Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ عیسی افسری با بیان اینکه سپاه عشایر بیشتر با جامعه دامدار ارتباط دارد، گفت: طرح "اعتلای دام عشایر" توسط این ناحیه از سپاه با هدف آموزش به دامداران عشایر در حیطه بیماری‌های مشترک انسان و دام، افزایش تولید، کاهش تلفات و بهینه کردن نظام واکسیناسیون و درکل بهره‌وری تولید اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، میزان درصد بهره‌گیری از صد گوسفند ۷۰ درصد است که برابر آمار جهانی در مراکزی که کار‌های علمی در این رابطه انجام می‌دهند، به ۲۵۰ درصد هم می‌رسد که راندمان پایین ایران را نشان می‌دهد و این طرح برای بالابردن بهره‌وری و راندمان است.

فرمانده سپاه عشایر فارس تصریح کرد: در این طرح ابتدا صاحبان گله‌های بالای یکصد رأس را شناسایی کرده و با یک شبکه‌سازی برای دامدارانی که دارای تلفن همراه یا شبکه‌های مجازی هستند، پیام‌هایی مبنی بر تعلیم در اختیارشان قرار می‌گیرد، اما برنامه داریم که مدرسینی را از متخصصین عشایر در حوزه دامپروری یا با تجربه کافی در این حوزه آموزش دهیم.

افسری ادامه داد: این مدرسین پس از آموزش، به کلونی‌ها و محل‌های نگهداری دام عشایر سفر می‌کنند و نسبت به توضیح حضوری به دامداران اقدام می‌کنند.

کلینیک دامپزشکی سیار هم از دیگر طرح‌هایی در راستای جهش تولید در سپاه عشایر است که فرمانده سپاه عشایر فارس از آن یاد کرد و گفت: خدمات دامپزشکی و ترویجی را به صورت سیار به دامداران عشایر ارائه می‌دهد.

به گفته او این طرح با هماهنگی دامپزشکی اقدامات آموزشی را با شبکه‌های موبایلی آغاز شده و به محض اینکه آموزش مدرسین به اتمام برسد، آموزش حضوری برای دامداران به صورت حضوری آغاز می‌شود.

منبع: تسنیم
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عشایر فارس راه اندازی کلینیک دامپزشکی سیار ارائه خدمات به عشایر سپاه عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامک هایی که رویای لاغری تبلیغ می کنند

به گزارش تابناک، از و این، شاید آخرین و پرهزینه‌ترین راه است که حالا او را بعد از دریافت پیامک تبلیغاتی ویژه خدمات لاغری به یکی از کلینیک‌های زیباییِ شهر کشانده. فایلِ تصاویرِ تلفن همراهش را باز می‌کند و بعد از کمی اسکرول، تصویرِ یکی از سلبریتی‌های فضای مجازی را که در فیگوری نمایشی سعی در به رُخ کشیدنِ اندامِ ایده‌آل و جذاب خود دارد، انتخاب می‌کند تا به عنوان اندام دلخواه و مورد نظرش به پزشک متخصص لاغری، نشان دهد. پزشک متخصص هم که عادت دارد هر روز در چندین نوبت، چشم بدوزد به تصاویری چنین سورئال که اغلبشان حاصلِ ساعت‌ها حسرت‌کِشی و جستجوی اینترنتی‌اند، سری به نشانه تایید، تکان می‌دهد و بعد، با آن لبخندِ پِت و پَهنِ اطمینان‌بخش که از ابتدای جلسه مشاوره لاغری به کمک انواع و اقسام دستگاه‌های پیشرفته و مدرن، کنج لبش جای داده، دختر جوان و دیگر مراجعه‌کنندگانِ کلینیک را در موقعیتِ قریب‌الوقوع بودنِ آرزویشان یعنی خلاص شدن از شرِ تک‌تکِ سلول‌های انباشته و متراکمِ چربی‌ قرار می‌دهد.

وقتی، چاقی بیماری نیست و لاغری، زیبایی!
زمان زیادی از روزگاری که چاقی، نوعی بیماری محسوب می‌شد، گذشته است. این روزها چاقی و اعدادِ صعودیِ توده‌های بدنی افراد، بیش از آنکه زنگ‌ هشدارهای پزشکی و درمانی را به صدا درآورند بر طبلِ تناسب اندامی که معیارهایش را مُد و زیبایی تعیین می‌کند، می‌کوبند. این تغییر محسوس را می‌توان از محتوای تبلیغاتی کلینیک‌هایی که کسب و کارشان کاهیدن اوزان از بعضی از قسمت‌های اندام و افزودنِ اوزانی اغراق‌آمیز به قسمت‌های دیگر است، دریافت. محتواهایی که کلیدواژه بسیاری‌شان، لاغری تضمینی و بدون بازگشت، جلسه‌ای ۳ تا ۵ کیلوگرم و البته اسامیِ انواع دستگاه‌های لیزر با اشعه و طول موج‌های متفاوت، است. به انضمام تصاویری اقناع‌کننده از قبل و بعد دفع چربی‌های اضافه بدن در اثر انبساط، انقباض و یا ارتعاشی که دستگاه‌های موضعی لاغری ایجاد می‌کنند.

