Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - چاقی عارضه‌ای که مردم کاشان گریبانگیر آن هستند به نحوی که افراد چاق بیشتر در معرض خطر کرونا قرار دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، چاقی یکی از عوارضی است که مردم کاشان با آن رو به رو هستند و این عارضه برای شهروندان عوارضی را به دنبال دارد که می‌تواند تا پایان عمر انسان با آن درگیر باشد و برای کنترل آن مجبور باشد داروهایی را به مدت زمان طولانی استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نداشتن رژیم غذایی مناسب و بی‌توجهی به سبک زندگی درست باعث افزایش وزن و چاقی شده است به نحوی که بر اساس آمار وزارت بهداشت بیش از 73 درصد مرگ و میرها بر اثر بیماری‌های غیرواگیردار بوده است و از این تعداد چاقی علت بسیاری از این مرگ و میرها بوده است.

کارشناسان عقیده دارند بر اساس انتخاب سبک زندگی مناسب و رعایت شیوه‌های سالم در غذا خوردن و ورزش کردن می‌توان زندگی سالم و بدون عارضه‌ای را تجربه کرد و بر همین اساس چاقی و اضافه وزن را می‌توان ضریب سلامتی خود را افزایش دهیم.

آرزو اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با بیان اینکه متاسفانه کاشان در استان اصفهان از جمله شهرهایی است که بیشترین اضافه وزن و چاقی را دارد و یکی از شهرهایی هستیم که در کنار اضافه وزن و چاقی دیابت نیز آمار بالایی دارد به نحوی که حدود 50 درصد افراد بالغ و 25 تا 30 درصد کودکان اضافه وزن داریم.

وی با بیان اینکه چاقی عملا یک بیماری است، افزود: وقتی فردی اضافه وزن دارد یعنی از وزن نُرمال بالاتر است ولی فردی که بیش از 20 درصد وزن نرمال بالاتر باشد، چاق بوده و به علت تجمع چربی فاکتورهای استرس در بدن بیمار نیز به مراتب بالاتر است.

30 درصد دانش‌آموزان استان یزد اضافه وزن دارندهمدان|اضافه وزن و دیابت خطر ابتلا به کرونا را تشدید می‌کندعضو کمیسیون بهداشت درمان مجلس: چاقی کودکان مازندرانی در سال‌های گذشته 49 درصد افزایش یافت

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه بافت چربی یک سری فاکتور تولید می کند که باعث تولید فاکتورهای استرس و التهاب می شود، گفت: این افراد باعث می شود تا پنجره بیماری ها را به سوی خود باز کنند و بر همین اساس در بیماری کرونا نیز مشاهده می‌کنیم که اکثر فوتی ها که بیماری زمینه‌ای نداشتند BMI بالای 30 دارند.

وی با بیان اینکه شاخص توده بدنی شاخص نسبت وزن به قد است، گفت: شاخص 18.5 تا 25 دارای وزن نرمال و از 25 تا 30 دارای اضافه وزن بوده و از 30 به بالا دارای چاقی هستند اما این شاخص برای ورزشکاران مصداق مناسبی نیست و از روش‌های دیگر باید استفاده کرد.

اسکندری با بیان اینکه عدم تحرک باعث می‌شود ارگان‌های داخلی بدن عملکرد نامناسبی داشته باشند، تصریح کرد: این موضوع باعث می شود بدن تولید انسولین نداشته باشد و این موضوع خود به خود باعث می شود تا انسان دچار دیابت شود و دچار بیماری های مختلفی شود.

ذات‌الله عاصمی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به شاخص‌های بیماری های قلبی و عروقی کشور و دنیا اظهار داشت: شاخص‌های ابتدایی تری گلیسیرید؛ کلسترول، HDL و غیره است؛ تری گلیسیرید اگر زیر 150 باشد طبیعی بود، 150 تا 500 میلی گرم درصد باشد نیاز به دارو درمانی نیست و با رژیم غذایی جواب می‌دهد.

وی با بیان اینکه بیش تر از 500 خطر ساز است، افزود: در این شرایط دارو درمانی و رژیم درمانی توصیه می‌شود اما کلسترول بر خلاف تری گلیسیرید خطرساز است و بر همین اساس باید در این مواقع باید مراقب باشند و با رژیم غذایی مناسب می‌توان آن را کنترل کرد.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه هرچه HDL بالا باشد، برای فرد خوب است، ابراز داشت: با این سه شاخص می‌توان بیماری‌ها را به ویژه بیماری‌های قلبی و عروقی را تفسیر کرد و در صورت لزوم به متخصصان مربوطه در این زمینه مراجعه و مشاوره‌های لازم را دریافت کرد.

گزارش از زهرا جمالی

انتهای پیام/801/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: باعث می شود اضافه وزن بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۹۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی در برنامه «سلامت خانواده»

دکتر عباس علیپور، رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت به وبدا گفت: اجرای برنامه «سلامت خانواده» با هدف ارائه خدمات پیشگیرانه سلامت برای جلوگیری از بروز بیماری و یا تشخیص بیماری در مراحل اولیه در افراد انجام می‌شود تا از تشدید بیماری در آنان جلوگیری شود.

وی افزود: این برنامه جزو تکالیف قانونی وزارت بهداشت بوده و از سال گذشته در کشور آغاز شده و امسال اجرای آن تسریع خواهد شد. ۲۷ میلیون نفر از شهروندان در مناطق شهری دارای یک تیم سلامت، مراقب سلامت و پزشک خانواده خواهند شد که این افراد تمام خدمات سلامتی را به آنها ارائه خواهند داد.

وی با بیان این که ارزیابی عوامل خطر بیماری در افراد از اصول برنامه «سلامت خانواده» است، اظهار داشت: در این برنامه متناسب با گروه‌های سنی بسته‌های مراقبت سلامتی برای افراد تدارک دیده خواهد شد و اگر فردی نیاز به ارجاع داشته باشد در سطح یک به پزشک خانواده و در سطوح تخصصی بالاتر به متخصص مربوطه، ارجاع خواهد شد.

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه برای اجرای برنامه در سال جاری منابع خوبی در نظر گرفته شده و امیدواریم بتوانیم این برنامه را در ۱۰ استان به طور کامل و در بیش از ۱۹۰ شهر دیگر، اجرایی کنیم.

دکترعیلپور خاطرنشان کرد: از مردم می‌خواهیم در این برنامه شرکت کنند تا بتوانیم آنها را به یک مراقب سلامت برای رصد سلامتی شان، متصل کنیم. همچنین مردم می‌توانند پزشک خانواده خود را در این برنامه اننخاب کرده و خدمات لازم را دریافت کنند.

وی در پایان با اشاره به این که تا پایان فصل بهار این برنامه به صورت عمومی در کشور اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: در خصوص ویرایش جدید شیوه نامه اجرایی برنامه سلامت خانواده نیز با معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رایزنی‌های لازم صورت گرفته و با رفع اشکالات ویرایش اول، شیوه نامه جدید اجرایی به زودی ابلاغ خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • برای حفظ سلامتی روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم؟
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی برای افراد در برنامه «سلامت خانواده»
  • ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی در برنامه «سلامت خانواده»
  • ضریب اشغال تخت در بیمارستان تامین اجتماعی دزفول افزایش یافت