوریه، لیبی و یمن منتهی شده است و رنج‌های بسیاری را بر مردمان این کشور‌ها تحمیل کرده و جان‌های زیادی را گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، آمریکا در سیاست خارجی خود از تحریم‌های اقتصادی و مداخله در امور سیاسی سایر کشور‌ها نیز غافل نبوده است و همین مسئله به تحمیل رنج‌های فراوان علیه ایران، سومالی و سودان و بسیاری از دیگر کشور‌های جهان منتهی شده است.

حمایت‌های آمریکا باعث شده است که اسرائیلی‌ها جنایات جنگی هولناکی را مرتکب شوند

افزون بر این، حمایت‌های آمریکا از اسرائیل باعث شده است که اسرائیلی‌ها جنایات جنگی هولناکی را مرتکب شوند و حقوق فلسطینی‌ها را در غزه و کرانه باختری نقض کنند و علیه لبنان نیز اقدام کند.

کلرادو دیلی در ادامه نوشت: برشمردن هرج و مرج‌ها و تخریب‌هایی که آمریکا در منطقه به وجود آورده است به معنای آن نیست که ما از سیاست‌های رهبران کشور‌های این منطقه حمایت می‌کنیم. با این حال، زندگی روزمره اغلب مردمان این کشور‌ها تا قبل از مداخلات آمریکا به مراتب بهتر از الان بود. متاسفانه، هرج و مرجی که آمریکا و شماری از همپیمانانش به وجود آورده‌اند، هنوز هم ادامه دارد.

جرج بوش و مقامات دولت او جنایتکار جنگی هستند

سیاست‌های نادرست آمریکا نقش مهمی در آواره شدن میلیون‌ها نفر از مردم منطقه ایفا کرده است و این جمعیت میلیونی را به سوی کشور‌های همسایه و کشور‌های اروپایی روانه کرده است. اگر جهان، جهانی منطقی و عادلانه بود، بسیاری از رهبران سیاسی و نظامی آمریکا باید به علت ارتکاب جنایات جنگی و وضع تحریم‌های غیرقانونی علیه سایر کشور‌ها محاکمه می‌شدند.

اما رهبران سیاسی آمریکا و رسانه‌های دست‌نشانده آن‌ها اکنون اذعان دارند که حمله غیرقانونی واشنگتن به عراق یک اقدام اشتباه بوده است که تریلیون‌ها دلار هزینه را بر کاخ سفید تحمیل نموده است. هیچ اشاره‌ای به تریلیون‌ها دلار غرامتی که آمریکا باید به عراق، لیبی، سوریه و یمن بپردازد صورت نمی‌گیرد.

افزون بر این، رنجی که مردم عراق تحمل کرده‌اند و تخریبی که کشورشان با آن مواجه شده است چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد. به این مسئله توجه داشته باشید رسانه‌های آمریکایی هیچ گاه به این مطلب که جرج دبلیو. بوش، رئیس جمهور اسبق آمریکا، و مقامات دولت او جنایتکار جنگی هستند، اشاره‌ای نداشته‌اند.

 زندگی فلسطینی‌ها و یمنی‌ها برای رهبران آمریکا اهمیتی ندارد

عربستان سعودی با حمایت آمریکا به یمن حمله کرد و این حمله همچنان ادامه دارد. این اقدام رنج، بیماری و فقر را برای مردم یمن به ارمغان آورده است. به نظر می‌رسد که این قربانیان برای سیاستمداران آمریکایی اهمیتی ندارند.

این وضع در فلسطین، به ویژه در غزه و حتی در بخش‌هایی از کرانه باختری تحت اشغال اسرائیل، نیز به چشم می‌خورد. اسرائیل ۱۳ سال است که غزه را به شکلی غیرقانونی در محاصره قرار داده است که در نتیجه آن، فلسطینی‌های ساکن در این منطقه از دسترسی به امکانات اولیه مانند بهداشت، آب آشامیدنی، دارو و برق محروم مانده‌اند.