سوزن‌های که نخ می‌شوند برای اندام‌هایی زیبا!
«هر جلسه در کمتر از نیم ساعت بیش از ۶۰ درصد چربی‌های قسمت مورد نظر بدن‌تان ذوب می‌شود که آن مقدار چربی را طی یک هفته از طریق ادرار دفع خواهید کرد. خدمات دستگاه ۲۰۲۴ فلان برند هر جلسه ۳ میلیون تومان و لاغری با دستگاه ۲۰۲۳ بهمان برند هم از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شروع می‌شود.» این را خیلی تند و سریع اپراتور یکی از کلینیک‌های زیبایی که آگهی‌های تبلیغاتی‌شان همه جا دیده می‌شود، می‌گوید و ادامه می‌دهد: «وقت مشاوره حضوری برایتان ثبت کنم؟» متوجه تعللِ مشتری برای تصمیم‌گیری که می‌شود، دوباره پُر چانه می‌شود: «اگر به اثربخشی دستگاه‌های لیزر لاغری شک کردید چرا متد کاشت نخ لاغری (کاشت نخ کرومیک به وسیله سوزن) را امتحان نمی‌کنید! با اینکه هزینه‌اش کمتر است ولی مانند همان دستگاه‌ها که الان در همه کشورها مورد استفاده هنرپیشه‌های معروف و خوش استایل هستند، هر جلسه ۳ تا ۵ کیلوگرم از وزن‌تان را کم می‌کند؛ کاهش وزن، آن هم درست در نواحی که کمترین احتمال برای چربی‌سوزی و بیشترین ضخامتِ چربی را دارند.»

معجزه دستگاه‌های لاغری با ورزش
در جزییات آگهی‌ تبلیغاتی کلینیک‌ زیبایی دیگری، دقیق می‌شویم که در توصیف خدماتشان به واقعیت نزدیک‌تر هستند: «با جدیدترین دستگاه لیزر لاغر شو و با ورزش و سبک غذایی سالم، لاغر بمان»، «حتی آن بازیگر مشهور که فالوئرش هستی هم بعد از تجربه لاغری موضعی با دستگاهی که تبلیغش را انجام می‌دهد، هر روز ورزش می‌کند!» و یا «با کارکرد دستگاه‌های لاغری آشنا شو تا بدانی کدام دستگاه لیزر مناسب از بین بردن غبغب و کدام سایز شکمت را پایین می‌آورد». به نظر می‌رسد این یکی از چند دلیلِ شلوغیِ کلینیکِ زیبایی واقع‌گرا(!) باشد. دلیل دیگرش هم می‌تواند همانی باشد که «سارا» (مشتری ثابت کلینیک) اشاره می‌کند: «صفحه مجازی‌شان به صورت برخط فعال است و افرادی مثل من هر لحظه با تماشای به روزترین کلیپ‌ها از آخرین خدمات لیزردرمانی ویژه لاغری، پاسخ سوالاتشان را می‌گیرند.» در برابرِ عوارضِ استفاده از خدمات لاغری و یا بی‌اثر بودن آنها هم این طور واکنش نشان می‌دهد: «شما برای درمان هر بیماری هم که از دارو و شیوه‌های مرسوم آن، استفاده کنی در نهایت از یکسری عوارض جانبی رنج خواهید برد؛ پس این عارضه‌های ضعیف تا شدید فقط مختص درمان چاقی نیست. بی‌اثر بودن دستگاه‌های لاغری!؟ بعید می‌دانم. به هر حال زیبایی اندام، قیمتی دارد که باید پرداخت؛ قیمتش هم مداومت و هزینه کردن است.»

 منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ضرورت راه اندازی کتابخانه سیار در روستاها
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • پیامک هایی که رویای لاغری تبلیغ می کنند
  • امداد خودرو جاده‌ای شبانه روزی همدان
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • 10 نکته مهم برای انتخاب بهترین کلینیک دندانپزشکی
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری