Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون دوومیدانی گفت: اگر ورزش ایران به دنبال این است که در آسیا حرف برای گفتن داشته باشد باید به ورزش پایه توجه کند.

هاشم صیامی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره برنامه‌های او در فدراسیون دوومیدانی گفت: یکی از بحث‌های جدی که به دنبال آن هستیم تقویت نقاط ضعف و قوت فدراسیون دوومیدانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من قبل از اینکه رای اعضای مجمع فدراسیون را کسب کنم و رئیس فدراسیون شوم. به عنوان دبیر فدراسیون در دوره گذشته به تمام امور مربوط به این فدراسیون واقف هستم بنابراین در فدراسیون دوومیدانی به دنبال این هستیم که نقاط مثبت را پررنگ و نقاط منفی را کمرنگ کنیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر دو تن از ورزشکاران ما که در تیم ملی بزرگسالان حضور دارند موفق به کسب سهمیه المپیک شدند و برخی دیگر هم برای المپیک و بازی‌های آسیایی توانایی کسب سهمیه دارند اما موضوعی که باید به آن توجه کنیم شرایط فعلی کشور است. بنابراین باید بر اساس بضاعت فدراسیون دوومیدانی برنامه‌ها را دنبال کنیم و در حوزه تمرینات و آمادگی و همچنین برگزاری مسابقات در داخل ایران برنامه‌ریزی کنیم.

رئیس فدراسیون دوومیدانی در مورد توجه به ورزشکاران و تخصیص بودجه به صورت مساوی،عنوان کرد: دومیدانی یک ورزش رکورد‌ای است و ورزشکاران بر اساس رکوردها جایگاه خود را مشخص می‌کنند. به عنوان مثال ورزشکاری که ۵ سال پیش از نظر رکوردی در شرایط آمادگی بوده نمی تواند ادعا کند که همچنان همان شرایط را دارد، باید بر اساس رکورد خود را به فدراسیون و تیم ملی تحمیل کند. سرمایه اصلی دوومیدانی مربیان و ورزشکاران این رشته هستند و هر هزینه ای که انجام می‌شود باید خروجی داشته باشد. 

 وی تاکید کرد: دوومیدانی مادر تمام رشته‌های ورزشی است و در میدان المپیک ۱۴۰  مدال برای این رشته توزیع می‌شود. بنابراین اهمیت و جایگاه بالایی دارد، ما باید از همه ظرفیت دوومیدانی استفاده کنیم، اگر قرار باشد در هر رشته‌ای در آسیا آقایی کنیم باید ابتدا ورزش دوومیدانی را تقویت کنیم. یکی از موضوعاتی که من همواره به آن تاکید دارم همدلی و همراهی در فدراسیون است، باید از منافع فردی کوتاه بیاییم و در عمل نشان دهیم که برای دوومیدانی قصد کار کردن داریم.

صیامی عنوان کرد: تنها راه آقایی کردن در ورزش در آسیا از طریق توجه به رشته دومیدانی حاصل می‌شود.اگر ورزش ایران در تلاش است که در بازی‌های آسیایی و رنکینگ المپیک جایگاه قابل قبولی داشته باشد باید ابتدا به رشته مادر دوو میدانی توجه کند؛ البته این موضوع به تنهایی محقق نمی‌شود؛ بلکه با همدلی همه اعضا باید آن را به ثمر برسانیم. متاسفانه در این سال‌ها به ورزش دوومیدانی بی‌توجهی شده است. الان ببینید یک ورزشکار که در رشته دوومیدانی فعالیت می‌کند رقم قراردادش با یک فوتبالیست یا حتی سایر رشته‌های ورزشی چقدر متفاوت است.متاسفانه رشته دوومیدانی مظلوم واقع شده است. با همه احترامی که برای همه رشته‌های ورزشی دارم اما باید بگویم رشته دوومیدانی پررنج‌تر است و سختی‌های زیادی دارد. بنابراین نباید ورزشکار برای تامین معیشت خود با وجود همه این سختی‌ها به مشکل بخورد.

وی گفت: تمام مسئولین دوومیدانی باید دست در دست هم دهند و برای پیشرفت این رشته ورزشی تلاش کنند. در ورزش دوومیدانی ۲۴ ماده داریم و ۱۴۰ مدال توزیع  می‌شود. به اعتقاد من باید اندازه این تعداد مدال به فدراسیون توجه کنیم. اگر رشته دوومیدانی بتواند در رده‌های پایه نوجوانان و جوانان ارتقا پیدا کند قطعاً آینده درخشانی خواهد داشت. ما باید تلاش کنیم که به آموزش و پرورش نزدیک شویم و در سطح استانی دوومیدانی را بیشتر از گذشته  ترویج دهیم.

 صیامی تأکید کرد: اگر بتوانیم ورزش دوومیدانی را به خیابان بیاوریم و در استان‌ها این ورزش مادر را ارتقا دهیم، قطعاً آینده این رشته روشن خواهد شد. البته در این راه باید تمامی مسئولان استان‌ها از جمله فرمانداری، استانداری، به ما کمک کنند، در این صورت می‌توانیم از خیلی از آسیب‌های اجتماعی هم جلوگیری کنیم قطعاً ورزشکارانی که الان در این رشته زحمت می‌کشند اگر مورد توجه رسانه‌ها قرار بگیرند با انگیزه وارد میدان می‌شوند.

 رئیس فدراسیون دوومیدانی خاطرنشان کرد: من به عنوان کسی که توانستم رای اعضای مجمع را به دست بیاورم از خانواده دوومیدانی هستم و کاملاً اعتقاد دارم که باید همه ورزشکاران را به یک چشم نگاه کرد. ورزشکار با توجه به رکوردی که ثبت می‌کند خود را به تیم ملی و فدراسیون دوومیدانی تحمیل می‌کند. هیچ زمانی در  فدراسیون ما شرایطی به وجود نیامده که ورزشکار عملکرد قابل قبولی داشته اما مورد بی‌توجهی قرار گرفته است. البته ما هم در فدراسیون این اعتقاد را داریم که اگر پولی هزینه می‌‌شود باید خروجی داشته باشد، بنابراین این یک رابطه دو سویه است. امیدوارم با این شرایط خاص بتوانیم ورزشکاران را به خونی حمایت کنیم.

 صیامی اصلی ترین هدف خود را نزدیک شدن به آموزش و پرورش دانست و گفت: به نظرم ما باید از رده پایه در دوومیدانی کار را شروع کنیم و این موضوع تنها در آموزش و پرورش رقم می‌خورد. از طرفی باید با دانشگاه و نیروهای مسلح هم ارتباط برقرار کنیم تا بتوانیم در رده‌های پایه موفق باشیم و در آسیا حرف برای گفتن داشته باشیم. اگر اعتبارات در رده پایه هزینه شود دوومیدانی خیلی زود جایگاه خودش را پیدا خواهد کرد.

رئیس فدراسیون دوومیدانی در پاسخ به این سوال که از حضور کیهانی در فدراسیون با توجه به انتقادهایی که به او مطرح است استفاده می‌کند یا خیر، عنوان کرد: من بارها گفتم و این بار هم تاکید می‌کنم حتی از کسانی که در مجمع رقیب من بودند و یا اهالی دوومیدانی که به کس دیگر رای دادند، استفاده خواهم کرد. چرا که معتقدم باید به فکر منافع دوومیدانی باشیم و مسائل شخصی را کنار بگذاریم، بنابراین در فدراسیون بر روی همه باز است و آنها می‌توانند برای منافع دوومیدانی به این رشته کمک کند.

صیامی گفت: فکر می‌کنم یکی از ایرادهای جامعه دوومیدانی همین سیاه و سفید دیدن آنهاست درست است که گاهی وقت‌ها نقاط ضعفی وجود داشته، اما نمی‌توانیم بگوییم یک دوره کاملاً پر از ایراد بوده است. در همین دوره گذشته مسابقات قهرمانی داخل سالن که در سال ۲۰۱۸ برگزار شد قهرمان جهان به تهران آمد و در این مسابقات شرکت کرد و حتی رئیس فدراسیون جهانی دوومیدانی گفت یکی از زیباترین مسابقات قهرمانی داخل سالن آسیا را در ایران شاهد بودیم.  

وی خاطرنشان کرد: با همه احترامی که برای سرپرستان فدراسیون دوومیدانی قائل هستم و اعتقاد دارم آنها در این دوره زحمت زیادی کشیدند؛ آقایان عرب و مبینی در مدت سرپرستی خود توانستند فدراسیون را به نحو احسن مدیریت کنند؛ اما باید بگویم اگر الان در رده بانوان رکوردشکنی صورت می‌گیرد این کار در طول شش ماه یا یک سال اتفاق نمی‌افتد. قطعاً در گذشته سرمایه‌گذاری روی بانوان صورت گرفته که الان شاهد رکورد شکنی آنها هستیم. من همانطور که گفتم از تمام ظرفیت دوومیدانی استفاده خواهم کرد. امیدوارم که در این راه جامعه دوومیدانی هم کمک کنند تا بتوانیم شرایط را برای ورزشکاران مهیا کنیم.

انتهای پیام/۴۰۵۷/

منبع: آنا

کلیدواژه: احسان حدادی فدراسیون دوومیدانی مجید کیهانی هاشم صیامی فدراسیون دوومیدانی رشته دوومیدانی ورزش دوومیدانی رئیس فدراسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۸۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)

در اینجا به برخی از معروف‌ترین نقاشی‌های بریتانیا نگاهی می‌اندازیم تا نشان دهیم که برای فردی که مبتلا به آب سیاه است این نقاشی‌ها چگونه به نظر می‌رسد.

به گزارش ایسنا، هر یک از این آثار هنری، از جمله «شام در امائوس»(۱۶۰۱) اثر میکل آنژ مریسی دا کاراواجو را می‌توان در گالری ملی لندن یافت. با این حال، محققان آنها را با محو کردن لبه‌هایشان و از دست رفتن جزئیات نشان داده‌اند و این موضوع را شبیه‌سازی کرده‌اند که چگونه افرادی که با آب سیاه به عنوان یکی از عوامل اصلی از دست دادن بینایی درگیر هستند این نقاشی‌ها را می‌بینند.

به نقل از اس‌اف، آب سیاه علت اصلی کاهش بینایی غیرقابل برگشت در سراسر جهان است که در حال حاضر ۸۰ میلیون نفر در کل جهان و سه میلیون نفر در ایالات متحده به آن مبتلا هستند.

«شام در امائوس» از نگاه فرد سالم

گیلز ادموندز(Giles Edmonds)، مدیر خدمات بالینی در شرکت Specsavers که این پروژه را رهبری کرد می‌گوید: مشاهده از بین رفتن جزئیات در این آثار هنری معروف نشان می‌دهد که این وضعیت چه تأثیری می‌تواند نه تنها هنگام تماشای آثار زیبا، بلکه در زندگی روزمره داشته باشد.

انجام آزمایش چشم حداقل هر دو سال یک بار، صرف نظر از سن، بسیار مهم است، زیرا این بیماری قابل درمان است و می‌توان از کاهش بینایی احتمالی یا حتی کوری غیرقابل برگشت جلوگیری کرد.

«شام در امائوس» از نگاه فرد مبتلا به آب‌سیاه

از دیگر آثار هنری گرانبهایی که تغییر یافتند می‌توان به «حمام‌کنندگان در اسنیر»(۱۸۸۴) اثر ژرژ سورات و «سفیران»(۱۵۳۳) اثر هانس هولبین جوان اشاره کرد.

گلوکوم یک بیماری شایع چشم است که در آن عصب بینایی بین چشم و مغز آسیب می‌بیند و معمولا از طریق یک آزمایش معمول چشم تشخیص داده می‌شود. این بیماری که اغلب به عنوان «دزد خاموش بینایی» نامیده می‌شود، می‌تواند بدون هیچ علامتی وجود داشته باشد و تقریبا نیمی از افرادی که با این عارضه زندگی می‌کنند از ابتلا به آن بی‌اطلاع هستند.

«حمام‌کنندگان در اسنیر»  از نگاه فرد سالم

تریسی جونز(Tracy Jones) از گالری ملی می‌گوید: این به همه یادآوری مهمی درباره اهمیت انجام آزمایش‌های بینایی منظم می‌کند تا همچنان از آثار هنری مورد علاقه‌شان لذت ببرند، و علائم اولیه بیماری‌هایی مانند آب سیاه را نیز تشخیص دهند.

«حمام‌کنندگان در اسنیر»  از نگاه فرد مبتلا به آب‌سیاه

جونز ادامه می‌دهد: خوشبختانه، گالری ملی طیف وسیعی از امکانات در دسترس را برای کمک به عموم مردم برای تجربه مجموعه، بازدید از نمایشگاه‌ها و حضور در رویدادها ارائه می‌دهد. این رویدادها که به طور خاص برای مخاطبان نابینا و کم بینا طراحی شده‌اند، نقاشی‌ها را در سطوح چند بعدی از طریق کلمات، موسیقی و صداها نمایش می‌دهند.

«سفیران» از نگاه فرد سالم «سفیران» از نگاه فرد مبتلا به آب‌سیاه کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • سجاد آقایی راهی مرحله بعدی مسابقات شد
  • تکلیف کمیسیون‌های فدراسیون دوومیدانی مشخص شد
  • برگزاری نشست کمیسیون‌ ورزشکاران و مربیان فدراسیون دوومیدانی
  • وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود
  • فرهنگسازی گسترش ورزش در جامعه کارگری ضروری است
  • کیومرث هاشمی: اساس نظام جمهوری اسلامی بر پایه مسائل فرهنگی است
  • بیش از ۳۵ رشته ورزشی در فدراسیون دانش آموزی استان بوشهر فعال است
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • اسبقیان: تلاش دوومیدانی‌کاران در میادین بین‌المللی ستودنی است