اسرائیل در حال حاضر با اشغال زمین‌های متعلق به فلسطینی‌ها و تحمل ناپذیرتر کردن شرایط زندگی برای آنها، کار پاکسازی نژادی را در کرانه باختری به آرامی به پیش می‌برد. با این حال، فلسطینی‌ها که صاحبان واقعی این سرزمین هستند همچنان مصمم هستند که در خانه‌های خود بمانند.

حمایت عمومی بین‌المللی از آرمان عدالت‌خواهانه فلسطینی‌ها همچنان رو به رشد است. به رغم این حمایت‌های عمومی، به نظر می‌رسد زندگی فلسطینی‌ها برای رهبران آمریکا اهمیتی ندارد.

شواهد موجود ادعای مقامات آمریکایی درباره تلاش ایران به دستیابی به سلاح هسته‌ای را رد می‌کند

این روزنامه آمریکایی در ادامه به سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران اشاره کرد و نوشت: سیاست خارجی آمریکا که مدت‌های طولانی است تحت تاثیر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، و لابی اسرائیل قرار دارد همچنان ایران را در کانون توجه خود قرار داده است. بسیاری از سیاستمداران آمریکایی همچنان می‌گویند که ایران به طور فعال به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای است. این در حالی است که شواهد بسیاری وجود دارد که عکس این گفته سیاستمداران آمریکایی را اثبات می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار خاورمیانه تجاوز به عراق دولت آمریکا فلسطینی ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۱۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل برای فلسطینی‌ها حق حیات قائل نیست

محسن آرمین نایب رئیس جبهه اصلاحات ایران در جلسه امروز مجمع عمومى این جبهه، اقدام آمریکا مبنى بر وتوى قطعنامه عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل را شرم آور و نوعى چشم بستن به جنایات اسرائیل خواند و ضمن محکومیت آن خواستار راه اندازی کارزاری جهانی علیه این اقدام با کمک نهادهاى مردمى شد.

به گزارش جماران، محسن آرمین که ریاست این جلسه مجمع عمومى را برعهده داشت، در واکنش به اقدام دولت آمریکا که در جلسه جمعه گذشته شورای امنیت سازمان ملل متحد پیشنهاد قطعنامه این شورا مبنی بر عضویت کامل و قطعی دولت فلسطین در این سازمان را وتو کرد، گفت: آمریکا در حالی به این قطعنامه رأی منفی داد که از پانزده عضو شورای امنیت ۱۲ عضو رأی مثبت و دو عضو به آن رأی ممتنع داده بودند. به عبارت دیگر ترکیب آرا به روشنی حاکی از این واقعیت و حقیقت است که آمریکا به تنهایی در برابر اراده جهانی مبنی بر به رسمیت شناختن حق ملت بزرگ و تاریخی فلسطین در تعیین سرنوشت خود ایستاده است.

نائب رئیس جبهه اصلاحات ایران، نکته جالب توجه در استفاده آمریکا از حق وتو و رد قطعنامه مذکور را استدلال رابرت وود نماینده آمریکا در سازمان ملل دانست و افزود: ایشان در توجیه این موضع دولت متبوع خود گفت که "پرزیدنت بایدن به وضوح گفته است صلح پایدار در منطقه تنها از طریق راه حل دو کشوری با توافق دوجانبه حاصل می‌شود و هیچ مسیر دیگرى وجود ندارد که امنیت و آینده اسرائیل را به عنوان یک کشور یهودى دموکراتیک تضمین کند و هیچ مسیر دیگری وجود ندارد که تضمین کند فلسطینیان می‌توانند در آرامش و با عزت در کشور خودشان زندگی کنند. "

محسن آرمین تصریح کرد: این سخن نماینده آمریکا در سازمان ملل بدان معناست که از نظر آمریکا هرگونه اقدامی برای راه حل دو کشوری را باید به جلب رضایت رژیم اسرائیل و بدون کمترین فشاری بر این رژیم مشروط کرد، رژیمی که به تصریح مقاماتش اساساً فلسطینی را انسان نمی‌داند و فراتر از آن برای فلسطینی حق حیات قایل نیست و در حال حاضر به رغم موج محکومیت بین المللی همچنان مشغول کشتار و قصابی فلسطینیان و پاک سازی نژادی در غزه است.

رئیس جلسه مجمع عمومى جبهه اصلاحات ایران این گفته رابرت وود که "سؤالات حل نشده‌ای وجود دارد که آیا متقاضی دارای معیار‌هایی است تا به عنوان یک کشور در نظر گرفته شود یا خیر"، را توجیه دیگر نماینده آمریکا در سازمان ملل دانست و گفت: معنای این سخن آن است که از نظر دولت آمریکا، فلسطینیان که در حال حاضر خواهان بدیهی‌ترین حقوق یک ملت یعنی حق تعیین سرنوشت خویش هستند، صلاحیت برخورداری از چنین حقی را ندارند. این منطق آشکارا به معنای همراهی با اسرائیل در قبال فلسطینیان و اعلام حمایت از جنایات این رژیم نژادپرست در غزه است.

محسن آرمین در عین حال یادآور شد که بحران شش ماهه اخیر غزه به رغم تمامی تلخی و هولناکی خود جامعه جهانی را به این نتیجه قطعی رسانده است که دشواره فلسطین و منطقه خاورمیانه بدون تشکیل دولت مستقل فلسطینی قابل حل نیست و هرگونه راه حلی که رسماً و عملاً حق مسلم فلسطینیان در تعیین سرنوشت خویش را به رسمیت نشناسد، استعماری، ظالمانه و محکوم به شکست است.

وى افزود: آن چه در جمعه گذشته در شورای امنیت سازمان ملل متحد رخ داد در حقیقت افشای چهره ریاکار دولت آمریکا بود که از دهه نود به این سو کوشیده است از خود چهره یک میانجی در منازعه فلسطینی-اسرائیلی به نمایش بگذارد و طی شش ماهه گذشته به رغم سیل کمک‌های تسلیحاتی به اسرائیل، با تظاهر به فشار به اسرائیل و طرفداری از راه حل دو دولتی در فلسطین و ریختن آذوقه به غزه، وجهه خود را در سطح بین الملل حفظ کند. اما طرح پیشنهادی قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد در فضای مساعد جهانی و عدم مخالفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل با این طرح، آمریکا را ناگزیر ساخت نقاب ریاکاری از چهره بردارد.

نائب رئیس جبهه اصلاحات ایران تأکید کرد: آنچه موجب شد آمریکا در برابر جامعه جهانی ناگزیر از تحمل چنین هزینه سنگینی شود معنا و لوازم قطعنامه مذکور بود. مطابق این قطعنامه درصورت تصویب، فلسطین به عضویت رسمی سازمان ملل در می‌آمد و مانند همه اعضای این سازمان، دولتی مستقل و برخوردار از حق دفاع در برابر تجاوز شناخته می‌شد و ادامه حمله اسرائیل به غزه تجاوز و اشغال خاک کشور دیگر و نقض صریح قوانین بین المللی به شمار می‌امد. از این رو وتوی قطعنامه مذکور از سوی آمریکا آشکارا به معنای حمایت از این تجاوز و نسل کشی ملت فلسطین است.

دیگر خبرها

  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت
  • تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • گاهی دیدارهایی با آمریکایی‌ها داریم اما...
  • واکنش رئیس حزب کار اسرائیل به تحریم آمریکا علیه گردان نتزاه یهودا
  • مداخله ۹۵میلیارد دلاری آمریکا در معادلات جهانی | واشنگتن استراتژی سدنفوذ را احیا می‌کند؟
  • اسرائیل برای فلسطینی‌ها حق حیات قائل نیست
  • محاکمه استاد دانشگاه در اسراییل به جرم حمایت از حقوق فلسطینی ها
  • العربیه: آمریکا به اسرائیل سلاح می‌دهد و به نفعش وتو می‌کند و برای غزه فقط نگران است
  • نقشه زد و خوردهای ۷ ماه اخیر در خاورمیانه | تعداد نیروهای آمریکا در ۹ کشور خاورمیانه